1492
-
#332 kössz a kiigazítást de nem erre vagyok kíváncsi -
Wicked Belzebub #331 Szerintem V-Tech Hondával még senkinek sem volt dolga.
VTEC: Variable valve Timing and lift Electronic Control -
#330 tényleg ha már így belemerültünk CeeZee meg én is Hondát szeretnénk a közeljövőben... ha valakinek volt már itt dolga 6gen 1.5 V-Tech 115lovassal az írja már le kösszöntem -
#329 ez a tuti:) -
ZsirosKenyer #328 lol!
most esett le hogy mit írtál a #321-ben
munka közben fórumoztam és úgylátszik nem fogott az agyam..sry -
Borg #327 unalomból?
unalomból jó volt a monológod is, csak nemtom mire irtad :D -
ZsirosKenyer #326 ha nem lennél mod már beszóltam volna -
Borg #325 Mivel is vitatkoztal?:D -
ZsirosKenyer #324 csak mert itt unom magam melóban:
-
#323 Nah végre van élet itt:) -
ZsirosKenyer #322 Rossz érzés hogy egy hondással kell vitatkoznom de nem értek egyet :)
A civic DX (1.5 16V 100 LE a szervízkönyv szerint, mérés alapján 101-102..)
Vagy te most mi alapján számolsz? kerékre leadott? netalán gumi nélküli keréktárcsára, vagy messzebb megyek tengelyre leadott Lóerőkről beszélsz? :) Mert akkor a többi motorkódnál sem stimmel az adat ha a Dx-et így lebutítod..
utána is néztem mert elbizonytalanodtam:
D15B7 1.5 16V SOHC PGM-FI 1493 102hp@5900rpm 98tq@5000rpm '92-'95 Civic DX/LX (USA) -
Borg #321 A sima sem 90LE-s, hanem 94-97 között gyárilag. A 100-at simán ki lehet hozni belőle, kisebb tuninggal.
A hengerenkénti befecsi + ecu, és máris alapból 105le-s változat lesz belőle :) Abban meg még van potenciál.
Duplakarbis átalakítással meg már volt, aki 147LE-t is kihozott ebből :) -
ZsirosKenyer #320 annyi helyesbítés hogy az 1.5 16V amerikai verziója (hengerenkénti befecskendezés) 101 LE [motorkód: D15B7] ;) -
#319 csak gondoltam, ha már idejárok (SG) akkor itt kérdezem meg, de nem magyarázkodom, lusta voltam és kész :D
azért kösz! -
ZsirosKenyer #318 kérdezz nyugodtan, legalább van élet a topikban.. már úgy is hiányoltam -
Borg #317 ezernyi forrás van a neten, csak használni kell a googlet :) -
#316 Kösz! Így már tiszta! Ezeket az adatokat honnan nézed? Mert akkor utánajárok én magam és nem fárasztalak titeket az amatőr kérdéseimmel. -
Borg #315 Felirat sem volt egyiken se, ugye :)
1.3 16V 75LE (EX)
1.5 16V 90LE (LSi / amerikában DX)
1.5 VTEC 90LE (VEi)
1.6 VTEC 125LE (ESi)
1.6 VTEC 160LE (VTi) -
#314 igen? 3 ajtósból sem? lehet rosszul emlékszem
lehet összekeverem, mert haver az 1.6 VTI-re kirakta hátulra az 1.4 feliratot, hogy megtévessze a hárdkóros suzukisokat -
Borg #313 1.4 nem volt 5gen-ből -
#312 Nem volt annyira rossz vétel, de ahol dolgozom vett egy másik srác egy ugyan ilyen civicet, csak az 1.4-es és nem VTI, viszont gyönyörű állapotban van 830.000-ért. A tulaj akitől vette majd szívrohamot kapott ahogy meglátta a srácot, hogy rá akar gyújtani a kocsiban miután megvette. Na az tényleg törődhetett az autóval. -
Borg #311 Ja, hát 560-ért tényleg nem... az igen leharcolt lehetett. -
#310 egy 13 éves autónál 560.000-ért nem kell csodát várni -
Borg #309 Ezekszerint az övé is szét volt vágva rendesen :) Azért hogy az ülés eltörjön... -
#308 Ebben igazad van. Nyilván a tulajtól/tulajoktól függ az autó állapota, de én azt vettem észre, hogy a 3 ajtósokat kimondottan az a réteg veszi aki széjjel hajtani, vagizni akar vele. Ez egy saját észrevétel egyáltalán nem biztos, hogy így van, csak én így vettem észre. Nekem mások az igényeim ezért más szemszögből nézem.
A haver 5. gen-s civicje 1.6 os VTI motorral elég jól megy, mégis 4 ajtós! Odalépett neki miután megvette és eltört a vezetőülés ő pedig hanyattvágódott! Még jó hogy meg tudott állni baleset nélkül. -
Borg #307 Ebből a szempontból nincs különbség 3 vagy több ajtós között. Ha a tulaj balfasz, széthajtja bármelyiket.
Mondjuk a 3 ajtós könnyebb, jobban gyorsul :) -
#306 hozzám is stílusban közelebb állnak a 4 ajtós változatok. de persze tetszenek a 3 ajtósok is, de magamnak nem azt vennék. ráadásul - én úgy vettem észre - a 3 ajtósokat többen veszik olyanok akik szét is hajtják és nem biztos, hogy az jó vétel egy olyan hondához képest amit családi autóként használtak és talán megkíméltebb állapotban van. -
ZsirosKenyer #305 jó választás! ;)
vegyél 4 ajtósat, vagy coupe-t(csak az drágább)
A 3 ajtós sem rossz, csak nekem a kis mérete miatt nem tetszik annyira.. Nameg a Hatchback (csapott-seggű) autókat eleve nem szeretem, mert a görény európai családi autókra emlékeztetnek. :) -
Borg #304 meg ez... -
Borg #303 3dr+coupe rlz :) -
#302 Ha vennék autót akkor ezek közül választanék és a 4 ajtósok (limuzin?) tetszenek. Még nincs rá keret, de remélem nemsokára összejön.
Azért is szeretek érdeklődni már jó előre, hogy ne legyek sík hülye, ha netán elmegyek venni. -
ZsirosKenyer #301 vásárlás előtt állsz? vagy az még messzebb van? -
#300 Köszi! Már ez is nagy segítség! Igazából konkrétumot nem nagyon tudok mondani, csak úgy nagy általánosságban érdekel a dolog. Főleg az 5. és 6. gen. tetszik, de sztem ezzel nem vagyok egyedül. :D -
ZsirosKenyer #299 kicsik sajnos a képek, meg egy csomó generációnál van más országból származó verzió ami egész máshogy néz ki.. De ha elmondod konkrétan milyen információra van szükséged tudunk segíteni. -
ZsirosKenyer #298 -
#297 Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, mégpedig abban, hogy ha nem vagyok teljesen tisztában azzal, hogy melyik Civic éppen hányadik generációjú, akkor ennek hol tudnék utánanézni? És annak, hogy melyiket mettől meddig gyártották. Van valami honlap? Mert a Honda oldalán nem voltak valami részletesek. Előre is kösz! -
#296 akkó most számoljak vele v ne?:Dhatvanban van?hmm nincs is naon messze -
#295 lehet, hogy mindenki fél tőle. :) ritka egy ilyen pédány. (és tényleg rég fenn van:D) -
#294 Ezt tényleg nagyon rég árulják.
Párszor láttam már Hatvanban.
-
#293 aham köszi :):|