61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#679 Torrent link. Hasznalj valamilyen bitorrent klienst. Ha nincs vagy nem akarsz (?!) akkor szerintem hamarosan fent lesz mashol is "normal" linkkel. Pl. HSW. -
#678 Vagy egy ilyen - furcsa:) - nevu kulfoldi, vagy az egyik magyar teszter;) -
#677 Ehhh. Ezt én nem tom letölteni .... -
#676 de ki az a Lou Magyar? -
#675 várom már nagyon... :) -
#674 rFactor filmecske, 3 kor OWR "F1 Style" autokkal, Mills Metro Park - Longban.
http://www.bhmotorsports.com/movie/516 -
#673 Letöltöttem az mp demóját a játéknak, patcheltem, de azt írja mikor kapcsolódnék h nem éri el a szervert! Ez miért van? -
ksgy #672 egy kis elmenybeszamolo egy 20 koros offline versenyrol:)
105%-os AI, 100%AIS, 20 auto, no aids. 1:05.285-el polet autoztam (az összes autó 1:06-on belül volt) 1 kiállást terveztem, mert 2x-es gumi és benzinfogyást állítottam be. a 7. körben, már kb 3mp-el voltam a 2. előtt, elég érdekesen közlekedik az AI (vagy én) mert tejesen más íveket használ, és van ahol gyorsabb, és van ahol sokkal lassabb. szóval nyomom ahogy a csövön kifér, a hátsó gumik kezdenek melegedni, érzem, hogy az autó könnyebben rakja ki a seggét, és hajlamosabb kitörni fékezéskor is, így kicsit visszavettem a tempóból. a tervezett kiállás előtt azonban 1 körrel bal első defekt, így egyből irány a box, taktika állít, és irány a mezőny után, kb 4-5mpel az utolsó után jöttem ki a boxból, de még volt 10 kör hátra, így volt esélyem ledolgzni a hátrányt. szépen jövök fel körről körre, a 16. körben már a 3. helyen autózok, de az első nagyon meglógott a mezőnytől, így ismét kénytelen voltam nyomni neki. a másodikat sikerült megelőznöm a 18. körben, és ekkor már kb fél célegyenesnyi távolságra behoztam az elsőt. nem sok esélyem volt nyerni, de gondoltam megpróbálom - a gumik elég kopottak voltak már, de még nem sárgultak. a 19. körben elszámítottam magam a lejtős jobbosban (célegyenes előtti 5. kanyar) és kicsúsztam a fűre és megpördültem. mire összeszedtem az autót, csak az utolsó helyezett nem ment el mellettem, de ő is csak azért, mert volt kint boxolni, a többiek pedig nem.
hát ennyi :) egyre inkább erősödik a tudat bennem, hogy ezért a progiért érdemes pénzt kiadni ;)) -
#671 privát ment -
#670 template-ek -
ksgy #669 ha ez dátum, akkor nem az, mert szeptember tudtommal csak 30 napos, ha pedig verziószám, miért nem lehet már letölteni? :)) amúgy jókis irás az az USGP-s LAN party leírás a tesztről :) -
#668 0.971 -
#667 nemsokára: majd Misu megmondja :)... -
#666 aktuális, csak most épp pihenőt tartunk, nyár, üdülés stb...szeptemberben folytatjuk, Rouen lesz... -
#665 És mi az a nemsokára? :)
És még egy kérdés.... HPCC bajnokság aktuális még? -
#664 nemsokára kijön azt hiszem khm...és akkor meglátjuk :)... -
#663 Eleg lehangolo, de azert megis csak egy tobb eves engine, ez van;) Meg ez is pozitiv, hogy ezt kihoztak belole;) -
#662 de mekkora volt!
60hz előtt ültem egy 24 órát..
komolyan mondom, életem meghatározó élménye volt amikor az óriáskerék fényleni kezdett, aztán meg mikor hajnal lett...
sosem fogom elfelejteni..valszeg már nem lenne akkora, mert emlékként szépülnek a dolgok, és utána fájt a szemem sokáig (asszem nem bírta a refreshlock-ot).
mégis a LeMans24h-s nagy játékom volt, imádtam. -
Toya #661 Igen, igazad van az a GTR mélypontja és jelentősen csorbítja is a játékélményt.
Alex szerintem a LeMans24Hrs-ban is már megvolt oldva a napszakváltozás és az már mikor volt... -
K.András #660 Én is kiváncsi leszek rá, sajna GTR-ben igen lehangolo amikor egyszercsak elkezd tölteni a játék majd betölti az estét :( -
#659 Kivancsi leszek a dinamikus napszakvaltozasra;)
Mar vagy 4-5 eve csinaltak normalisat a Sturmovikba es a FlashPoint-ba, azota sem tudjak - akarjak - normalisan megoldani:( Persze, ha shadowmappos a palya, akkor mondjuk tenyleg eleg nehez megoldani;))))) -
#658 nem tul szépek, gondolom a dinamikus napszakváltozást hivatottak bemutatni :)
várom a játékot+modjait, de nem ezen képek miatt :) -
#657 Friss kepek: http://www.bhmotorsports.com/RFAC/screenshots -
Thanatos #656 gúgli a barátod :) -
#655 Az rFactor F1 modjáról nincsenek új képek ? Egyszer láttam egy félig kész Mercedes rendert aztán azóta semmit...Mondjuk már a webcímükre sem emlékszem... -
#654 Nehany (talan) uj kep: http://www.m4driving.it/news/1/17916.html -
ksgy #653 milyen géped van? -
#652 Hi all
Tud vki vmi nagyon tuti car setupot?
-
#651 feltettem, de így sem megy :( -
#650 mert van? :P -
ksgy #649 patchet feltetted? -
#648 hali...
nem tudom volt e már korábban róla szó, de akkor mi van ha feltelepítem a játékot, és a "rFactor has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." szöveget kapom?
ilyenkor van vmi megoldás? -
#647 http://www.bhmotorsports.com/RFAC/downloads/3922 -
#646 -Koszi a helpet
-Vmi konkret cim ahonnan lehet skineket szedni vagy car setupot?
-megkosszonem -
#645 - Masik demo nincs.
- Megjelenes oktober elott.
- Skineket lehet toltogetni innen-onnan. -
#644 Allat a game eleg sokat nyomom neten de meg pancser vok -
#643 Amugy mikor varhato a megjelenes?
mert arrol meg nem olvastam sehol amugy neten lattam mas skinu autokat is Lehet szedni a demohoz mas autokat is? -
#642 Hi all milyen uj demorol volt szo?
nekem egy regi van meg
-
ksgy #641 sokat tudunk, de még mindig nem eleget :))) -
SE #640 Tiszta Palik Laci vagy, vazze! :D