61525
  • george4
    Csak 5 percre voltam inaktiv! Aztan eltuntel, de ujra megcsinalom es johet mindenki aki akar! Server: HQ jsz: hun
  • Sebike
    Sajna "Join Timed Out" mindíg a felirat.
    Egyszer sikerűlt belépnem, de akkor még nem voltak fenn a belinkelt pályáid, azóta semmi!!! kicsikét nem jó ez most Nekem
  • CodeRed
    RHEZ HUNGARORING

szoba:HUN_rFactor
  • Alexease
    Jovok majd en is online, de meg van egy feloras versenyem Monzaban GTL-lel, ez az uccso futam a "szezonban", kivancsi vagyok mit ad a vegen:)))))))))))
  • CodeRed
  • Alexease
    THX!
    Majd csinalok Melbourne-hoz is hatter- es betolto kepernyoket hogy teljes legyen a sor:)
  • CodeRed
    Voltam bent...de nagyon inaktívnak tűnsz :-D
  • CodeRed
    Melbourne_Suzuka_Hungaroring
  • george4
    Hello!
    Aki akar az johet multizni! Server nev: HQ jelszo: hun
  • b-type
    remélem be tudok nézni..
    Nekem nagyon tetszik Suzuka is, kár hogy a fények nincsenek még meg (pl. óriáskerék), a pit fényeket felraktam, de az autó lámpái sem világítanak meg sermmit :(
    Ezen kivül nekem fent van még egy (direkt link) egy ilyen grafikai add-on.

Megint más, mindenkinek tudom ajánlani az Rhez Gp. modot, nekem tetszik..egy gond van csak, 26 db. autó :)
  • CodeRed
    Ha valaki leszedni majd és van kedve online jönni az jelezze ICQ-n!A lényeg, hogy ezekkel a pályákkal jöjjön változtatás nélkül, és ne add-on kocsival!
  • CodeRed
    Elkezdtem feltölteni....
  • CodeRed
  • lac coo
    aAzt megköszönném ..:D
    Én nem fogom texturánként összerakni .....
  • CodeRed
    Na összeraktam a Japán Melbourne és a Magyar pályákat.....feltöltöm őket valahová...mindenesetre a Hungaroring messze a legszebb pálya az eddigi összes add-on pálya közül!
  • báttyó02
    hmm
    akkor vagy megveszem vagy megyek vissza f1challengezni
    de valszinü megfogom venni amint lesz erre pénzem,mert nagyon bejövős játék
  • lac coo
    Tört szervert hogy kell csinálni ? Ha szabad megkérdeznem .....
  • Alexease
    1. Torttel nem igazan lehet csatlakozni.
    2. Azzal nincs gond
    3. Itt mar lehet kavaras, ha nem egyeznek a GDB file-ok.
  • báttyó02
    :S

1.tört
    2.nemtudom az cheat-e hogy betettem ezeket a modokat (pl.f3) és akkor adott egy bizonyos pénzösszeget amiből rögtön megtudtam venni a járgányt
    ezen kivül semmi

3.igen,amit már emlitettem bentvan pár mod,és pár uj pálya (pl. Hungaroring)
  • lac coo
    4.Kérdés:

A monitorod észak vagy dél felé néz ?
  • CodeRed
    Nekem 2 hetembe került megoldani a problémát...ami beállítási és router konfigurálási hibákból tevődött össze....

1.kérdés:

Eredeti vagy tört verziód van?

2.kérdés:

Használtál e cheat-et a játékhoz

3.kérdés:

Változtattál e valamit az eredeti autókhzo és pályákhoz képest?
  • báttyó02
    volna egy kérdésem,bár mostanába nemsok időm van rfactorozni,de mikor multiba mennék valakivel,hiába csinálok szervert,más nem látja,és nemtudnak csatizni hozzám...meg a legtöbb szerverről kidob miután beléptem,azzal hogy eltérést talált ezért kapcsolatot bontja :|

szóval ez hogy mások nemlátják a szerverem miért lehet?
  • CodeRed
    Szedd le EZT is....a bmp.-ket pedig konvertáld dds. fájlokká...akkor jó lesz..
  • Sebike
    Leszedtem a Hunringes update-t, és minden környezet fekete (fák, az út széli dolgok).
    Mit csesztem el??
  • CodeRed
    KÖSZÖNÖM A SEGíTSÉGET!!!
  • lac coo
    Kattints a táblázat alján a "free"-re..
    Utána várnod kell néhány másodpercet a sorodra :DDDD
  • CodeRed
    Hát a Hungaroring az adott linkről nem akar letöltődni...vmi oldalt ad be ahol lehet fizetni a tárhelyért...
  • CodeRed
    Igen ezt észrevettem énis...úgyhogy érdemes lesz kilinkelni az adott pályát mielőtt szervert indít valaki :-D
  • Alexease
    Hungaroring
    Melbourne

Ovatosan az RSC forummal, mert sok kiegeszites van, ossze-vissza, egyelore nagy a fejetlenseg, mindenki belenyul mindenbe:( Ez foleg a GDB file-oknal problemas, mert lassan nem lesz 2 ember akinek egyforma legyen a palya:)) Igy online is eleg problemas a dolog;)
  • CodeRed
    Honnan lehetne hozzájutni a hungaroring és a melbourne-i pálya grafikai update-jéhez?
  • avcom
    tévedtem
  • avcom
    itt
  • CodeRed
    Okés! :-D amúgy szerintem délutántól indítok 1 szervert....IMOLA rendben van?
  • Sebike
    Rendben, azért írtam hogy az alap kocsik vannak nálam, és a sima F3 v1.2-es mod!
    Most újraraktam, remélem a következő alkalommal már sikerülni fog, addog keresek autókat, talán megtalálom ebben a rengetegben
  • CodeRed
    De addon kocsinál sem fog beengedni ha az pl nálam nincsen meg....
  • Atipapa
    Csá!
    Hivatalos hotlap WR-t hol találok?
  • lac coo
    Racer Alex Setup Guide magyarul !!!!!!Itt.

( Jobb-klikk a linkre , mentés másként.....)
  • lac coo
    Gondolta elbújhat a fal mögé nyalogatni , de a szemfüles fotós megcsípte.....
  • báttyó02
    ÁÁD:D:D:DASDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDA:SDSD:ASD:DSA:DSADDDDDDDD
  • Sebike
    Bocsesz, nem gondolod hogy tört játékkal csatlakozom, amikor megvan az eredeti???
    Nem exe hiba volt, hanem F3.hdv meg valami F3 nem tudom milyen file hiba amit nem hiszem hogy az add-on F3-as autók miatt csinál a game!