61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#5007 exe eltérést talált...nem enged be.. -
#5006 Én vagyok... -
george4 #5005 ok! -
#5004 Bizony erre! Megyek kutyát sétáltatni és csatlakozom is!Szerintem legyen jelszó,és ne legyen felvezető! -
george4 #5003 Szoval pont most akarok servert csinalni! Nev: HQ Jelszo: hun -
george4 #5002 Ezt jol megfogalmaztam! :D -
#5001 En szivessen jönnék... -
george4 #5000 Pont most akarok csinalni servert ha erre gondoltal! -
#4999 Lesz valami este? -
#4998 Az meg odebb van:) Meg csak most jelent meg a jatek, meg csinaljak az elso javitast, kiegeszitest, igazabol meg kesz sincs teljesen:) Meg hivatalos DevKit sincs, anelkul eleg nehez normalisat csinalni. Ha csak "egy" autos modot csinal valaki, az is tobb honap lehet. Foleg hogy az emberek utana minden apro szarba belekotnek:) Egy komolyabb mod-hoz, amire az emberek szamitanak, amit varnak - sok auto, sok festes, uj palyak stb. - az egy ev. -
#4997 Meg legfőképp egy-két rF-Mod :DDDDDD -
#4996 Mar ez is valami:) Kezdenek rajonni, hogy nagy a kaosz:) Biztos lesz aki ert is hozza, ideje is van es lehetosege osszerendezni a dolgokat.KIellene egy rfmodcenter.net :))) -
#4995 Alex, a kérésed meghallgattatott (félig) :-)
itt -
george4 #4994 Sivesen=szivesen! Tegnap kar,hogy az a borzalmas rajt utan nem jottetek vissza Alexease,CodeRed mert Tilussal meg par kulfoldivel nyomtunk egy tok jo versenyt! -
#4993 fura a festése -
george4 #4992 Hello all!
Jatszunk? Mert akkor sivesen csinalok szobat! -
#4991 JGTC Mod: Mercedes CLK GTR Renders
-
#4990 Én most töltöm a cuccot, jelenleg mennyi mod van hozzá, ami elérhető?
Mik a tapasztalatok a gépigénnyel? -
Hajdinak #4989 hi!
tudna valaki adni egy lniket ahonnan leszedhető sahnghai az rf-hez?hsw-n ami volt azt leszedtem de nem látszik a pályák közt és má fenn sincs. előre is thnx -
HRoland #4988 Az nem a DDR mod vagy mi volt, amit az F1C-hez akartak készíteni? Volt pár kép is róla, hogy Monzában Trabantok állnak a rajtrácson, meg Zasztava képek is voltak, hogy hogy fognak kinézni az autók. A HSW-n is készült interjú az egyik készítővel, akkor azt mondta, hogy még fizikát meg motorhangokat kellene csinálni, és hogy az nem lesz egyszerű. Egy darabig én is vártam, hogy kijöjjön, de szerintem sem foglalkoznak már vele. -
HRoland #4987 Az nem a DDR mod vagy mi volt, amit az F1C-hez akartak készíteni? Volt pár kép is róla, hogy Monzában Trabantok állnak a rajtrácson, meg Zasztava képek is voltak, hogy hogy fognak kinézni az autók. A HSW-n is készült interjú az egyik készítővel, akkor azt mondta, hogy még fizikát meg motorhangokat kellene csinálni, és hogy az nem lesz egyszerű. Egy darabig én is vártam, hogy kijöjjön, de szerintem sem foglalkoznak már vele. -
ksgy #4986 ott van toban short, ott van az utcai palya... :)
tuti, hogy keszulni fog egy csomo utcai palya is, ahogy f1c ala is keszult :) es sztem kb addire mire en kesz leszek ezzel a moddal - ha valaha kesz leszek :D - addigra meg aztan mar rf2-t nyomjuk :) -
#4985 Az a "KGST" mod szeruseg lett volna - bar nem ez a neve - de vaszeg sosem keszul el.
