61525
  • Roger6
    Ezt komolyan vannak, akik végignézik? F1-et alapból utálom, a hangjától agyonvágnék egy marék döglött legyet.

Felhívnám figyelmed, hogy nem támadó szándék vezérelt, csupán a szabad véleményalkotás joga.
  • tbazsi95
    PSRL F1 2013 - British Grand Prix - Balazs Toldi OnBoard
  • acsati
    igen, amúgy van kormányunk.
    amúgy utánanéztem én is és ezen az oldalon 2500 ft, ami nem egy húzós ár érte :) de gondolom az eredetit is ugyanúgy lehet moddolni, ugye?
  • Timbu
    De ha van is kormányuk...
    Az rFactor 1 még mindig 28 USD (~6000 Ft) az rFactor.net-en!

Akkor már az rFactor alapó Race 07-et ajánlanám, ami 3 EUR (~900 Ft) a Steamen.
  • Nightt
    A warez tiltott a topikban...
    Amugy van kormanyotok? Ha nincs valasszatok mas programot, mert ezt nem lehet nelkule vagyis nem erdemes.
  • acsati
    Törttel nem lehet?

Amúgy ha megvesszük, akkor se tudom szerintem, hogy hogyan kell. Azért köszi.
  • Debilon
    megveszitek :)
  • acsati
    Tudnátok nekem segíteni?
    Ki szeretnénk próbálni a játékot online, egyik haverommal egymás ellen. Hogy lehetne ezt megvalósítani? :)
  • Alexease
    Tegnap volt valami szerver frissitesuk, igaz csak a rF2-ot neztem, de akkor valszeg az rF1-et is erintette.
  • Giovanni #61074
    Igen, azt tudom. Amúgy egy újratelepítés segített. Valószínű egy régebbi verzió volt fent... érdekes, hogy tegnap azért még ment :)
  • tbazsi95
    VGH-GSR DAKAR 2014 - Balazs Toldi Highlight
  • mcmoha
    Változtattak az aktíváláson.
  • Giovanni #61071
    Sziasztok. Olyan gondom lenne, hogy tegnap még működött a játék, ma viszont kéri, hogy aktíváljam. Beírom kódom, emailcímem, és server errort dob :( Volt valakinek hasonló gondja?
  • bolhalovas
    Üdv mindenkinek!

Az rFactor képes egyszerre 2 játékvezérlőt (kormány+joystick) kezelni?
  • Alexease
    Mivel nem tud TB-nyi dolgokat tarolni, igy dologtol fuggoen kulso linkeket ad. Nincs ezzel gond. Ha nem tetszik a link, nem kattintasz ra, de legalabb tudni fogod hogy letezik a cucc (esetleg meg a neve is meglesz), meg tudod keresni mashol.
  • akyyy
    persze, hogy nem ott van hanem csak egy szimpla letöltőoldal, de maga a link meg a cikk hivatkozik rá. olyan mintha emailbe kapnék egy spamet az afrikai éhezőkről, és betenném az afrika topikba, hogy gyertek segíteni, mikor nyilván kamu :D
  • Alexease
    Akkor inkabb MEGA, 1 kattintas es maxon jon;)

Nem is ertem, az emberek miert toltenek fel olyan szarokra. Ott a Mega vagy a Cubby, nulla korlatozas csak tolni es huzni kell. A Cubby meg weboldalba is illesztheto.
  • Alexease
    30 sec Google ;)
    Rally Champions 1983-2013
  • Szabi #61065
    lent slow download, kódot beírni, kivárni a 60másodercet, majd a beíró rész alatti download now gomb... 70kb/sec-el jön.. :D
  • Alexease
    Az kulsos link, nem a HSW-n van. Sajnos a szerverberlet es a tarhely a legdragabb, nem tudnak mindent sajaton tarolni.
    Es elvileg nem virus, inkabb csak spam-szeruseg (:D), a gagyi letolto oldalak legujabb idiota probalkozasa.
  • akyyy
    Üdv. Ezt hol lehet letölteni?
    http://www.hsw.hu/?p=19966

vicces az oldal mert be se hozza a letöltést, ha meg sikerül persze egy rar.exe-t akar leszedni. azért egy hsw-ről nem gondolnám igy akar virust tenni a gépe, de azért jobb az igazság. Tud valaki más , müködö linket adni? Egyébként jó ez a mod?
  • Fokker
    E hét vasárnap délután is Alfa GTA vs Lotus Cortina , a pálya a Neva Ring!

