Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Egyébként a 'kedvenceim' az 1940-es és 50-es években készült amerikai (propaganda) mozifilmek, a hõs tengeralattjárósok egy hónapja van a tengeren, mindegyik frissen beretvált képpel, a nadrágjuk éle vonalzóval se lehetne egyenesebb rajzolni, de még az ingükön sincs egy izzadságfolt....
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Találtam 1 bugot!
Scapa Flow-nál mindig ott van 1 könnyû cirkáló. Olyan 11e tonna. Akárhányszor szétlövöm, a következõ küldetésben teljes pompájában ott díszeleg. Tökéletes célpont. A tenger mindíg nyugodt, a hajó egyhelyben áll.
A vitéz angolok meg piszok gyorsan kijavítják. 😊)
DDE
Rendezõi változat '97-es ha minden igaz.
Csak 1 link a sok közül...
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
"Das Boot, rendezõi változat"-ot nézzétek meg. Nem tudom mennyire közelíti meg a valóságot (Cifu segíts ki légyszíves 😊, de hangulatos film. Akinek tetszett az SH3 annak szinte kötelezõ. 😊
u.i.: Mikortól várható a XXI-es és melyik bázison ?
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Ha nézeteket akarsz akkor indítsd el a gémet és ott van museum menüpont 😊
Lupis: Direkt nem vettem bele a 2-es típust, kis partmenti hajó, nem volt olyan nagy szerepe szerintem, nem volt kedvemn vele bíbelõdni, inkább a fontosabbakat próbáltam berakni....
A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.
Igen nincs benne az összes típus, nem volt kedvem az összeset lefordítani az u-boat.netrõl. Másrészt meg ezt suliba csináltam nem netre 😊 kapok rá egy szép jegyet remélhetõleg 😊
UI.: Már csak azért is mert nem kérdeztélk meg......és mint láthatod az adatlapomon sincs kint ergo nem publikus.....nem mintha baj lenne de maradjon csak a nick 😊
Felhagytam Sztálingráddal, már tengeralattjárón szolgálok.
Felhagytam Sztálingráddal, már tengeralattjárón szolgálok.
A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.
UI.: Megtaláltam 😊 A vicces az hogy az elõbb miért nem láttam amikor néztem..... 😄
5. Kérdés: Van-e már crack a patchokhoz?
Válasz: A FAQ írásának pillanatáig (2005.04.24.) még nem jött ki semmilyen crack a patch-ekhez, csak a sima 1.0-ás verzióhoz van crack. Az esetleges további crack-ket biztosan meg fogod találni a www.gamecopyworld.com oldalon
Kb egy het. Most tartok 1944 marcius, varom mar az XXI-met, de nagyon. Felajanlotta a gep a VIIC/42-t is mar, ugyhogy egy-ket bevetes es meglesz vegre a kicsikem.
Utana nekiallok a magyaritasnak es a honlapnak is, de most mar addig nem nyugszom, amig nem lesz meg ez a hajo 😊
UI.: hmm csak most nézem hogy erõsen át lett alakítva a FAQ, (mellesleg nekem így nem tetszik, de ez most nem számít 😊 ) és kikerült a patches rész sorry......pedig én megírtam azt is....
Amúgy ha véletlenûl használható az ágyú, én elõször kilövöm az ellenséges tûzérséget, és utánna a hajót. Bár amilyen kutyaütõen céloznak a merchantokon, lehet, hogy ez lõszerpocsékolás.
A 2. részével kb 2,5 évet játszottam, imádom a játékot, és végre meglesz a 3. része is!
Milyen patchek vannak a játékhoz? most töltöm lefele a gámát! A másik hogy
magyarítás lesz hozzá?
További jó merülést mindenkinek!
Üdv Petya

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
És persze nem lett jó idõ.😞 Úgyhogy otthagytam a mozgásképtelen T2-t a tengeren.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
"
The only crack avaliable for the game is the one for v1.0" by doommerdgr8