61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#5132 Vészhelyzet , satufék , fék felenged, kormány korrigál , bő gázzal tovább :DDDDKatt :D -
#5131 Vagy így..:DDD -
#5130 Így gyilkolom a gumikat ha letúr a pályárol az AI. és utolsó vagyok :DDDDvideo -
george4 #5129 Ok! Server: HQ jsz: hun
Akit erdekel az jojjon! -
#5128 Szerintem igen. -
george4 #5127 Megvan! Ez az utolso ugye?FormulaIS Formula 1 Carset v1.30 -
george4 #5126 Honnan tudnam letolteni? -
#5125 ALexease mini f1 modjaval mehetünk ha gondolod:) de nekem mindegy...
-
george4 #5124 Kosz Tomo15!) Akkor milyen kategoria legyen? -
#5123 micsoda haladás:))))) tényleg szépek -
george4 #5122 Ok suzukan! Tud valaki cheatot amivel tobb craditem lehet a jatekban? Mert jo kocsikkal lehetne versenyezni! Aztan majd csinalok egy masik usert es vegigviszem cheat nelkul! -
#5121 Én szívessen jönnék megint!De akkor jó lenne menni valami uj pályán.. suzukán, vagy Hungaroringen. -
#5120 A visszapillantó tükör látószöge , meg ilyenek hol vannak leírva ?PRL ? -
george4 #5119 Udv!
Jatszunk ma onlineon? -
#5118 -
Marco #5117 Vagy csak ennyit mutatnak meg? A háttérben nem lehet, hogy már több dolog is kész van? Tudsz esetleg több infót tőlük? -
#5116 Jó munkához idő kell :)))))
De nem azt mondtátok , hogy nincs még cucc a moddereknek ? -
#5115 frankó
megvan 2 autójuknak a legjobb LOD-ja, amire rá lehet állítani az érdeklődőket
mindez fél év alatt -
#5114 Hát...Még nagyon sokat kell aludni :DDD -
#5113 és mikó lesz má kész? -
#5112 Oda keszulget:) -
#5111 wow
lehetne eztetet belekérni at rfactorocskába?:) -
#5110 Bizony :))))) -
#5109 wow de szép. -
#5108 WDT F1 2005 mod Minardi render :
-
ksgy #5107 rakerestem erre a ddr modra. a link amit talaltam mindenhol, egy t-onlányos cim, ami ofkorsz nem mux :( meghalt az a project ugynezem :( -
george4 #5106 Csinaltam egy masikat de az jelszos lesz az biztos mert ez a ki-be lepkedes a kulfoldiektol hat..! HQ jsz:hun -
Sebike #5105 Bocs mindenkitől, nem akartam konkurenciát senkinek, csak kipróbálni a hunringet (még nem mentem rajta) legközelebb nem leszek ily galád!
Bocs -
#5104 ha jól tévedek, akkor a TheUSPits áll a dolog mögött, ha nem is teljes mértékben, őket meg ismerjük, hogy nem az átportolás az első dolog, amihez kezdenek
bár ez elég fantom project, viszont tetszene, ha lenne -
Sebike #5103 Csináltam egy Hunringes szervert Rhez GT1-re, aki kipróbálná jöjjön!! -
#5102 Biztos hogy NSR autok, egyszerubb azokat konvertalni mint az NR-t vagy ujat csinalni:) A belsonezettel nincs gond, szerintem is nagyon jo. Amugy az NSR sem volt rossz grafikara, latvanyra, efektekre - a dinamikus cockpit arnyekok, kifejezetten jok voltak, foleg ejszakai palyakon. De meg "fizikaban" sem volt olyan rossz, elvileg ugyanugy "tovabbfejlesztett" mint a GTR. csak hat, Nascar-bol van egy NR, ami mellett nehez "megelni":)) -
#5101 Egy kérdés :
Az F1 mod visszapillantó tükreit nem lehet úgy megcsinálni mint F3 modban ?
Abban látszik is valami legalább .... -
#5100 Töltsd le ezt, a táblázat alján klikk a "free"-re és náhány másodperc múlva elindul a letöltés. -
#5099 franc a Vip-be..
az még hozzátartozik hogy pl. a belsőnézet már most kifejezetten tetszik. -
#5098 Nem tudom, én nem próbáltam a Nascar SimRacing-et, de azért egy pillanatig fake képre gondoltam, de aztán megnyugodtam.
Nem tudom milyen alappal dolgoznak, és milyen minőség a megcélzott, de mindenesetre nekem tetszik. :)
-
#5097 Ja...
Nálam egyik modban sem izzik a fék , csak a többiek autóján a sajátomon sose...
Ez játék bug vagy csak nálam van elbarmolva valami ? -
#5096 hogyan tudom kipróbálni a formula kocsikat nincs pénzem elég?? -
#5095 Apró bug az F1 MiniModban Alex.
Saját autómon nem izzik fel a féktárcsa csak a többiekén ..Akármivel megyek akkor sem...
Nem tudod javítani ? :DDD -
#5094 reméljük lesz szufla arra is az xbox 360ban és a PS3-ban is -
#5093 bocs az offért...