61525
  • Laceee
    egész jó lett a végleges brazil pálya konverzió
  • Travelos
    20 kört?? 10-nél iktass be egy kerékcserét, persze csak ha nem csúsztál ki, mert ha kicsúcstál akkor jobb ha azonnal bemégy cserélni.
  • lac coo
    F1 -ben is érdekes ez a kopás: valszeg kopik mert csúszkálok egy idő után de semmit nem jelez vissza a kijelző .
    ( Ezért is nem tudtam melyik csík jelzi a gumikopást :))))
    Ez kb olyan lehet mint F1C-ben a fék-kopás volt ...Az is kb lutri-szerűen müködött :DDD
  • lac coo
    LOLLLER !!!!

• Aceton
    nem :)
  • HRoland
    Na akkor én is kipróbálom Mills Longon az F3 1.2-őt, hány kört bírok menni úgy, hogy viszonylag stabilak maradjanak az idejeim, persze, ha nem hibázok. Kipróbálom, hogy 20 kört bír-e az autó vészes gumikopás nélkül.
  • HRoland
    "(hdc mismatch)"
    akartam írni: hdv mismatch
  • HRoland
    JA, 1:13-1:14-es időkről jut eszembe. Amíg az 1.1-es verzió volt csak, hiába kerestél volna 1:13-14-es időt, nemnagyon találtál volna sehol.
    Ez az 1.2-es verzióval jött, ugyanis 1:14 alá lehetetlen menni az 1.1-es verzióval. Egyébként ezt az is alátámasztja, hogy a fizikai file, a hdv is változott az 1.2-ben az 1.1-eshez képest. Engem ezért rúgott ki (hdc mismatch) 1.1-es verzióval, amikor 1.2-eset használók közé mentem fel.
  • b-type
    Alex:kiterjesztett F1 minimod
    :)))
  • Aceton
    Hmmm, én azt hittem ~100 fok körül ideális a tapadás...
    [még gondolkodtam, hogyan tudnám jobban melegíteni
  • Travelos
    igen, sajnos ennyit bír, bár vannak, akik nagyon ügyesen, gumit kímélve tudnak gyorsak lenni sok-sok körön keresztül. 80 fok az ideális, 80 és 90 között már drasztikusan csökken a tapadás, 90 és 100 között már egy gyors kanyarban megforogsz.
    az F3-ban nem a kopás, hanem a magas hőmérséklet miatt lesz instabil a kocsi, ezért mondtam mindig, hogy szerintem irreális a gumifizika.
  • Aceton
    Ha online felmegyek, az eleje 1:14, 1:15-ös idővel edz, de előfordul 1:13-as is...
  • Aceton
    Csak 1:170-et...
  • HRoland
    Milyen időt sikerült menned az 1.2-es F3-mal Mills Longon?
  • Aceton
    F3 gumikopás + egyéb segítség:
    Nekem kb. 10-12 körig tűnik jónak a tapadás, utána érezhetően csúszkálósabb. Az a furcsa, hogy a kijelzőn még mindig zöld, plusz a hőmérséklet is 80-88 fok.
    Másik, hogy valaki megdobna egy replay-jel Millis Longon 1:15 alatti idővel (esetleg egy setuppal?), mert megbolondulok, köszi...
  • Alexease
    Az irtozatosan bonyolult script, csak megszallotaknak:)
    A kepeket, szineket, hattereket ki lehet cserelni, azzal nincs gond, de ha a menuket akarod atrendezni, betutipust cserelni, animaciokat valtani stb. az mar egy kicsit huzos lesz;)
  • CodeRed
  • Laceee
    itt a frissitett magyarositás
  • Laceee
    krunch_main_menu_mod_v1 ez a neve "nem én készitettem"
  • CodeRed
    Jaja arra gondoltam :-D
  • Laceee
    a magyarositásban már nyitott menük vannak "nem az eredeti mert azt nem sikerült magyarositanom"
  • Laceee
    olyanra gondolsz hogy nyitva legyen , ne lenyiló ablakok legyenek ? az ui.osc nevü fájlt kell átirni .... csak nemtom mit
  • CodeRed
    A menüt hogyan lehet átvariálni?
  • CodeRed
    Mind eredetibe van meg :-D Sőt windows is, sőt minden editáló szoftverem is
    :-D hajrá!
  • Cowek
    Rövidre zárva: sajnos nem tudunk segíteni crackelt változatban mert nincs tapasztalatunk. Én még 1.040 törést sehol sem láttam. Ha lenne, akkor sem működne onlineban.
  • Laceee
    Holnap teszek fel magyarositást - gyors visszajátszás meg az online szavazás , játék közben megjelenö feliratok egyrésze lett magyarositva.Elvileg ugy müködne a magyarositás hogy a játékban megjelenö szövegeket beirom a game.dic fájlba és mellé a magyar megfelelöjét , de a gyakorlat sajna mást mutat ezért nincs még 100% os "de már erössen közelít hozzá"
  • Laceee
    szeva - csinálod már a videót ?
  • Istencsászár
    nemártana már..
  • Laceee
    Ahogy most nézem egy ügyes emberke csinálhatna formula formájú kijelzőt a játékhoz.
  • CodeRed
    Nem..Egy ismerőst kértem meg rá akinek van hitelkártyája.Amúgy pedig 5 hozzászólással a hátad mögött szerintem felejtsd el ezt a stílust gyorsan.És mielőtt beleírsz egy fórumba olvasgasd is néha-néha.Akkor rájössz, hogy itt nem téma a warez.
  • Laceee
    Gyanitom azért nem segít senki mert az itt levő emberek 90% megvette , ahogy énis .
  • lac coo
    Akkor elég érdekesen számolja néha :DDDD
    Itt pl. egy szemet se kopott volna ? Addig forgattam míg felforrt a motor:D
    Normál kopásra van állítva ...
  • Laceee
    ... ha a züd csik elkezd besárgulni akko kopott a gumi.
  • Cowek
    39.99 $
    8.000 Ft

Online lehet megvenni itt: LINK
  • Laceee
    A zöd csik jelzi a kopást , ami besárgult "a hátsó kerék" az a gumi hömérséklet.
  • CodeRed
    "...de gondolom ti se vettétek meg mind hitelkártyával vagy ilyesmi!"
    De igen, aki tehette kiadta érte az összeget.
  • lac coo
    Itt koptattam rendesen : na most melyik jelzi mennyit kopott a gumi ?

• lac coo
    A gumi kopást mi mutatja ?
    Ott ahol a hőfokot méri , mellette az a zöld sor ? Vagy hol ?
  • HRoland
    Nemcsak a zárt karosszériás autók vannak. Formaautókon például nincs szélvédő. Ott az általad elmondott vízcsepp-lefolyás a szélvédőről, ablakkoszolódás tárgytalan (maximum a plexi a bukósisakon.) Szóval akkor az általad elmondottak alapján nem is érdemes esőszimulációt készíteni?
  • Alexease
    A banner alatt van az RFACTOR.NET link, ott tudod megvenni PayPall-al, vagy Hitelkartyaval.
    Ha warez-ra gondoltal, az itt sajnos nem fog mukodni...