rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

#60960 ??????
Alexease
Igen, a spinner csak a menu lesz😊 Ezert irtam, nem ertek hozza😄
Valszeg az innen-onnan gyorsban konvertalt cuccoknal lehet ez a gond, amikor nem biztos, hogy tudja, mit csinal a keszitoje, csak csinalja (tisztelet a kivetelnek)😊
A spinner nem csak a menübe számít?
A sima gent-t használja a pályán nem. Az euroringgel nálam is vannak gondok, egyes autóknál az egész kasztni vagy bizonyos alkatrészek mintha meglennének duplázódva és tükrözve vannak lefelé. Mozognak föl le, ahogy megyek a pályán, a rallyworld mod bizonyos kategóriáinál( kitcar,a7,) a jobb elsõ kerék produkálja ugyanezt a kerék forog is közbe a saját középpontja körül és fordul jobbra balra ahogy a kormányt fogatom.

tonio2006
tonio2006
Köszi a segitséget.

SimaSuna
Az autó gen fájljában (ne a spinneresben) írd át a reflect=true értékeket false-ra.
macleody
Ezt linkeld be a pCARS topikba is 😊
Alexease
Szia!
Tudnál adni egy letöltési linket, az nsx mod -hoz?
Köszönöm elõre is! 😊
Alexease
Valszeg hibas a spinner resz, de nekem gozom sincs, sose foglalkoztam auto barkaccsal.
Alexease
tonio2006
Egy kis segítséget kérnék.

Euroringen néhány autónál pl. Suzuki Swift Kupa, van egy árnyék , pontosabban az autónak a tükörképe is látható. Egyszer olvastam, hogy lehet eltüntetni, de nem tudom hol.
Tudtok rá megoldást?

Elõre is köszi.

Ögéjn én számomra szokatlan autóval 😄
Új projektben vagyok. Kérdés a következõ. A wtcc modból szeretnék autót átrakni egy másik modba, de az autó nem jelenik meg. A veh file-ban átírtam a megfelelõ dolgot. Még mit és hol kéne keresnem?
Én komplett modra gondoltam.

VLNS1.0
Át!(Valaki biztosan....)

Sok jó modder van, én egy mercivel szenvedek 3 éve lassan 😄

Egyébként létezik még olyan kocsi ami gtr2-be van de rf-be nincs?

Valaki át tudna egy modot konvertálni GTR2-bõl rFactorba?
totti10
szórakozni jó. esetleg valakinek sikerült feltenni ezt az rfactor honda módot? két helyrõl szedtem le de mind kettõ kódot kért kicsomagoláshoz.. 😞((

hajrá,lilák!

Roger6
Akkor jó, ha többen vagytok. A hosszú egyenesek miatt egyedül gyorsan megunható.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

totti10
köszönöm 😊

hajrá,lilák!

Roger6
Cannonball - parancsolj.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

totti10
sziasztok ez melyik track?
http://www.youtube.com/watch?v=qjkM1bAjmGs

hajrá,lilák!

bosco05
Kicsit OFF, remélem nem haragudtok érte.
Nem reklám, de valahol mégis. Szóval van nekünk egy V8 Supercars-al foglalkozó oldalunk (itthon az egyetlen) és keressük további partnereinket, akár szimulátoros liga, akár bármi, amely rendelkezik megfelelõ felülettel a kölcsönös reklámozás érdekében. Nálunk egészen jól láthatóak a partnerek, hasonlót várnánk el jövõbeli együttmûködõinktõl is.

Weboldalunk: v8supercars.blog.hu

Ha valakit érdekel keressen meg privátban itt sg-n, vagy ha továbbadja az infót akkor az itt felsorolt elérhetõségek bármelyikén elérhetõek vagyunk.

Elnézést az OFF-ért!
Roger6

Alexease
Alexease
A PLR-ben vannk ilyenek pl.:

AI Power Calibration="7"
AI Fuel Mult="0.99000"
AI Tire Model="0.40000"
AI Brake_Power Usage="0.98000"
AI Brake_Grip Usage="0.97250"
AI Corner_Grip Usage="0.97000"
AI Max Load="40000.00000"
AI Min Radius="20.00000"

Sose allitgattam, nem tudom mennyit szamit.
SirAlo
Ja igy mar ertem:S akkor elfelejthetem az AI setup lopast 😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Alexease
Az AI es egyeb file-okban eleve trukkozve van a dolog. Beallitastol fuggoen az AI-nak jobb-rosszabb a tapadasa, fektavja stb. Ugyanazzal a setup-pal is tud teljesen mast menni.
Nem tudom, nem neztem utana, de valszeg 120%-on nem extra mernokkel dolgoznak az extra setup-on, hanem egyszeruen felemeli a tapadast 120%-ra;D
SirAlo
A liga legjobb ideje 1.16.0 az AI meg lazan megy 1.14.7et... milyen setupot hasznalnak ezek az AIk ?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Alexease
Alexease
Adam Jonas
OFF

Sziasztok!

