11357
-
#5183 picit OFF
mi ennek a játéknak a neve:
romboloval kell menni (ne fujjogjatok)
tengokat kell lepotyogtatni
2D
kb 133as is birja
a tengok, pedig aknákat eregetnek a felszinre
ON -
GarET #5182 -
#5181 De buli, most jöttem rá, hogy az emberemmel azonosíttatni tudom a befogott hajót. -
#5180 Az a célpont sebessége . -
#5179 Ami alul van, arra értem, nem a 3 állású sebességválasztóra. -
#5178 A TDC panelen a Sebesség feliratú tekerőgomb mire szolgál? Miért kanyarodik el a torpedó, ha ezt tekerem? -
#5177 jaja! :) -
#5176 Erről nekem a 'Vadászat a Vörös Októberre' jut eszembe :) -
#5175 Na jó, akkor leírom, és majd kiválaszto melyik illik rád, mert én 1.21-ről nem hallottam ... :)
Szal ha 1.3-ad van, akkor semi gond, sound/gramophone mappába amit beteszel, azt a rádiós felteszi neked, hogy éjjel ne tudjon aludni a legénység
1.3 előtt:
Itt most kérdés, hogy akarod-e, hogy a játék háttérzenéje menjen, és az mellett akarsz gramofonozni, vagy legyen csend, és csak akkor zenéljen, ha elindítod a gramofont (én utóbbit használom, a játék alapzenéjét 2 percig bírtam ...)
Szal a megoldás: menüben játék zene bekapcsol, hangerő 0 db (vagy lejjebb, de ne minimumom - asszem minusz 40 db - mert úgy megintcsak nem fog szólni), megkeres a data/sound/music könyvtárat, és a music.cfg fájl kivételével mindent kitörölsz, a kívánt zenéket a gramophone mappába bemásol
enjoy ;> -
GarET #5174 megyek én is benézek Brestbe, most helyeztek át.) kár hogy a térképen nincs feltüntetve Brest.) még jó hogy sh3-as térképen rajta van:)) -
GarET #5173 képzeld el...csendes mód hajócsvarok, épp hogy forognak, az emberek fingani sem mernek, de a zene ezerrel szólsz-nem élnél csak kb 2 percig, fent a sonárral azt is megmondják, hogy ki az előadó -
#5172 megyk lökök egy járörözést addig , jövök fel ora mva :) -
#5171 :) -
#5170 -
#5169 1.21 u boat vagy mék :P -
#5168 Bezony -
#5167 Ja de! Azért? -
#5166 Melyik verziód van ? -
#5165 gramofón zene még mindig nincs , beázott sztem a lejáccó ! :( <- mondjuk megoldom ijen netes radijóval :D:D:D csak a stilus nem eggyezik meg vele ...! :P diszko zene tengerealatjaroba haboru kozbe -
GarET #5164 én pont tegnap kletem át dovernél:) 3 csomóval halk menetben:) -
#5163 Nem vagy csendes menetben ?? -
#5162 Nem javítják a szerelők a sérüléseket, nem tudom miért. Odavezényeltem 2 szerelőt meg egy tisztet, a zöld csík végigér, rányomok a sérült szektorra és mégse történik semmi. Nem jelenik meg az a mozgó csavarhúzó-ikon.
A baj az, hogy 4 őrhajó és egy romboló köröz körülöttem Dovernél (kellett nekem idejönnöm vadászni). Asszem bevárom a sötétedést a támadással, még 2 óra...
Az a nyomorult torpedós meg továbbra sem tud rendesen célozni. -
raja #5161 A szögméröt nem lehet forgatni a térképen?(1.3v) -
#5160 1.21 em van , :( nincs kikapcsolva a music ... ...
egyébként ha hallgatom a zenet az ellenseges hajo lat?öö észrevesz?:) -
#5159 1.3 után lehet gramofonozni kikapcsolt music-kal. -
#5158 Hát mittomén. Nézd meg, hogy kikapcsoltad e. -
#5157 mér ? kivan kapcsolva? -
#5156 -
#5155 köszi, mindenkinek! -
#5154 Ha kivan kapcsolva az optionsben a music, akkor nem is lesz. -
#5153 Karcos a lemez...:) -
#5152 na ezaz ..! oda bekuldom a fileket es jatek kozbe hiaba nyomom neki hogy "play" meg leptetes meg akarmi... semmi zene ! :( -
#5151 Gramophone. -
#5150 kérdés ! Hova is kell belökni a zene mp3 vagy ogg filet? mert ahova en gondolom ott nekem a jatek kozben nem csinal semmit :( -
#5149 -
GarET #5148 -
#5147 Lehet. Checque fuck. -
#5146 BOCS ! ( Megkene eloszor tanulnom olvasni! :( ) -
#5145 link? -
#5144 nagyon jó oldal ! köszi!