rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://agrarmtsz.tk/ Nagyon jó ls közösség!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Tudom, lerágott csont már a téma, amit kérek, de lenne oly szíves valaki valamilyen használható progit mondani esetleg linkelni setup beállítását illetõen?😊 Ugyanis jó lenne, ha a ligába ahol benne vagyok tudnám tartani a többiekkel a lépést.😊
Ui.: Nem vagyok autószakértõ, ezért az írásba foglalt leírások nagyon nem is mondanak sokat...:/ Elõre is köszönöm!
Spirit of 76 mod
Rfactor formátum: .GMT fájlok a modellek, .Masba lehetnek becsomagolva.
BTBbõl csak kimenteni lehet GMTbe visszahozni nem.
Tehát csak akkor tudsz BTBben módosítani egy pályán ha annak megvan a forrásfájlja. (.bin vagy xml fájl, xpacksmappákkal). Zolee egyébként ezzel szokott dolgozni, esetleg kérd el tõle. Melyik pálya is amirõl szó van?
3dSimEd: Ez a legjobb, abból a szempontból hogy tud importálni, exportálni is GMT, viszont ebbe modellezni nem lehet. De új (más progival modellezett) objektumokat tudsz elhelyezni a pályán.
3DStudioMax. Ehhez kiadtak egy hivatalos exportert, amivel GMTbe lehet menteni. Tehát ha van egy pályád Maxba azt "könnyedén" ki lehet menteni Rfactorba.
Nemhivatalosan van hozzá GMT importáló plugin is. De ez állítólag sokszor rosszul törti be rá a textúrákat. Amikor próbáltam akkor nekem is sokáig töltötte be, a viszonylag egyszerõ kevés textúrát használó pályámat...
Van lehetõség hogy 3dsimedbõl kimented .3dsbe és azt behozod maxba. Ilyenkor ha nem is veszik el a textúra, akkor is minden textúrát újra be kell állítani 3dsmaxban a sima materialról Gmat materiálra. (GMT importernek ez az egyetlen elõnye hogy rögtön Gmat lesz betöltés után)
Szóval ha csak rá akarsz rakni valami objektumot, akkor lemodellezed valamiben, és rárakod 3DSimEdben, ha más dolgokat is akarsz változtatni, akkor az a legegyszerûbb ha elkéred Zoleetól, és BTBben megcsinálod. (Jah most nézem te zoli-t írtál, akkor nem biztos hogy egyre gondolunk.)
A BTB-t nem ismerem.
Mivel moddelezni tudok,csak van 1 félbe hagyott pályája zolinak,oda adta,de programot nem adott,és nem tudom mivel nyissam meg..
DevKit az ISI oldalon, leirasok az ISI forumban.
Mai autóverseny miatt:
EUROSPORT / Május 4. (8:30-9:35 12:15-15:15 Hungaroring) (11:05-12:15 15:15-18:30 Snooker vb)
Online nézhetõ: STARTLAP - DR és OnlineTV - DR lapokon.
Jó szurkolást.
Sorozatunk immár az 5. barcelonai versenyéhez érkezett!
Még mindig van pár szabad pilótaülésünk, így ha érdekel, miként muzsikálnak és tündökölnek a 2014-es F1-es autók a monitorodon, akkor NE HABOZZ ÉS CSATLAKOZZ!
A bajnokság hivatalos oldala: MASZIM MF1B14
A fenti oldalon minden információt meg lehet találni, illetve az elmúlt futamok is visszanézhetõk.
simraceseries.com
PSRL-VSR Lada Granta Cup 2014 | Hungaroring | R2 | Balazs Toldi OnBoard
Viszont van új kérdésem 😊
Nekem van egy Thrustmaster RGT FFB Clutch kormányom, és mivel a rajta lévõ váltókarok nem igazán életképesek érdekelne, hogy a váltót valahogy át lehetne-e állítani a kuplungkarokra?
Simán controls-ban nem tudom átállítani.
A problémáddal kapcsolatban írok(ESC-re nem csinál semmit).
Ez akkor is elõfordulhat ha valami buherált d3d9.dll van a gyökérkönyvtárba. Lehet ENB plugin vagy rfdynhud..stb.
Egy komoly szimulátor projekt (komplett formula replika autóval) megvalósításához kérnék segítséget! Ha a szakik közül lenne olyan, aki idõt nem sajnálva megkönnyítené a munkánkat, tippjeivel, tanácsaival, stb... azt nagyon megköszönném! Amint valaki jelentkezik, a továbbiakban írok neki PÜ-t!
A nagy részéhez megvan az alap(az autó is), a mozgatás megoldása, és az elektronikus dolgok összekapcsolása a nehézkes... Pneumatikus dolgok ha nem muszáj ne... (Aktív kormány<->mozgatószerkezet) Az esetleges dolgok legyártása se okoz gondot. Na de a többit majd akkor, ha sikerült összehozni a segítséget...
Köszönöm elõre is!
A notikon van FN gomb (SHIT, CTRL, ALT kornyeke), amivel funkciot tudsz valtani a billentyun. Sokszor kekkel irjak ra az alap vagy bonuszt. Lehet a noti atkapcsol valahova... vagy gozom sincs😊
Amugy nem tudom mit szeretnel az rF-fel, ehhez nagy monitor kell, KORMANY FFB-vel es hasonlok. Vagy izomnotid van rakorve minden joval?!
Tudna valaki abban segíteni, hogy miért nem mûködik játékon belül az Esc gomb? Windowsban mûködik szépen, játékokon belül nem. Laptopról van szó, úgyhogy kicsit problémás a billentyûzetcsere, ezen kívül nincs valami ötlet?
Köszönöm elõre is
PSRL-VSR Lada Granta Cup 2014 | A1-Ring | R2 | Balazs Toldi OnBoard
Olyan nyûgöm van, miszerint a Project D 2.3 modhoz tartozó S13 Silviából alig látok ki. Elég erõs sötétítés van rajta valamiért, és utálom. Van rá valami mód, hogy kilõjem? Van erre valamilyen bejáratott módszer? Sok más típus (AE86, JZX, stb) normális szélvédõvel rendelkezik, de ez valami borzadály így. 😊
Köszi.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
XXXD
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Elõre is köszönöm!