rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm szépen a segítséget! 😊
És a max-hoz ezt a plugint hol találom meg?

http://agrarmtsz.tk/ Nagyon jó ls közösség!

Roger6
Köszönjük szépen! <#worship>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Alexease
Toltam meg oda nehanyat, talan segit😉
Roger6
Fent a banner alatt találsz setup leírásokat, azokból tanulhatsz sokat.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Adjon Isten!

Tudom, lerágott csont már a téma, amit kérek, de lenne oly szíves valaki valamilyen használható progit mondani esetleg linkelni setup beállítását illetõen?😊 Ugyanis jó lenne, ha a ligába ahol benne vagyok tudnám tartani a többiekkel a lépést.😊

Ui.: Nem vagyok autószakértõ, ezért az írásba foglalt leírások nagyon nem is mondanak sokat...:/ Elõre is köszönöm!
Néha nem megy ez a lap se, de itt kb minden megvan, amit valaha kiadtak Rfactorhoz.

Spirit of 76 mod

Sziasztok, segítségeteket szeretném kérni! Az rfactorcentral sajnos nem mûködik, viszont láttam youtube-on hogy elkészítette valaki a játékhoz a Fiat X1/9 Dallara (Bertone) autót, netrõl sehonnan nem tudtam letölteni, nem élnek a letöltési linkek ahol megtaláltam, viszont abban reménykedek hogy megvan valamelyikõtöknek. Ha így van, nagyon megköszönném ha elküldené valaki a modot, vagy egy linket, ahonnan le tudom tölteni. Segítségeteket elõre is köszönöm! ( [email protected]) Üdv Attila
Röviden összefogalalva.

Rfactor formátum: .GMT fájlok a modellek, .Masba lehetnek becsomagolva.

BTBbõl csak kimenteni lehet GMTbe visszahozni nem.
Tehát csak akkor tudsz BTBben módosítani egy pályán ha annak megvan a forrásfájlja. (.bin vagy xml fájl, xpacksmappákkal). Zolee egyébként ezzel szokott dolgozni, esetleg kérd el tõle. Melyik pálya is amirõl szó van?

3dSimEd: Ez a legjobb, abból a szempontból hogy tud importálni, exportálni is GMT, viszont ebbe modellezni nem lehet. De új (más progival modellezett) objektumokat tudsz elhelyezni a pályán.

3DStudioMax. Ehhez kiadtak egy hivatalos exportert, amivel GMTbe lehet menteni. Tehát ha van egy pályád Maxba azt "könnyedén" ki lehet menteni Rfactorba.
Nemhivatalosan van hozzá GMT importáló plugin is. De ez állítólag sokszor rosszul törti be rá a textúrákat. Amikor próbáltam akkor nekem is sokáig töltötte be, a viszonylag egyszerõ kevés textúrát használó pályámat...
Van lehetõség hogy 3dsimedbõl kimented .3dsbe és azt behozod maxba. Ilyenkor ha nem is veszik el a textúra, akkor is minden textúrát újra be kell állítani 3dsmaxban a sima materialról Gmat materiálra. (GMT importernek ez az egyetlen elõnye hogy rögtön Gmat lesz betöltés után)

Szóval ha csak rá akarsz rakni valami objektumot, akkor lemodellezed valamiben, és rárakod 3DSimEdben, ha más dolgokat is akarsz változtatni, akkor az a legegyszerûbb ha elkéred Zoleetól, és BTBben megcsinálod. (Jah most nézem te zoli-t írtál, akkor nem biztos hogy egyre gondolunk.)

Butaságot beszélek,megbírtam nyitni a pályát,az egészet vissza konvertálni mondjuk 3ds-be lehet?

Akkor a Mas fájl megnyitható ezekkel?

Alexease
A MAX-hez van ingyenes import plugin, de a 3DSimEd is megnyitja (az fizetos). A 3DSimEd csak konvertalni jo, tovabb modellezni hasznalhatatlan.
A BTB-t nem ismerem.
Pályát melyik program nyitja meg?
Mivel moddelezni tudok,csak van 1 félbe hagyott pályája zolinak,oda adta,de programot nem adott,és nem tudom mivel nyissam meg..