Elõre is bocsi az off-ért, csak sürgõs segítségre lenne szükségem egy dolgot illetõen, s kb. ez a leglátogatottabb topik ilyen téren.

Egyik ismerõsömnek - egy projekt céljából - szüksége lenne egy International Formula Masters modellre, amelyet pl. RACE On-ból lehetne kikonvertálni, s ebben szeretném valaki segítségét kérni. Amiket ki kellene konvertálni: autó kasztnija, szárnyakkal, felfüggesztéssel, kerekekkel együtt.

Elõre is köszi a segítséget!

Norbi1990
Csalnak
SirAlo
Hi, nem tudjatok az rfactorba AI hova menti el a setupjat? Eszrevettem hogy 120%on nagyon eros idoket mennek, es nem tudom milyen setupot hasznalhatnak de nem az enyemet az biztos, keszitenek maguknak setupot vagy hogy mukodik ?

Sikerült. Köszönöm szépen!

Alexease
Ha van valahol ekezetes konyvtar, azt eliminald😄
Üdv!

Van egy olyan problémám, hogy az rfactor nemakarja lejátszani a replay file-okat, vagyis még csak nem is látja õket. Próbáltam már újratenni, de semmi. Ugyanezek a replay fájlok másik gépen mûködnek.

Szabi
ehh :-/

"Nulla tenaci invia est via"

Adam Jonas
Amiket meg írt lépéseket, már vagy 5x végigpörgettem, és még mindig se autó, se class a menüben.

Adam Jonas
Õ irányított ide, mert nem tud segíteni, mivel perpill nincs rF1-e a gépén 😊))

Szabi
házi gazda 😄

Adam Jonas
Hg?

Szabi
hg többször írta, hogy könnyedén átlehet pakolni srw-bõl rf-be, szóval gondolom õ tud majd segíteni 😄

Adam Jonas
Sziasztok!

Segítséget kérnék konvertálásban. Át akartam volna konvertálni egy autót SRW-bõl rF1-re, de sehogy sem akar mûködni.

https://docs.google.com/file/d/0B9-KbDm1q-bcLUQ4MmdhcFhXM2M/edit?usp=drive_web

Akármit próbálok, a listában meg sem jelenik ez a valami, már 6x átnéztem mindent, átírtam, de még mindig nem jó.

Ha valaki tudna segíteni, akkor nagyon hálás lennék, elég sürgõs a dolog.

Elõre is köszi!

Sziasztok! 😄 Amíg nincs videókártyám, nemtudok montaget csinálni, így marad az onboard 😄

bosco05
Nsuka v1.00
totti10
sziasztok megtudná mondani valaki hogy ez melyik pálya? 😊 köszönöm
http://www.youtube.com/watch?v=elh9k7D92Ng

hajrá,lilák!

Dietrich
joyról, kormányra átállni nem biztos, hogy szimulátorral a legjobb dolog.
szerintem erre a legjobb megoldás a codi F1-es játékai...arcade játék, de még sem 300-al veszed be a kanyart utcán nfs mintára 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bosco05
szerintem neked a race07 való 😊 Az ilyen osztott képernyõs dolgok pc-re nem jellemzõek, ha jól tudom rf-ben sem lehet ilyet, a két monitor se mûködik úgy, hogy két különbözõ kocsit látsz amennyire én tudom, szóval vagy offline tolod, amire mint mondtam a race sorozat a legjobb szvsz, vagy két számítógéppel már tudsz a pajtásoddal is csapatni. rFactor2 pedig az eddigi legnagyobb szim ami valaha kijött, szal csak óvatosan 😊
üdv, ma vásároltam egy thrustmaster rgt cluth kormányt, nem nagyon ismerem a pc-s szimulátorokat, az rfcator2 demóját próbáltam, de elég unalmas 1 autó 1 pálya.

Nem vásárolnék semmit mielõtt ki nem próbálhatom normálisan, hogy tetszik-e, eddig csak xbox joyal játszottam, azzal igen jól ment, de ez jelenleg horribilis.

Arra lennék kíváncsi hogy az rfactor 1 ben van lehetõség 2 játékosnak egyszerre játszani 1 kormány és 1 joyal?

illetve létezik olyan megoldás, hogy 1 másik monitort hozzákötve a géphez, a split screen helyet a 2 monitort használná külön?

Bármilyen tipp jól jönne milyen játékkal próbáljam ki, ami nem ilyan nfs shift meg grid 2 szarság, hanem valamivel azért komolyabb fizikával rendelkezõ játék.

\"Nem az a dicsőség ha jó autóval nyersz, hanem ha a gyengével is ki mersz állni.\"