61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
george4 #4926 Csak 5 percre voltam inaktiv! Aztan eltuntel, de ujra megcsinalom es johet mindenki aki akar! Server: HQ jsz: hun -
Sebike #4925 Sajna "Join Timed Out" mindíg a felirat.
Egyszer sikerűlt belépnem, de akkor még nem voltak fenn a belinkelt pályáid, azóta semmi!!! kicsikét nem jó ez most Nekem -
#4924 RHEZ HUNGARORING
szoba:HUN_rFactor -
#4923 Jovok majd en is online, de meg van egy feloras versenyem Monzaban GTL-lel, ez az uccso futam a "szezonban", kivancsi vagyok mit ad a vegen:))))))))))) -
#4922 -
#4921 THX!
Majd csinalok Melbourne-hoz is hatter- es betolto kepernyoket hogy teljes legyen a sor:) -
#4920 Voltam bent...de nagyon inaktívnak tűnsz :-D -
#4919 Melbourne_Suzuka_Hungaroring -
george4 #4918 Hello!
Aki akar az johet multizni! Server nev: HQ jelszo: hun -
#4917 remélem be tudok nézni..
Nekem nagyon tetszik Suzuka is, kár hogy a fények nincsenek még meg (pl. óriáskerék), a pit fényeket felraktam, de az autó lámpái sem világítanak meg sermmit :(
Ezen kivül nekem fent van még egy (direkt link) egy ilyen grafikai add-on.
Megint más, mindenkinek tudom ajánlani az Rhez Gp. modot, nekem tetszik..egy gond van csak, 26 db. autó :) -
#4916 Ha valaki leszedni majd és van kedve online jönni az jelezze ICQ-n!A lényeg, hogy ezekkel a pályákkal jöjjön változtatás nélkül, és ne add-on kocsival! -
#4915 Elkezdtem feltölteni.... -
#4914 -
#4913 aAzt megköszönném ..:D
Én nem fogom texturánként összerakni ..... -
#4912 Na összeraktam a Japán Melbourne és a Magyar pályákat.....feltöltöm őket valahová...mindenesetre a Hungaroring messze a legszebb pálya az eddigi összes add-on pálya közül! -
#4911 hmm
akkor vagy megveszem vagy megyek vissza f1challengezni
de valszinü megfogom venni amint lesz erre pénzem,mert nagyon bejövős játék -
#4910 Tört szervert hogy kell csinálni ? Ha szabad megkérdeznem ..... -
#4909 1. Torttel nem igazan lehet csatlakozni.
2. Azzal nincs gond
3. Itt mar lehet kavaras, ha nem egyeznek a GDB file-ok. -
#4908 :S
1.tört
2.nemtudom az cheat-e hogy betettem ezeket a modokat (pl.f3) és akkor adott egy bizonyos pénzösszeget amiből rögtön megtudtam venni a járgányt
ezen kivül semmi
3.igen,amit már emlitettem bentvan pár mod,és pár uj pálya (pl. Hungaroring)
-
#4907 4.Kérdés:
A monitorod észak vagy dél felé néz ? -
#4906 Nekem 2 hetembe került megoldani a problémát...ami beállítási és router konfigurálási hibákból tevődött össze....
1.kérdés:
Eredeti vagy tört verziód van?
2.kérdés:
Használtál e cheat-et a játékhoz
3.kérdés:
Változtattál e valamit az eredeti autókhzo és pályákhoz képest? -
#4905 volna egy kérdésem,bár mostanába nemsok időm van rfactorozni,de mikor multiba mennék valakivel,hiába csinálok szervert,más nem látja,és nemtudnak csatizni hozzám...meg a legtöbb szerverről kidob miután beléptem,azzal hogy eltérést talált ezért kapcsolatot bontja :|
szóval ez hogy mások nemlátják a szerverem miért lehet? -
#4904 Szedd le EZT is....a bmp.-ket pedig konvertáld dds. fájlokká...akkor jó lesz.. -
Sebike #4903 Leszedtem a Hunringes update-t, és minden környezet fekete (fák, az út széli dolgok).
Mit csesztem el?? -
#4902 KÖSZÖNÖM A SEGíTSÉGET!!! -
#4901 Kattints a táblázat alján a "free"-re..
Utána várnod kell néhány másodpercet a sorodra :DDDD -
#4900 Hát a Hungaroring az adott linkről nem akar letöltődni...vmi oldalt ad be ahol lehet fizetni a tárhelyért... -
#4899 Igen ezt észrevettem énis...úgyhogy érdemes lesz kilinkelni az adott pályát mielőtt szervert indít valaki :-D -
#4898 Hungaroring
Melbourne
Ovatosan az RSC forummal, mert sok kiegeszites van, ossze-vissza, egyelore nagy a fejetlenseg, mindenki belenyul mindenbe:( Ez foleg a GDB file-oknal problemas, mert lassan nem lesz 2 ember akinek egyforma legyen a palya:)) Igy online is eleg problemas a dolog;)
-
#4897 Honnan lehetne hozzájutni a hungaroring és a melbourne-i pálya grafikai update-jéhez? -
#4896 tévedtem -
#4895 itt -
#4894 Okés! :-D amúgy szerintem délutántól indítok 1 szervert....IMOLA rendben van? -
Sebike #4893 Rendben, azért írtam hogy az alap kocsik vannak nálam, és a sima F3 v1.2-es mod!
Most újraraktam, remélem a következő alkalommal már sikerülni fog, addog keresek autókat, talán megtalálom ebben a rengetegben -
#4892 De addon kocsinál sem fog beengedni ha az pl nálam nincsen meg.... -
#4891 Csá!
Hivatalos hotlap WR-t hol találok? -
#4890 Racer Alex Setup Guide magyarul !!!!!!Itt.
( Jobb-klikk a linkre , mentés másként.....) -
#4889 Gondolta elbújhat a fal mögé nyalogatni , de a szemfüles fotós megcsípte..... -
#4888 ÁÁD:D:D:DASDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDA:SDSD:ASD:DSA:DSADDDDDDDD -
Sebike #4887 Bocsesz, nem gondolod hogy tört játékkal csatlakozom, amikor megvan az eredeti???
Nem exe hiba volt, hanem F3.hdv meg valami F3 nem tudom milyen file hiba amit nem hiszem hogy az add-on F3-as autók miatt csinál a game!