61525
  • george4
    Udv!
    Server nev: HQ
    Akit erdekel jojjon!)
  • lac coo
    Mindenfélét :D
    Festéshez......Ilyeneket...

• Ch_Slater
    milyen logókat?
  • lac coo
    nem ismertek valami oldalt , ahonnan nagy felbontású logo-kat lehet letölteni ?
  • HRoland
    El tudnád azt a setupot küldeni valahogy? Vagy ezt privátban lehet?
  • lac coo
    Hát ezt én sem hiszem :DDDDD
    De azért érdeklődj :DD
    WDT honlapján sincs semmi változás fél éve , mégis meg-megjelennek renderek a kocsikról ...
  • CodeRed
    Na megcsinaltam a kolcson momo-t :-D Régi TH kormányom pedáljával egyesítettem...olyannal mint amilyen Alex-nek van...ez az igazi gyógyszer a momo pedál hibára...a csere :-D
  • b-type
    Elég régen volt (nem szeretem az rTrainer-t), de 0:42.512-ről van setup mentésem Orchard oval-on.
  • HRoland
    És azt tudod, hogy mennyit tudtál menni az rTrainer autóval? Én a tuningmotorral, amit megvettem upgrade-ként, 247-248 km/h volt a max, amit el tudtam érni (ez 43.0-s időre elég). A Race Seasonban Orchard Lake Speedwayen (ez az oválpálya) ez a végsebesség a 6-7. helyre elég max. Az élen állók olyan 258-260-at mennek. Nem tudom úgy beállítani az autót, hogy pl. 250-et elérjen.
  • george4
    Eredeti gamed van?
  • b-type
    én nem tom mennyit megy a sima Rhez, de Las Vegas oval-on rommá vertem az rTrainer-es időmet az Rhez Gp.-s RGP kategóriájú autómmal, 265km/h 0:40,6-os idő
    Nagyon korrekt volt, mehetnénk majd vele oval versenyt, sötétedéssel reflektorfénnyel...nagyon korrekt. :)
    offline nem annyira jó, mert 110%-ra felhúzott ai-val is 24 körön 3 kört vertem a 2.-ra..olyan mintha nem használnák az erősebb motort...lehet vmi modbug.
  • avcom
    le tudom fordítani, de nem hiszek nekik, majd ha itt lesz, akkor örülünk, de addig ne foglalkozzunk vele túlságosan szerintem

viszont ismerek ott néhány arcot, megpróbálom kiszedni belőlük mi a helyzet
  • HRoland
    "Well, 1 of the rFactor CDTP testers, have the 1st October, said that we wont wait much longer for the CDTP mod to rFactor! I think they are testing physics etc. right now!"

"Nos, az egyik rFactor CDTP tesztelő október elsejével mondta, nem fogunk túl sokat várni a CDTP modra az rFactorhoz! Azt hiszem, éppen most tesztelnek (a CDTP-sek) fizikát stb."

Bár én úgy tudom, hogy nem CDTP, hanem CTDP (Carshape and Texture Design Project)
  • lac coo
    Azért kicsit hiányozni fog nekem a Minardi........
    Sokat vesztett vele a Forma1.
  • Sebike
    Hali, csináltam egy szervert Rhez Mills Short akit érdekel jöjjön!
    IP sebike.dyndns.org (jelszó nincs)
  • lac coo
    Ez mit jelent pontosan ?

"Well, 1 of the rFactor CDTP testers, have the 1st October, said that we wont wait much longer for the CDTP mod to rFactor! I think they are testing physics etc. right now!"
  • Alexease
    Ez mind az NR2003-bol van szerintem (Nextel, OpenWheel, TransAm, GTP, F330, GTP)
  • lac coo
    Super Mario Kart .
  • george4
    ! Az a Ferrari 330 P4 melyik jatekbol van?
  • lac coo
    Nagyon jó festéseket csinál....:

• lac coo
    WÁWÁWÁ !!!
    Kösze a P.W. oldalt :DDDDDDD
  • avcom
    igen, itt és itt
  • K.András
    A bump map nem befolyásolhatja csak a kinézetet.
  • lac coo
    F3 template-t lehet letölteni valahonnan ?
  • Tomo15
    Már csak esö kell
  • lac coo
    Az nem lehet , hogy a bump-map miatt tapad annyira az F1 gumija ?
    Mert a konvertált pályákon sokkal jobban csúszik ...
    De ez lehet hülyeség ...
  • lac coo
    Szvsz ez mindenkinél így van ..Azt a gumit használja minden autó , ami a te kocsidon van :(((
  • Istencsászár
  • Hajdinak
    hi!
    egy olyan problémám lenne, hogy alex modjában a csapatok csak michelin gumit használnak egyszer meg olyat láttam, hogy csak bridgestone gumik voltak fenni pls help
  • lac coo
    Terepgumi , sáros pályára :

• Alexease
    Szerintem ezekkel a fenyekkel varni kell addig amig nem lesz normalis editor. Amig nem tudjak szerkeszteni 3D-ben a palyat, addig nem lehet megadni semmilyen normalis uj featuret a palyanak (bump map, multitexturing, lampak, fenyek stb.).
  • b-type
    lehet nem egy verziót használtunk, én EZT néztem.
  • JuanG
    hogyan mentél? én a boxból se tudok kiállni, baszott nagy fal állja utamat :)))
  • b-type
    Tényleg vmelyik 'házimodder' :))) próbálta már Sears Point-ot?
    Elég bétás állapotban van még, de azért mentem rajta kicsit.
  • Istencsászár
    nemvagy egyedül :)))
  • b-type
    Nah most kicsit én is elvesztem..
    Szal HungaroRing-nek van olyan verziója ahol ki vannak dolgozva a fények?
    nálam most nincs pit lámpa...és a fényszoróm sem müködik, illetve asszem felkapcsolódik (talán) de nem világít meg semmit.
    A fényszoró általi pályamegvilágítás Suzuka-ban is hiányzik, ott minden más fény rendben van, de az autóm lámpája, bár felgyullad, de mint írtam nem világít meg semmit.
    Vmint olyasféle fényözön mint ami Orchard-ban van amikor sötétedéskor felkapcsolják a lámpákat, plakát megvilágítás, elhelyezett reflektorok, ilyesmi van Suzuka-hoz, HunRing-hez?
    ki mit tud? :)
  • george4
    most probald!
  • CodeRed
    Majd csak sikerül....tegnap is összejött valahogy.
  • CodeRed
    már énsem...
  • Tomo15
    Én meg nem is látom:((