11357
  • zoltang
    Valaki akar még multizni?
  • ceas
    kérdeztem már én is lenntebb, de akkor mégegyszer:A flak ill. deck gun személyzete miért nem teljesíti a WO parancsait? Hiába adom ki, hogy pl. fire at will, nem csinálnak semmit, csak akkor hajlandóak tüzelni valamire, ha a binocular-al rámegyek és space nyomok, de akkor mi értelme van a WO parancsainak, hogy small, medium range stb..?
  • Lupis
    jah én is erre gondoltam
  • Seaweed
  • Zogu
    Szerintem a felszínen a rádiós "üzenőkéjével" lehet kommunikálni. Ki kellene próbálni.
  • zoltang
    Pedig van egy ilyen beállítás a szerverindításnál. Kellene lennie.
  • Lupis
    az is lehet hogy csak felszinen hajókázva lehet használni
  • Zogu
    Próbáld meg. Ha nem enged, akkor jelszót kér, vagy egyszerűen kirak. Bajod nem lesz tőle.
  • zoltang
    Jó kérdés. Nekem eredeti van. Meg kell próbálni.
  • Lupis
    a szervereken megkérdeztem van e chat gomb ,de senki se tudott róla szóval sztem nincs:D
  • Seaweed
    TS? :D
  • nick név
    hi all?

-? :P
  • nick név
    hi all?

multiztok? beszállhatok? milyen net kell?
  • VO101 tvr
    Ubi szerverre warezzal be lehet jelentkezni?
  • Zsolo007
    Az a baj hogy lupis nem tud multizni, 2en meg nem jó, úgyhogy pihentessük holnapig, addig is a feladat: rá kelll jönni hogy lehet beszélgetni a gémben mert tuti lehet valahogy!
  • zoltang
    Esetleg egy 2. támadás?
  • Lupis
    benéztem egy nemzetközi szerververre és kipróbáltam a XXI tipusút ,hogy ezzel milyen könnyű vadászni :D egyik rombolót úgy ráztam le hogy egy passanger linert megtorpedóztam 600mről és utánna alatta elsiklottam a nyomi rombolónak meg megkellett fordulniha vagy kocc:D
  • Lupis
    nah routerem nem kedveli a gamét vagy fordítva de max 10 percig bírja aztán megszakad :(
  • zoltang
    Most amúgy mekkora volt a wolfpack? Érzékeltem két meghatározatlan zajforrást.
  • Zsolo007
    Nem találkoztunk ilyesmivel, legalábbis én biztosan nem
  • Zsolo007
    Szinte mindinki azzal nyomja :) tisztelet a kivételnek
  • ipko
    Valaki játszik warez oldalról letöltött Silent Hunter III-val??? Nekem nem indul el. A crack könyvtárban van két dll fájl amit be kell másolni a crackkel együtt, ami feltöri magától a serialt, de emiatt valami initial hibát ír ki. Valaki észlelt még ilyesmit? Valaki nem tud megdobni egy seriallal???
  • Zsolo007
    Én még szívtam kilőttem kettőt és kiszúrt az egyik DD úgyhogy crash drive volt 120 méterre ott maxra vettem a hajtóművet és elindultam egy irányba, nem sokkal később silent running és az ellentétes irányba mentem, így sikerült lerázni nagy nehezen de nem mertem feljönni mert ott körözött a fejem fölött
  • zoltang
    Engem elkapott egy romboló. Túl sokat akartam.
  • Zsolo007
    Mi történt? lupis te már az elején kiestél? Zoltan gmeg kilépett mi történt?
  • Lupis
    első patrolomkor hazavittem nem lőttem ki semmit se mert senkit se találtam és így adott 560 revet kb
  • Seaweed
    Ha jol sejtem igen.
  • Goliath
    Valaki próbálta már, hogy ha visszaviszed a csónakot akkor több pontot kapsz.?
  • Goliath
    Nemtom, találtam egy fenszájton a link onnan jön.
  • VéNY Robi
    Hali
    Ha nagyobb realisztikussággal játszok akkor több pontot kapok?
  • zoltang
    Ez k***a nagy! Melyik tengeren van?
  • Goliath

Ekkorával ki találkozott már?
  • Zsolo007
    oké akkor bejelentkezel UBira és keresel egy olyan szervert hogy "magyar gém" nem lesz jelszavazva, kb. 2-3 perc és menni fog
  • zoltang
    Na megyünk?
  • Goliath
    Megfelel.
    Amíg nem csinál valaki jobbat.
  • Zsolo007
    na hányan vgayunkj? sorry a késésért de őrjáraton voltam
  • Thanatos
    nekem személy szerint megfelel :)
  • zoltang
  • Seaweed
    Ha megfelel berakatom logonak! ?