rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"Nulla tenaci invia est via"
Blog ►
http://tbazsi95.wordpress.com/
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Daytona Road Course haladási szabályok (csak a szabályos pályahasználat tartozik ide, a választható autó a Saleen Mustang SE cup, nem a Historic Muscle autói!)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Blog ►
http://tbazsi95.wordpress.com/
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Elsõ és öszkerekes meg fõleg wrc-k azért aszfalton sokkal realisztikusabban viselkednek mint rfbe.
De hogy jön össze a személyi igazolvány kép elkérése azzal, hogy az elsõ 5 ideje 10 mp-n belül van?! Vannak tehetséges pilóták, vannak szorgalmas pilóták, meg vannak bénák, akik szeretnek vezetni. A béna akármit beküldhet, akkor sem lesz jobb, és nem lesz ott az elsõk közelében, facebook profil ide vagy oda.
Csak ezt akartam kifejezni. Az elsõk ideje nem attól függ, hogy mit kértek el tõlük, és azért itt személyes adatokról van szó. Persze így is vannak indulók bõven ahogy néztem, de már azt sem értem, hogy egy ligában (ami szórakozás) miért KÖTELEZÕ pl. saját nevet használni?
És igen, mi is indultunk hegyi felfutásokon, mi rendeztük õket még pár éve a saját ligánkban. Bár nálunk csak 20 induló volt, ott is TS-en szólítottuk az emberek.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Rallyworld moddal toltad a videoba?
Van az a másik mod a Master Rally, ami az ezen nevû gamebõl konvertált modelleket tartalmazza. Annak sem olyan rosz a fizikája.
Én mindenesetre elkezdtem építeni(az túlzás tákolni lenne a jó szó) magamnak egy MO-n jobban használt keskenyebb, szélesítésekkel ellátott nissan pickup-ot.
Edzõ autó:
Épülõ pickup(amig a szélesítés nincs meg mégkeskenyebb utcai szerû futómû van alatta...):
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ez tavalyi....
illetve a szombati újévi rally 2-s szerverérõl montázs...