61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#639 Akkor lennék teljesen nyugodt ha párszor már a palánkhoz csapnám azt a Formula gépjárművet :-DDDDD -
#638 nyugalom, már így is jobban informáltak vagytok (lehettek), mint az átlag -
#637 ? -
#636 Valami új videó sincs ? Csak kiváncsi lennék nagyon az F1 hangjára...:-D
Az F1 mod egyébként hogy áll ? Készülget? Valaki megadhatná a készítő csapat weblap címét. -
loser #635 11.10.04 - rFactor Multiplayer Test Demo Now Available!
de rég volt már, és azóta sok minden nem jött ki.
-
[URL=http://www.paypalsucks.com/]paypal "botrányok"[/URL] -
K.András #633 Végig azonos autoval valoban nehezen lehet karriert csinálni, de egyre nehezebb és erösebb autokban már lehet, nekem a 0.720-as multi test demo van meg, és semmi nincsen még az upgrade helyén, ezért csak feltételezem mit lehet meg mit nem lehet majd fejleszteni. A demoban egy auto van 3 különbözö fejlesztéssel az elsö az alap amit kapunk, a második egy aerodinamikailag-motorikusan fejlesztett mig a 3. gyakorlatilag már egy versenyauto, ezek szerint lehet majd jobb és szebb kipufogot-felnit-szárnyat rakni az autora meg gondolom különbözö motorokat is lehet venni váltot meg hasonlok, bizonyos fejlesztéssel válnak elérhetövé bizonyos beállitások mert pl addig nem lehet a szárnyakon állitani amig nincsenek, bár igzábol most még annyit sem lehet tudni hány loerös a masina mennyi a nyomatéka meg ilyen aproságok!
Arrol megint nincsen fingom hogyan fog zajlani ez a dolog, azt tudom hogy pénzért de vajon milyenek lesznek az arányok, mert ha futsz 3 versenyt és fel tudod kajakra szerelni az autot akkor a fejlesztös rész olyan mintha nem is lenne, ha meg nagyon keményen meg kell érte küzdeni akkor pedig az erösebb versenyzök mégnagyobb elönybe kerülhetnek, ez számomra most nem világos.Egyébként nincsen bajom a játékkal tetszik de ez a fejlesztös rész szerintem hamar értelmét fogja vesziteni. -
#632 letöltés -
#631 És akkor le-kell töltenem v postázzák ? -
#630 Valszeg az ISI (rFactor) weboldalarol, mint online aruhaz, bankkartyaval, PayPall-al, esetleg atutalassal (jo lassu es draga). -
#629 Kicsit láma vok ehez, de hogy lehet ezt megvenni akkor ? -
#628 Jó én nem tudtam hogy így terjesztik majd :-D -
#627 Ha probaltad a demot, akkor szerintem lehet tudni menyire fejleszthetoek az autok:) Elvileg kulon-kulon autok lesznek, mas-mas menetteljesitmennyel, csak azonos nevekkel csak mas tipusnevvel. Na ezt jol leirtam;)))))) -
#626 igen -
ksgy #625 hát, crack szempontjból tuti jobb, bár hallottam egysmást, hogy készült hozzá, de rfactorral úgy leszek, hogy megveszem, mert annyira tetszik :) -
#624 Ha az LFS-t nézem, akkor sztem ez, az online terjesztés az egyetlen jó megoldás :)
kiváncsi lennék mennyire ütött be nekik. -
ksgy #623 és az már tuti, hogy online fogják terjeszteni? :) -
#622 online terjesztéshez nem kell kiadó -
#621 sztem nem lenne baj, ha lenne jó szingli mód, nem csak sima körözés, mert az halálosan unalmas :)
az, hogy multiban ennek nyoma se legyen, pedig alap ;) -
#620 Na most ha jól értem , gyakorlatilag majdnem kész van a játék ?
Akkor ha minden jól megy , és találnak kiadót fél múlva kb. elvileg kint lehet ? -
#619 egyébként is a karrier mód nehezen elképzelhető végig azonos tudású autókkal... -
#618 van 1 szinte gyári, szalonból kigurult verdád és teszed rá a különböző alkatrészeket
nem NFSU stílusú gagyizásra kell (mindig) gondolni, szerintem ez itt abszolút korrekt -
#617 Valami új demot nem szándékoznak kiadni ? Mondjuk valamelyik együléses autóval ? -
K.András #616 "a jármûvek nagy része fejleszthetõ"
Ez speciel szörnyen hangzik, a legrosszabb árkád játékok bemutatoinál szoktak ilyeneket irni, nem is értem mit kéne már fejlesztgetni a jármüvön? -
#615 ez mind szép csak aztirnák már hogy a végső verzsön kész a gém:D -
#614 info-morzsák -
#613 énis... fogok :) -
#612 én is :) -
#611 énis -
#610 Szavaztam:) -
#609 Szavazz az rFactorra! -
#608 jóvanna csak viccvolt -
#607 ebben eddig sem kételkedtem... -
#606 add oda mi elindítjuk :DDD -
Marco #605 Köszönöm a választ. Olvastam a HSW-n most az interjút. Egyre biztatóbb az egész dolog. -
#604 -
#603 ezt fejből nem tudom most megmondani, ráadásul a tegnap előtt érkezett új verzió nem indul el -
#602 "Hetek kerdese"?!?! Akkor legyen augusztus:P
Engem foleg a "tartalma" izgatna meg:) Mennyi palya, mennyi auto? -
#601 ez 1 kurv@ jó játék -
#600 [16:55:16] Misu: I can imagine that everybody ask you about it but
when should the game be released?
[16:55:43] xxxx: soon i hope, but still weeks away