rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valszeg az innen-onnan gyorsban konvertalt cuccoknal lehet ez a gond, amikor nem biztos, hogy tudja, mit csinal a keszitoje, csak csinalja (tisztelet a kivetelnek)😊
A sima gent-t használja a pályán nem. Az euroringgel nálam is vannak gondok, egyes autóknál az egész kasztni vagy bizonyos alkatrészek mintha meglennének duplázódva és tükrözve vannak lefelé. Mozognak föl le, ahogy megyek a pályán, a rallyworld mod bizonyos kategóriáinál( kitcar,a7,) a jobb elsõ kerék produkálja ugyanezt a kerék forog is közbe a saját középpontja körül és fordul jobbra balra ahogy a kormányt fogatom.
Tudnál adni egy letöltési linket, az nsx mod -hoz?
Köszönöm elõre is! 😊
Euroringen néhány autónál pl. Suzuki Swift Kupa, van egy árnyék , pontosabban az autónak a tükörképe is látható. Egyszer olvastam, hogy lehet eltüntetni, de nem tudom hol.
Tudtok rá megoldást?
Elõre is köszi.
Ögéjn én számomra szokatlan autóval 😄
VLNS1.0
Sok jó modder van, én egy mercivel szenvedek 3 éve lassan 😄
Egyébként létezik még olyan kocsi ami gtr2-be van de rf-be nincs?
hajrá,lilák!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nem reklám, de valahol mégis. Szóval van nekünk egy V8 Supercars-al foglalkozó oldalunk (itthon az egyetlen) és keressük további partnereinket, akár szimulátoros liga, akár bármi, amely rendelkezik megfelelõ felülettel a kölcsönös reklámozás érdekében. Nálunk egészen jól láthatóak a partnerek, hasonlót várnánk el jövõbeli együttmûködõinktõl is.
Weboldalunk: v8supercars.blog.hu
Ha valakit érdekel keressen meg privátban itt sg-n, vagy ha továbbadja az infót akkor az itt felsorolt elérhetõségek bármelyikén elérhetõek vagyunk.
Elnézést az OFF-ért!

AI Power Calibration="7"
AI Fuel Mult="0.99000"
AI Tire Model="0.40000"
AI Brake_Power Usage="0.98000"
AI Brake_Grip Usage="0.97250"
AI Corner_Grip Usage="0.97000"
AI Max Load="40000.00000"
AI Min Radius="20.00000"
Sose allitgattam, nem tudom mennyit szamit.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Nem tudom, nem neztem utana, de valszeg 120%-on nem extra mernokkel dolgoznak az extra setup-on, hanem egyszeruen felemeli a tapadast 120%-ra;D
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Sziasztok!
Elõre is bocsi az off-ért, csak sürgõs segítségre lenne szükségem egy dolgot illetõen, s kb. ez a leglátogatottabb topik ilyen téren.
Egyik ismerõsömnek - egy projekt céljából - szüksége lenne egy International Formula Masters modellre, amelyet pl. RACE On-ból lehetne kikonvertálni, s ebben szeretném valaki segítségét kérni. Amiket ki kellene konvertálni: autó kasztnija, szárnyakkal, felfüggesztéssel, kerekekkel együtt.
Elõre is köszi a segítséget!
Van egy olyan problémám, hogy az rfactor nemakarja lejátszani a replay file-okat, vagyis még csak nem is látja õket. Próbáltam már újratenni, de semmi. Ugyanezek a replay fájlok másik gépen mûködnek.
"Nulla tenaci invia est via"
Segítséget kérnék konvertálásban. Át akartam volna konvertálni egy autót SRW-bõl rF1-re, de sehogy sem akar mûködni.
https://docs.google.com/file/d/0B9-KbDm1q-bcLUQ4MmdhcFhXM2M/edit?usp=drive_web
Akármit próbálok, a listában meg sem jelenik ez a valami, már 6x átnéztem mindent, átírtam, de még mindig nem jó.
Ha valaki tudna segíteni, akkor nagyon hálás lennék, elég sürgõs a dolog.
Elõre is köszi!
http://www.youtube.com/watch?v=elh9k7D92Ng
hajrá,lilák!
szerintem erre a legjobb megoldás a codi F1-es játékai...arcade játék, de még sem 300-al veszed be a kanyart utcán nfs mintára 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nem vásárolnék semmit mielõtt ki nem próbálhatom normálisan, hogy tetszik-e, eddig csak xbox joyal játszottam, azzal igen jól ment, de ez jelenleg horribilis.
Arra lennék kíváncsi hogy az rfactor 1 ben van lehetõség 2 játékosnak egyszerre játszani 1 kormány és 1 joyal?
illetve létezik olyan megoldás, hogy 1 másik monitort hozzákötve a géphez, a split screen helyet a 2 monitort használná külön?
Bármilyen tipp jól jönne milyen játékkal próbáljam ki, ami nem ilyan nfs shift meg grid 2 szarság, hanem valamivel azért komolyabb fizikával rendelkezõ játék.
\"Nem az a dicsőség ha jó autóval nyersz, hanem ha a gyengével is ki mersz állni.\"