Honda autók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Nem vágom
GregSB
Nagyon komoly hogy a vezetõ része piros csak <#wow2>

Télleg, hogy lesz az új civicél a Type-R. Ebbõl is lesz, meg az "Enterprise" változatból is?

schrank
ez lesz a type-R ?

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

desigo
desigo
desigo
desigo
schrank
ez is kötelezõ a hondásoknak csak tudnám hogy miért nem egybõl ide linkelik <#fejvakaras><#papakacsint>

schrank
itt találtam valamelyik topikban gondoltam berakom nektek had örüljetek <#vigyor3> "...de aztán semmi buziskodás, buziskodás az nuku !!! " <#hehe>

desigo
Hát ez marha jó😊
schrank

desigo
Ma kipróbáltam az 1.8-as civicet.
Két dolog nem tetszett de ez sem vészes.Az egyik: a futómû egy kicsit keményre sikeredett és sajnos ezt a rossz utakon eléggé érezni.
A másik pedig az ülések keménysége.A korábbi Civicek számomra kényelmesebbnek tûnnek.
Az autó ezzel a motorral (1.8) elég nyomatékos lett.Nem kell pörgetni,hogy húzzon.Hatsebességes váltóval lehet kapni majd az összes modellt(az 1.4-est is!)
A mûszerfal nekem nagyon tetszett!Elõtte tanulmányoztam a képet alaposan ezért tudtam,hogy mit hol keressek.
Sajnos a most megrendelt modellek csak júniusra fognak ideérni a kereskedõ szerint.Egy-két bemutató autóhoz hozzá lehet jutni azért😊
desigo
vágom
az S2000-es bõl örökölte
desigo
Nem a coupet hanem a sima 5 ajtóst
desigo
nem kell tovább várnod : link
atlagember
A bal alsó zöld gombbal, amire meg az van írva hogy Start, azzal meg le lehet állítani.
(a vindózt)

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

Scott21
bal oldalon kell a piros gombbal indítani az autót 😊

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

GregSB
Nagyon nájszos.

Melyik gomb hívja Spock kapitányt? 😄DD

AnuluWork
Emiatt tetszett meg ez az autó. Gyönyörû a belseje!

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Scott21
Civic coupe-t???

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

desigo
desigo
desigo
desigo
Ma hívtak Veresrõl a DRMtõl.
Szombaton 11-kor megyek kipróbálni az új 1.8-as civicet!<#taps><#taps>
Scott21

atlagember
A Honda a legjobb autó. Semmi gond vele. Ha nem töröd össze, nem kell szervízbe hordani, csak a kötelezõ idõszki átvizsgálásokra. És japánban rakják össze, nem úgy mint a többi japán autót (Mazda, Suzuki, Nissan, Toyota, stb.), amin meg is látszik az európai összeszerelés alacsony minõsége.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

Scott21
az új Honda civic coupe lesz a menõ, nekem olyanom lesz 😊)

Most vettem észre, hogy van egy nagyonjó flash bemutató a honda honlapján.
Ja, elõtte kapcsoljátok ki az elõugró ablakok blokkolását! 😊

KoЯn

desigo
Az M1-M7-es autópályán pest felé a jobb oldalon van egy Honda szalon
Ott már ki van rakva egy
szerintem igen, az automata drágább lenne, és szvsz a manuális sokkal jobb..
Mindedesetre a Honda honlapján még fent sincs ez a típus :C

KoЯn

desigo
Azt írják,hogy a 3.75 millás alapban nincs automata klíma.
De vajon manuális van-e?
Új Honda Civic 3,75 milliótól

<#wow2><#eljen><#taps>

KoЯn

Gyönyörû autó. Ha lesz elég pénzem, ilyet veszek Swift helyett (Honda és Suzuki fan vagyok <#vigyor3>)

Tudtam, hogy hülyeséget írok <#idiota> A Totalcar honlapján láttam egy videót, ott Accord 2005 volt kiírva, de most megnéztem, valóban Civic.

KoЯn

desigo

ha erre gondolsz akkor ez civic
januártól lesz kapható 4millától
Amelyiknek a két lámpa között, beleértve a Honda emblémát, az egész átlátszó lemez mögött van. Képet nem találtam róla

KoЯn

desigo
nem civicre gondoltál?
az az ár egy kicsit olcsónak tûnik
Az új Accordról mi hír? A honda.hu oldalon nincs fent. A Totalcar-ban is bemutatták, állítólag 4,5 M Ft az alapár.

KoЯn

Scott21
Majd akarok egy ilyen Honda Civic-et, csak ahogy nézegetem nem nagyon lehet kapni belõle coupe-t Mo.-on, de vajon miért ilyen ritka?
Áá lámpabúra nem kell nekem! 😊 Úgy akarom, hogy kinézzen, mint a Halálos iramban, biztos láttad a filmet.. 😊civic
Valahogy így nézzen ki mint a képen! Az egész feketében! Hú egyszer tuti lesz egy ilyenem! 😊

Szerintem nem is olyan nehezen. Elsõ, háccsó, csomagtartó spoiler, oldal spoiler, felni, gumi, lámbabúra, itt ott esetleg egy kis falazás, meg ze meg az! És kész is van! Sztem ha nem akarsz csupa márkás meg full minõségi cuccot tenni a vasra, akkor kihozhatod,600-700 ezer ft-ból, mondjuk ebben nagy része a felni, mer maga a felnisem aprópénz, meg erre azér nem jók, a tesco-s matsitikaykieschlin gumik. Vágod! És akkor még sem az enteriõrre, és sem a motorra nem költöttél. Mondjuk ha csak a kinézet fontos, akkor ez nem is gáz. A Verdát meg megveszed 1-2 milláért, sztem egy olyan 3-3.2 millióbol meg lehet csinélni.
De a kereke szikrázni az ennyiér tuti nem fog😊😊😊😊
Scott21
Szerinted meg lehet csinálni úgy egy olyan Honda civic-et mint a #45-ösben a képeken van? Biztos meg lehet ugye?

LittleL
van egy Honda Legend -ünk.

bár már 10 éves, jó állapotban van, és visszonylag olcsón hozzá lehet jutni

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Scott21
2006 Civic Si

Nézzétek meg! Szerintem jó!

Ez télleg puszi kis vas
Ezt a Civic szériát, 1991-1994-ig gyártották! Ez a Coupé változat!
Brutal
Nah egy nekem való fórum <#vigyor2>
Szerény jómagam is nagy Honda fun vagyok,saját autóm is egy Crx 1.6 16V DOHC '89-es kiadású D16A9-es kis szörnyeteg..
Bizton állíthatom hogy a legjobb autómárka a földön <#worship><#worship>

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Scott21
ez jó kis gép >>> 😊
2006 Honda civic coupe street

Scott21
sziasztok!
valaki meg tudná mondani, hogy ez milyen évjáratú Honda Civic?? köszi
civic 1
civic 2
civic 3
civic 4
civic 5
civic 6
civic 7

Lt.Balu

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --