61525
  • mohus
    nem rossz...képen

de a videóidhoz képest, amiket csinálsz ég és föld:)
  • lac coo
    Nem ronda , de manapság ez már szépnek nem mondható :DDDD
  • Istencsászár
    figyu less be F1 challenge fórumba és nézd meg #2430 hszemet és a képeket:) jo ronda az f1c igaz?:D
  • mohus
    off
    szerencsére Yamauchi másképp gondolja....a gt4-gyel kapcsolatban:)kapásból így indít

cockpit gt4

amúgy Xbox esetln a PGR arcade gémnek készül igényes kivitelben....a szim szekciót a FORZA adja
  • b-type
    köszi a játékot,
    most le kell lépnem..:(
  • b-type
    Rhez Gp. Birmingham Club
  • lac coo
    Én új autókat még nem próbáltam benne , ezt csak hallottam, de ha ez sem jó akkor nagyon kár ezért a játékért :(((
    Majd a 2 :D
  • CodeRed
    Igen ezt is próbáltam de az sem az igazi.....
  • b-type
    Nekem nem dobja ki eddig..:(
  • george4
    Server: hq
  • Tomo15
    Én is jövök!
  • b-type
    sira'
    ma jó vagyok, A H6-ot megnézegettem, nem túl felhaszbarát járgány.
    - A sima Howstone 4wd 90%diff.pump mellett nekem sokkal jobban bejön.
    - Rhez Gp. mehet, azt nyüstöltem (igaz elcseszett .HDV-vel)
    De egyébként teljesen mindegy, olyan játékot indíts amihez kedved van.
  • george4
    Udv!
    Tegnap volt egy darabig server! Ma is lesz ha gondolod!) Megnezem ezeket a modokat es valamelyikkel mehetunk!:)
  • ksgy
    a lényeg a mivel és a hogyan :)
  • b-type
    Nekem ilyeneket ne mondjál, hát bántottalak én valaha?
    Nem tom (el)tool-ozták-e a devel-eket, mert ezt még lilahalványan sem ködlöm, ellenben jól néz ki...azaz sztem jól össze tool-ozták.
  • ksgy
    na erre lennék kiváncsi, hogy devel toolok nélkül az ijeneket hogy csinálják :/ ennyire hardcore fejlesztok..?
  • b-type
    JGTC képek (új):
    - kép
    - kép
  • JuanG
    OFF

nézz be az RBR topikba! nemrég linkeltem pár saját videót, köztük 3 skodával készült...egyetértek veled, bár nem azt mondanám, hogy légpárnás, hanem egyszerűen kevés a gravitáció, a skoda-nal valamivel jobb, érezni a tömeget

ON
  • b-type
    Volt tegnap valami?
    Szivesen mentem volna multira, de volt egy kis dolgom :(
    fel is néztem mikor végeztem de nem láttam a játékot.
    Próbálgathatnánk (ha van kedv) modokat is, pl.H6 (itt van már javítás az 1.0-hoz, vagy települhet kapásra az 1.1 is)
    vagy az Rhez Gp. (ez pl. nagyon korrekt Birmingham Club-on)

• lac coo
    "....Nagyon jó lehet!Nekem van is videom amikor egy csaj visz el egy körre 2 kuncsaftot:).Szivessen kiprobálnám..:D...."

Mit, a nőt ?

• lac coo
    Ezt légpárna-kevés gravitáció hatást nagyon jól javították az új autókkal...
    Egyszerüen nagyobb tömeg van megadva nekik :DDD
    Próbáld ki pl. a Skoda Octaviát !
  • CodeRed
    Persze nagyon élvezetes menni RBR-el....tényleg jó technikát igényel egy tökéletes szakasz, de néha "súlytalannak" érzem.....még mindíg a "légpárnásautó"-val tudom legjobban kifejezni amit én érzek néha.Például NR-ben érezni a kocsi tömegét mikor megindul egy kanyarban.De persze a fórum nevét viselő rFactor-ban is remekül érezni amikor a súlypont egyik oldalról a másikra esik át.Ez az amit valahogy nem érzek RBR-ben.Pedig ültem már nem kispályás Subaru Imprezában amiben elég komoly technika van...pl MOTEC rendszer, bivaly motor....3,5 s alatt 100.És ott i érezni még a recaro nyeregben is 4 pontos övnél, hogy bizony a kocsinak súlya van!
  • CodeRed
    "még több nfsut:))"

