61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
SE #1039 kinn van má warezbe? -
#1038 khmmm...remélem ez késés nem lesz sok! -
#1037 igenigen! sztem is ideje lenne ide egy gazda, aki tényleg elkötelezett a játékkal ... :) -
#1036 Lassan elkell ide is egy, mert szerintem amíg csak a demó van addig ok, de ha kijön a game akkor elkezenek jönni az alacsony életkorú "honnan lehet letölteni?" userek akiknek mindenáron meg kell szereznie a játékot, hogy utána lesz@rozza, mert nem tud menni vele 1 rendes kört (ami persze a játék hibája) és utána törli.
Ezektől meg jobb megtisztítani a topicot.Jobb az ha ez a légkör marad ami most.
Szóval Alexease!Mivel te vagy a jogosodott rá vállalod? -
#1035 jah, ha ír egy mailt a moderátoroknak és alkalmasnak találják akkor lehet az. -
#1034 jah ezt sejtettem, de hogy lesz témaindítóból házigazda? kéri, hogy legyen az? -
#1033 Hmm...ez még eszembe se jutott, de bevettem a tervbe a skin csinálás elé szal ha les zidőm akkor nekiesek.;)
A Témaindítónak nincs joga "semmihez" a házigazdának pedig módjában áll szerkeszteni a fejlécet + törölni hsz-eket a topicban. -
#1032 ööö, izé. nem kéne a topicnak egy jó banner?
(az aláírás alapján címzem neked)
más (már nem neked): mi a különbség a témaindító és a házigazda között? -
#1031 ezt már irtam #1007-ben, de jobb többször mint 1x sem -
#1030 akkor majd megvaszi nekem valaki akinek van lehetősége, vagy nyitok 1 bankszámlát -
#1029 jó ez a html viewer.lehet szórakozni a kocsival:)majd, ha lesz időm csinálok skint magamnak.
-
#1028 nem lemezen jön ki ha jól tudom, hanem online unlock key lfs módra -
Travelos #1027 micsoda információáramlás, ezt nevezem!
azt lehet-e tudni, hogy milyen védelem lesz a lemezen?? -
#1026 Itt meg rF bemutato lesz, minden napra egy:)
http://www.hcd.com.au/hgrfactor/ -
#1025 kibírjuk:) -
#1024 Friss hír: (rsc)
lényeg: már ezen a hétvégén kijött volna, de pár befejező simitás miatt csak jövőhéten fog.
Greetings and thanks for you support of rFactor. It was our intention to release rFactor by this weeks end, but there are still some finishing touches that are required. As a result I have postponed the release of the pre-order codes and have rescheduled it for next week. We are working hard towards making the download available at that point as well. Thank you for your patience.
Gjon -
Travelos #1023 Gyere majd meg! -
fb #1022 Kilepett ez a szemet. Koszi a jatekot, jo volt. -
#1021 eze? #976 -
Travelos #1020 na gyertek emberek, tegnapi IP! -
#1019 Bocs hülye volt a kérdés,megnéztem a hivatalos oldalt és ott láttam mp demo van
-
#1018 Demo -
#1017 Tudtommal még nem jelent meg a játék,ti honnan szedtetek működő verziót? -
#1016 yup, pont ezért akartam. de tőlem nyomhatunk rövidebbeket is. remélem nem az lesz mint tegnap hogy 2 körön át fehér volt az egész pálya :O egyszerűen elmentek a textúrák -
#1015 nah ott már figyelni kellene rendesen a kocsira. hogy el ne fogyjon... -
#1014 egy 30-ra gondoltam :D -
#1013 11 kör? -
#1012 nyomhatnánk vmi hosszabb versenyt is -
#1011 7 körül én is leszek. -
Travelos #1010 Ha lesz szerver akkor mindenképpen:)
De én csak 7 fele tudok majd csatlakozni, mert addig meló van sajna! -
N1 #1009 Hi! Este lesz game megint? -
#1008 remélem csak rossz beállítás... -
#1007 a készülő több hetes rfactor leírás első részéhez fent vannak a screenshotok...
http://www.hcd.com.au/hgrfactor/index.htm
az rsc fórumon párak véleménye: "ugly as hell" -
+1 szavazat a "jöjjön már ki"-re... ha már fizettem érte. -
#1005 azt nem tudom, hogy ha én a GP3 es verziót szeretném megnézni akkor azt hogyan kell, mert alapból a GP1 es kitet rakja rá a nézőke, de ha festést csinálok akkor lehet a GP2, GP3 kiteket (motorháztető, lökhárító, szárny)is festeni.
más:jöjjön má ki -
#1004 meg tudod vele nézni a kocsit 3D-ben egy böngészővel. pl. csinálsz egy festést, és meg tudod nézni, hogy hogyan néz ki a kocsin. tudod forgatni, zoom in/out, stb...
multkor már kijött az F1 autóhoz, most pedig a Howston-hoz. az alább linkelt oldalon ott van mind2. meg a howston kocsi mozgásban, a videoban... -
Travelos #1003 És mi az a html viewer? -
#1002 már a Howston-nak is van html-viewer-e.
http://ringracing.com/
ugyanitt van az a Howston video, amit tegnap belinkeltem -
#1001 Igyekszik az ember.
Mondjuk amit az előbb a pályán csináltam
Többet voltam a pálya szélén, mint az úton. Na mind1, majd holnap -
Travelos #1000 :)))
majdnem 100% javulás:))))