11357
-
zoltang #1380 Valaki akar még multizni? -
ceas #1379 kérdeztem már én is lenntebb, de akkor mégegyszer:A flak ill. deck gun személyzete miért nem teljesíti a WO parancsait? Hiába adom ki, hogy pl. fire at will, nem csinálnak semmit, csak akkor hajlandóak tüzelni valamire, ha a binocular-al rámegyek és space nyomok, de akkor mi értelme van a WO parancsainak, hogy small, medium range stb..? -
Lupis #1378 jah én is erre gondoltam -
#1377 -
#1376 Szerintem a felszínen a rádiós "üzenőkéjével" lehet kommunikálni. Ki kellene próbálni. -
zoltang #1375 Pedig van egy ilyen beállítás a szerverindításnál. Kellene lennie.
-
Lupis #1374 az is lehet hogy csak felszinen hajókázva lehet használni -
#1373 Próbáld meg. Ha nem enged, akkor jelszót kér, vagy egyszerűen kirak. Bajod nem lesz tőle. -
zoltang #1372 Jó kérdés. Nekem eredeti van. Meg kell próbálni. -
Lupis #1371 a szervereken megkérdeztem van e chat gomb ,de senki se tudott róla szóval sztem nincs:D -
#1370 TS? :D -
nick név #1369 hi all?
-? :P -
nick név #1368 hi all?
multiztok? beszállhatok? milyen net kell? -
VO101 tvr #1367 Ubi szerverre warezzal be lehet jelentkezni? -
#1366 Az a baj hogy lupis nem tud multizni, 2en meg nem jó, úgyhogy pihentessük holnapig, addig is a feladat: rá kelll jönni hogy lehet beszélgetni a gémben mert tuti lehet valahogy! -
zoltang #1365 Esetleg egy 2. támadás? -
Lupis #1364 benéztem egy nemzetközi szerververre és kipróbáltam a XXI tipusút ,hogy ezzel milyen könnyű vadászni :D egyik rombolót úgy ráztam le hogy egy passanger linert megtorpedóztam 600mről és utánna alatta elsiklottam a nyomi rombolónak meg megkellett fordulniha vagy kocc:D -
Lupis #1363 nah routerem nem kedveli a gamét vagy fordítva de max 10 percig bírja aztán megszakad :( -
zoltang #1362 Most amúgy mekkora volt a wolfpack? Érzékeltem két meghatározatlan zajforrást. -
#1361 Nem találkoztunk ilyesmivel, legalábbis én biztosan nem -
#1360 Szinte mindinki azzal nyomja :) tisztelet a kivételnek -
ipko #1359 Valaki játszik warez oldalról letöltött Silent Hunter III-val??? Nekem nem indul el. A crack könyvtárban van két dll fájl amit be kell másolni a crackkel együtt, ami feltöri magától a serialt, de emiatt valami initial hibát ír ki. Valaki észlelt még ilyesmit? Valaki nem tud megdobni egy seriallal??? -
#1358 Én még szívtam kilőttem kettőt és kiszúrt az egyik DD úgyhogy crash drive volt 120 méterre ott maxra vettem a hajtóművet és elindultam egy irányba, nem sokkal később silent running és az ellentétes irányba mentem, így sikerült lerázni nagy nehezen de nem mertem feljönni mert ott körözött a fejem fölött -
zoltang #1357 Engem elkapott egy romboló. Túl sokat akartam. -
#1356 Mi történt? lupis te már az elején kiestél? Zoltan gmeg kilépett mi történt? -
Lupis #1355 első patrolomkor hazavittem nem lőttem ki semmit se mert senkit se találtam és így adott 560 revet kb -
#1354 Ha jol sejtem igen. -
#1353 Valaki próbálta már, hogy ha visszaviszed a csónakot akkor több pontot kapsz.? -
#1352 Nemtom, találtam egy fenszájton a link onnan jön. -
#1351 Hali
Ha nagyobb realisztikussággal játszok akkor több pontot kapok? -
zoltang #1350 Ez k***a nagy! Melyik tengeren van? -
Ekkorával ki találkozott már? -
#1348 oké akkor bejelentkezel UBira és keresel egy olyan szervert hogy "magyar gém" nem lesz jelszavazva, kb. 2-3 perc és menni fog -
zoltang #1347 Na megyünk?
-
#1346 Megfelel.
Amíg nem csinál valaki jobbat. -
#1345 na hányan vgayunkj? sorry a késésért de őrjáraton voltam -
Thanatos #1344 nekem személy szerint megfelel :) -
zoltang #1343 -
#1342 Ha megfelel berakatom logonak! ?
-
zoltang #1341 A wolfpack (multi) mikor indul?