11357
  • Tuvok #5470
    Elnézést :))
  • GarET
    igen erre én is kíváncsi lennék, meg mi szerint adták ezeket a számozásokat?
  • datango
    hehehe! ja! :) épphogy meglett a szép XII hajocskam 1 missio utan : "A haborunak vége" és nengedi betolteni a missiomat :( /"már vége a háborunak"/ ezért mindig egyel elottit jaccatom le :)
  • datango
    lenne egy kérdésem ! most voltak a számozások pl u-571 vagy u-821... stb volt ennek vmi ö ojan ertelme hogy amijen szám ojan tipusu hajó?
  • GarET
    :)))) nálad nincs Szovjet háború:)))fellázadtak a katonák, lehet hogy ultiznak a bolsevikokkal.)
  • GarET
    az a rid sztem nem egészen jó, biztos a felbontás miatt ltűnt egy betű, nem ride-volt eredetileg, mert akkor lenne értelme.)
  • datango
    igen igen ! ezt köszönöm , le tudtam forditani , nade ez gondolom ojan 41 körul kaphatta tuvok ezt az üzit (történelemből gondolom!) de én már 45 be járok és nemkaptam még ijet ! hihihi! :):):)
  • GarET
    Köszönöm
  • GarET
    vmi olyasmi hogy most kezdtek háborúba a Szovjetunióval, és átt kell menni európába-ez a rész homáályos:) a bolsevik fenyegetettség miatt.
  • datango
    korrekt ! ez így van .
  • datango
    ijen uzenet nekem nem is volt :P
  • GarET
    csak nem?????? végre hajlandó avgy normálisan forumouni?? légyszi ne tegyél fel amúgy is hülye kérdéseket, mert hülye kérdésre hülye választ fogsz kapni!!!
    ha háborúzni akarsz menj másik topikba de itt ne rontsd a légkört. Régóta fórumozok ebben a topikban, de itt találkoztam talán a 2. olyan aktív és normális, segítőkész emberekkel, mint akik itt vannak!!!
    A FAQ NEM VÉLETLENÜL LETT CSINÁLVA, ÉS HA MÁR SOKAN BELELÖLTÉK A SZABADIDEJÜKET A KÉSZÍTÉSÉRE AKKOR LÉGYSZIVES HASZNÁLD, ÉS CSAK UTÁNA KÉRDEZZ
  • datango
    mijaz?
  • GarET
    nah tudtam hogy csak hűlyítesz, hihetetlen
  • Tuvok #5454
    Hopp, végre :)
  • Tuvok #5453
    Documents & settings/SH3 mappában levő main.cfg-t állítottad át ?

Nemtom, engem sosem zavart, mondjuk az elején emiatt választom mindig Wilhelmshaven-t, hogy ne kelljen megkerülni a dán félszigetet, de szerintem onnan sem gond, időgyorsítással pár perc és kint vagy .
  • Tuvok #5452
  • teeb
    Sziasztok!

Van valamilyen megoldás arra, h. ne kelljen 10 percet malmozni, amíg a hajó kiér a célterületre? Az 1024-es gyorsítás fölé nem lehet menni?
    Azt ki lehet küszöbölni, h. ne kelljen mindig újra, ugyanazt a kikötőből kivezető, egyébként kacskaringós (pl Kiel-ből), sok pontból álló útirányt megadni (pl. elmenteni az útvonalat)?
    A main.cfg-ben hiába állítottam át a max időgyorsítást, rá se rántott a program (igaz a képernyőfelbontás módosítására sem).
    Titeket nem zavarnak (főleg az első) problémák?

• datango
    én XII ben gyönyörködök .)
  • Tuvok #5449
    Nem mondtak semmi használhatót :(
  • Tuvok #5448
    Én is leszedtem, de nem segített :(

Hát most le
    Persze, tudom mi az, úgy értettem, hogy én nem használom, kivéve az utolsó 3-4 járőrt, mióta megvan a VIIC-m, hogy gyönyörködjek benne egy keveset :)
  • Tuvok #5447
    No igen, a konvojok :( Viszont Subsim-en olvastam, hogy a Task Force-ok szinte nyüzsögnek, azokból még úgyis csak 3-4-gyel volt dolgom :)
  • Jozsó
    Nem értem, ez a "Base was changed to: Kiel / Wilshaven" probléma kör a FAQ-ban is írva van. Én letöltöttem a flotilla.cfg-t és meg is javult.

