rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Error loading mesh file COLLTARGET=FALSE to memory."
Valaki találkozott már hasonlóval? Elvileg mindent jól csinálok.
Itt a pack.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Honda NSX Released
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Én nem vagyok szakértõ ezért lehet, hogy nem jót mondok, de szerintem minden kormányhoz külön kalibráló eszköz tartozik. Ha nincs hozzá CD, akkor próbáld meg azt, hogy rákeresel neten: "kormány neve" calibration tool.
Van valakinek valamilyen nagyon tuti szuper, jó alap kiindulási alapnak való FFB beállítása? Nekem magát a lehetõséget sem kínálja fel a beállításoknál. Pontosabban be tudom állítani az FFB stílusát, erejét, és mértékét. De semmi finomhangolásra nincs lehetõség. Ötlet, bejáratott mechanizmus?
Köszi!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Az lenne a nagy kérdésem, hogy van-e arra mód, hogy egy modban erõsebb fénye legyen a fényszóróknak.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
\"Nem az a dicsőség ha jó autóval nyersz, hanem ha a gyengével is ki mersz állni.\"
Egyebkent miert jelenti a versenyed veget egy kicsuszas? Siman fel lehet jonni egy kicsuszas utan.
+ Rossz topikba irtal.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
bármikor felmehetek és találok versenyeket, vagy ott is meg van szabva hogy óránként 1-2 futam van, ugyan azon a pályán, mint iracingnél?
Ha az elsõ kanyarban kicsúszok várhatok 1 órát h próbálkozzak?
\"Nem az a dicsőség ha jó autóval nyersz, hanem ha a gyengével is ki mersz állni.\"
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Még annyit, hogy a kéziféket be lehet állítani valahogy intenzívebbre, hogy jobban blokkolja a kerekeket?
Azt szeretném kérdezni, hogy tudnátok-e nekem ilyen kisebb, egyszerûbb pályákat ajánlani, ahol csak így elcsúszkálgatnék? Ki akarnám élni a Ladás vágyaimat <#nyes>#nyes> Aztán még új nekem ez a játék és nem tudom hol találnék ehhez megfelelõt.
Köszi elõre is!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
ez 1990-es felvétel H-kulisszás Lola....
http://www.youtube.com/watch?v=8SZrj97SCos
ez egy 91-es vidi:Senna lenyúl váltani Prost meg vagy automatával megy vagy fülekkel vált?
ez régi problémám a modoknál nem mindíg egyszerû eldönteni mit használjak😊a motorsportban folyton változnak a szabályok...
jól jönne egy poszt ahol szériánként-évjáratonként táblázatba lenne szedve...
Az aerodinamika azok tudománya, akik nem tudnak motort építeni...