61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#999 akkor most hova lehet menni?
Már megcsináltam a kormányt már 2perc helyett 1:10 -
Travelos #998 Fiúk, köszi a játékot, Slater neked különösen köszi a szervert:) -
#997 Akkor megyek en is Slater-hez! -
Travelos #996 na vagyunk itt négyen Alex!! mi legyen?? -
#995 gyertek maradunk ha jöttök -
#994 ip a #976-ban -
#993 az enyém már megy egy órája (dedi). most ketten vannak, de szerintem nemsoká lépnek le... -
#992 még 10perc és én is jó vagyok -
#991 még 40 percig jó vagyok, oszt helyszínelők :] -
#990 Nekem kb 20perc lent lesz
Ha lehet akkor megyek én is multiba. -
#989 Lehet hogy inditok szervert, kb. fel ora mulva, de csak ha leszunk min. 3-4-en. Rovid gyak, rovid verseny. Majd szolok. De addig is lehet jelezni a reszvetelt;) -
#988 A tukrot - pontosabban a lathato "tukrozodest" - lehet allitani, de az objektumot - a tukrot - ugy nem. Az majd a jatekbol, cockpitbol - mint az LFS-ben - lehet majd allitani, az valszeg trukkosebb:) Ha kicsomagolod a MAS file-okat, talan talasz valamit:) En nem neztem, engem egyelore nem zavar, a teljesben meg ugyis lehet majd allitani:) -
#987 nézegettem sok param fájlt, de a mirror adjust mindenhol csak a szöget állitotta, a poziciot nem :( -
Travelos #986 érdekes, mert eddig ment, na nem baj, próbáljuk meg, hátha jön még valaki, egy versenyt nyomjunk már legalább, ahol nem zár ki már az elején:( -
#985 hát újraindíthatom, ha gondoljátok, de félek hogy újra elszáll. nem tudom mért csinálja. olyan kiakadós windows-os hibaablakkal száll el. de ha kell újraindítom... -
#984 és most nem lesz game?:( -
#983 ez is elszállt hibaüzivel. bocs srácok... -
#982 hmm. elszallt az egesz startnál... -
#981 Nem. Majd a veglegesben.:) De ha ertesz a turkalashoz, akkor mar most a forras file-oknal is... -
#980 a visszapill tökröt nem lehet elrakni szélebbre/fejebb ? totál zavaró helyen van :( -
#979 benézek énis:P -
#978 na jólvan tudtam csatlakozni is szal ha lesz server 1 óra múlva akkor jövök. -
#977 1 óra múlva tudok jönni, de megnézem gyorsan, hogy látlak e. -
Travelos #976 OK, emberek, csatlakozztok, az IP: 84.236.19.135 !! -
Travelos #975 ja és állíts a grafikán, mert tegnap is szaggatott :) -
#974 #947 -
#973 ha kell csinálok szervert -
Travelos #972 akkor újraindítod? és elmondod az IP-t? -
#971 én nem látom. az én dedi szerverem ment 1 óta egész mostanáig... -
fb #970 Nem latlak :( -
Travelos #969 Na nézzünk egy próbát, ha nem megy akkor várunk egy másik szervert!
IP: 145.236.238.180
-
fb #968 En is jonnek, ha lehet. -
#967 én 5re leszek otthon.utána ok. -
Travelos #966 négyig meló van:((
utána OK! legalábbis részemről
-
#965 video: http://www.thepits.us/board/viewtopic.php?t=1383 -
#964 hát tudom. én indítottam tegnap :D
most is elindítottam egy dedit, nemtom az látszik-e. aki akar menjen, ha látja... -
#963 leglassabb autóval tolunk? :D -
#962 nekem nem volt fent az updateazt elfelejtetem felrakni winreinstall után.ma remlem látlak már vele. -
Travelos #961 Mehetne korábban szerintem is, csak amit tegnap csináltam szervert nem látta senki.:(
A másik meg 10 óra előtt kicsivel indult :))
Úgyhogy ha valaki csinálna egyet korábban, akkor nyomulnánk, mint állat!! :)) -
#960 ReloadEvery
bár nem minden honlapnál működik. az rFactorra jó. lehet, hogy ott nem működik, ahol durván dinamikus tartalom van..