Alexease
Persze: 3D Studio MAX, 3DSimEd, BTB (vasarlas, warez, vagy ahogy szereted).
DevKit az ISI oldalon, leirasok az ISI forumban.
Pálya szerkesztéshez kaphatok programokat?

bosco05
törést azt 500%-ra kellene rakni 😄 egy kocc és vége
acsati
igazán? 😊 de jó, akkor várjuk!
SimaSuna
készülõben van 😊
acsati
kár hogy újabb wtcc-s mod nincs, pedig az idei autók elég durvák 😊
HRC Dodi
A 2007-es WTCC megvan valakinek? Egy halott linket találtam már....

Mai autóverseny miatt:

EUROSPORT / Május 4. (8:30-9:35 12:15-15:15 Hungaroring) (11:05-12:15 15:15-18:30 Snooker vb)

Online nézhetõ: STARTLAP - DR és OnlineTV - DR lapokon.

Jó szurkolást.
Gadfly13

Sorozatunk immár az 5. barcelonai versenyéhez érkezett!
Még mindig van pár szabad pilótaülésünk, így ha érdekel, miként muzsikálnak és tündökölnek a 2014-es F1-es autók a monitorodon, akkor NE HABOZZ ÉS CSATLAKOZZ!

A bajnokság hivatalos oldala: MASZIM MF1B14

A fenti oldalon minden információt meg lehet találni, illetve az elmúlt futamok is visszanézhetõk.

simraceseries.com

PSRL-VSR Lada Granta Cup 2014 | Hungaroring | R1 | Balazs Toldi OnBoard

PSRL-VSR Lada Granta Cup 2014 | Hungaroring | R2 | Balazs Toldi OnBoard
Köszi a választ, egyébként tesómnak kellett, de mivel meghalt amúgy is a gépe, inkább egy új vásárlása mellett döntött.
Viszont van új kérdésem 😊
Nekem van egy Thrustmaster RGT FFB Clutch kormányom, és mivel a rajta lévõ váltókarok nem igazán életképesek érdekelne, hogy a váltót valahogy át lehetne-e állítani a kuplungkarokra?
Simán controls-ban nem tudom átállítani.
Szia

A problémáddal kapcsolatban írok(ESC-re nem csinál semmit).
Ez akkor is elõfordulhat ha valami buherált d3d9.dll van a gyökérkönyvtárba. Lehet ENB plugin vagy rfdynhud..stb.

HRC Dodi
Üdv!

Egy komoly szimulátor projekt (komplett formula replika autóval) megvalósításához kérnék segítséget! Ha a szakik közül lenne olyan, aki idõt nem sajnálva megkönnyítené a munkánkat, tippjeivel, tanácsaival, stb... azt nagyon megköszönném! Amint valaki jelentkezik, a továbbiakban írok neki PÜ-t!

A nagy részéhez megvan az alap(az autó is), a mozgatás megoldása, és az elektronikus dolgok összekapcsolása a nehézkes... Pneumatikus dolgok ha nem muszáj ne... (Aktív kormány<->mozgatószerkezet) Az esetleges dolgok legyártása se okoz gondot. Na de a többit majd akkor, ha sikerült összehozni a segítséget...

Köszönöm elõre is!

