61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#4846 -
#4845 ja bocs
köszi -
#4844 Már annyiszor volt róla szó ebben a fórumban....is....illene néha átolvasni
Wéber Gábor Setup Guide -
#4843 Konkrétan letudná vki írni mit jelentenek ezek? És hogy befolyásolja az autó viselkedését.
Steering beallításoknál: LOCK 15 deg, CASTER 2,5 deg, ANTI ROLL BAR, TOE-IN
-
ronny666 #4842 Az mitől wan, hogy az F3-as (1.2v) (az F1-nél sem) szériánál a setup résznél egy stock car setupot ad be? Nem tudom az első vezetőszárny dőlésszögét sem állítani (stock car lévén az nincs) -
#4841 Nekem kell ilyen grafika :DDDDDD -
#4840 Mikó lesz peccs ??? -
#4839 nekem nemkell olyan grafika... én pl F1cvel is maximálisan megvagyok elégedve.
Sony és az F1 ha aztvesszük figyelembe hogy eddigi f1es gémeinek a fizikája és a kocsik modellezése amilyen trágya szinten van akkor 1 év alatt nemhinném hogy tényleg jót csinálnak 0 % az esély rá. :P -
#4838 jah,..mindeközben megjelent Suzuka bétaállapotban
link -
#4837 Mi pc-sek ilyen grafikáról csak álmodhatubk egy jó pár évig :DDDDDDDD
És ha a Sony tényleg normális fizikát rak az F1-ébe , mint ahogy mondja ......? -
#4836 több mint 0 fizika ..... szégyen az a gém -
#4835 azéletbe...
hogyazéletbe...
jaj, de kéne nekem egy ilyen McLaren.
ha vkinek van kedve elcserélni az övét bal vagy jobb kislábujra, szóljon
....igazából lehet szó mindekettőröl is ha pl. kevés a kilométer benne.
-
#4834 Több mint száz-ezer poligon :DDDDDDD
( XBox 360 )
-
ksgy #4833 öcsém keni-vágja 3ds-t, szóval van kihez fordulni, ha gondom van, de köszi ;) -
K.András #4832 Maya-hoz tudtommal nincsen dds-plugin, de modellezni tökmind1 mivel tanulsz meg mert ua a polygon alapu modellezés ebben is meg abban is, ajánlom figyelmedbe a 3DS MAx és maya topikokat(oprendszerek és felhasználoi programok), segiteni fognak elindulni ezen a rögös és igen hosszu uton! ;) -
ksgy #4831 és mayahoz van/lesz/nem is lesz ijen plugin? ugyanis leginkabb linux elott csucsulok napkozben es maya van linuxra is, szoval eloszor ugyis csak ijen alap dolgokkal jaccanek, hogy hogy kell modellt gyartani, mas-ba tenni a cuccost, texturazni, stb... tehat maga a tenyleges modell ugyis mar csak akkor kell, mikor mar ezeket az utakat kijartam :) -
K.András #4830 Ugy csinálták, hogy modellezték! 3ds-hez elvileg van dds plugin amivel az objekteket lehet megnyitni elmenteni, nekem is megvolt anno bár én már csak maya-t használok... -
ksgy #4829 a tervem az, hogy egy kispolski modot keszitek :) 3d-s ismerosnek van egy kispolskija 3ds-ben, abbol szeretnek elindulni valahogy...volt egy mod ami nem tul reg jott ki (ijen szivarautok, magasitott tereloszarnyakkal), ott teljesen uj autokat lattam, valahogy ok is megcsinaltak :) -
K.András #4828 Attol függ mivé akarod konvertálni, bár modellt igazábol konvertálni nem jo, tökéletes soha nem lesz rengeteget kell majd javitgatni, sok esetben meg egyszerüen szétesik a mesh... -
#4827 Egyelore nincs exporter a GMT-hez. -
ksgy #4826 egy kerdes: ha van egy modellem 3ds-ben, azt hogy tudom mas-a applikalni? :)
egy masik kerdes: ha blender fileformatumban van 3d modell, azt at tudom valahogy alakitani, hogy mas-ba pakolhato legyen?:) -
#4825 Nekem NVidia DDS cuccom van...
Na most pontosan mire kell konvertálni a szürkét , hogy ez legyen belőle , és jó legyen ? -
#4824 Igen. -
#4823 Igen.
-
george4 #4822 Nektek eredeti van meg? -
george4 #4821 Sajna nem! Gondolom azert irja ki, de volt ahova fel tudtam lepni! Ugy tudom nem lehet megvenni a boltban csak neten! -
#4820 Éppen kérdezni akartam :-D -
#4819 Jo az, az mar a kesz bump map. Itt van gyors pelda, az 1. kep a kiindulas, a 2. a konvertalt bump.
-
#4818 Eredeti jatekod van?! -
george4 #4817 Egyebkent alig vannak serverek amin vannak is, ha meg vannak akkor meg az exe-re hibat ir ki es kidob! -
george4 #4816 Mar megtettem azert kosz! -
#4815 Igen...azt kell ezzel felülíratni...újabb verzió :-D -
george4 #4814 Koszonom! Egykent volt mar a Plugins konyvtarban mar egy! -
#4813 INNEN -
george4 #4812 Honan tudnam letolteni a racecast plugin-t? -
#4811 Igen ez így jó...azért lila mert ez "semleges" szín...érdemes ebben dolgozni... -
#4810 Nem...
Nálam eredetileg ez van a MAS fileban:
És nem tok vonalakt hozzáadni , legalább is nem domborodik ... -
#4809 Mármint lila kép lett az eredmény? -
#4808 Nálam szép lila kép van ott...... -
#4807 Csak ha pl fehér a magasabb, vigyázni kell az arányokra, mert szép fehér folt lehet belőle...