Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Looserke
Csak a kíváncsiság kedvéért. Akinek van mentése 1944 május környékérõl az nézzen már el június 6-án Normandia környékére, hátha arra mászkálnak a partraszálló erõk. Kíváncsi vagyok, hogy beleprogramozták-e!

[NST]Cifu
A II.-es osztálynak nem volt olyan nagy szerepe, a XXI.-esnek meg igen, hogy is van ez? 😉

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Talán a legélethûbben az a film adja vissza a II.VH-s tengósok életét, nem akartam köpködni, ezért nem is reagáltam az U-571-re, de ha valakit egy kicsit is érdekel a téma, akkor érdemes megnéznie a Das Boot-ot.

Egyébként a 'kedvenceim' az 1940-es és 50-es években készült amerikai (propaganda) mozifilmek, a hõs tengeralattjárósok egy hónapja van a tengeren, mindegyik frissen beretvált képpel, a nadrágjuk éle vonalzóval se lehetne egyenesebb rajzolni, de még az ingükön sincs egy izzadságfolt....

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Hali!

Találtam 1 bugot!

Scapa Flow-nál mindig ott van 1 könnyû cirkáló. Olyan 11e tonna. Akárhányszor szétlövöm, a következõ küldetésben teljes pompájában ott díszeleg. Tökéletes célpont. A tenger mindíg nyugodt, a hajó egyhelyben áll.
A vitéz angolok meg piszok gyorsan kijavítják. 😊)

DDE

xj700t
Nem tudom, hogy hol van fent, de régebbi film (1982) tehát akár tékában is meglehet (200 ft) ellenében.

Rendezõi változat '97-es ha minden igaz.

Csak 1 link a sok közül...

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

Zsolo007
És honnan lehet leszedni?

Zsolo007
Bergenben asszem a 11. flotilla, '44 nyár

xj700t
Üdv!

"Das Boot, rendezõi változat"-ot nézzétek meg. Nem tudom mennyire közelíti meg a valóságot (Cifu segíts ki légyszíves 😊, de hangulatos film. Akinek tetszett az SH3 annak szinte kötelezõ. 😊

u.i.: Mikortól várható a XXI-es és melyik bázison ?

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

Zsolo007
Nézeti rajzok??? Mit akarsz flasht amiben forgatni lehet a hajót? Menj már! Flasht nem tok programozni (bár meg kéne tanulnom 😛 ).

Ha nézeteket akarsz akkor indítsd el a gémet és ott van museum menüpont 😊

Zsolo007
Hát a kezdõoldal még mindíg fehér 😊 valahogy csak hiányzik az a kép 😊

Lupis: Direkt nem vettem bele a 2-es típust, kis partmenti hajó, nem volt olyan nagy szerepe szerintem, nem volt kedvemn vele bíbelõdni, inkább a fontosabbakat próbáltam berakni....

lipovics
Elvileg szinekhez nem nyultam, csak a kepek linkjeit mahinaltam. Milyen volt a szine es melyik htmlnek? Neved javitva
Belenéztem a filmbe az imént ,bárcsak ne tettem volna,ennyire amcsi imádó filmet pfúj.
A nézeti rajzok honnan vannak? Az egyinek lila a háttere 😊

A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.

Légyszi rakd be II-tipusúakat ,azok a kedvencemi ,kis lélekvesztõk^^
Zsolo007
WoW és csak most látom hogy a fõcím hiányzik, lévén sötét háttér volt a betûk meg fehérek, ez így LOL

Zsolo007
Áh ha valaki megnézi és mégmielõtt szólna:
Igen nincs benne az összes típus, nem volt kedvem az összeset lefordítani az u-boat.netrõl. Másrészt meg ezt suliba csináltam nem netre 😊 kapok rá egy szép jegyet remélhetõleg 😊

