11357
-
hawkie22 #5343 :D Amúgy a hullám nem jó, mert azt nem ismeri a Ubisoft betűtípusa :( -
#5342 Öhm, bocsi, mégse, csak 8-as betűmérettel egybeolvadt a két ékezet -
#5341 Book Antiqua -ban hullámvonal van felettük, az nem jó ? -
hawkie22 #5340 thx :) azért ti is kereshettek :D -
#5339 1001fonts.com -
hawkie22 #5338 Na, fejlemény az általam készített magyarítás körül. Segítséget kérnék.
Megnéztem a fontok képeit, érdekes a betűtípus, de a lényeg, hogy olyan betűtípust keresek, amiben az ő és az ű betű felett nem ez a két vonal van, hanem egy kis kacsacsőr. Szerintem tudjátok melyik az. Illetve az ó és az ú betű ékezete nem jobbra, hanem balra dől. Az í betűt sajnos nem ismerik. :D
A lényeg, hogy ha találtok olyan betűtípust, amiben a fent említett négy betűnek olyan ékezete van, amilyet mondtam, akkor azt írjátok le nekem a fórumban. Megköszönném. Ha pedig valaki még fordítja a játékot, az ezt javítsa ki, tehát az őűóú betűket a fordításában a keresett betűtípussal, és akkor szerintem menni fog az ékezetes betű is, mert ezeket ismeri a program.
Köszi -
#5337 Sztem próbáld ki, persze úgy, hogy mindenről biztonsági másolatot csinálsz . -
#5336 én se temmettem el!
5 halottal három hét összezárva -hát több mint hányinger.... -
#5335 Jééé, ilyet is lehet? És ha nem temetem el? -
hawkie22 #5334 Thx a hullás válaszért.
Még egy kérdés. A magyarításnál nincs senkinek ötlete, hogy az ékezetes betűket hogy lehetne megoldani? Csak az úóőű betűkkel van gondja, a többi ékezetes betű működik. Az őű kérdést a rövid öü-vel meg tudom oldani, csak olyan hülyén néz ki az óú helyén az ou betű. :(
Arra gondoltam, hátha a font-okat meg lehet változtatni a játékban, a hozzájuk tartozó fájlokat már meg is találtam, de nem tudom, mit csinál a game, ha kicserélem őket. :(
Ha valakinek van ötlete, az mondja el nekem. Thx -
#5333 felszinre emelkedsz es a f7 et megnyomod rakatintasz a hullara és jobb klik! -
#5332 sonarmod meg a többi alapból hibás... -
hawkie22 #5331 Hogy lehet eltemetni a halott legénységet? -
#5330 Kedves modszakértők !
Ha valaki tud / talál olyan mod-ot a játékhoz, ami a fedélzeten a távcsőből (nem UZO, hanem a kicsi) kiszedi a sárga (célon piros) célkresztet, legyen szíves szóljon, nagyon megköszönném ! -
GarET #5329 bár nekem ha jól emlékszema másikat vissza kellett húznom:))) -
GarET #5328 pontosan"nem kezdtek el betolteni probald meg visszahuzni a tarolokba. Nem engedi, de betarazza a torpedot, azonnal kiloheto".
by Etniez -
GarET #5327 :) félreértettél. a lényeg van egy torpi ami piros vagyois nincs még betöltve. a tárolóban vagy egy torpi, a piros torpii ráhúzod a tárolóban lévőre, és utána a tárolóban lévőt visszahúzod a helyére, és láss csodát máris zöld lesz a pötyike melette:)kb 10 mp-es művelet.) -
#5326 Ja hogy ez bug? És mi a bug benne? Hogy áthúzással betöltheted a torpit vagz az, hogy nem tölti be magától ha auto-ra van kapcsolva akkor sem? -
GarET #5325 hehe nekem erről az jutott az eszembe, hogy múltkor ráakadtam egy rombolóra jó szögben, kedvező volt minden, csak élppen a torpikat még töltötték, és hát csaka hátsó vetőcső volt ready:) ekkeor alkalmaztam a "huzogatós" bugot, amit még Etniez írt:) de ezt csak egyszer és kivételesen, mivel tök hosszú a betöltés ideje:) ja és ezt is csak single missionban:) -
hawkie22 #5324 Szevasztok skacok!
Mikor és hogy lép szintet a karrier során indított karakter? Mikor lép feljebb mint Lieutenant Jr, és milyen szinteket tud lépni?
Köszi a válaszokat. -
zoltang #5323 http://www.wmm.fw.hu/
Akit érdekel itt talál sok zenét a gramofon alá (szépen rendszerezve). -
#5322 Ha lopakodó üzemmódban vagy, vagy ha nincs elég ember a torpedóállásban, nem tölti be. Ha nem ez a baj, akkor egyszerűen húzd át a betöltetlen torpedót az alsó rózsaszínű torpedóhelyre, akkor betölti. -
#5321 Itt kattints a támadó periszkópra !
Ezek 100 % realizmusra -re vonatkoznak, tehát a hajóért járó renown az általad beállított realizmus százalékát kapod .
