61525
  • mohus
    a "véberféléknél" itt a számomra, amúgy is unalmas és feleseges idióta gumiszabályokkal agyonvert f1 mentetek melletti száraz közvetítésekre gondoltam...
  • b-type
    Wéber Gabi leszólása nekem is böki a szemem, én spec. igen becsülöm.
    Sztem hagyni kellene ezt az egész témát.
  • lac coo
    Lesz...Ha feltöltik .
  • Alexease
    Azert Weber sem "hulye", ert az F1-hez es az autoversenyekhez amennyire kell. Csak hat O nem elegg "laza", inkabb ujsagiro, nem egy TV szemelyiseg. A TV-kozvetiteshez - foleg eloben - egy kulonleges "allatfajta" kell, tapasztalat, olyan szemelyiseg, lazasag. Azert nem egyszeru vegig beszelni 1,5 orat ugy, hogy szakszeru maradjal, "szorakoztass", "kozvetits", indormalj stb., raadasul ugy, hogy szinte vegig ~20 auto korozget egy palyan, leggyakrabban tobb szaz meterre egymastol, es a koronkenti szazadok-tizedek es/vagy a talalgatasok jelentik az osszes izgalmat.

Nem vedem Palikot vagy Webert, csak teny, hogy ez a mufaj nem egyszeru. Tudom, tudom - ilyenkor szokott jonni a magyarazat, okossag stb.:D - "akkor minek ul oda", "azert kapja a rengeteg fizeteset" es hasonlok:) Ezt en is tudom, sot mindenki tudja, de szerintem inkabb hagyjuk...:)
  • ToMy_
    off.
    azért ezzel a 'véberfélék' kifejezésnek a pejoratív használatával óvatosabban bánnék.
    ez a 'véberféle' autósport terén messze felkészültebb és hitelesebb szakember, mint a palik, aki '160-nal megborult a homokbuckán'
    nem fikázom a palikot, de azért az egekbe ne emeljük, annyira nem ász.
    on.
  • mohus
    most van f1 pack vagy nincs?

• lac coo
    ezekhez a szimekhez nem lehet kiadni valami pály-editort mint pl. Xpand Rallyhoz ?
    :DDDDDD
  • mohus
    egyetértek

én halálra röhögöm magam rajta....
    azokat a közvetítéseket nem is nézem meg amikben ilyen véberfélék közvetítenek
  • Alexease
    Sajnos egyelore csak ez varhato "palya-mod" szinten. Ezeket a fizetos konverterrel csinaljak, akik megtehettek es van idejuk ra.:)
    Igazabol aki nem ert hozza az is tud igy konvertalgatni, de ilyen lesz:) Aki meg ert hozza, tudna jobbat is, csak azert az egy kicsivel tobb ido:) Ahoz 3D-ben vegig kellene menni az osszes GMT-n es "beledolgozni" a multitexturazos es arnyekolos reszt, ha csak a grafikai reszet nezzuk:)

Es azert az optimalizacio sem egy-ket nap, mert mindenre be lehet kapcsolni, hogy vessen arnyekot vagy vetuljon ra az arnyek, csak az a multkori kiserletembol latszik, barmennyire is jol nezne ki, vagy az lenne a korrekt, mar az objektumok 1/4-nel 1fps ala csokken a sebesseg:))
  • Tomo15
    Ja:))és a célegyenes végén is egy aranyos betonfal van.
  • Alexease
    Kicsit rendberaktak es ujrairtak Melbourne-t es Hungaroringet, igy elvileg sokkal gyorsabb (fps). bennuk van minden kiegeszites is.
    http://forum.rscnet.org/showthread.php?t=227432
  • JuanG
    vagy még arra se jó :((...ki se tudok menni a pályára a boxból...pilygonhibák ezerrel...
  • Alexease
    Ha masra nem is jo, csak tesztelni, de azert ma is megjelent egy palya:))
    Infineon
  • lac coo
    Formula 1 Team Pack

Basically , this team pack includes:-
    1) Two different helmet for a team
    2) Two different skin ( Eg. Ferrari - Tobacco and non-tobacco )
    3) New driver and team logo ( In the vehicle selection menu )
    4) Driver suit ( It should be quite perfect except left hand glove mapping )
    5) Two different resolution for Helmet & Car skins
    - 1024* Helmet + 2048* Car
    - 512* Helmet + 1024* Car
  • Kaszi46
    a jó öreg Garry:DD vitathatatlanul ő a slide király!:)
  • lac coo
    Nekem nem akarja megnyitni valami hiba van a csomagolásban ....Vagy mi ...
  • Alien1024
    ha méá megjelent adjatok linket
  • lac coo
    Sokára.....
  • Alien1024
    mikor jön kihozzá a forma 1es mod???
  • b-type
    off:
    összeollóztam egy Tiff Nedell videót, mivel hamarosan nemcsak az Expoler-en nyomja majd a Viasat, nem tudom hol kapcsolódnak be, ezért kis kedvcsináló:
    Lotus Carlton-Ferka 360-Ferka F40-McLaren F1-V8 MG V8 Vauxhall-Pagini Zonda-Honda NSX-Bmw M5 V10..bonusz Garry McCoy.
    link
    on:
  • Solid Snake
    Királyság
  • Alexease
    Csinaltam betoltokepernyot, hatterkepet es minit (hogy mire jo?!:D) a Hungaroring-hez. Fogyasszatok egeszseggel:) rFactor Hungaroring UI (ZIP, 300 kbyte)

