61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#4806 Nem megy...nem látlak.. -
george4 #4805 most probalj belepni! -
#4804 Oksa...
Most már rájövök valahogy :DDDD
DDS utility alatt mit értesz ?
(Szóval ha a fehérbe firkálok szürkével , akkor vonalakt mélyítek a felületbe...? ) -
#4803 Nem 3D, az is map. Azt a Form.mas-ban talalod, form_b.dds neven. Ha szurke alapra feherrel firkalsz, akkor az lesz a "magasabb" resz (leegyszerusitve). De beallitastol is fugg, mert ehez mar DDS Utility-t kell hasznalni. Utana vissza kell csomagolni a form.mas-ba, mert csak ugy mukodik!! -
#4802 Mármint, hogy mélyíti a réteget? Mire gondolsz? -
#4801 Őőőőő..festeni tudok bele...
Csak melyik az a réteg amelyik bemélyíti a vonalat ?
Vagy azt hogy kell csinálni ? ű
Fontos lenne ..THX...:)))
Vagy lehet hülyeséget akarok és a bemélyedés valami 3D fájlban van ?
Valószínű most , hogy végig gndolom .....
Csak mert egyszer írtátok pálya-beton grafikával kapcsolatban , hogy valamit rajzoltatok és az domborulat lett a pályán ..... -
#4800 bár nem tudom mennyire számít... -
#4799 elvileg van 1 racecast plugin -
george4 #4798 nekem ez van meg RFactor.v1.020 -
#4797 Javítás fent van??? -
#4796 Folyamatosan frissítem a listát, de nem látlak -
#4795 Pill....átlépek a másik gépemre....2 perc -
george4 #4794 csinaltam egy George4 nevu servert probalj belepni! -
#4793 Ezt a Deatails reteget mar sokszor kerdezted, de meg mindig nem ertem mi a gond vele:) Mivel csak Groupokban/Folderekben vannak a cuccok a PS-ben, azt lenyitod, ott egy tonna layer es abba mar lehet is maszatolni barmilyen ecsettel:)
Vagyis kellene pontosabban, hogy mi a gond vele.:) -
#4792 uhhhhh.vazzeeee....ez nagyon pofásan néz ki... -
#4791 Suzuka shot -
#4790 Fél óra....
Én egyszer csináltam templatet F1C-be hetekbe került mire letisztítottam mindent...
És itt még rétegek is vannak ....
És azt nem tudja valaki , hogyan lehet photoshoppal belerajzolni a details rétegbe?
-
#4789 Indítanék szervert énis és kiraknám az ip-t is, de sajna valami miatt nem megy.Hiába indítokszobát, és hiába látszik racecast-on, egyszerűen nem tud belépni senkisem :-( -
#4788 Nincs konkrét..általában létszám szerint választok....ahol a legtöbben vannak és be lehet lépni F3mod-ban.Jó szokni a tömeget....pl a tegnapi-n aminre felmentem, 20 karika volt és 17 ember.nem volt gyenge......mostmár szinte nincs az a csete-paté amiből ne tudnék kijönni....aztán már fasza minden...persze vannak olyanok, hogy belemegyek egy kanyarba, és a közepén egy keresztbefordult gép.Javítja a reflexeket az tuti :-D -
george4 #4787 Melyik serverre szoktal menni? hatha oda fel tudok lepni! -
#4786 Nem tudok róla...de 1 fél óra alatt az készíthető belőle photoshop-pal... -
#4785 Valaki nem tudja véletlenül. hogy ez a template letölthető -e már valahonnan :
-
#4784 Lehet találni...Tényleg! Innen melyikőtök szokott online menni?Mert én minden este vagyok és alig találkozom magyarokkal....Bár főleg F3 mod-al nyomulok, de nem is láttam innen még senkitsem! -
#4783 Nembaj gyerekek!Legalább gyakorlhattok az online mérkőzésekre! :-D -
george4 #4782 Ertem megnezem koszonom! -
#4781 Direct IP-t ugy tudom ritkan szoktak inditani, esetleg probalkozz a RaceCast-el. De ugy tudom, a HGTRM-nel (fizetos) uzemel egy allando rFactor szerver. -
george4 #4780 Hello!
Melyik serveren lehet jatszani a magyarokkal az interneten? Thx -
#4779 Megneztem az "uj" Hungaroringet, es latszik hogy aki ezt a "repackot" csinalta, ertett is hozza hogy mit csinal:) 30 helyett 100-150 fps kornyeken van a sebesseg (egyedul), es a texturak sincsenek butitva. Javitotta az AI-t es a pacecar-t is. hasonloan valtozott a Melbourne-i palya is. -
#4778 Igen...
Ötször annyit tesztelek mint a Ferrari ! :DDDDDD -
#4777 jahát idegesitő az al azér is al mindig off:D mercsak belémjön -
#4776 Én még el lennék egy darabig , Toban-on vagy Mills-en mert elég összetett pályák van mit gyakorolni ...
Csak az AI miatt lehetetlen játszani vele singlében , úgylátszik nem singlére tervezték :DDDD
(Vagy nem játékra ...) -
#4775 jah énis igyvagyok vele eljácogattam vele összes pályát autot kiismmertem.. de amig f1 nincs hozzá nemizgat kül. meg miért is izgatna ott az f1c 2004e seson pöpec pályák:D mikellmég:) rh 2005 de az nagyon:D:D:D:D -
#4774 hát kb, előbb lesz f1c-re ami tuti igényes lesz.. de azis holvannmég.. -
#4773 Megy föl az F1 C ...
Ez az rFactor jelen pillanatban egy nagy ló ...sz :((((( -
#4772 Alex modjához némi plusz...
Nevek , képek , néhány új festés meg ilyenek ...
Teljes mod F1 hez majd ha fagy :DDDDDDDDDDd -
#4771 én nem értem miért ezt nyomják,..mármint a Rapid Share-t.
fizetnek vagy mihogy?
itt van pl. a sexuploader..
:((
mekkora a Melbourne, és a HunRing patch együtt? -
#4770 és ez egy komplett valami lesz? 2005-re mondjuk? -
#4769 az egész közvetítés önmagában nevetséges...ott ülnek a camponában és kitalálják mi megy a boxban lol....45 perc Allianz, Shell és mittudomén reklám mellett van 30 perc infó kb... idegesítő az a zene, a menü állandóan mindig minden elé mögé köze bevágják...az ülések és a gumiasztal stb jó
sztem -
#4768 Azert eleg foss ez a Rapidshare:( Napi ~40 megat enged tolteni:) Eleg LOL!:) Meg jo hogy ADSL-em van, dinamikus IP-vel, igy csak disconect-connect es mar johet is a kovetkezo csomag:))) -
#4767 Es mielott elfelejtenem, elore szolok, hogy az esetleges Palik vs. Weber flame-et torolni fogom:))))