11357
  • Byers
    Elöbb lesz meteor-eső karakoszörcsögön mint crack ehhez a játékhoz!

Good bye Etnies!!!

Ja a manuális célzás pedig állat!!!
    Csak ugy hullanak a Tommy-k mint a legyek összel.
    Viszont én az U-47-tel sem találtam senkit a Scapában (természetesen rombolok voltak)igy 40 nyarán.
    Pedig úgy meglékeltem volna valami zsíros joszágot.
  • Jozsó
    IX-D2
  • GarET
    segítség képpen itt egy kép:)
  • lipovics
    Milyen hajod van? Azt hiszem csak C 41-re engedi felrakni. Meg ujabbakra :)
  • Jozsó
    Legegyszerűbb, ha kettőt kattintasz a szoba tetejére. Akkor a fáradt legénységet automatikusan pihent váltja fel. Ha mégis egyesével akarod őket pakolgatni, akkor az első torpedó helység melletti, illetve a parancsnoki terem mögötti szobába rakd őket.

Snorkel problémámat lentebb fejtegettem, lényege, hogy nem tudom megvenni. Szükséges renown értéknek mindig azt mutatja, amit előtte (más felszereléssel kapcsolatban) néztem, de hiába kattintok rá, nem szereli fel. Ezért kértem, hogy ha vkinek van már nézze meg a cfg fájl, hogy mit tartalmaz, talán úgy be tudom integrálni.

Volt most egy nagyon furi dolog. Visszaértem patrolról. Elég pofátlan módon a kikötő előtt kb. 1 km-rel akartak rommá bombázni, de végül megúsztam (tudom, onnan már egy esc is elég lett volna, de hát már csak felveszem a kesztyűt!). Beértem, 1944 jan. 1. Úgyhogy végre volt Zaukönig. Bevásároltam, betáraztam, majd elindultam az új küldetésre. Mikor kiértem akkor látom, hogy nincs nálam semmi azok közül a torpedók közül amiket beoptimáltam. Kiderült, hogy még csak 1943 novembere van. Időugrás?
  • GarET
    pl stern quartier, meg a másik ilyen hely a pihenő hely.)
    az NTFS jobb
  • Herold
    Azt írja a legénység kezelésénél, hogy a fáradt legénységet rakjam egy pihenőszobába. De az hol van? Hiába rakok át valakit máshova, nem növekszik a kipihentsége.
  • dr Kotász
    Én FAT32-t használok...
  • datango
    sztem jo funkcijó az a FAT , de a késöbbiekben lesz jobb funkció is ! (FAT)nál ... lex FAT2 is :P , Kedvenc torpim az V - ös .) kis vörösfejű mindig bejön nekem .. :):)
    ---
    hogyhogy a snorkel nem muxik ? (leírnád mi a baja?)
  • datango
  • Tuvok #5093
    Ja, ne aggódj, foglak zaklatni a FAQ-kal, mert máris találtam valamit
  • Tuvok #5092
  • dr Kotász
  • Gundark
    Hát én is kellemes nyarat kivánnék kedves Kamerád Aztán majd találkozunk, vagy itt vagy egy másik topicban.
  • GarET
    thx szia jó nyarat:)
  • lipovics
    Akkor a kettes verzio van, varom a leveleket, ahogy olvasom majd, meg aznap teszem fel (azert 2-3 naponta csekkolom a leveleket).
    Tovabbi jo merulest, kellemes vadaszatot ;)
  • Jozsó
    Szerintetek van értelme ezeknek a FaT torpedóknak? Egyszer kipróbáltam, végül is működött, de azért úgy érzem kicsit pazarlás egy ilyen drága dolgot csak úgy elengedni a konvoj közepébe. (Talán egyszer lett volna értelme, vihar, heavy fog, eső, látótávolság kb. 300 m. Valahol előttem egy konvoj. De azért mondjuk ez elég speciális eset).

Nem írtátok még, hogy van értelme átkérni magam másik flottába?

