Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem? Sehol 😊
Se irc, se egyeb chat. Emilt irhatsz, de ne legyen tobb, mint tiz soros 😄
etniez kukac frimel pont hú
Se irc, se egyeb chat. Emilt irhatsz, de ne legyen tobb, mint tiz soros 😄
etniez kukac frimel pont hú
Nememlékszem rá hogy lettem volna benne klánban masszívan...😊
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Sajna csak Miniimage van, de a hozzá való Serial szám nincs. Ezért mikor kéri a Serial-t elakad a dolog...
Jaj!
Már megszoktam hogy<#wink>#wink>mentesen fórumozok.
Ezentúl' használom!
Már megszoktam hogy<#wink>#wink>mentesen fórumozok.
Ezentúl' használom!
😊))
Képregény formában!!!
😊))
Hát persze hogy dupla DVD!!!
Képregény formában!!!
😊))
Hát persze hogy dupla DVD!!!
pedig mennie kéne...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Das Boot:
http://www.torrentspy.com/search.asp?query=das+boot&submit.x=0&submit.y=0
Itt látok párat. Az kérdés melyik jó.
http://www.torrentspy.com/search.asp?query=das+boot&submit.x=0&submit.y=0
Itt látok párat. Az kérdés melyik jó.
en is probaltam es nem megy ugy...egy paccselt krekk kene.
etniiiiiiz teged hol lehet mostanaban elerni? 😄
etniiiiiiz teged hol lehet mostanaban elerni? 😄
LandProximity=128 Nekem igy müködik!
NA, a játékot itt tartom a kezembe és bõszen csordogál a Das Boot c. film is a vinyóra. Remélem a film megfelelõ alaphangulatot fog kölcsönözni a játéknak.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
De ne a játék mappáján belülit írd át, hanem a dokumentumokban lévõt.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Sziasztok!
..Dokumentumok\SH3\data\cfg\Main <#nyes>#nyes>
..Dokumentumok\SH3\data\cfg\Main <#nyes>#nyes>
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Ja azt megtaláltam, át is állitottam, de kurtára nem engedi felgyorsítani mikor jövök ki lorientbõl<#vigyor2>#vigyor2>1 en szenvedek végig a kijáratig<#circling>#circling>
Akkor nálam valószínûleg vagy programhiba lehet, vagy vmi elromlott a gépben
A legszarabb az hogy fingom sincs mi lehet az, ramot kicseréltem, driverek legújabbak, szóval passz.
A legszarabb az hogy fingom sincs mi lehet az, ramot kicseréltem, driverek legújabbak, szóval passz.
War. War never changes.
a main.cfg valahol a dokumnetumok mappán belül.
Asszen ground proximity amit keresel.
Asszen ground proximity amit keresel.
az a BF42-es klán.
nem véletlenül a Six volt????😊
BF42-ben is volt klanom harom honapig, a feje nem voltam 😊
CS miatt nagyon megtanultam az fps jatekokat, szinte akarmibe kezdtem, egybol klanba hivtak es regen ra is ertem ilyenekre 😊
Most sportolok + baratno, nem nagyon van idom 😊
CS miatt nagyon megtanultam az fps jatekokat, szinte akarmibe kezdtem, egybol klanba hivtak es regen ra is ertem ilyenekre 😊
Most sportolok + baratno, nem nagyon van idom 😊
En konfigom: 2500@2800 barton, 512 infenion (2,5 cl), 9600pro@xt, sb 5.1. Semmi recseges, szaggatas meg ha konvoj kozeleben vagyok, vagy ha forgalmas vizeken jarok es 2048 a gyorsitas. A gond sztem mashol lesz
a végsõ azoonosítás kedvéért.
nagyon jó😊 ez elsõ idõkben lááttalak, asszem piros fehér zöld volt a nikked ha jól emlékszem, aztán eltüntél mint a kámfor, többet nem is láttunk. Jah meg te nem voltál bozonyos BF42 klán feje, illetve tagja?😊
Azt akartam meg irni, a hetvegen nagy fejlesztesek lesznek az oldalon, egyreszt megcsinalom normalisra a menut, szoval nem fog ugy kinezni, mint a hanyas (azaz most), es felrakom egy csomo dolgot. Ha minden jol megy, a magyarositas is keszen lesz.
irány, és megközelítõ sebességbõl, meg tudod becsülni, hogy mennyire kell elõre menni, hogy pont jó irányból kapd el õket!!!
