Honda autók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Télleg, hogy lesz az új civicél a Type-R. Ebbõl is lesz, meg az "Enterprise" változatból is?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Két dolog nem tetszett de ez sem vészes.Az egyik: a futómû egy kicsit keményre sikeredett és sajnos ezt a rossz utakon eléggé érezni.
A másik pedig az ülések keménysége.A korábbi Civicek számomra kényelmesebbnek tûnnek.
Az autó ezzel a motorral (1.8) elég nyomatékos lett.Nem kell pörgetni,hogy húzzon.Hatsebességes váltóval lehet kapni majd az összes modellt(az 1.4-est is!)
A mûszerfal nekem nagyon tetszett!Elõtte tanulmányoztam a képet alaposan ezért tudtam,hogy mit hol keressek.
Sajnos a most megrendelt modellek csak júniusra fognak ideérni a kereskedõ szerint.Egy-két bemutató autóhoz hozzá lehet jutni azért😊
(a vindózt)
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
Szombaton 11-kor megyek kipróbálni az új 1.8-as civicet!<#taps>#taps><#taps>#taps>
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Ja, elõtte kapcsoljátok ki az elõugró ablakok blokkolását! 😊
KoЯn
Mindedesetre a Honda honlapján még fent sincs ez a típus :C
KoЯn
KoЯn
Tudtam, hogy hülyeséget írok <#idiota>#idiota> A Totalcar honlapján láttam egy videót, ott Accord 2005 volt kiírva, de most megnéztem, valóban Civic.
KoЯn
KoЯn
KoЯn
Áá lámpabúra nem kell nekem! 😊 Úgy akarom, hogy kinézzen, mint a Halálos iramban, biztos láttad a filmet.. 😊civic
Valahogy így nézzen ki mint a képen! Az egész feketében! Hú egyszer tuti lesz egy ilyenem! 😊
De a kereke szikrázni az ennyiér tuti nem fog😊😊😊😊
bár már 10 éves, jó állapotban van, és visszonylag olcsón hozzá lehet jutni
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Szerény jómagam is nagy Honda fun vagyok,saját autóm is egy Crx 1.6 16V DOHC '89-es kiadású D16A9-es kis szörnyeteg..
Bizton állíthatom hogy a legjobb autómárka a földön <#worship>#worship><#worship>#worship>
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
2006 Honda civic coupe street