61525
  • Travelos
    tudnál csinálni egy Joesville szervert?
  • Alexease
    Oval palyan extrem terheles van, ott csak sajat setuppal lehet menni! Radasaul csakis asszimetrikussal, ha nem az, akkor egyertelmu a defekt;)
  • Travelos
    na akkor próbáljátok ki, de szerintem inkább közösen próbálhatnánk egy szerveren.
    ha van valami jó setupotok azt is szívesen venném :)
  • Alexease
    A setup-ot nezted, vagy a visszajatszast, vagy erzesre milyen? A gumi nem csak akkor kopik ha csuszik az auto.Lehet hogy a diffi nem jo, vagy tulkormanyzod, vagy rossz iven fordulsz, lassitas, gyorsitasz stb. Ezek csak tippek, mert en sem probaltam meg, most ultem le;))
  • b-type
    nem még, de mindjárt..
    Amikor Orchard Rc.-n mentem akkor 6kört tekertem le folyamatosan, de nem volt semmi problémám.
    De mindjárt belerakok 12 éles kört és megmondom.
  • Travelos
    majd csak csinál valaki egyet, bár szerintem a gumikopással valmi nem ok, nézted már?
  • b-type
    csinálnék, de belső hálós vagyok, így nem lát senki..:( (de már csak februárig..)
    Néztem játékot addig, egy Formula Extreme-t találtam Interlagos-ra, de ledobott vmi hibával..:(((
  • Tomo15
    Köszi! erre most nem is gondoltam:s
  • Travelos
    csinálsz szervert?
  • b-type
    HSW?
  • Tomo15
    Hali nincs vlakinek egy más linkje a modhoz?Ezekröl a *** oldalakrol nem jön:(
  • Travelos
    már én is rég, de mindenki eltűnt
  • b-type
    na, én mostantól játékképes vagyok. :)
  • lac coo
    Ha még nem volt :
    Sounds_of_rFactor__F3__2.0
  • lac coo
    Champ Car Challange Mod galéria
  • lac coo
    Ja:DDTetszik :DDDD
  • lac coo
    Magix Audio Cleaning Lab-ot használok az is nagyon profi......
    Akkor bemérem az eredeti hangok dinamikáját bitsebességét stb, és akkor talán jó lesz már :DDDD
  • Travelos
    valaki akkor szerintem csinálhatna egy szervert, és majd gyűlünk:)
  • Ch_Slater
    ez biztos azért van, hogyha elaludnál a műsoron, legalább a reklámra ébredj fel..
  • aesirbaba
    Van előírás, mégpedig az hogy NEM LEHET hangosabb, így ahogy Alex írta, a dinamikáján változtatnak, plusz jobban kiemelik a közepes hangokat, de db-ben pontosan ugyanannyi.
  • Travelos
    tovább teszteltem a Formula Extreme Modot!

kb. 5-7 kör után kereket kell cserélni, vagy legalábbis érdemes, tehát ez a mod se lesz a kedvencem :)
    Joesville-ben 25 kör és jobb első defekt!
  • Travelos
    fején találtad a szöget! az 1.1-ben még teljesen más volt a helyzet. az 1.2-es ben van amit mondok!
  • HRoland
    "Pl. amikor egy film halk es a reklam uvolt mint az allat:)))"

Ha megfigyeled, szinte kivétel nélkül minden adón hangosabb a reklám, mint a film. Elképzelhetőnek tartom, hogy van valamiféle előírás vagy egyezmény, hogy a reklámokat x DB-lel hangosabban kell sugározni, mint a "normál" műsorokat.
  • Casseus
    Érdemes megvenni ezt a játékot, vagy esetleg valami mást ajánlotok!?
  • HRoland
    "az F3 mod kismiska az rTrainerhez képest. az F3-ban gyakorlatilag akármilyen óvatosan vezetek 10 kör után a kocsi vezethetetlen a gumihőmérséklet miatt."

Travelos!

