1492
-
#372 jó lehet:) -
#371 A környékünkön rengeteg fekete van a DRM-nek köszönhetően:) -
#370 feketében a legszebb:) az tuti. -
#369 Még nyár előtt tabvasszal láttam 1 ilyet feketében.Fogalmam se volt mi az,csak az elejét láttam,de már akkor tudtam,hogy az lesz a kedvencem a Hondák közül,az is lett.A Civic volt az mint később kiderült.
-
#368 ja jo nemszoltam -
Borg #367 nekik az van :) -
#366 azzal a felnivel a legdurvább ami az elsö két képen van.... -
#365 vegyél 5 gen coupe-t abbol nincs sok.... -
#364 ez a kedvencem, nagyon tetszik
-
-
#362 ez
-
#361 hm nem jó -
#360 ez is király
-
ZsirosKenyer #359 Ebből létezik 4 ajtós sedan változat is..
Azért nincs a képen mert azon EU-JDM civic-ek vannak, amit belinkeltem meg amcsi.
-
#358 nagyon szép, erre gondoltam, és azért nincs rajta,mert ez egy coupe. kár, hogy nincs coupekról is egy ilyen generációs kép. a kedvencem a coupe forma:) Barátomnak is az van:D -
#357 :)
utálom a calibrát, de hirtelen ez s hasonlat ugrott be :), mondhattam volna Astra coupésan is :DDD -
Borg #356 Akarod mondani Prelude-ösen?:) -
#355 majd minden honda tetszik, de valahogy ez a 7 meg 8gen coupé oldalról olyan esetlennek tűnik. Olyan erőltetett kicsit, inkább a tetőt kéne nyújtani, nem a csomagtartó ajtót (opel calibrásan kéne :) -
Borg #354 Szemből astra, hátulról meg valami ford... -
ZsirosKenyer #353 hát igen, bár első ránézésre lehetne akár egy opel is.. Szóval nem jellemzők rá a tipikus honda motívumok sajnos, de nekem így is bejön. -
#352 Ez jól néz ki -
ZsirosKenyer #351 7gen (sztem gyönyörű):
-
#350 jah, nekem az 5gen a kedvencem, de mivel annyi van belőle, ezért akarok egy 4gent (ami ugyanúgy nagyon tetszik:D) -
#349 én egyszer láttam egy egy gen-t kawasaki zöldben. elado volt egy pici faluban, de nagyon szép volt.
az amcsi 7gen nem 4ajtós? mert akkor azért nincs rajta. ha nem az, akkor melyikre gondolsz? kép?
-
#348 az 1-es tetszik :) -
#347 Néha látok 2-ik generációsat de 1-sőt még sose láttam:( -
ZsirosKenyer #346 hiányolom a képről az amcsi 7gen-t -
#345 Köszi a választ, valami ilyesmire gondoltam én is 1.5ben sztem az egyik legjobb ha nem a legjobb!!
Havernak is 1.4 6genje van Ő is mondta hogy 4ben 200 simán elérhető vele... -
#344 bocs, jobbról balra:D:D:D -
#343 végre volt mit olvasni:)
honda terén nekem kisebb igényeim vannak:) csak egy 4gen 3 ajtós kéne:)
ez sztem egy jó kép, bár lehagyták róla a 8 gen-t, viszont rajta van 1től. balról haladva : 2, 3, 4, 5, 6, 1, és a 7 a közepén.
-
ZsirosKenyer #342 tömeges veszélyeztetésért =) -
#341 Kicsit nyomatékszegény az 1.4-es 1.5-ös,szóval egy emelkedőn vissza kell váltani párat.
De aki szereti pörgetni a motort az nem fog csalódni benne.
Elég megbízhatónak tűnnek számomra motorikusan.
Ami még tetszik benne,hogy a futómű nem nyiszeg nem nyüszög mint pl egy Golf vagy egy A3-as ban. -
#340 -
#339 Jó nincs rá szükség csak szemléltettem,hogy erős pörgős motor van abban is :) -
#338 Én az 1.4-essel is teljesen meg voltam elégedve.
Az is lépett két személlyel negyedikben 200-at.
Kérdés, minek? :) -
#337 Haveromnak egy 99 júniusi Civicje van ami 1.5-ös.
Hihetetlen,hogy mit kapott már az az autó de semmi baja.
Egyedül a lambda szonda halt meg rajta.
Ha nincs 4-5 ezer felé pörgetve akkor nagyon gazdaságos a fogyasztása. (5-6 literrel el lehet közlekedni)
De ha eltolja a vezérlést akkor felugrik 8-10 literre.
Cserébe nagyon jól elindul.(persze nem egy VTi)
Én az 1.4-essel is teljesen meg voltam elégedve.
Az is lépett két személlyel negyedikben 200-at. -
#336 vétek lenne úgy mondani -
#335 lol
amúgy abszolult igaz -
ZsirosKenyer #334 elég sértő hogy a kedvenc technológiáját az embernek összekeverik egy nyálegyüttessel :) -
ZsirosKenyer #333 :D
azért jó ha ezt megjegyzed, mert hondás körökben a legnagyobb bűnnek számít ha V-tech-nek mondod :)