Zsolo007
Etni a kezdõlap hátterét direkt szedted ki? Mert szerintem így nem olyan jó, áh és még valami! Teljes nevem kéretik kivenni, jó a Zsolo007 😊

UI.: Már csak azért is mert nem kérdeztélk meg......és mint láthatod az adatlapomon sincs kint ergo nem publikus.....nem mintha baj lenne de maradjon csak a nick 😊

Én legutoljára az In enemy hands-et láttam .Elég kamu jelenetek vannak ,ha ilyen könnyen menne a lövés ,akkor ellenségnek nem sok esélye lenne.
Paulus
Ja, és a hangeffektek is tetszetõsek, házimozin egész jó. 😊

Felhagytam Sztálingráddal, már tengeralattjárón szolgálok.

Paulus
Nem dokumentum filmnek készült, hanem moziba, a látványra tehát panasz nem lehet, ellenben a realitással, de még a bakik is megvannak hozzá. 😊

Felhagytam Sztálingráddal, már tengeralattjárón szolgálok.

Az biztos. Amerikaiak a profik, 5-6 ember elég nekik egy U-Boot-hoz, ráadásul kilõnek simán vízalatt egy másik U-Boot.-ot.
Ez a film mese habbal. Tökhülye németek, zseniális amerikaiak, tiszta 60-as évek... katasztrófa

A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.

datango
u-571 megy nézzuk ! .)

datango
ööö, magyarul hogyha nincs ott az a kis stealth meter attól még bemérnek a hajósok?

Tuvok
szonáros jürgen esete a hátulról közeledõ rombolóval ;>
szegény kicsit késõn veszi észre 😄

Tuvok
Tyler hdgy. újra akcióban ;>
lássuk lássuk

lipovics
Na, tv2-n kezodik a film (22:00), megyek nezem, nezzetek ti is 😊
lipovics
Tengo leirasok felraktam 😊 Volt egy kis gond vele, ekezetes mappat nem szereti a linux szerverem, ugyhogy kivettem es atirtam a kodot 😊
Zsolo007
MOst idézzek az én eredetimbõl? Ne játsszunk ilyet ha mondom hogy nincs benne a peccsel foglalkozó rész akkor nincs 😊

UI.: Megtaláltam 😊 A vicces az hogy az elõbb miért nem láttam amikor néztem..... 😄

lipovics
Amugy meg ideznek:

5. Kérdés: Van-e már crack a patchokhoz?

Válasz: A FAQ írásának pillanatáig (2005.04.24.) még nem jött ki semmilyen crack a patch-ekhez, csak a sima 1.0-ás verzióhoz van crack. Az esetleges további crack-ket biztosan meg fogod találni a www.gamecopyworld.com oldalon
lipovics
Majd normalisan meg lesz csinalva a dolog, csak csomo dolog felkesz 😊
Kb egy het. Most tartok 1944 marcius, varom mar az XXI-met, de nagyon. Felajanlotta a gep a VIIC/42-t is mar, ugyhogy egy-ket bevetes es meglesz vegre a kicsikem.
Utana nekiallok a magyaritasnak es a honlapnak is, de most mar addig nem nyugszom, amig nem lesz meg ez a hajo 😊
Tuvok
van patch, 1.2, de "letöltött" verzióval nem fog menni, törés (még) nincs

Zsolo007
Hmmm, nem? Pedig én magam írtam bele a petchek-creckekrõl szóló részt (nemcsak azt 😄)...hacsak ki nem vette valaki

UI.: hmm csak most nézem hogy erõsen át lett alakítva a FAQ, (mellesleg nekem így nem tetszik, de ez most nem számít 😊 ) és kikerült a patches rész sorry......pedig én megírtam azt is....

