61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
ksgy #719 nyomkodd az entert ;) -
#718 a racecast az mijaz?
azt asszem tudom, hogy mi, de hogy lehet hozzáférni? -
#717 hol lehet látni a gumikopást? -
ksgy #716 ezt utasította el nemtúl rég az EU parlamentje (hála a jó égnek :))) -
#715 az ba*zna be -
#714 Majd akkor lesz szar vilag, ha a jogi szervezetek kitalaljak, hogy a programozoknak, fejlesztoknek, kiadoknak kotelesseguk levedeni a programjaikat, hogy a modereknek nevezet egyenek, ne tudjanak jogsertest elkovetni...:( -
#713 torrentre vele, aztán pereljenek egy fantomot ... buzi licenszgyűjtők :( -
ksgy #712 gondolom a modelleket legyártották, aztán mikor kijön a játék - bár szerintem a modolók már jóval előbb megkapták - megkapják a játék teszt verzióját amire lehet modolni, oszt csók :) ámen
ki leszek azért, hogy hogy fog hivatalosan kijönni az f1 mod, mert ugye a licenszt a sony megvette asszem 2006-ig.... -
#711 Az F1 mod még tényleg sehogy se áll , vagy csak nem nagyon frissítik az oldalt ?
(Bár gondolom , hogy félkész játékhoz még nem nagyon lehetett nekiállni modot gyártani....) -
#710 uhh, ez veszett nagyon....:)játszunk má, játszunk má, játszunk má!!! -
ksgy #709 elhiszeménazt :) már csak 10 nap(?) :) -
#708 áááá, itt nagyon rosszul szól, össze van tömörítve a hang is rendesen..."élőben" sokkal álatabb:DDD -
ksgy #707 íme:
http://www.foltnet.hu/misu/rFactorOW.wmv
misu: no para, engem hivatalbol hivnak igy, nem all szandekomban senkit felrevezetni :)) -
ksgy #706 már töltöm is :))) -
#705 Azonnal tessék feltenni valami tárhelyre... :) -
ksgy #704 hiba, azonnal tessék letölteni! :)) -
#703 nagy brutál hangfalakon hallottam a hangját, ott nagyon tutti volt, ezt a videót nem néztem, nem használok torrentet... -
#702 Jaja...Azt nem mondtam ,hogy rossz...:D
Az irányítás biztos jó , bár én mint egyszerű halandó csak a demot próbáltam, de sehol nem éreztem még ennyire az autót mint az rFactorban.... -
#701 sztem nagyon jó a hangja az F1-es verdának, hát még az irányítása, volt szerencsém közelről tapasztalni...én tutti megveszem :))) -
#700 remélem egyszerű lesz megvenni -
#699 Nekem mindegy, mivel a demo, és az itteni bétateszterek, a lehetséges, és már készülő modok alapján 100% hogy megveszem.
A warez csak abból a szempontból érint, hogy ne rakjanak/vásároljanak rá olyan védelmet amitől nekem mint vásárlónak problémáim lehetnek.
mivel a szimek mellett kevés idő marad a más stilusú játékokra, főleg ha élek is mellette, meg ha nyár van, ezért nem akkora kiadás.
-
#698 hát sf3al is ugyvannak valamelyik megy mer megcsinálják ugy crack meg ilyenek valamelyikkel cdromos szarakdoás valamelyikkel meg nemfoglalkoznak azt otvannak a hátast dobsz tőle amire elindul megoldások:D -
#697 Hát én mindig úgy vagyok vele, hogy letöltöm warezban, játszok vele 1 csomót, és ha kialakul 1 olyan érzés bennem h hm, ez nekem tetszik és megéri, mert szeretnék vele a továbbiakban is játszani, akkor megveszem.. -
#696 Ez itt a kulcs kerdes es a legfontosabb dolog! -
#695 Azert nem mindent:) Az SF3-as jatekokkal, meg ha mennek is ugy ahogy, ha jobban bele gondol az ember, eleg nagy szivas van. Es azert az LFS-t sem lehet "csak ugy" letolteni es korlatlanul hasznalni. -
#694 Nehéz ügy.
Nagyon jó játék lesz, és tutter ligák alakulnak rá (remélem nálunk is :) )
szal be kell védeni, vagy a ligáknak kell hasonlóan szigoruan venni mint a HgtrM-nál.
Ott sem ez volt a probléma, a szándék jó volt, csak nem volt kapható Magyarországon, szal ha hasonlóan jelenik meg mint az LFS, akkor jó fellépésel lehet támogatni az eredeti játék elterjedését.
Mert ugye nekünk is az a jó, ha a jó szim fejlesztőinek is megéri.
-
#693 jah -
#692 Legfeljebb multiban gáz lesz :DDD -
#691 a mai világban amit akarnak feltörnek... -
#690 Jó a hangja , bár köze nincs az F1-hez :D
Nem baj mad a modban jobb lesz biztos , végülis ez nem is F1......
De a döcögés az bejön :D -
#689 En arra is kivancsi leszek, hogyan sikerul megoldaniuk a masolasvedelmet?! Kar lenne erte ha mar masnap mindenki orrba-szajba toltogene mindenhonnan:( Remelem sikerul valami LFS szintu "vedelmet" bele tenniuk.
Nem vagyok megszallott anti-warez, de ez tenyleg reteg jatek, valoban a faneknek keszul, egy kis csapattol, kiado es komolyabb penzbefektetes nelkul. Bar aki tenyleg komolyan gondolja az biztos megveszi, a tobbi lama meg hamar megunja... -
#688 Az "egyeb" hatter infokbol itelve, nagyon valszinu hogy meg augusztusban megjelenik. Persze, meg hivatalos bejelentes nincs. De valszeg 15-en az AutoSimSport megjelenesenel mar lesz... -
#687 de ha nem, felkutatlak
bár igazad lenne. -
#686 sztem még EBBEN a hónapban... -
#685 folyamatosan azt mondják, hogy "very soon", de hogy mikor lesz az?! remélem very soon :))
az a leírás az rFactor LAN-ról mégjobban meghozta a kedvem. meg a végén az áradozások róla... -
#684 :O Beszarás a hangjuk -
#683 THX:-DD
Remélem az autók hangját is lehet hallani benne :-DDDDDDDDDDDDd -
#682 Szedd le ezt (ingyenes): http://www.bitcomet.com/
Instalalld fel, kattints a linkre, aztan ennyi;) -
#681 Nem értek hozzá ! Láma vok:-D -
#680 Amerikai srác, pályákat készít pl. GPL-hez, egyszer dumáltam vele, asszem vmi nagyszülői rokoni szálon van köze a magyarokhoz