11357
-
#5263 Ja nem, az a Bismarck. De a Nelson is jól fizet. -
#5262 Pedig a Nelsonért ha jól emlékszem 1700 pont jár. -
#5261 Mocskos sz.r szemét köd
Rádión üzenetet kaptam egy Task Force-ról, természetesen messze előttem volt, így esélyem nem volt behozni őket, túl gyorsan mennek . 13 km-re tudtam megközelíteni, annyira elég volt, hogy megnézzem a ködben, hogy mik is úsznak előttem .
Hát íme ...
[URL=http://tuvok.uw.hu/sh3/nelson1.jpg]Nelson #1[/URL]
[URL=http://tuvok.uw.hu/sh3/nelson2.jpg]Nelson #2[/URL]
[URL=http://tuvok.uw.hu/sh3/carrier1.jpg]Carrier #1[/URL]
[URL=http://tuvok.uw.hu/sh3/carrier2.jpg]Carrier #2[/URL] -
#5260 Így van . -
ZsoltLee #5259 Az már nekem is feltűnt hogy ha alá akarok célozni de még a hajót találja el éppen akkor lepattan még akkor is ha teljesen merőlegesen kapta el.
Szerintem azért mert a hajó gerincnél már a hajótest függőleges síkja annyira elgörbül hogy a beesési szög nem jó az érintkezéses robbanáshoz. -
ZsoltLee #5258 Ez az SH3 world mod valahogy nem akar nekem működni:(
Lehet hogy nem is megy 1.0-án? -
#5257 Hát nekem mindig lepattan, ha nem állítom elég mélyre. Egyébként mennyi az élesítési ideje a torpedóknak, azt lehet tudni? -
#5256 Ja és természetesen be van kapcsolva a dud torpedos . -
#5255 Én mindig magnetic-on használom, ha alá lövök (ritkán, fölösleges), ha nem, és mindig felrobbannak, egyedül 39-ben volt pár darab, ami útközben felrobbant, vagy lepattanta a célról . -
#5254 Háború elején olyanok ... -
ZsoltLee #5253 Ja 1.0-al játszom a későbbi patch-ek nem orvosolják ezt? -
ZsoltLee #5252 A döglött torpedók ki-be kapcsolása befolyásolja azt hogy a torpedóim ne a cél előtt robbanjanak fel?
Mert most kapcsoltam ki hogy ne legyenek döglöttek de 1 így is felrobbant a cél előtt.
Igaz most 20 ból volt 1 előtte meg 20 ból akár 5 is vagy több felrobbant a cél előtt.
Bár ez csak 1 patrol volt így úgy hogy nagy statisztikát nem tudok felállítani.
-
ZsoltLee #5251 Simán robban érintésre is ha meg volt az élesítési ideje meg 75-105 fok között csapódik be.
Én a kis rombolóknál (meg a nagyoknál is :) )hagyom az alapbeállított 4 métert és mindig felrobban alatta még akkor is ha 2,5 csak a draft
-
#5250 V&W volt, ha jolemléxem 3,2draftal 4re állitottam a torpit:(
viszont el van mentve, szal probálkozhatok (legalább megtanulok)
de ha merölegesen csapodik be a hajo oldalába a mágneses, akkor robban szerintem! -
#5249 Az úgy nem műx. Célozz 1 méterrel a merülési vonal alá. Ha aláért, akkor fog robbanni. Ha a mágneses gyújtású ütközik a hajótesttel, nem robban.
Célszerű a fegyvermesterrel azonosíttatni a (befogott) célpontot, utána a periszkóp nézetben rákattintasz a Hajó-ra fent, és odalapozza a kézikönyvet. Ott meg tudod nézni a merülési mélységet (draft). -
#5248 basszus! 1 mentést 5ször legalább betöltöttem és a z a q torpi b@szik robbani
pedig a realizmusba kikapcsoltam a rossz t-ket! nem értem, hogy aha 1x mágneses, akkor mért nem tud müködni impakt ként is! -
A tumi #5247 Megvan köszi -
A tumi #5246 Lehet,hogy én vagyok a bamba de nem találtam meg a FAQ-ban leírnád hova kattintsak?
-
raja #5245 Fent a FAQ! -
A tumi #5244 Hello
Help pleas:honnan lehet letölteni magyarosítást a game-hez?
-
#5243 F@szba, már másodszor megyek neki Brestben ennek a kurva mólónak a 2 világítótotony között. Éjszaka alig látni valamit. -
#5242 Sorry... rosszul linkeltem be...
-
#5241 télleg, kösz -
ZsoltLee #5240 jó az csak rosszul lett kilinkelve
A helyes: http://www.subsim.com/subsim_files/patches/SH3_WORLD3[1].0.rar -
#5239 "404: Page not found" -
#5238 Jáá Ziher...:) -
#5237 :(
Akkor marad a multi a németekkel :( -
#5236 Ezek nem a szemetek... -
#5235 Innen
Upgrade Sound Environment pack - Ez zsír szvsz, a Hajóágyú hang és kezelőszemélyzet is, hallani a hüvej kipottyanását is mag mikor betöltötték a csákó kiált egyet hogy los, periszkóp hangja is jobb let ezzel szvsz
SH3 Harbour mod v.2 - Kikötő részletesebb, csak úgy pezseg az élet a dokban, tengó szárazdokban, rengeteg mozgó és ténykedő ember, jobb texturák stb...
MiltaryMod Part1, Part2, Part3 - A szállítóhajók texturája van itt kicsit jobban megcsinálva, és a fedélzeten több kipakolt tool is van, teherautok, tankok, repülök, ..stb elég látványos...
Sale999 Wake Mod 1.2 - Zsírabb robbanások, és orrhullámok minden hajónál...
Improved Smoke Mod - Magáért beszél...:)
SH3 Sonar Room Sound Mod - jobb hangok egyéretelműen a Sonár szobában..:)
Full Vulnerability Mod - A beazonosított hajóra egyből rárakja a kritikus találati helyeket és szinnel meg is jelöli fölötte pedig a szinkódok értelmezése is megvan, szvsz hasznos
hirtelen ennyi...:)
-
#5234 És ezek jönnek falkázni is ?? :/ -
#5233 Bezony... SH3World
Na ez az, hajóforgalom és repülők és tengók -
#5232 Nekem klasszikus zene -1 dB, modern zene -7 db. -
#5231 *fáradtság -
#5230 Tedd 0 Db-re, az az alapszint, a leghangosabb
Mod-okat én nem használok, plusz hibaforrás, tökéletes nekem az alapjáték
Eleinte a fáradtás adatait babráltam át, hogy ne fáradjon el olyan gyorsan a legénység, de mióta megvan az eredeti, azóta ahhoz sem nyúltam
De biztos van olyan, aki jártasabb a mod-okban, majd ajánlanak párat . -
viktor2 #5229 Hello!
1.0-ás crackelt verzióm van. Kipróbáltam a leirt módon de nagyon halkan szólt a gramofon -14 db-re állitottam, mi az ideális hangbeállitási szint??? A subsim.com-on lévő modok közül melyikeket ajánlód nyugodt szivvel, elsősorban a hangkiegészitések, grafikaiak közül??? Előre is köszi a segitséget!!! -
#5228 Háát, ami azt illeti a falka-taktikát már kicsivel előtte kidolgozták, de hogy melyik flotilla alkalmazta először ... -
#5227 Doenitz akkor a multit találta ki? -
#5226 Hát a multiplayer erről szól, de senki sem jön multizni -
#5225 Az is egy mod ?? -
#5224 LOOL, Te gondolatolaso vagy