szánalom...giccshalmaz!Ez tényleg azoknak való akik a kocsijuk alá is neont tesznek...ezeken olyan jókat tudok nevetni :-D Biztosan ettől lesz fasza egy kocsi, hogy feldíszítjük mint egy karácsonyfát?Egy versenyautó, egy sportkocsi legyen olajszagú, benzingőzös és ordítson róla a nyers erő!Ne pedig egy méregdrága ruhába bújtatott hímestojás legyen.Persze azok sem rossz gépek, félre értés ne essék, csak valahogy számomra inkább a "csicsát" képviselik mintsem a versenyautókat.
  • Istencsászár
    mivel nemjelennek meg napmint nap rallys gémek a ps2es wrc ami full arcade, colin ami szintén, igy marad az RBR amit bátran nevezhetünk a legjobb rallys simnek... azér elég nehéz az a gém vagycsak énvagyok béna a rallyhoz?:D 1 szakaszt végigmenni nagytempóban kevés hibával izzasztó dolog...
  • CodeRed
    RBR nem rossz játék, de vérbeli szimnek azért nem nevezném....Persze az utóbbi évek legjobb rally-s játéka de valahogy nekem még mindíg "légpárnás" autó fizikája van.Nem érezni a kocsi tömegét mikor megindul a kanyarban, vagy ha belengeted.Ezektől függetlenül nem volt rossz elsőre a készítőktől.A második biztosan ütős lesz!
  • Istencsászár
    már a RBR-nél is sirtak a consolok hogy nagyon nehéz ( ami tényleg az ) és irányithatlan ( mer vérbeli sim ).. ezekután mitvársz a consolos néptől:) még több nfsut:))
  • Istencsászár
    ugye:) énis eztmondom...
  • CodeRed
    Na megtekintgettem a Project Gotham Racing 3 ingame videóit...mit mondjak...szép a külcsíny, viszont a többi nevetséges...bár persze a gyermekkorosztály a megcélzott réteg, de akkor miért hírdetik úgy ezeket a játékokat, hogy ilyen "rííííl" meg olyan "rííííl"?Azért mert valós márkák szerepelnek benne?Fizika kb a Need for Speed második része....igen ahhoz képest iszonyat hasonlóság van a kettő között.Csakhát NFS2 már igencsak 8 éves játék :-D 2005-öt írunk.Az igazán ütős konzolok már lassan 10 évesek, és még nem jelent meg 1 db igazi SZIMULÁTOR sem rájuk.Pedig a mai gépekben micsoda lehetőség rejlik egy ilyen kiaknázására!Gondoljunk csak a nagyteljesítményű procikra amik akár tucatszor annyi fizikai számítást tudnának végezni mint amik az őskövület architektúrájú PC-inkben dobognak.
  • Tomo15
    Nagyon jó lehet!Nekem van is videom amikor egy csaj visz el egy körre 2 kuncsaftot:).Szivessen kiprobálnám..:D
  • Hummin
    Tetszik ez a Ring-Taxi. Jó lenne kipróbálni az rFactorban. Remélem tuti lesz a pálya, mert a GT4-ben nagyon szeretem.
    Múltkorában néztem ezt a ring taxi szolgáltatást. 175 euró egy kör a ringmeisterekkel.
  • george4
    Sikerult megcsinalnom a kormanyom es ha gondoljatok jatszhatnank egy online-t!?:)
  • zsolti001
  • ksgy
    :(
    köszi
  • bestGP
    valami rallyautot nemcsinalnak hozza?:P
  • avcom
    nem tudom
    és ők sem
  • JuanG
    nord? biztos szebb lesz, de a vonalvezetés ugyanaz lesz (úgy értem a pályamodell)...
  • ksgy
    és kb mikorra várhatók ezek a tool-ok? :)
  • b-type
    Most nézem csak a #5169 képet alaposabban: Ring-Taxi ...váá
    jöhetne már..kiváncsi vagyok mennyiben változott az F1C-hez képest, egyáltalán mennyire lehet széppé tenni egy ekkora pályát.
  • b-type
    Nincs bocsánat :)
    erre a 'traktor' Tantra féle módra azért kiváncsi leszek..főleg a kanyarviselkedésre.
  • b-type
    közvetett link