61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
Laceee #5997 egész jó lett a végleges brazil pálya konverzió -
Travelos #5996 20 kört?? 10-nél iktass be egy kerékcserét, persze csak ha nem csúsztál ki, mert ha kicsúcstál akkor jobb ha azonnal bemégy cserélni. -
#5995 F1 -ben is érdekes ez a kopás: valszeg kopik mert csúszkálok egy idő után de semmit nem jelez vissza a kijelző .
( Ezért is nem tudtam melyik csík jelzi a gumikopást :))))
Ez kb olyan lehet mint F1C-ben a fék-kopás volt ...Az is kb lutri-szerűen müködött :DDD -
#5994 LOLLLER !!!!
-
#5993 nem :) -
HRoland #5992 Na akkor én is kipróbálom Mills Longon az F3 1.2-őt, hány kört bírok menni úgy, hogy viszonylag stabilak maradjanak az idejeim, persze, ha nem hibázok. Kipróbálom, hogy 20 kört bír-e az autó vészes gumikopás nélkül.
-
HRoland #5991 "(hdc mismatch)"
akartam írni: hdv mismatch -
HRoland #5990 JA, 1:13-1:14-es időkről jut eszembe. Amíg az 1.1-es verzió volt csak, hiába kerestél volna 1:13-14-es időt, nemnagyon találtál volna sehol.
Ez az 1.2-es verzióval jött, ugyanis 1:14 alá lehetetlen menni az 1.1-es verzióval. Egyébként ezt az is alátámasztja, hogy a fizikai file, a hdv is változott az 1.2-ben az 1.1-eshez képest. Engem ezért rúgott ki (hdc mismatch) 1.1-es verzióval, amikor 1.2-eset használók közé mentem fel. -
#5989 Alex:kiterjesztett F1 minimod
:))) -
#5988 Hmmm, én azt hittem ~100 fok körül ideális a tapadás...
[még gondolkodtam, hogyan tudnám jobban melegíteni -
Travelos #5987 igen, sajnos ennyit bír, bár vannak, akik nagyon ügyesen, gumit kímélve tudnak gyorsak lenni sok-sok körön keresztül. 80 fok az ideális, 80 és 90 között már drasztikusan csökken a tapadás, 90 és 100 között már egy gyors kanyarban megforogsz.
az F3-ban nem a kopás, hanem a magas hőmérséklet miatt lesz instabil a kocsi, ezért mondtam mindig, hogy szerintem irreális a gumifizika. -
#5986 Ha online felmegyek, az eleje 1:14, 1:15-ös idővel edz, de előfordul 1:13-as is... -
#5985 Csak 1:170-et... -
HRoland #5984 Milyen időt sikerült menned az 1.2-es F3-mal Mills Longon? -
#5983 F3 gumikopás + egyéb segítség:
Nekem kb. 10-12 körig tűnik jónak a tapadás, utána érezhetően csúszkálósabb. Az a furcsa, hogy a kijelzőn még mindig zöld, plusz a hőmérséklet is 80-88 fok.
Másik, hogy valaki megdobna egy replay-jel Millis Longon 1:15 alatti idővel (esetleg egy setuppal?), mert megbolondulok, köszi... -
#5982 Az irtozatosan bonyolult script, csak megszallotaknak:)
A kepeket, szineket, hattereket ki lehet cserelni, azzal nincs gond, de ha a menuket akarod atrendezni, betutipust cserelni, animaciokat valtani stb. az mar egy kicsit huzos lesz;) -
#5981 -
Laceee #5980 itt a frissitett magyarositás -
Laceee #5979 krunch_main_menu_mod_v1 ez a neve "nem én készitettem" -
#5978 Jaja arra gondoltam :-D -
Laceee #5977 a magyarositásban már nyitott menük vannak "nem az eredeti mert azt nem sikerült magyarositanom" -
Laceee #5976 olyanra gondolsz hogy nyitva legyen , ne lenyiló ablakok legyenek ? az ui.osc nevü fájlt kell átirni .... csak nemtom mit -
#5975 A menüt hogyan lehet átvariálni? -
#5974 Mind eredetibe van meg :-D Sőt windows is, sőt minden editáló szoftverem is
:-D hajrá! -
#5973 Rövidre zárva: sajnos nem tudunk segíteni crackelt változatban mert nincs tapasztalatunk. Én még 1.040 törést sehol sem láttam. Ha lenne, akkor sem működne onlineban.
-
Laceee #5972 Holnap teszek fel magyarositást - gyors visszajátszás meg az online szavazás , játék közben megjelenö feliratok egyrésze lett magyarositva.Elvileg ugy müködne a magyarositás hogy a játékban megjelenö szövegeket beirom a game.dic fájlba és mellé a magyar megfelelöjét , de a gyakorlat sajna mást mutat ezért nincs még 100% os "de már erössen közelít hozzá" -
Laceee #5970 szeva - csinálod már a videót ? -
#5969 nemártana már.. -
Laceee #5968 Ahogy most nézem egy ügyes emberke csinálhatna formula formájú kijelzőt a játékhoz. -
#5967 Nem..Egy ismerőst kértem meg rá akinek van hitelkártyája.Amúgy pedig 5 hozzászólással a hátad mögött szerintem felejtsd el ezt a stílust gyorsan.És mielőtt beleírsz egy fórumba olvasgasd is néha-néha.Akkor rájössz, hogy itt nem téma a warez. -
Laceee #5966 Gyanitom azért nem segít senki mert az itt levő emberek 90% megvette , ahogy énis . -
#5965 Akkor elég érdekesen számolja néha :DDDD
Itt pl. egy szemet se kopott volna ? Addig forgattam míg felforrt a motor:D
Normál kopásra van állítva ... -
Laceee #5964 ... ha a züd csik elkezd besárgulni akko kopott a gumi. -
#5963 39.99 $
8.000 Ft
Online lehet megvenni itt: LINK -
Laceee #5961 A zöd csik jelzi a kopást , ami besárgult "a hátsó kerék" az a gumi hömérséklet. -
#5960 "...de gondolom ti se vettétek meg mind hitelkártyával vagy ilyesmi!"
De igen, aki tehette kiadta érte az összeget. -
#5959 Itt koptattam rendesen : na most melyik jelzi mennyit kopott a gumi ?
-
#5957 A gumi kopást mi mutatja ?
Ott ahol a hőfokot méri , mellette az a zöld sor ? Vagy hol ? -
HRoland #5955 Nemcsak a zárt karosszériás autók vannak. Formaautókon például nincs szélvédő. Ott az általad elmondott vízcsepp-lefolyás a szélvédőről, ablakkoszolódás tárgytalan (maximum a plexi a bukósisakon.) Szóval akkor az általad elmondottak alapján nem is érdemes esőszimulációt készíteni? -
#5953 A banner alatt van az RFACTOR.NET link, ott tudod megvenni PayPall-al, vagy Hitelkartyaval.
Ha warez-ra gondoltal, az itt sajnos nem fog mukodni...