61525
  • ksgy
    nyomkodd az entert ;)
  • Ch_Slater
    a racecast az mijaz?
    azt asszem tudom, hogy mi, de hogy lehet hozzáférni?
  • Ch_Slater
    hol lehet látni a gumikopást?
  • ksgy
    ezt utasította el nemtúl rég az EU parlamentje (hála a jó égnek :)))
  • Istencsászár
    az ba*zna be
  • Alexease
    Majd akkor lesz szar vilag, ha a jogi szervezetek kitalaljak, hogy a programozoknak, fejlesztoknek, kiadoknak kotelesseguk levedeni a programjaikat, hogy a modereknek nevezet egyenek, ne tudjanak jogsertest elkovetni...:(
  • arty
    torrentre vele, aztán pereljenek egy fantomot ... buzi licenszgyűjtők :(
  • ksgy
    gondolom a modelleket legyártották, aztán mikor kijön a játék - bár szerintem a modolók már jóval előbb megkapták - megkapják a játék teszt verzióját amire lehet modolni, oszt csók :) ámen
    ki leszek azért, hogy hogy fog hivatalosan kijönni az f1 mod, mert ugye a licenszt a sony megvette asszem 2006-ig....
  • lac coo
    Az F1 mod még tényleg sehogy se áll , vagy csak nem nagyon frissítik az oldalt ?
    (Bár gondolom , hogy félkész játékhoz még nem nagyon lehetett nekiállni modot gyártani....)
  • Amse
    uhh, ez veszett nagyon....:)játszunk má, játszunk má, játszunk má!!!
  • ksgy
    elhiszeménazt :) már csak 10 nap(?) :)
  • JuanG
    áááá, itt nagyon rosszul szól, össze van tömörítve a hang is rendesen..."élőben" sokkal álatabb:DDD
  • ksgy
    íme:
    http://www.foltnet.hu/misu/rFactorOW.wmv

misu: no para, engem hivatalbol hivnak igy, nem all szandekomban senkit felrevezetni :))
  • ksgy
    már töltöm is :)))
  • Sly79
    Azonnal tessék feltenni valami tárhelyre... :)
  • ksgy
    hiba, azonnal tessék letölteni! :))
  • JuanG
    nagy brutál hangfalakon hallottam a hangját, ott nagyon tutti volt, ezt a videót nem néztem, nem használok torrentet...
  • lac coo
    Jaja...Azt nem mondtam ,hogy rossz...:D
    Az irányítás biztos jó , bár én mint egyszerű halandó csak a demot próbáltam, de sehol nem éreztem még ennyire az autót mint az rFactorban....
  • JuanG
    sztem nagyon jó a hangja az F1-es verdának, hát még az irányítása, volt szerencsém közelről tapasztalni...én tutti megveszem :)))
  • Ch_Slater
    remélem egyszerű lesz megvenni
  • b-type
    Nekem mindegy, mivel a demo, és az itteni bétateszterek, a lehetséges, és már készülő modok alapján 100% hogy megveszem.
    A warez csak abból a szempontból érint, hogy ne rakjanak/vásároljanak rá olyan védelmet amitől nekem mint vásárlónak problémáim lehetnek.
    mivel a szimek mellett kevés idő marad a más stilusú játékokra, főleg ha élek is mellette, meg ha nyár van, ezért nem akkora kiadás.
  • Istencsászár
    hát sf3al is ugyvannak valamelyik megy mer megcsinálják ugy crack meg ilyenek valamelyikkel cdromos szarakdoás valamelyikkel meg nemfoglalkoznak azt otvannak a hátast dobsz tőle amire elindul megoldások:D
  • t0Mi
    Hát én mindig úgy vagyok vele, hogy letöltöm warezban, játszok vele 1 csomót, és ha kialakul 1 olyan érzés bennem h hm, ez nekem tetszik és megéri, mert szeretnék vele a továbbiakban is játszani, akkor megveszem..
  • Alexease
    Ez itt a kulcs kerdes es a legfontosabb dolog!
  • Alexease
    Azert nem mindent:) Az SF3-as jatekokkal, meg ha mennek is ugy ahogy, ha jobban bele gondol az ember, eleg nagy szivas van. Es azert az LFS-t sem lehet "csak ugy" letolteni es korlatlanul hasznalni.
  • b-type
    Nehéz ügy.
    Nagyon jó játék lesz, és tutter ligák alakulnak rá (remélem nálunk is :) )
    szal be kell védeni, vagy a ligáknak kell hasonlóan szigoruan venni mint a HgtrM-nál.
    Ott sem ez volt a probléma, a szándék jó volt, csak nem volt kapható Magyarországon, szal ha hasonlóan jelenik meg mint az LFS, akkor jó fellépésel lehet támogatni az eredeti játék elterjedését.
    Mert ugye nekünk is az a jó, ha a jó szim fejlesztőinek is megéri.
  • Istencsászár
    jah
  • lac coo
    Legfeljebb multiban gáz lesz :DDD
  • Istencsászár
    a mai világban amit akarnak feltörnek...
  • lac coo
    Jó a hangja , bár köze nincs az F1-hez :D
    Nem baj mad a modban jobb lesz biztos , végülis ez nem is F1......
    De a döcögés az bejön :D
  • Alexease
    En arra is kivancsi leszek, hogyan sikerul megoldaniuk a masolasvedelmet?! Kar lenne erte ha mar masnap mindenki orrba-szajba toltogene mindenhonnan:( Remelem sikerul valami LFS szintu "vedelmet" bele tenniuk.

Nem vagyok megszallott anti-warez, de ez tenyleg reteg jatek, valoban a faneknek keszul, egy kis csapattol, kiado es komolyabb penzbefektetes nelkul. Bar aki tenyleg komolyan gondolja az biztos megveszi, a tobbi lama meg hamar megunja...
  • Alexease
    Az "egyeb" hatter infokbol itelve, nagyon valszinu hogy meg augusztusban megjelenik. Persze, meg hivatalos bejelentes nincs. De valszeg 15-en az AutoSimSport megjelenesenel mar lesz...
  • Ch_Slater
    de ha nem, felkutatlak
    bár igazad lenne.
  • JuanG
    sztem még EBBEN a hónapban...
  • Ch_Slater
    folyamatosan azt mondják, hogy "very soon", de hogy mikor lesz az?! remélem very soon :))
    az a leírás az rFactor LAN-ról mégjobban meghozta a kedvem. meg a végén az áradozások róla...
  • HPt
    :O Beszarás a hangjuk
  • lac coo
    THX:-DD
    Remélem az autók hangját is lehet hallani benne :-DDDDDDDDDDDDd
  • Alexease
    Szedd le ezt (ingyenes): http://www.bitcomet.com/
    Instalalld fel, kattints a linkre, aztan ennyi;)
  • lac coo
    Nem értek hozzá ! Láma vok:-D
  • HPt
    Amerikai srác, pályákat készít pl. GPL-hez, egyszer dumáltam vele, asszem vmi nagyszülői rokoni szálon van köze a magyarokhoz