61525
  • arty
    egyenlőre nem tudok menni, mert sg1 tul izgalmas, de jövök amint vége :))
  • arty
    84.0.213.82

inditottam egy dedi szervert, csekkoljátok!
    ha gond van akkor ICQ - 114 166 495 vagy MSN - arty77 [kukec] hotmail.com
  • avcom
    ígértek egyéb fizetési lehetőségeket is, hogy mi lesz belőle nem tudom
  • arty
    ( én K&H banknal vagyok, a havi 380forintos elektronikus számlacsomag egyik szolgáltatásaként tudok fizetni neten ... nincsenek feltételek )

nem indit valaki egy szervert? versenyezhetnékem ven :D
  • Alexease
    Problema nincs vele, csak draga a fenttartasa:) Egy hitelkartyae harmad annyi egy evben, es ahoz ha kell, jar tobb tarskartya is. A HK tobbi elonyet meg nem igazan kell sorolni:) De mivel hitel kartya, penz sem kell hozza, 50 napig kamatmentesen koltekezhetsz:)Ha masra nem, arra jo, hogy ha most kell valami de nincs penzed meg vveszed, aztan majd 1-1,5 honap mulva be teszed/atutalod a penzt:)

Csak hat, minimalberre nem adnak hitelkartyat:))))))))
  • Tomo15
    Nekem OTP-s webkartyam van.Eddig semmi probléma nem volt vele...
    ,de lehet hogy nem mindenkinek éri meg.Én majd akkor fogom megrendelni amikor kijön:),mert most nincs rá pénzem:(
  • Alexease
    Az OTP Webkartya nagyon draga, nem eri meg, evi 17-20000 csak a fenttartas:(
    Az egyebb hitelkartya jo. Talan a CitiBank a legjobb. Csak en minimalberes vagyok, igy nekem nem adnak:))))
  • ksgy
    sajnos 1 ismeros sincs :( viszont ugynezki talaltam megoldast, 2ot is:
    CIB bank internetkártya
    OTP webkártya
  • Alexease
    Nekem sincs, mar evek ota nem tudok csinaltatni;) De, csak van egy ismeros, barat, rokon, munkatars stb.? En is igy szoktam:) Parszor mar vettem jatekot igy kintrol.
  • ksgy
    és mi lesz azzal, akinek nincs dombornyomásos kártyája? :) :(
  • avcom
    Just received this via email from ISI...

Thank you for your support of rFactor. Unlock codes will be emailed out to this address but are not yet available. They should be ready early next week. You will receive it before the download becomes available which should be ready… after that ?. We are very motivated to get the sim out and to start getting some feedback.

innen
  • Alexease
    Koszi, akkor megnyugodtam:)
  • avcom
    ha jól tudom ez így történt eddig mindenkivel
  • Alexease
    Amugy kapott valaki valamilyen visszajelzest az ISI-tol hogy megerkezett a penz amit befizetet?!
    Nekem a PayPal mindent visszaigazolt, minden atutalas meg volt, de en nem kaptam semmi visszajelzest az ISI-tol:(
  • avcom
    ha nem, akkor majd egy fan készít
  • Hummin
    Akkor lehetséges hogy még augusztusban kiteszi a torrentet? Csak a borítót ne máshonnan kelljen tölteni! :D
    Komolyra fordítva a szót. Gondolom egy borítót is mellékelnek majd, ha már nem lehet levenni vmelyik üzlet polcáról.
  • HPt
  • avcom
    nem igazán, de 1-2 tippem volt :-)
  • arty
    remélem mondtad neki, hogy évek óta üzemeltecc torrent oldalt és küldheti a cuccost ;)
  • avcom
    nyugalom, nyugalom, Gjon ma azt kérdezte tőlem, hogy van-e tapasztalatom Bitorrent tracker működtetésében...

ezzel csak azt akartam mondani, hogy a terjesztésen gondolkodni akkor szoktak, amikor már lenne mit terjeszteni
  • Hummin
    Megint elolvastam Gjon minapi ismerettőjét a játékról, de nem láttam, hogy tett volna említést a telemtriáról. Remélem azért maradt ki a felsorolásból, mert annyira alapnak tekinti...

Simán előrendelném, ha tudnám hogy 1-2 héten belül megjelenik. Féléves előrendelések mint a könyveknél van, az vhogy nem játszik.

