61525
  • Hummin
    Alexease sztem az utolsó verzió s legjobb! A logo is elég nagy, a kép is jó. Én erre szavazok.
  • Ch_Slater
    3 és fél év alatt 7 üzenet.
    nem sieted el. :))
  • Hummin
    Igen, a szűk sikánban koccantunk, és kicsúsztam, aztán a célegyenes végén a falnak vágtam a gépet, mert nem figyeltem :D
    De addig a pontig nagyon izgalmas volt a verseny!
  • ksgy
    valamiért az egyenesekben szinte mindenkinél gyorsabb vagyok, egyedül tám Hummerich(jol irom a neved? :)) tudott tartani még ott is, de aztán ő meg elszállt....
  • Travelos
    király volt, köszi mindenkinek a versenyt!
  • Amse
    tényleg nagyon jó volt.szépen felhoztad a hibád aztán meg csúnyán megelőztél.:) grat
  • ksgy
    srácok, köszi a versenyt, nagyon jó volt :) rég versenyeztem ijen jót :) milesszitt ha kijön ez a full verzsön...tejóég... :)
  • Ch_Slater
    szerintem pont verseny volt...
  • HPt
    én nem tudok dönteni, mindegyik nagyszerű ;)
  • N1
    de még mindig zárva van, nemtok conn:/
  • Ch_Slater
    fu, mennyien lettek hirtelen a szerveren. most 5-en vannak.
  • Alexease
    Tessek, egy kicsit bonyolultab:))) Csinaljatok meg, amelyiket a tobbseg "megszavazza" azt majd kiteszem.
  • JuanG
    klassz :)
  • Istencsászár
    igy szebb sztem.
  • Amse
    ennyit tudok tenni az erdekeben.a kepek nagyítása már hosszadalmas feladat:/
  • Alexease
    Tessek, egyszerubb, kissebb banner tipp:)
  • Istencsászár
    felső csik is keskeny lenne a kocsis képek meg nagyobbak akkor mégszebb lenne de ez a saját szociális problámám:D
  • Tomo15
    Nekem is az tetszik jobban, de mind kettö nagyon jó!
  • HPt
    2.
  • Amse
    Köszi!
    ha másnak is tetszik akkor döntsétek el melyiket rakjuk be, de még változtatok rajta előtte 1 picit, mert a kocsikat kicsit centerbe igazítom.
  • Istencsászár
    2. nálam a befutó:P
  • Travelos
    Te ez nagyon állat!!!
  • Amse
    kész a bannerem
    ver.01

ver.02 (ez annyiban más, hogy beleolvad a fejlécbe)

• Travelos
    Slater, menjen szerintem, megpróbálok a PH-ról is hívni pár embert!
  • bzoley
    Szomorú szívvel,de én kimaradok belőle. GPRS-szel nem sokra mennék.
  • ksgy
    akkor inkább megyek majd énis oda :)
  • ksgy
    ma este olyan 6-tól otthon vagyok, és alkotok egy szervert, ip-t majd írok akkor :) jöjjetek népek sokan! :)
  • Ch_Slater
    akkor gyere ma multiba, ha tudsz. szerintem nemsoká indítom a szervert. remélem nem lesz semmi gáz, mert néha nincs netem. de az utobbi napokban nem volt probléma.
    ip: #976-ban
  • bzoley
    Elnézést kell kérnem,mert eddig nem tudtam erről a játékról.
    Vagy elkerülte a figyelmem, vagy nem is tudom.Ma pótoltam a hiányosságot és letöltöttem, kipróbáltam.
    Ez...ez...ez nagyon jó!!!
    A grafika is nekem való, ráadásul a belső nézet is normálisan meg van csinálva.
    Az autó hangja az nagyon ott van(legalábbisnálam) Először nem tudtam, honnan jön a sípolás de egyszer, mikor lassú tempónál finoman ráfékeztem, megtudtam. Hát ez állíti:) Kopott fékbetét? Azt nem tudom, hogy állandó-e, vagy a betét kopásával egyetemleges(valszeg nem), de nagyon tetszik, hogy ilyen apróságra is gondoltak. Már az első kör utántudtam, hogy jól irányítható lesz, mivel hiba nélkül igaz óvatosan, de "türelmetlen" tempóbanhiba nélkül megtettem a kört. Gyorsan megkerestem, hol lehet kikapcsolni a segítségeket és 13 körön keresztül meg sem álltam, annyira élveztem. Eddig csak kb 1.13 közeli idő a legjobb, de nem kimondottan ezzel foglalkoztam, csak ismerkedtem a játékkal. Az a 13 kör nem olyan sok. Szóval tetszik a játék. Lehet, hogy az LFS után ez lesz a második játékom, ami eredeti? (LFS S2 számomra csalódás, csak az újítások mennyisége és az ára miatt)
    Bocs a hosszú fölösleges rizsáért, de ki kellett kiabálnom magamból:)
    Főleg, hogy az utóbbi utóbbi napok GT-L fagyásai kicsit elszomorítottak.
  • Amse
    én 6-7 között tudok kezdeni, aztán mehet a verseny estig.(szerelmem elutazot :()
  • Travelos
    nekem ráér 6 után, de ez csak én vagyok :)
  • Ch_Slater
    ma hánytól legyen server?
  • Travelos
    Ha kijön akkor milyen meccsek lesznek itt, ááhhhhhh
  • Amse
    áz:)Felettébb tetszik.jöjjön má ki!
  • HPt
    nagyon brutál az éjszakai shot
  • Ch_Slater
    újabb screenshotok a #1026-os linken. éjszakaiak is.
  • SE
    az tök xar, nem tudok vele menni 1 rendes kört se...
  • JuanG
    hogyne...már a 2. része is
  • Ch_Slater
    jah, a 0.720-as
  • Amse