Alfa vs. Cortina @ Neva Ring, nyílt futam
  • tbazsi95
    Audi Quattro S1 - Transfagarasan - Gravel Test

Blog ►
    http://tbazsi95.wordpress.com/

Car ► Audi Quattro S1
  • Fokker
    Historic fun race most vasárnap 17:00-től!

Alfa GTA vs. Lotus Cortina @ Lienz Short GP, nyílt futam

• tbazsi95
    PSRL F1 2013 - United States Grand Prix - TV Broadcast
  • Kecsa01
    Hát gyerekek! Mik ezek a szarock? Ez magyarul az rFactor lejáratása ilyen dilettáns modokat mutogatva! Pedig van még kakajó a jó öreg gmotorban, de nem ilyen moslélok mutogatása!
  • tbazsi95
  • Muth555
    #61032 ????

• akyyy
    már rájöttem, hirtelen azt hittem valami jó kis mod rfactorhoz, de leesett utánna, csak az a fránya vip :)
  • Szabi #61054
    Richard Burns Rally, de ha ezt kérdezni kell akkor már rég rossz.. :D
  • akyyy
    melyik az az rbr?
  • SimaSuna #61052
    ez ilyen Mitró Gyurikás megnyilvánulás volt...szerintem. :)
  • bosco05 #61051
    Szerintem ott lehet a gond, hogy pár liga próbálta nyúlni a RallyFactor.hu munkáit, így később jelszavazva lettek a frissítések, illetve az új mod sem fog már kikerülni és ezért páran berágtak... Gondolom ezen csoportok egyikéből való az úriember.
  • Alexease
    Stilus?! Kulturaltabban...
  • PacsutaTibi
    Nem fogsz nagyon mást találni!

Csak a spanyol Rallyworld csapata konvertált át sok kocsit RBRből (engedély nélkül... :S ), valamint Dirtből. Ezen modellek nem mindig szépek, smoothosak, nem jó belső, kerék van hozzájuk.

Ebből készült később az RW4 HRC Edition mod, ami fizikálisan sokkal de sokkal reálisabb lett.

Aztán készült ez az RTE mod, aminek szerintem az előbbiből indult ki, modellekben biztosan, de szerintem fizikákban is, viszont azokon sokat változtattak.
    Közben a Rallyworldösök is fejlesztgettek, már jobb a fizika, meg egyes kocsik hangja elég szép.

Egyébként vannak ezekben is szép modellek, pl Audi Sport Quattro, Dirtből konvertálva.

A lada modokat is kipróbálhatod, de nemtudom mi elégítené ki az igényeidet, ha ezeket a "szar" jelzővel illeted....

http://rallyfactor.hu/downloads/category/mods/

A régi rallycross modokat nem is említem, mert annak a grafikája kb f1C szinten volt, de a fizika mindenért kárpótolt.

Meg amúgy is. Ha rally akkor RBR.
  • Kecsa01
    Köszi, de ezt a szart már próbáltam. Mondom minőségi modra gondoltam! Vágod?!
  • akyyy
    nesze
  • Kecsa01
    Valaki tudna ajánlani egy szép minőségi munkájú rfactor rally modot? Amiket eddig láttam és próbáltam azok nagyon rondák.
  • Szabi #61045
    tölthető a Historic GT & Touring cars mod v1.96 :-)
  • tbazsi95
    rallyFactor Karácsony Rallysprint - Hell Racing Team Hungary - Highlight