De, nyomtam ET-t es RT-s voltam 😊
Neutralizert meg CS-bol ismerem, ot evig CS-ztem is 😊
Magyarositas jol all, a nehezen mar regen tul vagyunk, sztem a heten keszen lesz.
Neutralizert meg CS-bol ismerem, ot evig CS-ztem is 😊
Magyarositas jol all, a nehezen mar regen tul vagyunk, sztem a heten keszen lesz.
Mire odaérsz, elmennek. Nem azzal tengetik napjaikat, hogy rád várnak, mikor támadod meg õket.
nekem meg 5 percenként se a ijen recsegés van a jatekba de nagyon idegesito es nemhalok semmit csak recseg ...
"hányszor onnan indulsz" <- hogy lehet váltani bázist ?
"radiosom szol hogy enemy contact
Ha a rádiós szól akkor megadja a koordinátákat is. Ott kell keresni.No és utána úgy helyezkedni hogy elkapd a konvojt vagy a task force ot" <- öö igen szol hogy cg 56 os mezõ például és én odamegyek , de ott nincs senki 😞 .) tipp? (van felrakva pecs vagy update vagy mi .) )
"radiosom szol hogy enemy contact
Ha a rádiós szól akkor megadja a koordinátákat is. Ott kell keresni.No és utána úgy helyezkedni hogy elkapd a konvojt vagy a task force ot" <- öö igen szol hogy cg 56 os mezõ például és én odamegyek , de ott nincs senki 😞 .) tipp? (van felrakva pecs vagy update vagy mi .) )
Miért van az hogy 5 percenként kékhalálozik a játék? Lehet az 512 ram miatt???
Rohadt idegesítõ, már neki sem kezdek új küldetésnek emrt elszáll. Múltkor 1 heti játékom veszett oda a rossz savek miatt. Ja és patch nincs fönt.
Rohadt idegesítõ, már neki sem kezdek új küldetésnek emrt elszáll. Múltkor 1 heti játékom veszett oda a rossz savek miatt. Ja és patch nincs fönt.
War. War never changes.
Ja ja DDE
Ez roppant érdekes. Az elsõ alkalommal, mikor sikerült leszedtem egy rep.gépet, rázuhat a hajómra..! Ekkora balfaszságot! Mi esélye van egy ekkora kib...tt nagy térben, hogy pont rám esik? Azóta behúzott nyakkal figyelem amint az urak repcsikre vadásznak... :-)
Ez roppant érdekes. Az elsõ alkalommal, mikor sikerült leszedtem egy rep.gépet, rázuhat a hajómra..! Ekkora balfaszságot! Mi esélye van egy ekkora kib...tt nagy térben, hogy pont rám esik? Azóta behúzott nyakkal figyelem amint az urak repcsikre vadásznak... :-)
** lorient bázisnál hányszor van kezdés ?
Ahányszor onnan indulsz<#vigyor3>#vigyor3>
radiosom szol hogy enemy contact
Ha a rádiós szól akkor megadja a koordinátákat is. Ott kell keresni.No és utána úgy helyezkedni hogy elkapd a konvojt vagy a task force ot
Ahányszor onnan indulsz<#vigyor3>#vigyor3>
radiosom szol hogy enemy contact
Ha a rádiós szól akkor megadja a koordinátákat is. Ott kell keresni.No és utána úgy helyezkedni hogy elkapd a konvojt vagy a task force ot
** lorient bázisnál hányszor van kezdés ? ( mert az a bázis rész egy olyan nagy szar hogy van ... ) a másik dolog meg az ,hogy bevetés kozbe csak a radiosom szol hogy enemy contact .) de sosincs ellenség abba a zónába 😞😞😞 mér ? .)
Én az elsülyesztett rombolóim 2/3-át ugy sülyesztettem el hogy amikor kiszúrta a periszkópot és elkezdett felém száguldani hogy, legázoljon akkor pont szembe v. háttal fordultam neki és olyan 6-700 méterrúl adtam neki mivel elég gyorsan közelített nem bírt már kitérni és a mágneses torpedó a hajó alatt robbant.
Ja az elsüllyesztett rombolók 2/3-a= 4<#vigyor5>#vigyor5>
Ja az elsüllyesztett rombolók 2/3-a= 4<#vigyor5>#vigyor5>
thx<#nevetes1>#nevetes1>