Mostanság annyira felpör0gtek az rFactor körül a dolgok, hogy eddig augusztus végére gondoltam a megjelenés időpontját. De elbizonytalanodtam.
  • Ch_Slater
    énis, még tegnap. pl én azért rendeltem elő, mert akkor nem biztos hogy lesz pénzem. most meg volt.
  • Marco
    Ugyancsak ezt a pillanatot várom, de nem tudom mikor derül már ki valami közelebbi.
  • arty
    nekem az áradatból "narancs" tetszett legjobban, miszerint a játékforumok warez-letöltési linkek felkutatására jók csak :D
  • Alexease
    Elorendeltem en is:) Most mar csak a link kellene a jatekra:))))
  • avcom
    LOL
  • Marco
    Abszolút szívemből szóltál. Bár van az oldalukon 5 Q&A is, de ezekből csak egy készült az idén és az is még júniusban. Azóta lassan két hónap is eltelt. A hiányzó űrt tényleg minél hamarabb pótolni kell. A sárdobálás már lightos formában el is kezdődött. Amikor az embereknek hiányérzete támad, mindig ez van.
  • Alexease
    Igen, mar akkor is erezheto volt:) Fel is vetettem valahol, hogy lehetseges hogy valami szuper olcso internet akcio van, mert tomegevel leptek el a net-et a szamitogepet csak jatekra es azonnal warezre hasznalok nepes tabora. Volt aki a tobb szaz giganyi letoltott jatekaval peldalozott, hogy gyorsan segitsunk mert nem er ra foglalkozni ennyit egy "szarral" mert van ott meg egy csomo:)))
  • Alexease
    Az elorendelest en sem ertettem soha, foleg a net-es jatekoknal. Amig letoltom, boven van ido akar tobbszor is kifizetni:))))

De elegge beindult az elet az rF korul. Minden forum telthazas. Rengetegen rendeltek elo. Valszeg holnap en is kifizetem, ha masert nem is, csak hogy javitsam a statisztikajukat, hogy mennyi a komoly erdeklodo a jatekuk irant:)))

De rengeteg kerdes is felmerult, foleg hogy az emberek mar fizettek is erte. Mikor jelenik meg egyaltalan a jatek pontosan (a nagyon hamar az nem sokat jelent:D)?! 1-2 nap, vagy 1-2 het esetleg honap?! Kellene egy egyszeru, korrekt lista, hogy mit is fog tartalmazni a jatek (mennyi palya egyenkent hany kombinacioval, hany - formajaban es tipusaban is teljesen - kulonbozo auto)? Mennyit es meddig tartalmazza a fejlesztoi tamogatast a jelenlegi osszeg (kesobbi kiegeszitesek, csapatok, palyak, autok, efektek, szolgaltatasok stb.)? Kissebb javitasok, kiegeszitesek, patch-ek biztos bele tartoznak a jelenlegi osszegbe, de az esetleges kesobbi "kiegeszitesek" hogy lesznek?!

Vagyis nem artana mielobb egy hivatalos, hasonlo tartalmu kerdes-valasz szintu dokumentumot kiadni, mielott a sok megvalaszolatlan kerdes, talalgatas atfordulna sar dobalasba, ketkedesbe stb. - sajnos rossz szokas szerint.
  • avcom
    én ezzel szembesültem már 17-én is
  • Alexease
    Ma totalis kaosz volt:) Mintha raszabadult volna a netre egy nagy rakas fogyatekos:) Olyan otletek, kerdesek, felvetesek, vitak voltak, mintha egyesek agy nelkul szulettek volna, keptelenek lennenek barminemu onerobol valo gondolkodasra, teljes hianya volt a legalapvetobb logikanak is...:)

A lenyeg, hogy jot mulattunk...
  • Istencsászár
    pfffff najó inkább megyek aludni 10 óra meló betett ma bocs:D pá
  • HPt
    kajak most esett le, azt hitte hogy sanzik fizetés nélkül unlockolta :D anyám mi van ma itt
  • avcom
    összekeverte a PayPal-t a crack-kel :-)
  • HPt
    miiiivaaaaaaaaaaan? :D
  • sanzik
    Te amugy mirol beszelsz?
  • sanzik
    En azt ertem,hogy a masiknak ez miert jo,csak azt nem ertem ,hogy nekem mi az uzlet ebben?
    Mert ha mondjuk igy olcsobb lenne vagy valami akkor azt mondom oke.
    De kicsi az eselye,hogy en barmit is elorendeljek. Mert ugye meg is halhatok addig ameg kijon es akkor buktam a 35 jurot.
  • HPt
    igen, de nekem pl. nincs ilyen lehetőségem és megint embereknél kell kuncsorognom hogy valaki megvegye nekem - nincs kártyám -, és szeretném nem a megjelenés után :)
  • Istencsászár
    2 perc.. pff akkor te elég lassuvagy amugymeg semmi értelme hiába unlocklod ha neten nemmegy..
  • avcom
    gondolkozz a másik fél fejével: hamarabb jön pénz, ráadásul egy picit meg is nyugtatja a játékosokat, hogy mostmár talán tényleg lesz valamit