61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#4766 a "véberféléknél" itt a számomra, amúgy is unalmas és feleseges idióta gumiszabályokkal agyonvert f1 mentetek melletti száraz közvetítésekre gondoltam... -
#4765 Wéber Gabi leszólása nekem is böki a szemem, én spec. igen becsülöm.
Sztem hagyni kellene ezt az egész témát. -
#4764 Lesz...Ha feltöltik . -
#4763 Azert Weber sem "hulye", ert az F1-hez es az autoversenyekhez amennyire kell. Csak hat O nem elegg "laza", inkabb ujsagiro, nem egy TV szemelyiseg. A TV-kozvetiteshez - foleg eloben - egy kulonleges "allatfajta" kell, tapasztalat, olyan szemelyiseg, lazasag. Azert nem egyszeru vegig beszelni 1,5 orat ugy, hogy szakszeru maradjal, "szorakoztass", "kozvetits", indormalj stb., raadasul ugy, hogy szinte vegig ~20 auto korozget egy palyan, leggyakrabban tobb szaz meterre egymastol, es a koronkenti szazadok-tizedek es/vagy a talalgatasok jelentik az osszes izgalmat.
Nem vedem Palikot vagy Webert, csak teny, hogy ez a mufaj nem egyszeru. Tudom, tudom - ilyenkor szokott jonni a magyarazat, okossag stb.:D - "akkor minek ul oda", "azert kapja a rengeteg fizeteset" es hasonlok:) Ezt en is tudom, sot mindenki tudja, de szerintem inkabb hagyjuk...:) -
ToMy_ #4762 off.
azért ezzel a 'véberfélék' kifejezésnek a pejoratív használatával óvatosabban bánnék.
ez a 'véberféle' autósport terén messze felkészültebb és hitelesebb szakember, mint a palik, aki '160-nal megborult a homokbuckán'
nem fikázom a palikot, de azért az egekbe ne emeljük, annyira nem ász.
on. -
#4761 most van f1 pack vagy nincs?
-
#4760 ezekhez a szimekhez nem lehet kiadni valami pály-editort mint pl. Xpand Rallyhoz ?
:DDDDDD -
#4759 egyetértek
én halálra röhögöm magam rajta....
azokat a közvetítéseket nem is nézem meg amikben ilyen véberfélék közvetítenek -
#4758 Sajnos egyelore csak ez varhato "palya-mod" szinten. Ezeket a fizetos konverterrel csinaljak, akik megtehettek es van idejuk ra.:)
Igazabol aki nem ert hozza az is tud igy konvertalgatni, de ilyen lesz:) Aki meg ert hozza, tudna jobbat is, csak azert az egy kicsivel tobb ido:) Ahoz 3D-ben vegig kellene menni az osszes GMT-n es "beledolgozni" a multitexturazos es arnyekolos reszt, ha csak a grafikai reszet nezzuk:)
Es azert az optimalizacio sem egy-ket nap, mert mindenre be lehet kapcsolni, hogy vessen arnyekot vagy vetuljon ra az arnyek, csak az a multkori kiserletembol latszik, barmennyire is jol nezne ki, vagy az lenne a korrekt, mar az objektumok 1/4-nel 1fps ala csokken a sebesseg:)) -
#4757 Ja:))és a célegyenes végén is egy aranyos betonfal van. -
#4756 Kicsit rendberaktak es ujrairtak Melbourne-t es Hungaroringet, igy elvileg sokkal gyorsabb (fps). bennuk van minden kiegeszites is.
http://forum.rscnet.org/showthread.php?t=227432 -
#4755 vagy még arra se jó :((...ki se tudok menni a pályára a boxból...pilygonhibák ezerrel... -
#4754 Ha masra nem is jo, csak tesztelni, de azert ma is megjelent egy palya:))
Infineon -
#4753 Formula 1 Team Pack
Basically , this team pack includes:-
1) Two different helmet for a team
2) Two different skin ( Eg. Ferrari - Tobacco and non-tobacco )
3) New driver and team logo ( In the vehicle selection menu )
4) Driver suit ( It should be quite perfect except left hand glove mapping )
5) Two different resolution for Helmet & Car skins
- 1024* Helmet + 2048* Car
- 512* Helmet + 1024* Car -
#4752 a jó öreg Garry:DD vitathatatlanul ő a slide király!:) -
#4751 Nekem nem akarja megnyitni valami hiba van a csomagolásban ....Vagy mi ... -
Alien1024 #4750 ha méá megjelent adjatok linket
-
#4749 Sokára..... -
Alien1024 #4748 mikor jön kihozzá a forma 1es mod???
