61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#799 köszi a linket
-
Travelos #798 www.fileshack.com -
Travelos #797 nekem se, próbáljuk meg a dinamikussal? küldd el privátban! -
#796 nincs fixem :( -
#795 csá honan lehet letölteni az rfactor demot
-
#794 A.S.S:
August issue—with rFactor world exclusive—soon!
éjfél után usa-idő szerint olvasható. -
Travelos #793 na akkor valaki modja az IP-jét, és csináljon játékot!! -
#792 énisénis:)igaz, hogy most tettem fel, de...... -
Travelos #791 Ha megadod az IP címed, és csinálsz egy játékot, akkor nyomhatjuk!! -
#790 Valaki bemásolhatna ide egy pár sor ip t -
#789 Ja es a legjobb korom, ha jol emlekszem, 1:07:XX volt, vagyis boven jo az az 1:05:XX:) A visszajatszast lementettem, de lejatszani nem tudom:] -
#788 Csak visszaraktam a demot, kedvet kaptam hozza:) Mar reg mentem vele, de tenyleg jo:P Olyan "ISI-s" vagyis erezni hogy maskepp szamolja a "dolgokat" mint az NR vagy az LFS, de eleg jo. Itt mar lehet csuszni es valoban meg lehet fogni ha megcsusszan;)
Mentem is egy gyors, rovid versenyt;) Maxra allitottam az "idomulast", es teljesen jo a latvany, ahogy lathatoan valtoznak a fenyviszonyok, arnyekok, szep lassan megy le a nap:) Kar hogy csak a "naplementeig" van benne, utana hirtelen visszaugrik delelotre;))))
A befuto is erdekes volt. A celvonalon a 8-az es az 5-os kozott mentem el, epp hogy elfertem, mig a 2-at eloztem:)))
-
Travelos #787 118 kör megtétele után, 1:05.178. Azt hiszem ez a vége. Végülis tegnap óta 1mp javulás nem olyan rossz! Többet nem tudok ebből kihozni, aki ennél jobbat tud, az hozzám képest zseniális, vagy jobban beállította a kormányát és a pedálját
Várjuk a teljes játékot!! -
Travelos #786 Neked különösen köszönöm, és hálás vagyok a segítségedért! -
Travelos #785 Nagyon köszönöm! -
Travelos #784 Pontosan úgy lesz, a GTR-ben már teljesen jól megy a setupolás. Itt is megtanulom, csak kell néhány alap setup, hogy lássam a tendenciákat, meg azért van pár újdonság is benne a GTR-hez képest, illetve nem ugyanolyan autók vannak benne. Azért köszi a jó tanácsot, megfogadom!!! -
ksgy #783 nekem megvan :P
ingy5 setup -
#782 Setup segítség magyarul!
Ezt töltsd le , meg ezt a hozzávaló kiegészítést is ! -
#781 szerintem inkább magyarázza el valaki, hogy mit is érdemes állítani és merre, meg mire való, mert ha te állítod akkor meg is tanulod majd, hogy más pályákon miket állíts majd és akkor nem kell setupokat kunyizni. -
Travelos #780 INGY, ha erre jársz, légy szíves linkeld már be nekem újra az rFactoros setupodat, mert a topic elejéről a link már nem működik.
Köszi! -
ksgy #779 regg
nemtudjatok, a gumi kockasra kopasa fogja befojasolni az nezopont-razkodast-e?:) -
#778 a rázókövön lehet is, csak hát nekem az a bajom vele hogy ott megszoktam csúszni általában a segge fűvön kóbászol, én 1.05.6 alá nem bírtam menni sehogysenemse.
az a mustangszerű verda a képeken :O hát az egy állat! -
#777 setup, és ívválasztás.
(lehet még szűkíteni, pl. a lejtős jobbos utáni balost a rázókövel, fűvel együtt meg lehet ugrani nagyon szűken is)
-
#776 Gondoltam beteszem, mielot megkerdezik mi a link;))) -
Toya #775 Alex már augusztus van, szóval még korai a link :) -
#774 hát próbáld beállitani:P nemtudom én saját beállitásokat használok csak -
#773 http://www.autosimsport.com/ -
Travelos #772 OK, de hol találok jó setupot? INGY meg Norbi linkje még a topic elejéről már nem működik!! -
#771 Én minden segitséget kikapcsolva még a kuplung segédletet is, tudtam menni 1:05:748-at de még nem probáltam több segitséget bekapcsolni.Ip-t pedig az egyik barátom mond amikor csinál servert -
#770 remélem a holnapi ASS-ban tényleg lesz róla valami... -
#769 jóhogy setup... -
Travelos #768 Hogy lehet itt ilyen 1:02-es időket menni?? Számomra ez képtelenségnek tűnik, a legjobb időm 90 kör után 1:06.1, és ha bekapcsolom az összes létező segítséget, csak próbaképpen, tehát nyomom, mint állat, akkor is csak 1:05.6!!!
Tehát egyszerűen nincs több az autóban. Lehet, hogy setupban lenne ennyi???
Elképesztő sok az a 3-4 mp. differencia! -
#767 holtalász ip t? -
#766 Nekem se talál servereket,de ip alapján voszont tudok csatlakozni. -
#765 Hi. Most raktam föl ujra gamét néhány honap után és nem megy neten.Van valami +töltés hozzá vagy csak nekem nem megy ??????? -
#764 :D -
#763 de van -
#762 nah oké, arra rájöttem, hogy lefullad
de nincs valami autokuplung, vagy vmi ilyesmi? a kormányomon már minden gomb foglalt (2-re nem tudok rakni semmit, mert ha jobban megszorítom, akkor azt teszi ami ott van azokon a gombokon. ez főleg kanyarokban szokott előjönni, mert ott valahogy jobban szorítom. lfs demoban volt tavaly, hogy bl1 sikán, és mindig úgy mentem át rajta, hogy balra néztem. nem volt túl jó)
nah próbálkozom. végülis van megoldás: nem kell kicsúszni... -
#761 Hát mert lefullad nem? Rá kéne tenyerelni a kuplungra :) -
#760 ööö, egy szar kérdés. ha véletlen kicsuszok, akkor mért áll le mindig a verda. azaz levált N-be és csak pár gáztaposás után indul el újra...