Alexease
Akkor szerintem sok idot megsporolnal magadnak, ha kikapcsolnad, es vennel nehany doboz LEGO-t😊<#idiota><#zavart1>

A notikon van FN gomb (SHIT, CTRL, ALT kornyeke), amivel funkciot tudsz valtani a billentyun. Sokszor kekkel irjak ra az alap vagy bonuszt. Lehet a noti atkapcsol valahova... vagy gozom sincs😊

Amugy nem tudom mit szeretnel az rF-fel, ehhez nagy monitor kell, KORMANY FFB-vel es hasonlok. Vagy izomnotid van rakorve minden joval?!
Milyen funkció? Bocsi én hülye vagyok nagyjából mindenhez aminek géphez van köze 😊
Alexease
Nincs valami eszement FN-funkcio hozarendelve az ESC-gombon?
Sziasztok!
Tudna valaki abban segíteni, hogy miért nem mûködik játékon belül az Esc gomb? Windowsban mûködik szépen, játékokon belül nem. Laptopról van szó, úgyhogy kicsit problémás a billentyûzetcsere, ezen kívül nincs valami ötlet?
Skinezö kerestetik. Bérezés megegyezçs szerint.
koko1
Sziasztok.Szeretnék segítséget kérni,hogy hogyan lehet kiszûrni a csítelõ játékosokat.Aki tudna segíteni az privibe tegye légyszi.
Köszönöm elõre is
Azt hol tudom állítani, hogy ne csak 12 kör legyen az idõmérõ? Az rFm mappában lévõ fájlokban átírtam, de az sem segít....
Alexease
Nah, ez igy eleg LIKE-os!😊 <#eljen>
Italian Job | Volkswagen Polo R WRC | Targa Florio
Írtam privit.
SimaSuna
PSRL Lada Granta Cup - 1 forduló..

PSRL Lada Granta Cup - 1. forduló
PSRL-VSR Lada Granta Cup 2014 | A1-Ring | R1 | Balazs Toldi OnBoard

PSRL-VSR Lada Granta Cup 2014 | A1-Ring | R2 | Balazs Toldi OnBoard
Csabesz6
Üdv!

Olyan nyûgöm van, miszerint a Project D 2.3 modhoz tartozó S13 Silviából alig látok ki. Elég erõs sötétítés van rajta valamiért, és utálom. Van rá valami mód, hogy kilõjem? Van erre valamilyen bejáratott módszer? Sok más típus (AE86, JZX, stb) normális szélvédõvel rendelkezik, de ez valami borzadály így. 😊

Köszi.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

gviski
Sompir! Sompir! van egy kis problémánk :-)

Virtual SimRacing

Ace-ra van állítva, nem az a gond. A gond, hogy az options/controls/advanced-nél lévõ steering help-et nem lehet állítani, és mivel saját kisztoással nem hajlandó mûködni, így nem tudok semmit se tenni.
mcmoha
Klf nehézségi fokozatokon más-más segítségeket kapcsolhatsz ki vagy be. Állítsd a legnehezebbre akkor nincs semilyen rásegítés. Több mint tíz éve játszottam vele utoljára, szóval lehet, hogy más a problema. <#smile>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

V43 1105
Kicsit elmozdult a cockpit .. 😛

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Norbi1990
jó a törésmodell 😄
V43 1105

XXXD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ÜDV, Grand Prix 4-el kapcsolatban kérdeznék, igaz nem ez a fóruma, de itt nagyobb az aktivitás. Kicsit nosztalgiáznék GP4-el, de van egy gondom amit nem tudok megoldani, az segédleteknél kinyomtam a kormány rásegítést, ettõl függetlenül advanced controls-nál 100%-on van és az az érvényes, de nem engedi állítani. Saját kiosztást pedig nem használja, bármit is csinálok vele. Nem tudjátok hol lehetne 0-ra állítani a rásegítést, mert kb magától fordul minden kanyarban és úgy nincs értelme.

Elõre is köszönöm!
Roger6
Jövünk Fittivel, jövünk! Elõzõ futam is állat volt, eléggé küzdeni kellett, hogy ezeket a turbós szörnyeket az úton tartsam. Fitti össze is csukta a gépet, kétszer. <#eplus2>

V43 1105
Ha Photoshopban nem jut dûlõre készítsd el a festést és utána nyisd meg a textúrát DXTBMP nevû progival, azon belül adj hozzá egy fekete alpha csatornát, ha túl matt, akkor ahogy írta Roger, használd a szürke valamely árnyalatát.