Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Large Convoy reported in area AM28, Moving SSE, Speed 7kts" - a konvoj halad dél-délkelet felé. Te csak menj oda, ahol bejelölte, menj onnan SSE irányba és vadászd le ha van kedved.
Ha nem adódott hozzá az Objectives-hez, akkor nem lesz completed sem, márpedig én még nem kaptam olyan parancsot ami oda bement volna. Ha nálad másként van, úgy elnézést. Remélem segített ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
tippem szerint south-south east, azaz, dél-délkelet lenne, el is indultam arra, de csak nem akar a parancs 'Completed' lenni ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Nnnnnna! Most segítsen aki tud! Baj van! DATE: 1940 AUG. Miután visszahajóztam Wilhelmshaven-be máris furcsálltam, hogy az End Base után BREST állott. Gondoltam nevet váltottak, biztos jobban cseng ez a fritzeknek. (nem vagyok töri-tudor, ha rosszat mondok .. röhögjetek) Szóóval nem tulajdonítottam különösebb jelentõséget. Most folytatni akartam és CONTINUE CAREER-ra kattanva egy üzi fogad: BASE CHANGED TO WILHELMSHAVEN. Mondom magamnak lehet mégsem cseng olyan jól?! Aztán próbálnék tengót szervízelni, d nem enged odakattanni a jobbos tölgyfaasztalra és az égõ is kiéghetett. Sebaj!! Engem ilyenek nem törnek le, akkor nézzük a küldetést:
PATROL AREA: NULL
START BASE: WILHELMSHAVEN
END BASE: BREST
hümmm .... Néztem, akkor most biztos az jön amirõl itt már valaki mesélt, át kell szállítanom biztos a kályhacsövet Brest-be, ááhhá, biztos ez lesz. Nyeregbe! DE nincs sehol Brest a térképen!! Sõt, induláskor megint üzent: BASE CHANGED TO WILHELMSHAVEN. Na mondom ez odabasz.
Akkor most mi is legyen? Ez az a helyzet amirõl a Subsim.com-on írtak? Amikor ide-oda teszi a bázist? De ott valami Norvégiára emlékezem és most meg nemis megy jól a Subsim, nincs meg az a FAQ link. Segítsen aki tud!
<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
térképre be lehet kapcsolni valami feliratokat ?
a parancsaim közt rendszeresen vannak bizonyos rövidítések, meg kódok (nem a két betûsek, amik a térképen a körzetek), de dunsztom sincs melyik merre, hol van
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
-Van 1 olyan érzésem Hans, hogy ezek nem lesznek a szövetségeseink..... Feure!
-Ja wohl!
😊
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Vettem rá egy másik tornyot. Az eredetin volt egy Havy Flack. nem tudom mire lehettet használni, de egyes lövéses volt, és baromi lassan töltött újra. Bár azt hiszem brutálabb löszer járt hozzá, mint a sima flackhoz. Talán 32 mm. Így most van két ikercsövû sima légvédelmi ágyúm.
Ezzel a passangerrer én is találkoztam, anglia déli része felé. Próbáltam utolérni, de 24 csomóval ment. Az én IX-esem engine upgradeval is max 21 csomót megy. Nektek hogyan sikerült elkapni?
Remélem nem fognak megróni, kiléptem hazatérés után, de maj megnézem. Szerintem beadják az amiknak, hogy egy jéghegy volt ....
Osszemixeltem harom kepet, azt hiszem magaert beszelnek 😞

Nékem tetszik. Király a grafika, és amikor elsüllyesztek egy behemótot, mindíg kurva jól érzem magam, meg persze közben is.
Régebben játszottam az M1A1-gyel oszt az is begyött, bár biztos van sok gagyi szimuláotr is. Szerencsére elkerültem üket.<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Hazafele az Atlanti-óceán közepén találkoztam pár nagyobbacska jószággal.
Köztük egy Peszindzsör lájnerrel. Jó idõ volt. Szétágyúztam. Rögtön 24000 tonna vándorolt át hozzám. 😊
A sülyesztés rövid folyamata:
menekül a "kicsike"
kopaszodik 😊
mondtam kutassa fel a Titanicot
engedelmeskedett. 😊
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
"Operation Paukenschlag (Drumbeat in English) began in January 1942, bringing the U-boats their easiest pickings of the war. Over 300 allied vessels were sunk during the Paukenschlag along the US coastline, ranging from New York harbor, to the Straits of Florida. This period, also known as the second 'Happy Times' to the men of the U-boats, was only brought to an end in mid 1942 by the formation of allied convoy systems."
Amúgy nem tudja valaki, hogy 1940ben pontosan melyik hónaptól jön létre a Lorienti 2-es flottilla?
u.i.:mikortól van mágneses torpi ?
Csinaltam uj karriert, VII-vel fogom nyomni vegig, amig nem lesz XXI 😄
Melyik bázison van IX/b '41 márciusban ? 100 % realityn nyomod ?
-fölfelé mutat mer alá nézel (u.a)
A többi, ha jól sejtem:
piros = ne próbálj lõni mer távolról sem nevezhetõ ideálisnak a pozíciód
sárga = alakul a szituáció, de még mindíg nem vagy lyukon
zöld = FEUER!! <#eplus2>#eplus2>
Namindegy, úgyis már vártam de akkorIS! Még jóhogy mindíg "mentek". Viszont enyit énis megérdemlek amiért nem támogatom a szellemi termékük fejlõdését. Ejnye! <#ejnye1>#ejnye1><#rinya>#rinya><#nevetes2>#nevetes2>