1492
  • Borg
    Ekkora kaszniban az 1.6-os motortól még szinte jó is a 8-10 lityi.
  • desigo
    hát igen az nem valami jó
    viszont 2 milla körül kapni 2000-2001-est
  • karikusz
    írna:írnak

csak az a 8-10 lityi nem nagyon tetszetős :(
  • karikusz
    nem írna rosszat róla...
  • karikusz
    thx ;)
  • desigo
    itt olvasgass szerintem...
  • Hondagirl
    a kis polszki azért túlzás.....
  • karikusz
    Azért csak nem :)
  • I.C.ram
    1.6-os accord... az szép. Azzal még a kispolákok is ledudálnak. Hatalmas kasztni viszont kicsi motor :D Nyerő párosítás :D
  • JGTC
    még nincs :)
  • karikusz
    jah Üdv mindenkinek ! :)))
  • karikusz
    Valakinek van tapasztalata a 2000 körüli 1.6-os LS Accorddal?

• Hondagirl
    sztem is pont jók:D
    és szépek az autócskák, főleg a kis crx:D
  • desigo
    Nem is nagyok:)
  • Marcell
    Sorry a nagy kepekert, de sajna a html kodban ismert with/height ertekek az itt hasznalt tag-ekkel nem mukodnek :(

Gondolom senkit sem zavarnak! ;)
  • Marcell

[IMG]http://www.vmax.dk/static/images/vmax/wallpapers/1024/Honda Civic 3.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.vmax.dk/static/images/vmax/wallpapers/800/Honda CRX.jpg[/IMG]

• Hondagirl
    milyen civicről? nekem sajna még nincs (MÉG)
  • JGTC
    képt a Civicről :D
  • Hondagirl
    ezzel én is egyetértek:D
  • Marcell
    Szerintem nagyon jo valasztas 3milla korul. Kenyelmes, takarekos es Honda. :)
    Viszonylag jol birja a rossz utakat, szeret pörögni (de huz alul is!)
    Ha jol tudom 3-4 honapot is kell ra varni, ha megrendeled.

Itt van rola info:
    Honda City
    Ez pedig egy Index - Honda City fórum.
  • roliairsuni
    mi a vélemyényetek a honda city -ről?
  • JGTC
    A hűtéssel nincs gond, mert nyáron a legnagyobb melegben sem melegszik túl.
    Viszont a vezérműtengelyen, és a szelephimbán találtam berágódásokat. (Hullámosra van kopva a 4-es hengernél.)Ezt tervezem még kijavítani de nem hiszem, hogy ez okozza a gondot. Szerintem is marad szakszervízben a hibakódolvasás. THX a tippeket.
  • ZsirosKenyer
    hát ez szvsz elég sok mindentől lehet. Esetleg a hőfokérzékelő, ami ugye adott hőmérsékletet érzékelve eldönti hogy mennyi benzint pumpáljon az autóba (hideg időben van főleg szerepe, ugye...). Namost ha ez elállítódott v elromlott elképzelhető hogy túl sok üzemanyagot pumpál, ezért is eszik, valamint fulladozik szegény.

A hűtést megnézted már rendesen? nem melegszik a motor túlságosan?

