61525
  • CodeRed
  • pajti
    ja bocs
    köszi
  • CodeRed
    Már annyiszor volt róla szó ebben a fórumban....is....illene néha átolvasni

Wéber Gábor Setup Guide
  • pajti
    Konkrétan letudná vki írni mit jelentenek ezek? És hogy befolyásolja az autó viselkedését.
    Steering beallításoknál: LOCK 15 deg, CASTER 2,5 deg, ANTI ROLL BAR, TOE-IN
  • ronny666
    Az mitől wan, hogy az F3-as (1.2v) (az F1-nél sem) szériánál a setup résznél egy stock car setupot ad be? Nem tudom az első vezetőszárny dőlésszögét sem állítani (stock car lévén az nincs)
  • lac coo
    Nekem kell ilyen grafika :DDDDDD
  • lac coo
    Mikó lesz peccs ???
  • Istencsászár
    nekem nemkell olyan grafika... én pl F1cvel is maximálisan megvagyok elégedve.
    Sony és az F1 ha aztvesszük figyelembe hogy eddigi f1es gémeinek a fizikája és a kocsik modellezése amilyen trágya szinten van akkor 1 év alatt nemhinném hogy tényleg jót csinálnak 0 % az esély rá. :P
  • b-type
    jah,..mindeközben megjelent Suzuka bétaállapotban
    link
  • lac coo
    Mi pc-sek ilyen grafikáról csak álmodhatubk egy jó pár évig :DDDDDDDD

És ha a Sony tényleg normális fizikát rak az F1-ébe , mint ahogy mondja ......?
  • Istencsászár
    több mint 0 fizika ..... szégyen az a gém
  • b-type
    azéletbe...
    hogyazéletbe...
    jaj, de kéne nekem egy ilyen McLaren.
    ha vkinek van kedve elcserélni az övét bal vagy jobb kislábujra, szóljon
    ....igazából lehet szó mindekettőröl is ha pl. kevés a kilométer benne.

• lac coo
    Több mint száz-ezer poligon :DDDDDDD
    ( XBox 360 )

• ksgy
    öcsém keni-vágja 3ds-t, szóval van kihez fordulni, ha gondom van, de köszi ;)
  • K.András
    Maya-hoz tudtommal nincsen dds-plugin, de modellezni tökmind1 mivel tanulsz meg mert ua a polygon alapu modellezés ebben is meg abban is, ajánlom figyelmedbe a 3DS MAx és maya topikokat(oprendszerek és felhasználoi programok), segiteni fognak elindulni ezen a rögös és igen hosszu uton! ;)
  • ksgy
    és mayahoz van/lesz/nem is lesz ijen plugin? ugyanis leginkabb linux elott csucsulok napkozben es maya van linuxra is, szoval eloszor ugyis csak ijen alap dolgokkal jaccanek, hogy hogy kell modellt gyartani, mas-ba tenni a cuccost, texturazni, stb... tehat maga a tenyleges modell ugyis mar csak akkor kell, mikor mar ezeket az utakat kijartam :)
  • K.András
    Ugy csinálták, hogy modellezték! 3ds-hez elvileg van dds plugin amivel az objekteket lehet megnyitni elmenteni, nekem is megvolt anno bár én már csak maya-t használok...
  • ksgy
    a tervem az, hogy egy kispolski modot keszitek :) 3d-s ismerosnek van egy kispolskija 3ds-ben, abbol szeretnek elindulni valahogy...volt egy mod ami nem tul reg jott ki (ijen szivarautok, magasitott tereloszarnyakkal), ott teljesen uj autokat lattam, valahogy ok is megcsinaltak :)
  • K.András
    Attol függ mivé akarod konvertálni, bár modellt igazábol konvertálni nem jo, tökéletes soha nem lesz rengeteget kell majd javitgatni, sok esetben meg egyszerüen szétesik a mesh...
  • Alexease
    Egyelore nincs exporter a GMT-hez.
  • ksgy
    egy kerdes: ha van egy modellem 3ds-ben, azt hogy tudom mas-a applikalni? :)
    egy masik kerdes: ha blender fileformatumban van 3d modell, azt at tudom valahogy alakitani, hogy mas-ba pakolhato legyen?:)
  • lac coo
    Nekem NVidia DDS cuccom van...
    Na most pontosan mire kell konvertálni a szürkét , hogy ez legyen belőle , és jó legyen ?
  • CodeRed
    Igen.
  • Alexease
    Igen.

• george4
    Nektek eredeti van meg?
  • george4
    Sajna nem! Gondolom azert irja ki, de volt ahova fel tudtam lepni! Ugy tudom nem lehet megvenni a boltban csak neten!
  • CodeRed
    Éppen kérdezni akartam :-D
  • Alexease
    Jo az, az mar a kesz bump map. Itt van gyors pelda, az 1. kep a kiindulas, a 2. a konvertalt bump.
  • Alexease
    Eredeti jatekod van?!
  • george4
    Egyebkent alig vannak serverek amin vannak is, ha meg vannak akkor meg az exe-re hibat ir ki es kidob!
  • george4
    Mar megtettem azert kosz!
  • CodeRed
    Igen...azt kell ezzel felülíratni...újabb verzió :-D
  • george4
    Koszonom! Egykent volt mar a Plugins konyvtarban mar egy!
  • CodeRed
    INNEN
  • george4
    Honan tudnam letolteni a racecast plugin-t?
  • CodeRed
    Igen ez így jó...azért lila mert ez "semleges" szín...érdemes ebben dolgozni...
  • lac coo
    Nem...
    Nálam eredetileg ez van a MAS fileban:

És nem tok vonalakt hozzáadni , legalább is nem domborodik ...
  • CodeRed
    Mármint lila kép lett az eredmény?
  • lac coo
    Nálam szép lila kép van ott......
  • CodeRed
    Csak ha pl fehér a magasabb, vigyázni kell az arányokra, mert szép fehér folt lehet belőle...