1492
-
Borg #212 Vajon papirokkal adja a srác? Mert ugye coupeban sosem volt vti motor. -
#211 amúgy engem fehérben egy főttojásra emékeztet de tetszik
simát 3ajtósban nem fognak árusítani nem tudjátok? -
#210 ez egy fokkal jobb -
#209 kár érte... -
ZsirosKenyer #208 így van -
Borg #207 Ezen semmiképp sem. Az 5gen stílusát veszi el azzal, hogy a fele lámpáit eltünteti... ez így már más autó. -
#206 szerintetek ezen az 5.genen szép a lefalazás? -
#205 és hátulról:
-
elölről..... -
#203 ebben teljesen igazad van. sokkal szebb, bár már sárgában sem semmi:D -
#202 szebb mint sárgában -
#201 -
dashed_ #200 civic type-r!! nagyon brutalul nez ki -
Borg #199 -
#198 Jó lehet benne a speer difi. -
dashed_ #197 integra type-r egy remek auto..nagy kedvencem mar reg ota.. csak sajnos nincs folos 3 millam.. -
Borg #196 Jó ez az ITR teszt :) Csak kár, hogy MO egyik leg-leharcoltabb integráját szerezték meg hozzá... de még ez is elkente a száját :D -
#195 totalcar- honda integra type-r..... és accord. -
#194 Éshát HONDA.
:)
-
Borg #193 Dizájn, minőség stb. Sok más szempont van ezen kívül.
Ha csak a dinamizmus lenne, akkor semmilyen autóban nem vennék meg az 1.4-et, max ami 800-900kg körül van :) -
#192 Végsebesség 171
Gyorsulás 15,5
-
#191 akkor minek neki Civic? :DDD
Az a Skoda megrakodva szépen mehet :) -
Borg #190 Ó dehogynem. Nem mindenkinek fontos a dinamika. Az átlag usernek elég ha megy előre meg hátra, és keveset fogyaszt :)
Az octavia kombit is megveszik 1.4-es motorral... -
#189 de az 1,4 83 lóereje, ha én kispénzű lennék, nem döntenék mellette :DDDD -
Borg #188 Én ezzel nem értek egyet, hogy kell az 1.6os. Szerintem nem kell.
A magyar ember úgyis biztosítási kategória, és pénztárca alapján választana közülük, tehát az 1.4-es mellett dönt. Akinek meg jó az 1500-2000 kategória, annak az 1.6 és 1.8 között nem lenne akkora árrés, de legalább jobban megy az 1.8.
A type-r meg most úgyis jön, a legújabb infók szerint év végére. A 2 literes CTR motort átdolgozták 220LE/220Nm-re, az bőven jó lesz bele, annak aki még jobbat akar. -
#187 új Civic kombira kíváncsi lennék :DDDDD -
#186 de ha 1.6-os megjelenne, még nagyobb hiány lenne :DD -
#185 jogos a kérdés, ez már nekem is feltűnt 1-2 helyen -
#184 Miért írja mindenki a kaszTni-t kaszninak??? Mintha az autót atónak írnák... -
#183 többi kép:)
-
#182 A DRMnél láttam 5 szép feketét:) -
Borg #181 Az új civic eladásaival semmi gond nincs. Az összeset eladták már, ami ebbe az országba érkezett, csak egykét szalon tart vissza szalonautónak 1-1 darabot. A következő szállítmány most jön, május-júniusban, sőt, már a szeptemberi szállítmányra is mindre van vevő... szal nem kicsit túlszárnyalta a várakozásokat a kereslet. -
#180 egy 1,6-os ha megjelenne, vinnék nélunk is mint a cukrot. Mondjuk egy 115 lovas, 4,2-4,3 millió lenne sztem kb. a felszereltebb. Jó egy kettőnél 100-200 ezerrel drágább lenne, de mennyivel különlegesebb. Hogy ki vesz Golfot ennél többért? -
#179 csak a dízel drága. Pl. egy Astra GTC 1,8 140 LE, az is 4,5 milla, de azért enyhén feltűnésmentesebb :DD De egy Focus is e körül van -
Borg #178 Mi +2 milla? A dízel 5-600ezerrel drágább a benzinesnél. -
#177 A dízel árára mondom, azért +2 milla elég sok... Eleve nem vagyok dízel-párti. -
Borg #176 Az ÁRÁVAL? Mondjad már, mi a gond az árával?
Egyetlen másik autót mondj csak ebben a kategóriában, amihez ennyi extrát, és ilyen motort kapsz ennyi pénzért.
Az új civic pont hogy az árában verhetetlen. -
#175 Én csak az árával nem vagyok kibékülve, úgyhogy nem tud befolyásolni semmilyen cikk :) -
Borg #174 Janika cikkeire inkább ne is fecséreljünk szót. Igen érdekes dolgokat tud írni, meg összehozni, amelett, hogy se stílusa, se tehetsége az egészhez. -
#173 Csattogó Ufó - Honda Civic dízel