11357
  • Tuvok #5384
    Eleve hülyeséget kérdezel, mert ha vennéd a fáradtságot, hogy egyáltalán megnézzed, milyen videók is azok, láthatnád, hogy sima Windows Media Video (wmv) .
    Szerinted ehhez milyen speciális lejátszó kell ?
  • Tuvok #5382
    Igen, a lehető legkülönlegesebb, úgy hívják Windows Media Player .
  • A tumi
    Pl Bs-playerrel lejátsza?
  • A tumi
    És kell hozzá valamilyen különleges lejátszó program?
  • Tuvok #5379
    Kodek .
    Mikor installálod a játékot, megkérdi, hogy felrakja-e a kodekeket, igent kelle volna nyomni rá .
  • Placebó
    A tutorial videot nekem ugy játszotta le hogy ALT+TAB desktop és ott megnyitotta a default Playeremet ennyi...
  • A tumi
    Nekem pont az a bajom a játékkal,hogy se az intro se az oktató filmet nem akarja bejátszani.Tök sötét képernyő,két katt az Esc-re és betölt a főmenü.A gép teljesítménye pedig nagy,tehát ezzel nem lehet baj.Nvidia forceware 66.93 van fent.Mi lehet a gond?
  • Placebó
    kéne, nekem is AC97 a hang és szól rendesen...
  • Papin
    Sziasztok! :)

Nekem is végre kezeim közé került ez a játék, már régóta vártam és hirtelen észrevettem, hogy már ki is adták!

Látom már sok a hozzászólás, de mivel van egy problémám, ezért olvasgatás helyett megkérdezem van-e vmi ötletetek, tapasztalt-e vki hasonlót?
    Felinstalláltam a játékot, feltett vmi lökött update progit is (ezt máig nem értem, most csak 30 napig használhatom vagy mi az ábra?), el is indult rendben.
    A gond, hogy nincs hang. A menüben még nem gyanakodtam, de beléptem az első training programba és se zene, se effektek.

Az oktató film (Media player-t indította el) persze szól rendesen, sőt a játék elején is az bevezető (bár elég halk), meg az Ubisoft logo is "hangos".

REALTEK AC97 Audio hangkütyüm van egyébként, lehet nem nagy szám, de minden szól rendesen. Ennek is kéne...
  • Placebó
    Szarosok! :D
  • A tumi
    Értettem százados Úr.
  • dr Kotász
    Tutorial. Look and see.
  • Braveheart
    Ideális esetben az első dolog új játéknál az hogy végigviszed a tutorialt.
  • Tuvok #5370
    Könyörgöm, ez a játék nem az automatizált hadászatról szól .
    Értsd meg, hogy itt neked kell becserkészni az ellenfelet, ehhez kaphatsz kisebb segítségeket (sőt), de a munka java részét neked kell megoldanod .

És ajánlom a Tutorial videókat, majd magát az oktató játékmódot .
  • A tumi
    Most segítettek vagy fikáztok?
  • Tuvok #5368
    Srácok, szerintem menjetek Mariozni, vagy Mortal Kombatozni ...
  • Tuvok #5367
    ...
  • A tumi
    Hogyan tudom ellenőrizni egy hajó sebességét,irányát,távolságát,és hogyan tudom megnézni a térképen az ideális megközelitési pozíciót,hogy ideális lövési pozícióba kerüljek?
  • Clidey
  • Papirzacsi
    MEkkő hagyni elég gyatrán. Örülünk, hogy láttunk téged. Báj!
  • hawkie22
    Újabb fejlemény a fordítással kapcsolatban:
    bárki, aki le akarja fordítani, vagy már fordítja a game-t, az használja ő helyett ezt a karaktert: ő.
    Az űóú betűk helyettesítésén még dolgozom, az ő viszont biztos hogy működik, ellenőriztem. :D

Csak ennyit akartam.
  • Clidey
    Naon köszi a választot Placebó, ne ess nekem, csak Zacsit szivattam kissé...
  • Clidey
    Clidey balra el...csatt-csatt-csatt-csatt....
  • Placebó
    Én ilyet nem láttam benne, lehet hogy én vagyok csak ilyen manuál buzi, de ha van egy radajelem akkor el kezdek felé menni amint meglátja a WO a hajót és jelenti ellenőrzöm annak irányát távolságát és sebességét, ha ez megvan akkor a megnézem a térképen mi az ideális megközelítés hogy tudom minél jobb pozícióba elkapni és hogy felszínen mennyire tudom megközelíteni és mennyire nem. Ha ez megvan belövöm az irányt a térképen, utasítást adok a navigátornak hogy kövesse a térképre felvitt megközelítési pályát és már buzulhatok is torpedókkal...
  • Papirzacsi
    NErontsd itt a levegőt ötschi, mennyé vissza tologatn ia csattogószárnyú lepkét. :-) Külömben se jáccó a gémmel. :-)
  • Clidey
  • Placebó
    Mégegy csóka..:)
  • Placebó
    nem szartunk be, de ennyi erővel tényleg irány a téka és kiveszed a Best of SH3 ingame múvíz DVD-t és lesz hétvégi program az asszonnyal..:)
  • Clidey
    Sziasztok!
    Csak egy gyors kérdésem volna: van a gémben olyan opció, hogy automatice követi az ellenséges erőket, nekem csak a torpedóvetésre kell felügyelnem? Mindent visszavettem legkönnyebbre de még igy is nagyon nehéznek tűnik a gém. :-( HELP!!!!
  • dr Kotász
    Nyugi ne szívd mellre. Csak azt akarjuk mondani, hogy ha mindezt be lehetne állítani automatára, értelmét veszítené a játék. Pont az adja az élményt, hogy te cserkészed be a célpontot, te veszel fel tüzelési pozíciót, te állítod be a torpedót, te menekülsz a rombolók elől.
  • Tuvok #5353
    Nekem egyszer az egyik főtisztem sérült meg, és pont ő volt az orvos is, magát nem gyógyította, alig élt már, mire visszaértünk Nazaire-be :))
  • datango
  • datango
    akkor nem lessz semmi , sztem nem megy le a morálja a többi legénynek ... :) (hiaba buzlik a hulla ) :)
  • A tumi
    Azér be ne szarjatok,csak egy KÉRDÉS volt.
  • Papirzacsi
    Esetleg próbálkozz ingame múvikkal. Ott nem kell sokat tenni, csak rákattintani a play gombra. :-)
  • Papirzacsi
    Ezen kérdés alapján ez nem a te gémed.
  • Tuvok #5347
    "magától kövesse és rááljon az ideális tüzelési pozicióba"

Te figyu már, szerinted a Nagy Háborúban volt ilyesmi ? Esetleg GPS-szel tájolták be magukat ? :D És a kapitányok mit csináltak, henyéltek ? Most Te vagy a kapitány, ember ! Ez szimulátor !
  • Placebó
    Na neee, csak videozni akarsz vagy esetleg gémelni is?
  • hawkie22
    Én még nem találkoztam olyannal, hogy be lehetne állítani, hogy magától kövesse a hajót, ideális tüzelési pozícióval, még legkönnyebb fokozaton sem.
  • A tumi
    HI
    Segítsetek légyszi,kijelölt útvonalon haladva hajót,hadihajót észlel a szonár hogyan lehet beállítani,hogy magától kövesse és rááljon az ideális tüzelési pozicióba?Legkönnyebbre vettem a nehézségi szintet.