61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#839 hat nagyon sokat kell szenvedni,nem akarok hazudni de nem hiszem,hogy 2 percnel tovabb tartott volna az S2-t is unlockolni.. :) -
#838 gondolom az, hogy amikor kijön már a kezedben van egy kód, és nem akkor kell szenvedni az átutalással, szal olyan biztonságérzetet ad :] -
#837 Amugy lehet,hogy tudatlan vagyok,de ebben a pre-order-ben mi a poen?
Miert jo az nekem ha kifizetem most, aztan majd valamikor jon a game ?
LFS S2-nel sem ertettem mar,hogy miert volt jo kifizetni egy evvel elotte valakinek ? Mikor kijott,5 perccel utanna mar megvettem a licence-t. Es lemaradtam igy valamirol? Szoval valaki homalyositson mar fel leci....
-
#836 elöször is: ezzel a post-tal abbahagyom a SPAM-et.
masodszor: nem ugyanannyi usd, csak elnéztem. 39.99
és bocs -
#835 és ugyanennyi USD is. gondolom eu tagként nem rendelhetem azt... -
#834 34.99 euro -
#833 ez lemaradt. :)
ezen a linken -
#832 pre-order online -
#831 -
#830 az ASS-ben van erről is egy érdekesnek tűnő cikk, bár még csak beleolvastam
mind1, a mi kis Clio kupánk levesébe nem köp bele senki, igaz Alex? :-) -
Hat ja:( Kaemmer egy hatalmas nagy pocs:( A Papy fizika az egyik legjobb - az LFS melett - kar hogy igy elastak magukat:( Azert meg remenykedem, hogy lecsillapodnak a dolgok es elorukkol majd valamivel. Ezekutan mar csak hasonlo rendszerut csinalhat mint az rF, mert ebben van jovo husszutavon. -
#828 inkább legyen rosszabb egy kicsit a fizikai megvalósítás mint, hogy holnap a vádlottak padján üljek -
#827 papyrus féle nascar 2003:) -
#826 nr? :D Az mi ? -
#825 nr 2003 ? -
#824 ez milyen játék ? -
#823 ez nagyon jól sikerült wmv, és jól látszik a lényeg. -
#822 Majd ha ilyen felfuggesztest szamol, akkor azt mondom: most OK! :)))))
CTS Watkins sikan (WMV, 3 Mbyte) -
#821 Teszteltem egy kicsit, javitottam is 1,5sec-et:)
De a beallitasokat meg mindig nem igazan erzem (mondjuk 0.7 beta:D), pontosabban messze nem annyira hatarozott mint az NR vagy az LFS. Bar nem tudom, hogy az "igaziba" mennyire erezni az ilyen dolgokat, de pl. a 0% vagy a 100% difi kozott nem sok kulonbseg van erzesre:))) Persze, azert erezni hogy "mashogy" megy egy kisit;P De szerintem itt is csak gumi melegedesben, kopasban lehet igazan lemerni hogy mi a helyzet. Azert az LFS-ben az erezheto zarodo-nyilo difik azert mas kategoria:D Nem beszelve az ottani koszolodo es kockasra fekezheto gumikrol:)
Vagyis megmaradt az ISI erzes, de azert tenyleg sokkal jobb mint a nagy elod. Vagyis egyre jobban varom, kivancsi vagyok mit tudtak meg valtoztani az 1.0-ig rajta (nem grafikailag, inkabb erzesre). -
#820 mégsem mentem, mert tel volt és el kellett rohannom:( és már 18:00 elmúlt. -
#819 asszem semmi. -
#818 én megyek, de csak tanulni a pályát, mert tegnap raktam fel;) -
#817 ez a racecast egy működő dolog? mert hallottam már ilyet, hogy nézd meg a racecaston, de hiába, ha jelszót kér belépéskor... -
#816 18:00-ig autot tesztelgetek, addig lehet jonni korozni:
Szerver: Alexease
IP: 81[pont]182[pont]59[pont]96
PASS: pass
-
fb #815 Hello!
En is jonnek, ha meg beferek :) -
#814 megjelenést tekintve okosabbak lettünk? -
#813 Hogy legyen mit betenni a favorites-be:)
http://www.rfactor.org -
#812 én???...mint az 1hetes kiscica :DDD... -
SE #811 Persze, aztán nem tudsz aludni, mert izgulsz... :))) -
#810 vagy ténylegesen 24 órát ;]...átadod az irányítást az AI-nak, és alszol egyet :))), aztán vissza... -
#809 Azert ezekutan, hogy tegnap tesztelgettem a jatekot es hogy most olvasgatom a bemutatot, egy kicsit jobban varom;))))) Bar nem tudom, hogy mennyire fog mukodni a teljesben a napszak valtas, vagyis mukodik-e a teljes 24 ora egy verseny alatt, de bele gondolva, eleg jo versenyeket lehetne majd menni:) Beallitani egy laza 1,5 oras verseny tavot, arra a 24 orat, 4 kotelezo pit-et...:PPP -
#808 Szerintem semmit:) Vaszeg csak "jol hangzik":) Magyarul mar nem annyira: "Verseny Tenyezo":P -
Travelos #807 Tudja valaki, hogy mit jelent az a szó, hogy rFactor? -
#806 Az USPits team elkészítette Trois Rivierest az rFactor alá és kiadják, mihelyst megjelenik a játék. :)) Ez jó hír. -
#805 mirror, ha kell valakinek :) -
#804 Megjelent az AutoSimSport magazin... jon 3kbyte/s-al;)
http://www.autosimsport.com/ -
Travelos #803 Akkor esetleg ma délután vagy este kipróbáljuk?? mert én még nem próbáltam az rFactort online! -
#802 nekem fixem van 6mbit-tel, viszont mar biztos nem jatszom ma. melo... -
Travelos #801 akkor kellene valaki, akinek fix van!!
valaki!:)) -
#800 nem megy vele:(