61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
Hummin #1079 Alexease sztem az utolsó verzió s legjobb! A logo is elég nagy, a kép is jó. Én erre szavazok. -
#1078 3 és fél év alatt 7 üzenet.
nem sieted el. :)) -
Hummin #1077 Igen, a szűk sikánban koccantunk, és kicsúsztam, aztán a célegyenes végén a falnak vágtam a gépet, mert nem figyeltem :D
De addig a pontig nagyon izgalmas volt a verseny! -
ksgy #1076 valamiért az egyenesekben szinte mindenkinél gyorsabb vagyok, egyedül tám Hummerich(jol irom a neved? :)) tudott tartani még ott is, de aztán ő meg elszállt.... -
Travelos #1075 király volt, köszi mindenkinek a versenyt! -
#1074 tényleg nagyon jó volt.szépen felhoztad a hibád aztán meg csúnyán megelőztél.:) grat -
ksgy #1073 srácok, köszi a versenyt, nagyon jó volt :) rég versenyeztem ijen jót :) milesszitt ha kijön ez a full verzsön...tejóég... :) -
#1072 szerintem pont verseny volt... -
#1071 én nem tudok dönteni, mindegyik nagyszerű ;) -
N1 #1070 de még mindig zárva van, nemtok conn:/ -
#1069 fu, mennyien lettek hirtelen a szerveren. most 5-en vannak. -
#1068 Tessek, egy kicsit bonyolultab:))) Csinaljatok meg, amelyiket a tobbseg "megszavazza" azt majd kiteszem.
-
#1067 klassz :) -
#1066 igy szebb sztem. -
#1065 ennyit tudok tenni az erdekeben.a kepek nagyítása már hosszadalmas feladat:/
-
#1064 Tessek, egyszerubb, kissebb banner tipp:)
-
#1063 felső csik is keskeny lenne a kocsis képek meg nagyobbak akkor mégszebb lenne de ez a saját szociális problámám:D -
#1062 Nekem is az tetszik jobban, de mind kettö nagyon jó! -
#1061 2. -
#1060 Köszi!
ha másnak is tetszik akkor döntsétek el melyiket rakjuk be, de még változtatok rajta előtte 1 picit, mert a kocsikat kicsit centerbe igazítom. -
#1059 2. nálam a befutó:P -
Travelos #1058 Te ez nagyon állat!!! -
#1057 kész a bannerem
ver.01
ver.02 (ez annyiban más, hogy beleolvad a fejlécbe)
-
Travelos #1056 Slater, menjen szerintem, megpróbálok a PH-ról is hívni pár embert! -
#1055 Szomorú szívvel,de én kimaradok belőle. GPRS-szel nem sokra mennék. -
ksgy #1054 akkor inkább megyek majd énis oda :) -
ksgy #1053 ma este olyan 6-tól otthon vagyok, és alkotok egy szervert, ip-t majd írok akkor :) jöjjetek népek sokan! :) -
#1052 akkor gyere ma multiba, ha tudsz. szerintem nemsoká indítom a szervert. remélem nem lesz semmi gáz, mert néha nincs netem. de az utobbi napokban nem volt probléma.
ip: #976-ban -
#1051 Elnézést kell kérnem,mert eddig nem tudtam erről a játékról.
Vagy elkerülte a figyelmem, vagy nem is tudom.Ma pótoltam a hiányosságot és letöltöttem, kipróbáltam.
Ez...ez...ez nagyon jó!!!
A grafika is nekem való, ráadásul a belső nézet is normálisan meg van csinálva.
Az autó hangja az nagyon ott van(legalábbisnálam) Először nem tudtam, honnan jön a sípolás de egyszer, mikor lassú tempónál finoman ráfékeztem, megtudtam. Hát ez állíti:) Kopott fékbetét? Azt nem tudom, hogy állandó-e, vagy a betét kopásával egyetemleges(valszeg nem), de nagyon tetszik, hogy ilyen apróságra is gondoltak. Már az első kör utántudtam, hogy jól irányítható lesz, mivel hiba nélkül igaz óvatosan, de "türelmetlen" tempóbanhiba nélkül megtettem a kört. Gyorsan megkerestem, hol lehet kikapcsolni a segítségeket és 13 körön keresztül meg sem álltam, annyira élveztem. Eddig csak kb 1.13 közeli idő a legjobb, de nem kimondottan ezzel foglalkoztam, csak ismerkedtem a játékkal. Az a 13 kör nem olyan sok. Szóval tetszik a játék. Lehet, hogy az LFS után ez lesz a második játékom, ami eredeti? (LFS S2 számomra csalódás, csak az újítások mennyisége és az ára miatt)
Bocs a hosszú fölösleges rizsáért, de ki kellett kiabálnom magamból:)
Főleg, hogy az utóbbi utóbbi napok GT-L fagyásai kicsit elszomorítottak. -
#1050 én 6-7 között tudok kezdeni, aztán mehet a verseny estig.(szerelmem elutazot :() -
Travelos #1049 nekem ráér 6 után, de ez csak én vagyok :) -
#1048 ma hánytól legyen server? -
Travelos #1047 Ha kijön akkor milyen meccsek lesznek itt, ááhhhhhh -
#1046 áz:)Felettébb tetszik.jöjjön má ki! -
#1045 nagyon brutál az éjszakai shot -
#1044 újabb screenshotok a #1026-os linken. éjszakaiak is. -
SE #1043 az tök xar, nem tudok vele menni 1 rendes kört se... -
#1042 hogyne...már a 2. része is -
#1041 jah, a 0.720-as -