-
#4747 off:
összeollóztam egy Tiff Nedell videót, mivel hamarosan nemcsak az Expoler-en nyomja majd a Viasat, nem tudom hol kapcsolódnak be, ezért kis kedvcsináló:
Lotus Carlton-Ferka 360-Ferka F40-McLaren F1-V8 MG V8 Vauxhall-Pagini Zonda-Honda NSX-Bmw M5 V10..bonusz Garry McCoy.
link
on: -
#4746 Királyság -
#4745 Csinaltam betoltokepernyot, hatterkepet es minit (hogy mire jo?!:D) a Hungaroring-hez. Fogyasszatok egeszseggel:) rFactor Hungaroring UI (ZIP, 300 kbyte)
-
#4744 1. Legalább ne légy álszent.
2. Ezekszerint te is jól ismerheted, ha ismered őt annyira, hogy útáld!
részemről téma off....inkább megyek kicsit online -
Travelos #4743 nagyon jól elvitatkoztok itt Palikról, de én nem fikáztam! egyetlen árva szóval sem, idézem a hozzászólásomat: "természetesen pit radiora gondoltam, nem egy Palik Lacira:)"
mielőtt nekemesel ezzel, talán alaposan olvasd el a hozzászólást! gondolom valami nagy kebelbarátod lehet neked a Palik, hogy így nekitámadsz az embernek rögtön, ha csak a nevét megemlítik.
ja, és egyébként mostanában régi F1-es futamokat töltök le torrentről, amiben angol kommentátorok vannak, pl. Johnny Herbert, és megmondom őszintén, hogy Palik a nyomukba se érhet.
és még valami, én személyszerint utálom Palikot!! NA EZ FIKÁZÁS VOLT! :)) -
#4742 mer agyonkonvertelt félig készsincs pálya.... -
#4741 Nálam le van betonozva egy safety car az út közepére , az ai meg egyből tömegbalesettel indít :DDDDDDD
Szép meg jó ez a játék , csak játszani nem nagyon lehet vele :DDDDDDDDD -
Redvin #4740 Egesz jo lett a hungaroring konverzio, nem olyan csunya mint imola, csak a rozsaszin kivetitok nem tetszettek -
HRoland #4739 Szerintem Wéber Gábor nemcsak mint versenyző, de mint kommentátor is jobb Czollner Gyulánál. (Pl. Czollner megtanulhatná, mi az a tized, század meg ezred, nem egyszer keverte, persze Wéber kijavította.:) -
Redvin #4738 Viszont igazan megtanulhatna felismerni a pilotakat, de volt hogy meg a csapatokat is keverte. A "Gyulám"-mal meg már az agyamra megy. Szerintem Weber sokkal jobban kozvetit, neki kene mindig. -
#4737 Látom sok érvet tudtál felhozni a támában...
"De szer ez az oldal nem errol szol"
Akkor próbáljunk meg mások fikázása nélkül arról beszélni amiről az oldal szól!
Amúgy is különbség van a pitradio és a közvetítés között.Nem ugyanaz a kettő Ezzel jó tisztában lenni mielőtt hozzászól az ember a témához.... -
Laceee #4736 magyarositás "frissitve" -
#4735 nagy felbontású textúrák -
#4734 Hungaroring 2002 Beta Released!!
45 mega ...Mi van ezen 45 mega ??? -
#4733 A Ht miatt fagy ki valószínű, ha felrakod a gpxpatch-et, akkor a cpu beállítását ALL-ról rakd 1-re. -
#4732 Nosztalgiából felraktam a GP4-et () , de mindig kifagy...
Nem tudjátok miért ????
P4 3000 HT , 2 g 400 ram , X800XTPE...... -
#4731 Hát nincs......:DDD
Illetve van Alex "maszek " gumija:DDD -
HRoland #4730 Ez jó kérdés. Én még nem jutottam el a FormulaIS autókig, mert még nincs elég creditem (1 700 000 kell még, cheat-elni nem akarok), bár furcsa lenne, ha ott sem lenne gumiválasztás. Vagy tényleg nincs? -
#4729 Már csak egy igen fontos infót nem hallottam a patch-ről .....
És pl . valami gumi választás lesz ??? -
#4728 Na meg kipróbálhatta a Red Bull Forma 1 -es gépjárművét :DDDDD
Szvsz pártatlan mindig, annak kiabál aki éppen szép dolgot csinál :D -
#4727 nemigaz:D Kiminél meg amikor szétveri a mezőnyt Palik ott élvez:D szal nem sumifan vagy ha azis nemmutatja a tvben...
nade vége az OFF-nak :P