Én nem ezt tapasztaltam. Szerintem nincs gond az F3-mal sem. Bár én még az 1.1-es verzióval mentem, de ott pl. Mills Longon 20 kört mentem F3-as autóval mindenféle gond nélkül, 1:16-17-es köröket tudtam menni végig versenykörülmények között. Persze, volt egy pár kör, ahol hibáztam, de még a 19. körbrn is 1:16 végi időt mentem.
    Egyszóval érdekes. Az 1.2-es verziót még nem próbáltam, de ha ott tényleg az van, amit mondtál, akkor nem szóltam. (Vagy lehet, hogy a patch utáni, picit változtatott fizika miatt lehet az, amit írtál F3-ról?)
    Szerintem a gumikat illetően amirwe nagyon figyelni kell bármelyik géposztályban, az az, hogy lehetőleg minél kevesebbszer fékezzünk blokkolás nélkül, mert az eléggé rontja a gumik állapotát.
  • CodeRed
    Felőlem mehetne a multi de most el kell mennem mert költözöm (végre saját lakásba) de este indítok szobát ha akarjátok mondjuk 7-kor oda sokan is tudnak csatlakozni.
  • CodeRed
    Írtam setup-al kapcsolatban.Olvasd el.Próbáld ki amit linkeltem.Hidd el ott lesz a probléma.És ugye a kormánysetup sem mindegy ezen a szinten.Linearitás stb.
  • Travelos
    így van, nyomuljunk vele ma délután:)
  • b-type
    az itéletekkel azért óvatosan :)
    mert ahogy mondtad lehet hogy a def.setup-ról itélsz egyenlőre.
  • b-type
    megyek ideoda, de sztem 2 max 3óra múlva itthon vagyok és akkor nyomhatjuk egy darabig..:)
  • Sebike
    Sztem nagyon korrekt, Én is def.-el nyomtam egy két kört, és úgy tűnik mintha egy kategóriával feljebbi alkatrészeket építettek vólna az autóba (GT2 -> GT1), cirka 10mp val gyorsabb mint a régi és rendkívül kiegyensúlyozott, jól vezethető!
    A fék kényes volt az alap F3-ban is sztem, nem vettem észre hogy nem javult volna.
    Ki kellene próbálni valahol SOKAN!!!!!!
    (mindenki punnyad mostanság, sehol egy jó kis multi fun race)
  • Travelos
    ha az rFactorra gondolsz, akkor az eredeti!
  • CodeRed
    Eredetit használsz, vagy crackelt-et?
  • Travelos
    Na megnéztem Mills Shorton, ami egy elég gumigyilkos pálya, és nagyon érdekes dolgok vannak. Úgy van megoldva az egész gumifizika, hogy nem a hőméséklet miatt lest instabil a kocsi, mint az F3-ban, hanem a gumikopás miatt, ami szerintem sokkal reálisabb. Azonban az nem tetszett, hogy tök mindegy hogy fékezel nem blokkolt a kerék, na jó, lehet, hogy túl stabil az alapsetup, de ez akkor is furcsa.
    5 körön keresztül minden kanyarban tökik nyomtam a gázt meg kanyar előtt a féket is, elképesztő időket autózva halál stabil volt a kocsi, de akkor láttam hogy a gumik a felére kopzak, annak ellenére, hogy 80 fokosak voltak. Szóval versenyen óvatosan kell menni, de időmérőn lehet nyomni, mint állat.
    Első körben azt mondom, hogy az F3-hoz hasonlítva irreális fékezés, de reális gumihasználat jellemzi.
  • PuMy
    Mid-Ohio track update
  • Travelos
    na ezt meglessük, remélem a gumifizika is jó lesz, mert akármit mondtok az F3-ban nagyon szar szerintem :)
  • b-type
    "..és ezért jó a kigyorsa is." = nem izgága.

egyébként nagyon szépek az autók is, John Watson Lotus-a, Gilles Villeneuve ferkája pl.
  • b-type
    itt van bár most is úgy gondolom hogy itt előforduló arcok közül mindenki megtalálja :)
    Szal jó kis mod, jóval erősebb mint az F3, és bár írtak ezt-azt, szerintem könnyen vezethető (mondjuk def.setup-pal mentem és 1:09elejét, szal lehet ha ki lesz hegyezve az idő akkor nehezebb lesz..nem tudom, sztem a mostani jó.
    elég stabil féken, az 5ből 1-be félmp alatt azért megpördíti az autót, de ez amugy sem ajánlott (és nem is életszerű), és persze azért ez váltóállítgatással még finomítható.
    Annak ellenére hogy lóban erősebb, nem sokkal nyomatékosabb mint az alap F3, és ezért jó a kigyorsa is.
    egész jó..megyek tekerek még vele..:)
  • Laceee
    nálam nincs ilyen valamit elrontottál
  • CodeRed
    "megjelent a Formula Extreme mod.."

ilyenkor egy link hasznos tudna lenni