• CodeRed
    1. Legalább ne légy álszent.
    2. Ezekszerint te is jól ismerheted, ha ismered őt annyira, hogy útáld!

részemről téma off....inkább megyek kicsit online
  • Travelos
    nagyon jól elvitatkoztok itt Palikról, de én nem fikáztam! egyetlen árva szóval sem, idézem a hozzászólásomat: "természetesen pit radiora gondoltam, nem egy Palik Lacira:)"

mielőtt nekemesel ezzel, talán alaposan olvasd el a hozzászólást! gondolom valami nagy kebelbarátod lehet neked a Palik, hogy így nekitámadsz az embernek rögtön, ha csak a nevét megemlítik.

ja, és egyébként mostanában régi F1-es futamokat töltök le torrentről, amiben angol kommentátorok vannak, pl. Johnny Herbert, és megmondom őszintén, hogy Palik a nyomukba se érhet.

és még valami, én személyszerint utálom Palikot!! NA EZ FIKÁZÁS VOLT! :))
  • Istencsászár
    mer agyonkonvertelt félig készsincs pálya....
  • lac coo
    Nálam le van betonozva egy safety car az út közepére , az ai meg egyből tömegbalesettel indít :DDDDDDD

Szép meg jó ez a játék , csak játszani nem nagyon lehet vele :DDDDDDDDD
  • Redvin
    Egesz jo lett a hungaroring konverzio, nem olyan csunya mint imola, csak a rozsaszin kivetitok nem tetszettek
  • HRoland
    Szerintem Wéber Gábor nemcsak mint versenyző, de mint kommentátor is jobb Czollner Gyulánál. (Pl. Czollner megtanulhatná, mi az a tized, század meg ezred, nem egyszer keverte, persze Wéber kijavította.:)
  • Redvin
    Viszont igazan megtanulhatna felismerni a pilotakat, de volt hogy meg a csapatokat is keverte. A "Gyulám"-mal meg már az agyamra megy. Szerintem Weber sokkal jobban kozvetit, neki kene mindig.
  • CodeRed
    Látom sok érvet tudtál felhozni a támában...

"De szer ez az oldal nem errol szol"

Akkor próbáljunk meg mások fikázása nélkül arról beszélni amiről az oldal szól!
    Amúgy is különbség van a pitradio és a közvetítés között.Nem ugyanaz a kettő Ezzel jó tisztában lenni mielőtt hozzászól az ember a témához....
  • Laceee
    magyarositás "frissitve"
  • avcom
    nagy felbontású textúrák
  • lac coo
    Hungaroring 2002 Beta Released!!
    45 mega ...Mi van ezen 45 mega ???
  • Tomievo
    A Ht miatt fagy ki valószínű, ha felrakod a gpxpatch-et, akkor a cpu beállítását ALL-ról rakd 1-re.
  • lac coo
    Nosztalgiából felraktam a GP4-et () , de mindig kifagy...
    Nem tudjátok miért ????
    P4 3000 HT , 2 g 400 ram , X800XTPE......
  • lac coo
    Hát nincs......:DDD
    Illetve van Alex "maszek " gumija:DDD
  • HRoland
    Ez jó kérdés. Én még nem jutottam el a FormulaIS autókig, mert még nincs elég creditem (1 700 000 kell még, cheat-elni nem akarok), bár furcsa lenne, ha ott sem lenne gumiválasztás. Vagy tényleg nincs?
  • lac coo
    Már csak egy igen fontos infót nem hallottam a patch-ről .....
    És pl . valami gumi választás lesz ???
  • lac coo
    Na meg kipróbálhatta a Red Bull Forma 1 -es gépjárművét :DDDDD

Szvsz pártatlan mindig, annak kiabál aki éppen szép dolgot csinál :D
  • Istencsászár
    nemigaz:D Kiminél meg amikor szétveri a mezőnyt Palik ott élvez:D szal nem sumifan vagy ha azis nemmutatja a tvben...

nade vége az OFF-nak :P