Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sub-Lieutenant = Alhadnagy
Lieutenant Jr. = Hadnagy
Lieutenant Sr. = Fohadnagy
Lieutenant Commander = Sorhajóhadnagy
Commander = Ornagy = Korvettkapitány
Captain Jr. = Alezredes = Fregattkapitány
Captain = Ezredes = Sorhajókapitány
Warrant Officer = Fedélzeti Tiszt
Senior Warrant Officer = Rangidõs Fedélzeti Tiszt
A többivel én is gondban vagyok.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Seaman
Senior Seaman
Chief Seaman
Warrant Officer
Senior Warrant Officer
Chief Sr. W. Officer
Sub-Lieutenant
Lieutenant Jr.
Lieutenant Sr.
Lieutenant Commander
Commander
Captain Jr.
Captain
Mivel nem vagyunk egy tengersz nemzet, bar folyami flottank van, de fogalmam sincs a rangjelzesekrol (tudtommal kulonboznek a szarazfoldi egysegektol).
Ha a seamant matroznak forditom, akkor a masik kettot minek? Pl. a Senior Seaman? Harcedzett matroz? Vagy elso matroz? Vagy tapasztalt matroz? Vagy mi? 😊 A Chief Seaman? Erre peldaul fogalmam sincs...
Az tiszthelyetesekkel szinten nem tudom, mi a helyzet (nalam az officer ezt jelenti) A tisztekkel konnyebb a helyzet, leirom, nalam mi micsoda
Sub-Lieutenant = Alhadnagy
Lieutenant Jr. = Hadnagy
Lieutenant Sr. = Fohadnagy
Lieutenant Commander = Szazados
Commander = Ornagy
Captain Jr. = Alezredes
Captain = Ezredes
Ezek a szarazfoldi megfeleloi, nem tudom a kapitany es a kezdo kapitany hogy forditsam le 😊 Ha valaki otthon van a temaban, segitsen mar.
Jahm, es a magyaritas frissitve van, ketszer annyi magyar szoveg. Ha valaki hibat talalna, vagy tud egy jobb kifejezest, ne folytsa magaban, amator vagyok a magyaritasban.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
nem lehet vhogy átlépni a cd key ellenõrzést?
az utolsó sorban ez van:
Note: It is possible that these instructions do not work as we had to remove the key info from the archive!
War. War never changes.
War. War never changes.
Silent Hunter 3 No-DVD/Fixed Image 25-04-2005
DuTcH dUdE
Play Instructions:
* Install the game - Full Installation.
* Use StarFucker or StarForce Nightmare to disable access to the CD/DVD Atapi devices or manually Disable/Unhook any CD-ROM/Writers and/or DVD-ROM/Writers.
* Mount the SH3.MDS CD-Image in Daemon Tools v3.47 or the latest Alcohol 120%.
* Play the Game!
Note: It is possible that these instructions do not work as we had to remove the key info from the archive!
Esetleg akinek nem az eredeti verzió van, lehet hogy segít és így már megy a javításokkal is. Nálam az eredeti dvd-rõl telepíttet játék ezzel nem megy, lehet hogy a kalóz iso-val megy.
Q: How to get rid of the dynamic music and keep the gramophone tunes?
A: Delete all files, except music.cfg, from the directory "Program Files\Ubisoft\SilentHunterIII\data\Sound\Music\"
Again: do NOT delete music.cfg!
Csináltam egy feliratot a Convoj Attack videóhoz, igaz még nincs kész és helyenként magyartalan de ha valaki kipróbálná és jelezné hogy nála mûködik-e annak nagyon örülnék.
http://w3.enternet.hu/piedon/Convoy_Attack.smi
Át kell nevezni Convoy(szóköz)Attack.smi-re és bemásolni a sh3/data/naval academy/convoy attack/english könyvtárba(ha jól emlékszem). Oda ahol a Convoy Attack.wmv van. Elõre is köszi annak aki kipróbálja.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
a dolog. 😊
De annyi az idõm mostanában, hogy pl tegnap belefért egy hosszú patrol, egy rövid, ahol beleakadtam egy konvojba a Kanári-szigetek mellett, és még egy fél küldire. 😊
A muzeummal lesznek majd gondjaim, a tobbit valoszinuleg meg tudom oldani, bar van neha kisebb baj. Sok helyen fix meretu a szoveg helye, ha hosszabbat irsz, mint az angol, egyszeruen nem latszodik a fele. A masik gond, nem lehet ekezeteket hasznalni. Itt van, amit elkezdtem tegnap:
http://etnies.muskatli.hu/sh/files/en_menu.txt
Itt pedig az eredeti: http://etnies.muskatli.hu/sh/files/en_menu.zip
Bemasolni a SilentHunterIII\data\Menu konyvtarba kell
Én ha bármilyen játékkal játszom, mindíg kikapcsolom a vírusellenQrzQt/ f-secure /, azóta soha egyetlen játékom se fagyott le (természetesen eredeti játékokkal játszom, így nem ér bosszúság).
Talán tudtam segíteni<#circling>#circling>
Nagy csatában néha én is elfelejtem, és akkor anyázok. A kilövés utáni másodpercben mindíg szembe jut, hogy elfelejetettem, és olynakor csak imádkozom, hogy robbanjon. 😊
Lábjegyzetben: az idõ jó volt, alig hullámzott a tenger a cél pedig egy baromi nagy C2-es volt. Mégis lepattant.
Az egyik, hogy túl közel volt a hajó, a másik, meg hogy a nagy hullámzásban közel került a gerinchez, ahol a hajó geometriája miatt éles szögben találkozott a testtel, és lepattant. A rossz szög nálam már nem jellemzõ.
És bízony ezeket az eseteket leszámítva még nem döglött be 1 sem.
Mágneses annál többször.
Amúgy ha vki fuelbunkerre lõ, akkor nehogy mágnesest használjon. Az impact sose döglik be ilyekor. A mágneses meg ügye hajlamos felrobbanni útközben.
Ha a dxdiag szaraxik, akkor szvsz telepítsd újra a DVD-rõl, ha utána sem jó, akkor viddriver reinstall.
Mert a hadihajók könyvét nézed. Ha becsukod a könyvet (de elöl marad a fedõlapja), akkor a jobb alsó sarkában levõ nyilakkal tudod váltogatni a különbözõ nemzetek hajótípusait bemutató könyvet.