De ezekkel a regi, utcai es lassu aytokkal az a baj a versenyzesben, hogy a meglevo GP palyakon hasznalhatatlanok. Tul hosszuak, tul szelesek. Ezekhez palyakat is kellene csinalni, hasonlo lepusztult stilusban mint a UK Clio linkeken volt;) -
ksgy #4984 a modellezessel mar nem kell foglalkoznom, kaptam egy fullosan kidolgozott kispolák modellt :)) max a belsejet kell megcsinalni - de elso korben ugyis csak magamnak akarom betenni. a fizikat halisten eleg jol ismerem a kispolaknak, lassan immaron 3. eve nyuzom nap mint nap :))
lehet hogy komoly kezdet, de sajnos az ijen oredg autokkal senki nem foglalkozik (ahogy a trabant, wartburg, lada, stb-vel sem) es szerintem sokkal nagyobb kihivas egy ijen autot elvezetni, mint egy agyontuningolt hiperszuper verdat - persze, izlesek es pofonok :) allitolak keleti csodakbol osszeallitott mod keszuloben van f1c-hez is...sajnos mar nem emlekszem keszitok nevere, de szerintem mai napig nem keszultek el vele... :( -
#4983 Akkor ez komoly kezdet lesz:) Az auto modellezese - ami hetekig is eltarthat - csak a tizede az egesznek:) Raadasul kesz fizikat nem sok ertelme van atvenni, igy azokat is eleg komoly feladat megcsinalni, beallitani (gumik, felfuggesztes, valto, motor, tores stb.). Es ha "csak" egy autos mod-ot csinalsz, ahoz is illik legalabb 20 festest gyartani:)
De ha csak magadnak akarsz egy uj kasztnit berakni, akkor talan az nem lesz olyan veszes. -
#4982 Tudod mi a legnagyobb okosság Hockenheimban? Amikor épült, a környező telkek totál olcsók voltak, mert az emberek tudták, hogy nagy lesz a lárma. Sőt, még támogatás is volt.
Erre most ott tartunk, hogy mindenféle egyletek (ezeknek itt nagy hagyománya van) szépen folyamatosan tiltakoznak, hogy a versenypálya elviselhetetlen lett a lakókra. És persze nyernek. Alig van már ott normális verseny... -
ksgy #4981 :(
autot eddig semmibe :) eddig texturazas volt igy legtobb amit aszfaltmenokkel csinaltam :) elotte repuloket festettem, ill par kisebbet csinaltam is FS-hez (motoros sarkany, vitorla...) ahhoz volt kulon kis hott egyszeru 3d modellezo progi - aztan mikor bekoszontott a gmax ideje FS hazatajekanal, akkor tettem le repuloepitesrol...
...de valahol el kell kezdeni nem? :)) -
#4980 Most biztos nem fogunk ket fele dolgozni, mert max januar-marciusban lesz plusz 40-50000-em hogy vegyek vinyokat, addig nem fog tortenni semmi:) -
#4979 Mindíg törölni kell a felesleges cuccokat...ez a titka :-D -
#4978 Ja :)
Láttam mindenféle gyűjtő topicokat, és oldalakat, de már ezekből is több van :)))
Ez az egész az asztalomra emlékeztet, van egy csomó nem törlendő cucc, amiket nem tudok hozzárendelni vmihez azok úmond: kallódnak.
Ezeket szoktam összegyűjteni egy >mindenféle< elnevezésű mappába, majd a -mindenféle- és még az ode sem besorolható fájlokat a >sok szir-sz@r< mappába.
Mikor aztán van egy csomó olyan ami sehová sem jó, de 'nélkülözhetetlen', akkor átnézem a >sok szir-sz@r<, és >mindenféle< mappákat, de a felét már rég elfelejtettem hogy miért is volt fontos, vakargatom a fejem, aztán berágok és kivágom az egészet a lomtárba, majd azzal a lendülettel mindjárt ürítem is, hogy nehogy visszaszedjem, ilyenkor néha átesem a ló túlsó oldalára és átnézve a gépem kivágok mindent amit meglátok...