És hát a snorkel csak nem müxik...
  • dr Kotász
    2. És köszönjük.
  • datango
    ha csak ez a 3 verzió van akkor legyen a 2 !
  • Jozsó
    Nyomsz egy ESC-et, és Exit patrol. Ha egyébként megvolt a feladat, akkor csak a hazaérkezésért járó renown-t bukod. De egyébként harmadgázzal szinte bármeddig elég. (én tegnap indultam hazafelé dél-amerika partjaitól, oda vissza vagy 15k km, volt benne egy-két üldözés is, úgyhogy gázolaj már alig van, mondjuk kicsit unalmas 8-10 csomóval jönni, de úgy néz ki haza érek)
  • xj700t
    Tengo elleni védőhálót láttál ? Mert én azt sem....
  • Herold
    Gratulálhattok. Karrierem első napján a nyílt tengeren képes voltam vakon belefutni egy hadihajóba. A célkörzetben járőröztem, és elindultam egy szonárjel felé, a téképet figyelve. Egyszercsak egy óriási robajra riadtam, külső nézetben látom, hogy a hajóm oldalára dől és felrobban.

Egyébként olyankor mi van, mikor nem elég a nafta hazáig?
  • Dns5000
    Ehh nekem meg nincs!!!!
    Eddig fel sem tunt, hogy sosem volt meg eso pedig mindig viharba talalok ra a konvojokra :(((
  • GarET
    jaaa értem.))
  • Tuvok #5079
    Épp azért mondtam ,D
  • GarET
    4. verzió nincs is:))
  • GarET
  • Looserke
    Bakker nekem U-48am van...
    Besunnyogtam Scapa-Flowba és egy árva lélek sem volt ott, kivéve azt a pár kis járőrhajót...
  • Tuvok #5075

Sztem a 4 . verzió legyen, azaz bízd rá valakire, vannak itt nagyszerű tengószakértők, közülük vki biztos el is vállalja szivesen !

És ne feledd, az U-47-emen egy priccs mindig lesz szabadon, ha esetleg visszatérnél !
  • lipovics
    Na urak!

Mivel itt a nyar, es nem ohajtom iden se a gep elott tolteni (asszony, kosar, foci, utazas, melo), ezert van egy kis kozlendom.
    Nyaron max az uj GTA-t izzitom csak, SH-t sajnos elrakom kesobbre, talan szeptemberre. Ez nalam azt szokta jelenteni, hogy tobbet elo nem veszem :)

A FAQ ugye nalam van. Friss dolgokat magamtol nem tudok felrakni, mert nem fogok utana keresni, se ezt a forumot olvasni.
    Harom dolgot tudok elkepzelni.

1. Mivel a tarhelyem korlatlan, elfer ez az oldal, nem torlom a 4-ik reszig (akkor se biztos, max atszabjuk a negyes reszre). Szoval az oldal marad, egeszen addig, mig jatszik a jatekkal valaki). Viszont nem lesz frissitve, marad minden a mostani allapotban.

2. E-mailt kuldtok reszletesen megirt cikkel, hogy nekem csak kopipaste es max a linkek, az belefer. (cimem etniez kukac frimel pont hu)

3. Valaki csinal egy ujtarhelyet es atveszi a feladatot tolem, esetleg regisztral valahol egy freeweb tarhelyet. Nem tudok a szerveremhez accot adni, gondolom ezt nem kell reszleteznem, miert is nem.

Kicsit faj elhagynom titeket, mert a tobbi jatektol elteroen, itt nagyon sok az intelligens, felnott jatekos, valoszinuleg a szimulator stilusnak koszonhetoen. Viszont nem akarok olyan igereteket tenni, amelyeket valoszinuleg nem tudok megtartani.

Szoval, szavazzatok vagy savazzatok :)
  • Tuvok #5073
  • Paulus
    Tuvi, haggyad már szegényt!
  • Tuvok #5071
    Jah, szegény nem hajlandó elfogadni, hogy kiderültek az alaptalan infói, de hát akinek anyja se érti ...
  • Lupis
    Á dehogy csak Tuvok nem nagyon akarta elhinni ,hogy nem müködik a crack.
    De már belátta ,hogy alaptalanok voltak az előítéletei.
  • Gundark
    Most tényleg egy sz*r krekkpecs miatt marjátok egymást?
  • Tuvok #5068
    Eddigi szavahihetőséged alapján épp működhetett is volna ...
  • Lupis
    Na látom mondtam én ,hogy vacak :D
  • raja
    Nem mükődik!
  • Tuvok #5065
    Nem vagyok előrébb, ha vkinek _megalapozott_ infói vannak, szóljon !
    Köszi !
  • Lupis
    Nocsak megnézted,legalább sikerült vmit elérnem.