1492
-
Borg #172 Ekkora kaszniban az 1.6-os motortól még szinte jó is a 8-10 lityi. -
#171 hát igen az nem valami jó
viszont 2 milla körül kapni 2000-2001-est -
#170 írna:írnak
csak az a 8-10 lityi nem nagyon tetszetős :( -
#169 nem írna rosszat róla... -
#168 thx ;) -
#167 itt olvasgass szerintem... -
#166 a kis polszki azért túlzás..... -
#165 Azért csak nem :) -
#164 1.6-os accord... az szép. Azzal még a kispolákok is ledudálnak. Hatalmas kasztni viszont kicsi motor :D Nyerő párosítás :D -
#163 még nincs :) -
#162 jah Üdv mindenkinek ! :))) -
#161 Valakinek van tapasztalata a 2000 körüli 1.6-os LS Accorddal?
-
#160 sztem is pont jók:D
és szépek az autócskák, főleg a kis crx:D -
#159 Nem is nagyok:) -
#158 Sorry a nagy kepekert, de sajna a html kodban ismert with/height ertekek az itt hasznalt tag-ekkel nem mukodnek :(
Gondolom senkit sem zavarnak! ;) -
[IMG]http://www.vmax.dk/static/images/vmax/wallpapers/1024/Honda Civic 3.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.vmax.dk/static/images/vmax/wallpapers/800/Honda CRX.jpg[/IMG]
-
#156 milyen civicről? nekem sajna még nincs (MÉG) -
#155 képt a Civicről :D -
#154 ezzel én is egyetértek:D -
#153 Szerintem nagyon jo valasztas 3milla korul. Kenyelmes, takarekos es Honda. :)
Viszonylag jol birja a rossz utakat, szeret pörögni (de huz alul is!)
Ha jol tudom 3-4 honapot is kell ra varni, ha megrendeled.
Itt van rola info:
Honda City
Ez pedig egy Index - Honda City fórum. -
#152 mi a vélemyényetek a honda city -ről? -
#151 A hűtéssel nincs gond, mert nyáron a legnagyobb melegben sem melegszik túl.
Viszont a vezérműtengelyen, és a szelephimbán találtam berágódásokat. (Hullámosra van kopva a 4-es hengernél.)Ezt tervezem még kijavítani de nem hiszem, hogy ez okozza a gondot. Szerintem is marad szakszervízben a hibakódolvasás. THX a tippeket. -
ZsirosKenyer #150 hát ez szvsz elég sok mindentől lehet. Esetleg a hőfokérzékelő, ami ugye adott hőmérsékletet érzékelve eldönti hogy mennyi benzint pumpáljon az autóba (hideg időben van főleg szerepe, ugye...). Namost ha ez elállítódott v elromlott elképzelhető hogy túl sok üzemanyagot pumpál, ezért is eszik, valamint fulladozik szegény.
A hűtést megnézted már rendesen? nem melegszik a motor túlságosan?
A másik ami előfordulhat hogy valamelyik henger nem működik. Ez sajnos a rosszabbik változat. Neked is inkább azt tudom javasolni hogy nézesd meg minél előbb egy szervízben, mert amíg találgatsz már ki is dobhatod a motort.. -
#149 motorvezerlo elektronika (amugy fogalmam sincs :)) -
#148 Na szóval akkor a full Story...
Van egy 94-es Civic-em 1.5-ös a karburátoros változat. Az a gond vele hogy gázadásnál fullad az autó, de olyan mértékig hogy ha alapjáratról gyorsítok padlógázzal akkor képes le is fulladni. De menet közben is tudja ezt produkálni ha 2000alatt van a fordulat, de ezt nem állandóan csinálja csak ha olyanja van. A gyorsítástól való fulladást viszont mindíg. Ilyenkor nem tudok gázt adni sem mert a gázadástól esik a fordulat és csak úgy érzem hogy nyeli a benzit, ilyenkor hagyom gurulni fuldokolva és egyszer csak felveszi a fordulatot és megindul mint a barom. Szóval igazából csak úgy tudok vele járni hogy szinte minden fokozatban alapjáraton gurulok, vagy pörgetem ahogy bírom. A hibajelző lámpa csak akkor gyullad ki ha tartósan megyek pl:90el, vagy ha a fokozatokat 4000fölé huzatom.
Amikor kigyullad a hibajelző lámpa akkor mégrosszabb vele elindulni álló helyzetből, ilyenkor jobb ha újraindítom, mert ha nem ég a lámpa akkor egy fokkal használhatóbb. És nem mellékesen nagyon sokat fogyaszt 11L-t városban megkajálja úgy hogy nem merem hajtani!!!!!!!!!!!!!! Szerintem ez elektromos hiba lesz mert benzin az tuti van, és olyan mintha nem lenne benne tiltás mert (nem dicsekvés képpen mondom) autópályán 4személlyel közel 200at megy és Autómata váltós!!!
(Szerintem van egy fő hibája amit még nem találtam meg, de minden eggyes kicserélt cucc után egy kicsit jobb lett, de lehet csak én érzem úgy, bár pár hét múlva meg már ugyanolyan rossznak éreztem.)
Idáig cseréltem rajta:
Gyertyakábelt 1db-ot
Gyújtógyertyát 4 újat
Üzemanyagszűrőt
AC pumpát
Elosztó fedelet és rotort
Lambda szondát
Katalizátort
(És kipróbáltam egy bontóban de nem lett jobb ezért visszaraktam a régieket)
-Gyújtótrafót
-Gyújtáselektronika
-És a két befecskendezőt (az alapjáratit és a központit ami a karburátorba megy)
A gumicsövek(vákumcsövek) nem szakadtak/repedtek. Az érzékelőkről/jeladókról nem tudom hogy jók e!?
Hibakódolvasásra lehetne még elvinni de álló helyzetben nem gyullad ki a hibajelző lámpa, persze akkor is fullad.
Ha tudtok valami tipikus hibát, vagy valamit akkor segítsetek KÖSZI!!!
-
ZsirosKenyer #147 pontosan mi a kérdés?
ez is egy honda topic, talán mi is tudunk rá válaszolni. Arról nem beszélve hogy többünknek pont civic-je van.
Kicsit gagyi amúgy hogy az SG legtöbb autós topikja csak képbeszúrásokról szól, semmi értelmes dolog nicns amit megbeszélnénk.
Úgyhogy tedd csak fel a kérdésed. -
#146 Köszi! Civic-hez kell az infó! :D -
ZsirosKenyer #145 bár ezzel kapcsolatban nem sok infot tud szerintem a magyar nép.
próbálkozz vmi külföldi community oldalon. -
ZsirosKenyer #144 honda fórum -
#143 Honda Element
Aki tud normális Honda fórumot az írjon legyenszíves, mert az autóval kapcsolatban kéne kérdeznem pár dolgot... THX! -
#142 én csak két három ajtósat láttam. egy japánt, és egy "simát" -
#141 tényleg komoly :) -
#140 brutális :) -
#139 legyen egy CRX is -
#138 komoly :D -
ZsirosKenyer #137 aki még nem látta:
CIVIC vs FERRARI -
#136 tudtam élőben még viszont nem láttam, TUNING-AUTÓ mánia topikban vannak is róla képek -
#135 ha vkit érdekelne:
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=589484&command=ugras&screenwidth=800 -
#134 tudtátok, hogy amit itt Magyarországon lehet kapni integra, az is van 5 ajtós? én ezt sem tudtam. van most egy a használtautón.
-
#133 ezt nem is tudtam. váó
szép nagyon