61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#3035 ha kész lesz a mod akkor a sima furmulaIS sorozatnál megmaradnak a skinek és csak a külön f1 sorozatnál lesznek az igazi festések vagy felülíródik a formulaIS sorozat? -
#3034 Pilóták -
#3033 Így már értem...Pill.... -
#3032 Nekem a valodi csapatok, versenyzok, rajtszamok kellenek. Nem skineket masolgatok, hanem attirom az egesz rakas cuccot:))) -
#3031 gondolom a forma1-ben -
#3030 A textura száma szerint ..
Tehát a form_12 dds az a 12 -es versenyző ..
Vagy mire vagy kiváncsi ?
-
#3029 Kicsit elakadtam:) Gozom sincs melyik csapat, versenyzo, auto milyen rajtszammal indul:)) Van valami lista valahol?! -
#3028 Jut eszembe, nem multizni akarok, tehát senki játékát nem cseszném el!!!
Sőt, ha tetszik, az eredetivel sem szándékozom multizni, csak LAN!!!
-
#3027 Sziasztok!
Én is szeretném kipróbálni a játékot, mielőtt megvenném, a demo elég keveset mutatott. Ha valaki tudja a módját, légyszi priviben árulja el.
Előre is köszönöm. -
#3026 Kira! -
#3025 Kozben rajottem, nem kell hogy meglegyen a FIS, mivel uj Season-t gyartok, ott meg be tudom allitani hogy alapbol adjon egyet, mennyi legyen a nyito osszeg stb.)) Vagyis lassan majd neki allok megcsinalni:P -
#3024 Reméljük lassan jönnek az igazi pályák is :-) -
crossy104 #3023 Véleményem szerint az a gond a játékkal, hogy túl lassúak a pályák a Formula autókhoz. -
crossy104 #3022 Már régóta van. -
#3021 Ja persze Nálad ez teljesen természetes,tudom:-)))Előre is köszi majd várom:-)
-
#3020 hali.csak érdeklődni szeretnék.....nincs még krekk?kipróbálnám a játékot... -
#3019 Nekem meg nincs meg a FormulaIS, de ha meg lesz es ha adig meg nem csinaljak meg, akkor osszedobok egy kulon allo Formula1 Racing Series MOD-ot, amiben csak FIS-ek es F1 Skinek lesznek. De addig meg lesz nehany versenyem:)) -
#3018 Van egy DDS file a letöltött skinekben.Ezzel mit kell tenni hogy önálló autóként láthassam:Számomra ez nem egyértelmű.Csak ez van benne meg egy txt file.Ha valaki elmagyarázná azt megköszönném. -
#3017 A kérdésem az lenne hogy a BAR és a GREENPANTHERen kívűl a többit hiába másoltam be a könyvtárba a játékban nem látszik.Valamit rosszul csináltam vagy mi a szösz:Se redbull,se renault.. -
-
#3015 Olyankor mi van ha a festést nem 1024X1024 -ben csinálom meg hanem pl. 2048X2048 -ban ?Lehet azt ?
Ja..És mire való az alfa csatorna ? XPandhoz csináltam sok skint , de nem jöttem rá az mire jó ... -
#3014 Megvan valami cd-n nekem is de a jó isten tudja melyiken... -
#3013 grrráááárrrrr tudja valaki hogy a datanetnel hogy mukodik a webtarhely? a weboldalukon nem talalom és most fogom összetörtni ezt az egészet -
csimpok #3012 Úgy, hogy normálisan teszed fel a cracket... -
ronny666 #3011 És az OW Challenge-s autóknak hogyan lehet motorhangot adni? -
#3010 nekem olyan van ami-ben nincs dll és működig csak a pluginnal. -
ronny666 #3009 thx -
#3008 Az a plugin.
De van hozzá ddl is anélkül nem megy na azt nem tom hová kell..Régen használtam már még anno XPand Rally-hoz... -
#3007 akkor most öri hari?:)nemááá.jóleszek megígérem:) -
#3006 F3as mod. -
#3005 vazze mindig megelözöl
és a #3000-es is a tied lett
:) -
ronny666 #3004 minek az 1.1-esét kéne felrakni? -
#3003 Adobe Photoshop/Plugins/File Formats -
#3002 jó helyre másoltad a könyvtárakat? rFm megy az rFactor gyökerébe a többi a Gamedata-ba...
(ha jol tudom ez csak az 1.0-nál gond, de azért megnézni nem árt) -
#3001 A photoshop DDS plugin dll-jét hová kell bemásolni ???? -
#3000 nemjól raktad fel.
1.1-est tedd fel, mert az már javított és telepítős.
szerk:tééék:) -
ronny666 #2999 jobbanmondva az F3-as kocsiknál -
#2998 DDS converter -
ronny666 #2997 Nálam nincs motorhangja az autónak. Lehet valahogy hangot tenni alá? -
#2996 Én..
Szép , igen.Végre majdnem jól visszaadja azt a mély kék színét .
Toyota-n miért olyan pixelesek a feliratok ?Bár szar ez a jpg is...