Egyébként ezen a ponton figyelmeztetnélek Tuvok, hogy lebuktál. Szóval nem tudod mi az az external view? És az új háttérképed? Azt egy repülő dobta le? Vagy egy kósza sirály fényképezett?
  • Tuvok #5445
    Nekem is volt ilyen, engem Afrikába küldtek :)
  • Tuvok #5444
    Jaaa, hogy te ugyan az vagy !
    Tudod a tanulás nem a kérdezésnél, hanem a megfigyelésnél és utánaolvasásnál, keresgélésnél kezdődik ...
  • Tuvok #5443
    Akkor kicsit rosszul szűrted le .
    Mehetsz utána te is ...
  • datango
    lattam mar ijet a forumon írta más is ezt a hibat ! :) de azért vicces :)
  • datango
    ne veszekedjetek má..! písz!
  • hawkie22
    Volt már valakinek olyan, hogy szárazföldre küldték el járőrözni?

Engem múltkor elküldtek CG32-be. Az meg igencsak Spanyolország közepe. :D
  • Ferike007
    Ne csodálkozz, hogy anyáznak, meg köcsögöznek, ha minden kérdésére csak fikázás volt a válasz. Gondolom te sem úgy bújtál ki anyucikádból, hogy mindent vágtál erről a témáról. Másképp, hogy tanuljon a srác, ha nem kérdez?
    A helyében én is bepöccentem volna. Válaszaidból az szűrődött le, hogy egy nagyképű monitorfejű f*sz vagy, aki nők helyett a számítógépét b*szogatja egész nap.
  • datango
    49 né vagyok de vihar az van mindig :(
  • Placebó
    Ott ritkább, én 12 küldit végignyomtam ott, de konvoj semmi..:( vihar alig...
  • Tuvok #5436
    Tényleg, van valaki a 29 . -nél ?? Könyörgöm mondja azt, hogy a Földközi tengeren kevesebb vihar van, mint az Atlantin ! Rendkívül kiábrándító, hogy a Nazaire-ből való kifutást követően még 1-2 napig nyugodt a tenger, aztán a járőr 1-1,5 hónapja alatt végig vihar, vihar, VIHAR !
    Eddig Bergenen gondolkodtam, de még északabbra csak még több a vihar, meg ott amúgy is télen 24 órás nappalok vannak, szal asszem megyek Speziába ...
  • Tuvok #5435
    Próbáltam keresni rá megoldást, de mindenhol csak azt írják, hogy valahol máshol már leírták ... :C Meg volt 1-2 próbálkozás a flotilla.cfg-ben, de nem segített rajtam ...
    Végül írtam ma délelőtt a az Ubi fórumra, de ottani idő szerint 00:45-kor ment be, szal most még igencsak éjjel van, nem hinném, hogy válaszolnak :D
  • dr Kotász
    Nálam is ez van minden betöltéskor.
  • datango
    az igen , ilyet még nem is láttam :P
  • Placebó
    Azé tuttak már akkor valamit. Mennyire szakszerűen van már rögzítve a fedélzeten az árú... úgy 60-70fokos dőlésnél is a helyén marad...:) Én még azt bírom nagyon hogy a fenékretartó hajók zászlója úgy lobog mintha egy díszörség húzná fel rezesbanda kíséretében...:)
  • Papirzacsi
    Én múltkor Anglia mellett találkoztam egy torpedóboattal, a viharos tengeren, ami igencsak füstölt, és vészjóslóan lógott a segge a vízbe. Szal vagy bug, vagy a vihar is a németek oldalán van. :-)
  • Tuvok #5430
    Egy furcsa bug

És út közben egyszer csak megjelent a térképen egy kupacban pár elsüllyesztett hajó, de ott, ahol én nem is jártam, így gondoltam odamegyek és megnézem . Hát őket találtam ott, úgytűnik a vihar is szedi az áldozatait ...
  • xj700t
    Köszi a válaszok. Azért kértem, mert nekem eddig csak halottam volt.

Minap Bergenből elzavartak a "BF42"-be (Bresttől kb 1 napos út:) gondoltam ha már erre járok benézek megnézem a bajtársakat, -nomeg híjján vagyok a torpiknak is- mert 2 évig ott állomásoztam. Akkor írta nekem hogy vissza Bergenbe és patrolbereich: NULL

Kész vicc volt a hazatérés. Cél: "pas de calais". A legénység nem volt túl lekes, de kiváncsi voltam mennyit fejlődött parancsnoki képességem.
    Egyenleg: 31 megsemisített ellenséges egység
    29 repülő
    2 Torpedó hajó :)