61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#759 nembaj nemsoká jön a teljes... (remélem) -
#758 nicns hozzájuk publikus mas unpacker -
#757 hmm. szerintem nincsennek egyenlőre ilyen fileok a demoban... -
ksgy #756 nincs elottem rfactor, de ha bemasolod a kivant auto .mzv, .mts, .mtx-jet, akkor siman mukodik szerintem... -
#755 jó ez a viewer, a többi verdával is kúl lenne!:) -
#754 jah látom, közben már ottis .net-re végződik... -
#753 azaz helyesbítek. azzal nem jön be ami a hsw-n van. viszont igy igen: http://www.brianring.net/ -
#752 mostmár vanak linkek -
#751 bár azon az oldalon nem sok mindent találok, de akkor is jó hír:) -
#750 Mikor,mikor,mikor? Mikor jön már ki?!?!?!?!?!!? -
#749 -
#748 cuccok és cuccok -
ksgy #747 off: abban nekem a gumik defektje teccett, hogy ha nagyon elkoptatod, defekt :) igaz a hangja lufipukkanasra hasonlitott inkabb mint defektre, dehat istenem, elsore nem sikerulhet minden ;) -
#746 OFF: ubi f1 mennyivel az f1gp széria előtt volt .. jujj ... amugy, már az első rész is tudta :) ...... csak az a harmadik rész ne lett volna ;) -
#745 nem gond, ha nem lehet "hivatalos" helyről leszedni a pályapakkot ;)
amugy, valamennyire megértem az EA-t ... :(( -
#744 Live For Speed S2 -
#743 Ja ..Az az S2 ? LOL -
#742 Mi az az S2 ?
Asszem a régi Ubisoft Racing Sim2-ben is volt ... -
#741 S2 már szimulálja -
#740 Ja hogy azt nem érted :D
Ha kimegyek a fűre vagy kavicsra akkor nyílván ott csúszkálok.De amikor onnan visszajövök akkor ugye a gumik koszosak és egy jó darabig a betonon is csúszik az autó, nem annyira mint a füvön de csúszosabb mint tiszta gumival.
Na ezt nem nagyon látom szimulátorokban pedig nem lehet túl nehéz megcsinálni , hogy ha visszamegyek az útra akkor még egy darabig pl. csak 80%-os tapadást számoljon és fokozatosan térjen vissza 100%-ra ,pl. a megtett út arányában...
Na ez lesz benne ?:DDDD -
#739 Annál jobb , nem kell annyit töltögetni :DDDDDDDd
-
#738 ezt nem értem igazából
a 400 MB körüli méret hiteles, a jelenlegi 0.927 is nagyjából ekkora -
#737 hát ez kész, nem kispályáznak az tény!végre egy noormális replay!:D -
#736 És csak 400mega lesz?:O -
#735 Tuti :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ha kimegyek a fűre , akkor szimulálva lesz , hogy még egy darabig csúszik az autó?
-
#734 tyűű, jól hangzanak :) -
#733 1-2 új hír magyarul -
#732 En csinalgattam mar hobby palyakat mashova, de nekem ez mar tu bonyi;) Pl. a netKar-ral is probalkoztam, ami sokkal egyszerubb, raadasul a szerkezete, a megoldasa az otlet is sokkal jobb, gyorsabb, de meg oda is eleg hosszu ido normalis palyat csinalni. -
#731 publikus még nincs, de lesz -
#730 nézegettem az euro-ringet, van pár nyomvonal, találtam flash-et,ami alapján már el lehetne indulni legalább a pálya vonalban, de mondjuk ha szépen megkérnénk az euro-ringeseket akkor lehet adnának segítseget a modellezéshez.elég sok a kép is ,videó is van rogyásig.azt nem tudom hogy hogyan is kezdjek neki, az életben nem csináltam még pályát simbe, viszont építészetben 6-7 rajzolok.pályatutor van valahol estetleg? -
#729 pletykálunk, pletykálunk
a Hungaroringet nem kell majd átkonvertálni, beszéltem egy PK nevű holland csákóval, aki csinált egy igen jó Hungaroringet az RH 2004-be és ezt kívánja módosítani majd az rF-hez, az F1 alatt fényképeztem neki kerékvetőket, mert azokat újra akarja csinálni szóval fullos lesz
Astra kupa kapcsán meg hallottam valami pletykát, hogy jövőre már nem az lesz szóval szerintem már nincs rá idő sem -
#728 Mod-ok lesznek majd boven, csak ido kerdese;) Az Opel Astra (Classic) kupanak kicsi az eselye - nincs model, kellene valami ember ra - de a Clio-nak mar eleg nagy.:)
A Magyar palyakkal hasonlo a gond. Van egy (1), a Hungaroring, ami elobb-utobb valszeg lesz ha atkonvertaljak. Esetleg meg Raba-Ring vagy az uj EuroRing van, de azokat nullarol kellene modellezni...
De addig szerezz be egy kormanyt mert eg es fold a kulonbseg;) Ha meg addig is billel akarsz nagyon jol autot "erezni" akkor Insane vagy LFS. -
#727 állat ez a sim, ennyire még nem éreztem a verdát még a GTR-ben sem, jah és billentyűzet.
1.06-os idő alá nem tudtam még nagyon menni,de kész van nagyon a sim.
azért kíváncsi leszek a mod-okra, mondjuk egy opel astra vagy renault clio kupa az úgy ott lenne rendesen, magyar pályákkal!álmodozom ... -
#726 Az F1C-hez keszul egy 1970-es MOD, talan, az majdnem ott van;) -
#725 ottvan a gpl:D annál reálisabbat... -
#724 GPL modot csinál vajon valaki? -
#723 milyen értelemben?
egyébként azt suttogják, hogy az EA nem engedi az F1C pályák átportolását, más kérdés, hogy sok értelme nem is lenne -
#722 azért remélem nem kell 2006ig várni egy jó f1 modra :) hiszen _elvileg_ nem lehet nagy különbség f1c vs. rF közt ...
Alexease: :(( reális lehetőség, ahogy nézem miket visznek keresztül a pénzes lobbik :( -
ksgy #721 a próféta szóljon belőled :)) -
#720 egy ideig nálunk lakott a WDT oldala, aztán leléptek, de egy ideig viszonylag sokat chateltem Patrick-kal az egyik taggal, remélem tévedek de ez is egy "nagyon komoly" modgroup, akik majd megváltják a világot...
én úgy vagyok vele, hogy majd az RH 2006 már biztos ezen lesz már csak azért is, mert amikor Emac-kal dumálgattam nagyon osztotta már az F1C-t