1492
-
#92 Nem vágom -
#91 Nagyon komoly hogy a vezető része piros csak
Télleg, hogy lesz az új civicél a Type-R. Ebből is lesz, meg az "Enterprise" változatból is? -
#90 ez lesz a type-R ? -
#89 -
#88 -
#87 -
#86 -
#85 ez is kötelező a hondásoknak csak tudnám hogy miért nem egyből ide linkelik -
#84 itt találtam valamelyik topikban gondoltam berakom nektek had örüljetek "...de aztán semmi buziskodás, buziskodás az nuku !!! " -
#83 Hát ez marha jó:) -
#82 ha még nem láttátok volna -
#81 Ma kipróbáltam az 1.8-as civicet.
Két dolog nem tetszett de ez sem vészes.Az egyik: a futómű egy kicsit keményre sikeredett és sajnos ezt a rossz utakon eléggé érezni.
A másik pedig az ülések keménysége.A korábbi Civicek számomra kényelmesebbnek tűnnek.
Az autó ezzel a motorral (1.8) elég nyomatékos lett.Nem kell pörgetni,hogy húzzon.Hatsebességes váltóval lehet kapni majd az összes modellt(az 1.4-est is!)
A műszerfal nekem nagyon tetszett!Előtte tanulmányoztam a képet alaposan ezért tudtam,hogy mit hol keressek.
Sajnos a most megrendelt modellek csak júniusra fognak ideérni a kereskedő szerint.Egy-két bemutató autóhoz hozzá lehet jutni azért:) -
#80 vágom
az S2000-es ből örökölte -
#79 Nem a coupet hanem a sima 5 ajtóst -
#78 nem kell tovább várnod : link -
#77 A bal alsó zöld gombbal, amire meg az van írva hogy Start, azzal meg le lehet állítani.
(a vindózt) -
#76 bal oldalon kell a piros gombbal indítani az autót :) -
#75 Nagyon nájszos.
Melyik gomb hívja Spock kapitányt? :DDD -
#74 Emiatt tetszett meg ez az autó. Gyönyörű a belseje! -
#73 Civic coupe-t??? -
#72 -
#71 -
#70 -
#69 Ma hívtak Veresről a DRMtől.
Szombaton 11-kor megyek kipróbálni az új 1.8-as civicet! -
#68 -
#67 A Honda a legjobb autó. Semmi gond vele. Ha nem töröd össze, nem kell szervízbe hordani, csak a kötelező időszki átvizsgálásokra. És japánban rakják össze, nem úgy mint a többi japán autót (Mazda, Suzuki, Nissan, Toyota, stb.), amin meg is látszik az európai összeszerelés alacsony minősége. -
#66 az új Honda civic coupe lesz a menő, nekem olyanom lesz :)) -
#65 Most vettem észre, hogy van egy nagyonjó flash bemutató a honda honlapján.
Ja, előtte kapcsoljátok ki az előugró ablakok blokkolását! :) -
#64 Az M1-M7-es autópályán pest felé a jobb oldalon van egy Honda szalon
Ott már ki van rakva egy -
#63 szerintem igen, az automata drágább lenne, és szvsz a manuális sokkal jobb..
Mindedesetre a Honda honlapján még fent sincs ez a típus :C -
#62 Azt írják,hogy a 3.75 millás alapban nincs automata klíma.
De vajon manuális van-e? -
#61 Új Honda Civic 3,75 milliótól
-
#60 Gyönyörű autó. Ha lesz elég pénzem, ilyet veszek Swift helyett (Honda és Suzuki fan vagyok )
Tudtam, hogy hülyeséget írok A Totalcar honlapján láttam egy videót, ott Accord 2005 volt kiírva, de most megnéztem, valóban Civic. -
ha erre gondolsz akkor ez civic
januártól lesz kapható 4millától -
#58 Amelyiknek a két lámpa között, beleértve a Honda emblémát, az egész átlátszó lemez mögött van. Képet nem találtam róla -
#57 nem civicre gondoltál?
az az ár egy kicsit olcsónak tűnik -
#56 Az új Accordról mi hír? A honda.hu oldalon nincs fent. A Totalcar-ban is bemutatták, állítólag 4,5 M Ft az alapár. -
zimzumm #55
Ezt feltétlenül nézd meg -
#54 Majd akarok egy ilyen Honda Civic-et, csak ahogy nézegetem nem nagyon lehet kapni belőle coupe-t Mo.-on, de vajon miért ilyen ritka?
Áá lámpabúra nem kell nekem! :) Úgy akarom, hogy kinézzen, mint a Halálos iramban, biztos láttad a filmet.. :)civic
Valahogy így nézzen ki mint a képen! Az egész feketében! Hú egyszer tuti lesz egy ilyenem! :) -
zimzumm #53 Szerintem nem is olyan nehezen. Első, háccsó, csomagtartó spoiler, oldal spoiler, felni, gumi, lámbabúra, itt ott esetleg egy kis falazás, meg ze meg az! És kész is van! Sztem ha nem akarsz csupa márkás meg full minőségi cuccot tenni a vasra, akkor kihozhatod,600-700 ezer ft-ból, mondjuk ebben nagy része a felni, mer maga a felnisem aprópénz, meg erre azér nem jók, a tesco-s matsitikaykieschlin gumik. Vágod! És akkor még sem az enteriőrre, és sem a motorra nem költöttél. Mondjuk ha csak a kinézet fontos, akkor ez nem is gáz. A Verdát meg megveszed 1-2 milláért, sztem egy olyan 3-3.2 millióbol meg lehet csinélni.
De a kereke szikrázni az ennyiér tuti nem fog:):):):)