és annak ellenére, hogy ezt tudom, és pl. most le is írom,..semmi változás nem várható :))
-
#4977 ICQ-n megdumálhatjuk, hogy ne "dolgozzunk 2felé :-D -
#4976 En is terveztem mar nehany honapja "sajat" rFactor gyujto-siteot, ahova fel lehetne tenni a normalis dolgokat. Szamitottam ra hogy ez lesz. Sot, lesz ez meg komolyabb is, ha kijonnek a hivatalos cuccok.
Csak en a HSW szerverre terveztem, de mivel ez elegge tarhely igenyes mutatvany, egyelore varnom kell amig ossze jon a penz, mert kell hoza 2 160Gb vinyo:))
De ha lesz neked sajat, es raadasul kulon szerver, akkor nincs gond:)) Esetleg majd akkor abba lehetne plusz vinyora aldozni:)) -
#4975 Hullámvasút pálya....rulz!! -
#4974 Azok a jo kis "verseny" palyak, amiket multkor linkelgettem be filmen, cockpit nezetekbol, az UK Clio kupabol:))))))) #4681 -
#4973 Pontosan ahogy mondod!Én már elkezdtem "tisztínai" a már megjelent cuccokat, és a felesleges megy a kukába, a többit meg hangolom össze használhatóvá....Úgy néz ki lesz egy cég aki ad szervert meg minden (egy barátomé)és majd oda szeretnék tenni minden használható cuccot, és csak az igényeseket... -
#4972 Driver csere?Driver patch? fent van???USB-d rendesen van konfigolva? -
#4971 Egyelore aki el es mozog, rFactor-t "modol":) A minoseg meg ebbol adodik is:) De igazabol en is ezzel kezdtem, mar az elso egy-ket napon el kezdtem ganyolni, csinaltam RHEZ modot, F1-mini-t, meg ilyen-olyan textura teszteket, hattereket stb.:)))) De ehez igazabol devkit kellene, hozzaertes, sok ido, igenyesseg stb.
De nem artana lassan szerverzi, csinalni egy "kozponti, hivatalos" gyujto site-ot, ahova felkerulhetnenek a megjelent kulonallo kiegeszitesek (palya, auto, stb.). Ossze kellene fogniuk a moddereknek, es megegyezni, hogy oda csak az elfogadott, letesztelt cuccok kerulnenek. Most egyelore mindenki mindenbe belepiszkal, mar egy palyak is erosen mutalodnak, ami meg a texturazasnal nem sokat szamit, de komolyan piszkaljak azert a GDB, SCN, CAM es egyeb file-okat is, ami mar a kompatibilitas karara megy. -
#4970 Mondjuk amit Hockenheim-ből csináltak az is vérlázító volt számomra.Tudom persze, hogy így több a bevétel mert több lett a lelátó, meg a zöldek is örülhetnek, hogy megmaradtak a fák (bár ez egy benzingőzös aszfaltcsík mellett muris), de így elveszítette Hockenheim azt amitől az volt ami......a világ leggyorsabb, és lendületesebb pályálya.A német EMBERI precizítás mesterműve volt az a pálya! -
#4969 Szerintem az eredeti is egy fos.Sajnos lassan-lassan kimennek a "divatból" az igazi olajszagú versenypályák, és jönnek helyettük a steril sci-fi-be illő számítógépekkel készített centire kiszámított flaszterek....kár!Még jó hogy nekünk van egy Hungaroring-ünk.És jó, hogy van még San Marino, Imola, Melbourne, Monaco, Suzuka...ezek mind-mind olyan "igaziak"! -
#4968 Csak az agond hogy nekem ezt nem mindig csinálja és nem csak a kormyány, hanem a pedál is. Pl ,benyomom a féket és kb 1 mpvel később érzékeli csak.Olyan mintha belassulna az adat átvitel.És nem is csak rfactorba volt ilyen eset pl f1-be is.