Kipróbáltam a courage-es küldit. 4 torpedót lõttem ki rá egyszerre.Ezután elég fura dolog történt ,mivel az egyik romboló szándékosan belerohant a torpedóimba ,így megmentve az anyahajót ,de õ viszont ripityára robbant. Amilyen ügyes volt mind a 4et sikerült elkapnia :I
Szerintem ezzel az idõjárással nagyon elcsesztek valamit.Engem kimondottan bosszant, hogy a küldetés 95%-ban nem tudom használni az ágyuímat. pl. nem hiszem el, hogy '41 agusztusában állandóan víharos volt az óceán. Kerek EGY hónapon kersztûl szambáztam északról le Freetown-ig, majd vissza, majd megint délre. Végig esõ, vihar, hatalmas hulllámok. Én voltam már itt ott nyaralni tengernél, óceánnál, a legkülönbözõbb évszakokban, de ilyen nem volt.. ez azért röhej na. A rombolókról, meg a legcsövesebb merchantokról meg vidáman ágyúznak enegem. Nekik nem hullámzik?
Amúgy ha véletlenûl használható az ágyú, én elõször kilövöm az ellenséges tûzérséget, és utánna a hajót. Bár amilyen kutyaütõen céloznak a merchantokon, lehet, hogy ez lõszerpocsékolás.

thx, habár úgy látom hogy segíts magadon és Isten is megsegít, mert azt nem írta hogy milyen patchek vannak, na mindegy, megoldottam!

olvass FAQ-ot plz, ha már egyesek voltak olyan kedvesek, és veték a fáradtságot hogy megírják!!!<#nezze>
éppen ekkor váltotttam uII-rõl u-VII-re.) valamivel jobb a dolog😊
Üdv Fanok!
A 2. részével kb 2,5 évet játszottam, imádom a játékot, és végre meglesz a 3. része is!
Milyen patchek vannak a játékhoz? most töltöm lefele a gámát! A másik hogy
magyarítás lesz hozzá?
További jó merülést mindenkinek!
Üdv Petya

affene😊<#vigyor3>
Seaweed
<#vigyor3> hehe...csak 1 baj van hogy az eszaki hideg tengerekben nem elnek korallok..de azert szep munka <#wink>
nah asszemn én lettem az alapokat AN16 koralzátonyfejlõdésének érdekében😉
Zsolo007
Etnies, nagyon sorry de semmi hangulatom nem volt a héten befejezni a hónlapot 😄. De ma nekiestem és már csak pár apróság van hátra. kb. 20 perc megcsinálni, viszont anyám nyaggat hogy segítesek neki, szal szerintem csak este küldöm át neked e-mailben, de lehet hogy hamarabb. De még mindenképp a mai nap folyamán!!!!

Papirzacsi
Akkor az mellé ment, és nem találta el a fuel bunkert. Ha betalál, akkor vagy lángoló olajfoltot hagy maga után, vagy kettétörik, vagy felrobban az egész. Megesik néha, hogy szarul talál be az ember.Majd a köv küldiben.😊))) A lényeg, hogy minnél több mesterséges korallzátonynak való hajót küldjünk a fenékre. 😊

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Tuvok
Aki serial gondokkal küzd, itt van egy nagyobb faq, nagyon hasznos dolgokat írnak le (mindennel a játékban kapcs.), ajánlom mindenkinek

eléggé idegesítõ!! pl egy c3-as nem akart elsüllyedni egy fuelbunker lövéstõl, ed még megálni sem akart hasított tovább! mondom lOl
Papirzacsi
Neparázz. VAn ez így. Én egyik küldimen 3 napig álltam egy megsebbzett T2 mellett, és vártam a jó idõt, hogy megágyúzhassam, mert a torpedóim elfogytak.
És persze nem lett jó idõ.😞 Úgyhogy otthagytam a mozgásképtelen T2-t a tengeren.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

hm ki kén próbálni😉
azthiszem ez mondat indent elárul.
"
The only crack avaliable for the game is the one for v1.0" by doommerdgr8
A #3474-ben így szerepelt: 174g-9874-jeki-833j-387d (lehet nagybetûk)