Pl . hajóért jár 100 renown, 60 % relizmussal 60 renown-t kapsz érte . -
#5320 nálam volt olyan, hogy sárült volt a hajom és a hátulra nem tudott betölteni
ha pedig azt irja? hogy: "no solotion" vagy mi akkor kb vagy 5x leverem az entert és akkor kilövi -
raja #5319 Ezt értem de harc közben hol láttom hogy melyik hajó mennyi renow? Valahol lent olvastam hogy támadó periszkopon található, de én nem találom.Meg basic.cfg fajlt irnak, hogy ott kell megnézni de ez harcközben elég nehézkes. -
moneytoo #5318 [Első küldetésemen elakadtam!
Kilőttem a 4 torpedót és az istennek sem hajlandó betölteni újra a vetőcsöveket, pedig van még 4 torpim.
A I gombot megnyomtam és az autómatán van. Már egy napja cirkálok, de még mindig valamilyen parancsra vár...
Pls segítség (SOS)]
Vagy lopakodó üzemmódban vagy, vagy kevés az ember a torpedó állásban.
-
#5317 Karrier képernyő, Logs rész
Kis tengó makett : U-boat ászok összesített eredménnyel
Elülső (nagy) lapok : járőrök végeredményei
Könyvek : hajónaplók
Játék közben 'K' gomb : hajónapló, süllyesztések tonnával, koordinátával . -
raja #5316 Nincs valahol valami összesités, hogy eddig mennyi az össz elsülyesztett hajó (db., súly, fajta).Járőrözés után hogy és hol lehet látni, hogy melyik hajóért mennyi renowot kaptam. -
#5315 Van elég ember a torpedóállásokban ? -
DF14tomcat #5314 Első küldetésemen elakadtam!
Kilőttem a 4 torpedót és az istennek sem hajlandó betölteni újra a vetőcsöveket, pedig van még 4 torpim.
A I gombot megnyomtam és az autómatán van. Már egy napja cirkálok, de még mindig valamilyen parancsra vár...
Pls segítség (SOS)
-
#5313 Tegnap este megkaptam az első amerikai partokra szolo passzust, sima örjárat-nak indult...:)
IXB vel vágtunk neki Halifaxhoz érve beleakadtam egy kisebb konvojba amit két romboló védett, egy sem élte tul 3 Liberty Cargo, 2 C2 Cargo, 1 T3 Tanker 2 Romboló, 3 Coastal Merchant, 2 C 3 Cargo és egy Troop Transport...:) Majd jol bepofátlankodtam a New York-i öbölbe ahol még két gyanutlan rombolót sikerült fenékre küldenem de onnan már alig birtam kijönni a folyamatos repülök zaklatásátol... ellöttem majdnem az összes torpit és az összes légvédelmi löszert....:) 9repgép is felkerült igy a listára majd elégedetten irány haza, már majdnem otthon vagyok mikor Task Force Konvoj tölem délre 55km-ra na mondom nézzük azért meg...:) Már csak világito tölteteim maradtak a fedélzeti ágyuhoz és egy csenevész torpi hátul. Egy romboló védte az ezzel az egy torpival nagy szerencsémre sikerült likvidálni majd irány a felszin, és adtam a világitos lövedékekkel nekik, ugyanis erre most jöttem rá hogy ha a cél 1000m-en belül van akkor nem világit a töltet hanem becsapodik rendesen igy el tudtam még egy C2-est és egy Coastal Merchantot sülyeszteni, nyilván kisebbet sebez mint a HE töltet de megjárja csak közel kell lenni a célhoz... -
#5312 Lőjj pár gyroszöggel hamarabb, / később .
Személyes tapasztalat: LASSÚ-ra állított torp, 800 méter, hajó 4 csomóval megy, lődd el 354 / 006 gyroszögnél az üzemanyagtartályra . -
#5311 Segítsetek!
Gyönyőrű, hatalmas konvoj tele T3-asokkal. 1-3 méteres hullámok, kevés köd, szél 8 csomó. Tőkéletes szög, sebesség 4 csomó, cél távolsága 1200-800m.
Most jön az error: Bárhova lövök (alá,fölé,hajógerinc,üzemanyagtartály stb) nem akarnak 1 torpedótól elpusztulni....
De MIÉÉÉÉÉRT ????? -
#5310 Uhh..:) Éne gyböl levágtam...:/ -
ZsoltLee #5309 Áhhh hülye vagyok, Pedig a mod read me-ben írta a csávó hogy gyenge az angolja.
Elírta a könyvtárnevet a rar-ban.
Nincs olyan könyvtár hogy "Compaigns" hanem a "Campaign\Campaign" ba kell felülírni a fájlokat.
A francba és csak reinstall után vettem észre.
ÁÁRGGGHHH
-
ZsoltLee #5308 én is ugyan ezt csináltam -
#5307 Én manualisan mindent a mefelelő helyre bemásoltam.
\data\Compaigns\Campaign\Campaign
könytárba is bemásoltad ezeket a fájlokat?
-Campaign_LND.mis
-Campaign_RND.mis
-Campaign_SCR.mis
\data\Terrain alá pedig ezt?
-Locations.cfg -
ZsoltLee #5306 Sehol semmi pedig próbáltam új karriert is kezdeni
meg a documents & settingsbe is bemásoltam hátha úgy jó lesz.
Az lesz hogy újra telepítem és teljesen tiszta játékra rakom fel. -
#5305 semmi nyüzsi a kikötőben? A kivezető úton nem nyüzsögnek a hajók???
#5301 A FAQ-n fenn van az angol az meg má ménem jó?? -
#5304 Hát ebből láccik, hogy nem vetted. :-)