61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#5092 F1 PS3 WorkInPr
KÉP1
KÉP2
VIDEO -
#5091 csak nekem tűnnek annyira NSR autóknak? -
george4 #5090 Udv!
Server:HQ akit erdekel johet! -
#5089 Vagy mert képtelen a pc olyan teljesítményre mert nem játékra készül...
És hát nem lehet hw-ra optimalizálni ...
A jó grafika miért ne lenne épp olyan fontos mint a fizika...Még mindíg az UBI RacingSim -et tolnám :DDDDD -
#5088 talán mer pcre nem az az elsődleges hogy szétfosd magad a grafika láttán ( simeknél )... merha azlenne nemlenne gtr, gtl, rfactor stb.. ott az nfs majd a mw utánni része biztos olyanlesz.. -
( De jó kis flémelés lesz ebből ....) -
#5086 Nézz meg egy PS3 F1 videót , hogy mennyire torzak a modellek :DDDD
Meg hogy milyen szar a hang , és a sok millió poligon ami a képen van :DDDDD
(mikor lesz olyan PC ami autós játékban 100 000 poligonnal jelenít meg egy autót +pálya+törésmodell....
Soha.... -
#5085 A Renault vmi eszméletlen ahogy kinéz, természetesen nagyon szivesen játszanék ilyen grafikával, ha ez nem menne a gyors futás, és a számolt fizika kárára.
de a legfontosabb a kiszámítható, nagyon jó visszajelzéseket produkáló, az élő versenysportban ki és megtapasztalt hatások, viselkedési tulajdonságok minnél pontosabb és részletesebb átültetése a szimjátékba.
-
#5084 nemtudom neked mi a "ronda" F1c -
#5083 egy szemből fotót toljál ne fentről:) -
#5082 jó de mire a PS3 kijön 2007 lesz:)))))és akkor már a honda sem ilyen lesz:) -
#5081 áááá az csak SATTTTTTTTTTTTOOOOOOOOOOOOOO -
#5080 pl azt a szerencsétlen Bar hondát meglátná egyik tervezője szivrohamot kapna hogy hogyan torzitották el tessék igynézki -
#5079 jó oké....de ilyen, amit akarsz csak pcre lesz...reméljük a nextgen eljövetelével sokkal jobb minőségben (mint mondjuk az ma már igencsak botrányosan kinéző F1CH:)
de mi lenne, ha egy gém EGYSZERRE beállításoktól függően teljesítené ezt az óhajt : sztem a GTR vagy a GT4 ebben igencsak jól teljesít és akkor mindenki jól jár -
ksgy #5078 az a honda egy terepjáró? :)) -
#5077 kit izgat a grafika, tőlem elmosodhat meg homályosíthatod ilyen olyan effektekkel villoghat meg stb..
legyen minnél élethűbb, minnél nehezebb, jó hangok... -
#5076 remélem a nextegennel jönnek majd a PC-s durva cuccok...lemaradni nem fog a PC, nem engedik majd... -
#5075 pff neked lehet... -
#5074 nemtom én aszittem fénykép, de megnéztem a videót is:)
de ha Neked ez ocsmány azt is aláírom...
én egy modderét sem láttem ennél jobbnak -
#5073 Előtted nem lehet említeni a konzolt , mert az a mumusod :DDDDDDDDDDD
Pedig ez a jövő.... -
#5072 ronda, kocsik kidolgozása és a modell ocsmány mintha összelne paszírozva a kocsi... jó fizika ugyselesz hozzá mer arcade.. -
#5071 off
ha már F1 gém:
ha már így fog kinézni PS3-on remélem némi fizika és realitás is lesz benne...mert a mostani igencsak arcade-os és csúnya...
KÉP -
#5070 játszottál a NetKar-ral?
Mindenképpen megéri kipróbálni, én főleg a Supra-t hajtottam, de nagyon jó.
Ja és van egy pálya...huh..az nagyon király,..azt hiszem Mountain Sprint..
Szal ha azt a vonalat követik akkor egy nagyon (nagyon!) ütős játék lesz ha kijön.
Egyébként a NetKar-nak van topicja, ott van több infó, igaz inkább visszamenőleg, elég nagy a csend ott. -
#5069 "......Végre elfelejhetjük a gMotor 1.0-ból megismert jelenetet , hogy megindul a kocsi hátulja és onnantól vert helyzetben vagyunk. Végre már van lehetőségünk a hibák korrigálására és ez élvezetessé teszi a vezetést......"
(HSW) -
#5068 Ez a NetCar Pro milyen játék lesz pontosan?
Mert elég jól néz ki ...
-
#5067 ezek is jók (bár itt még korábbi verzió van, ahogy látom):
- kép
- kép -
#5066 esti híreink:
-Stock Car
- kép
- kép
:) -
#5065 és a W196-os mergáról is van pár tervezet fent.
pl:
-kép
és egy cokpit terv:
-kép
-
#5064 feltöltöttek pár új képet a JGTC modból:
pl: kép
a többi az oldal 173-as hozszólásában.
bár nekem mégis legjobban ML avatar képe tetszik:
Bár nem vagyok benne biztos, de sztem ez ingame. -
#5063 megvan még? -
HRoland #5062 Köszi -
#5061 Ha meg drift-et akarsz latni, akkor keresgelj LFS movie-kat, ott van par gyongyszem:)) -
#5060 Multkor csinaltam ZR-rel egy "Rally MOD-t" a jatekhoz - kavicsos, foldes Mills, mas autobeallitasok stb. - , de ez a fizika meg mindig nem alkalmas arra...:( -
#5059 végülis az a lényeg, a többinél már akadozott a masinám :( -
#5058 Az első drift az szép volt. :)
-
#5057 mijo (H) -
#5056 nemtudom ki mennyire vette észre a játék kiváló fizikáját, mindenesetre én igen, és elkezdtem kicsit rallyzgatni ^^
aki szereti a rallyt az mindenképpen tölcse le ezt a kis muvit :)
egy olyan kanyart kaptam el full keresztbe és ÍVEN, hogy nemigaz.
sztem marha jó lett :P ittlesz a link:
PoWeRsLiDe -
#5055 Van még rajta mit lőni, de én nem foglalkoztam vele, a 108%-os Ai itt túl erős volt, és amúgy is itt annyira esetleges volt egy verseny, hogy nem erőködtem.
rTrainer Orchard 42,5 -
Toyota:
-
#5053 OK!Alex remélem jössz :-D mostmár végigfuthatjuk a futamot :-D