A másik ami előfordulhat hogy valamelyik henger nem működik. Ez sajnos a rosszabbik változat. Neked is inkább azt tudom javasolni hogy nézesd meg minél előbb egy szervízben, mert amíg találgatsz már ki is dobhatod a motort..
  • hali
    motorvezerlo elektronika (amugy fogalmam sincs :))
  • JGTC
    Na szóval akkor a full Story...
    Van egy 94-es Civic-em 1.5-ös a karburátoros változat. Az a gond vele hogy gázadásnál fullad az autó, de olyan mértékig hogy ha alapjáratról gyorsítok padlógázzal akkor képes le is fulladni. De menet közben is tudja ezt produkálni ha 2000alatt van a fordulat, de ezt nem állandóan csinálja csak ha olyanja van. A gyorsítástól való fulladást viszont mindíg. Ilyenkor nem tudok gázt adni sem mert a gázadástól esik a fordulat és csak úgy érzem hogy nyeli a benzit, ilyenkor hagyom gurulni fuldokolva és egyszer csak felveszi a fordulatot és megindul mint a barom. Szóval igazából csak úgy tudok vele járni hogy szinte minden fokozatban alapjáraton gurulok, vagy pörgetem ahogy bírom. A hibajelző lámpa csak akkor gyullad ki ha tartósan megyek pl:90el, vagy ha a fokozatokat 4000fölé huzatom.
    Amikor kigyullad a hibajelző lámpa akkor mégrosszabb vele elindulni álló helyzetből, ilyenkor jobb ha újraindítom, mert ha nem ég a lámpa akkor egy fokkal használhatóbb. És nem mellékesen nagyon sokat fogyaszt 11L-t városban megkajálja úgy hogy nem merem hajtani!!!!!!!!!!!!!! Szerintem ez elektromos hiba lesz mert benzin az tuti van, és olyan mintha nem lenne benne tiltás mert (nem dicsekvés képpen mondom) autópályán 4személlyel közel 200at megy és Autómata váltós!!!
    (Szerintem van egy fő hibája amit még nem találtam meg, de minden eggyes kicserélt cucc után egy kicsit jobb lett, de lehet csak én érzem úgy, bár pár hét múlva meg már ugyanolyan rossznak éreztem.)

Idáig cseréltem rajta:

Gyertyakábelt 1db-ot
    Gyújtógyertyát 4 újat
    Üzemanyagszűrőt
    AC pumpát
    Elosztó fedelet és rotort
    Lambda szondát
    Katalizátort
    (És kipróbáltam egy bontóban de nem lett jobb ezért visszaraktam a régieket)
    -Gyújtótrafót
    -Gyújtáselektronika
    -És a két befecskendezőt (az alapjáratit és a központit ami a karburátorba megy)

A gumicsövek(vákumcsövek) nem szakadtak/repedtek. Az érzékelőkről/jeladókról nem tudom hogy jók e!?
    Hibakódolvasásra lehetne még elvinni de álló helyzetben nem gyullad ki a hibajelző lámpa, persze akkor is fullad.

Ha tudtok valami tipikus hibát, vagy valamit akkor segítsetek KÖSZI!!!

• ZsirosKenyer
    pontosan mi a kérdés?

ez is egy honda topic, talán mi is tudunk rá válaszolni. Arról nem beszélve hogy többünknek pont civic-je van.

Kicsit gagyi amúgy hogy az SG legtöbb autós topikja csak képbeszúrásokról szól, semmi értelmes dolog nicns amit megbeszélnénk.

Úgyhogy tedd csak fel a kérdésed.
  • JGTC
    Köszi! Civic-hez kell az infó! :D
  • ZsirosKenyer
    bár ezzel kapcsolatban nem sok infot tud szerintem a magyar nép.
    próbálkozz vmi külföldi community oldalon.
  • ZsirosKenyer
    honda fórum
  • JGTC
    Honda Element

Aki tud normális Honda fórumot az írjon legyenszíves, mert az autóval kapcsolatban kéne kérdeznem pár dolgot... THX!
  • Hondagirl
    én csak két három ajtósat láttam. egy japánt, és egy "simát"
  • Hondagirl
    tényleg komoly :)
  • Hondagirl
    brutális :)
  • JGTC
    legyen egy CRX is
  • JGTC
    komoly :D
  • ZsirosKenyer
    aki még nem látta:

CIVIC vs FERRARI
  • JGTC
    tudtam élőben még viszont nem láttam, TUNING-AUTÓ mánia topikban vannak is róla képek
  • Hondagirl
    ha vkit érdekelne:

http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=589484&command=ugras&screenwidth=800
  • Hondagirl
    tudtátok, hogy amit itt Magyarországon lehet kapni integra, az is van 5 ajtós? én ezt sem tudtam. van most egy a használtautón.

• Hondagirl
    ezt nem is tudtam. váó

szép nagyon