11357
  • Herold
    Vegyél egy hangkártyát. Gondolom ez alaplapi hangcucc lehet, azokkal sok baj van.
  • Tuvok #5427
    Volt már / van-e épp vkinek olyan problémája, mikor elindít egy mentést, jön egy kis ablakban az üzenet, hogy "Base was changed to: Kiel / Wilshaven ..?

Egyébként semmi hatása nincs a játékra, jó ideje Nazaire-ben vagyok, votl egy küldetésen, miszerint a járőr terület 'null', és menjek Brest-be . Átmentem, azóta jön az üzenet, pedig azóta már át is helyeztettem magam Nazaire-be .
  • Papin
    Senkinek nincs ötlete a hang problémámra?
    Akinek szintén REALTEK AC97 Audio-ja van, az milyen drivert használ?

Más.
    Az install közben feltett fura update progit Ti próbáltátok már? Nem igazán értem hogy működik, 30 napig tudom csak használni?
    (Hátha egy patch segít nekem...)
  • Tuvok #5425
    Meg írja is szép naggyal, hogy 'wounded' .
  • Tuvok #5424
    Valamelyik pihenőnegyedbe teszed, és legyen mellette egy orvos is ugyanott, akkor automatikusan meggyógyítja szép lassan .
  • hawkie22
    A sérült ember sárga körvonalú, míg az egészséges körül nincs jelzés, a halott meg teljesen piros.
    De ha biztos akarsz lenni, hogy valamelyik embered sérült, akkor kattinst rá, és a jobb alsó sarokban, mikor kiírja az emberkéd adatait, hogy milyen rangú, morál, állóképesség stb., akkor ha sérült, akkor egy nagy piros kereszt van ott, ha pedig halott, akkor egy nagy fekete kereszt. Ennyi.
  • xj700t
    Szúrjatok be egy képet a sérültről légyszíves, mert eddig én csak halott matrózt láttam...
  • gallhun
    Sziasztok! 1 kérdésem lenne csak. hogyan lehet gyógyítani a sérülteket, THX
  • hawkie22
    Vegyél fel msn-be. [email protected]
  • Piedon
    Egyszerü ! Itt egy cikk erről a témáról. A többit meg szerintem privátban beszéljük meg mert kicsit eltér a témától.
  • hawkie22
    Hogy oldod meg az ékezetes problémát?
    Mert tulajdonképp én csak magamnak fordítom le a játékot, meg a haveroknak.

És érdekelne az ékezetes problémára egy jó megoldás.

Thx
  • zoltang
    De nagy ma a forgalom.:) Automatikus célraállás, csak lövés gomb nyomogatása ha ha ha...
  • raja
    Egy érdekes történet. Egy darab torpival haza felé tartok, út közben összefutottam egy C3 Cargoval. Torpedó ki, hajó lepukkan de nem akar elsüllyedni .A fedélzeti lövegben skulo nulla. Marad a légvédelmi, 1000 skulo rá nem történik semmi. Ezt én nem hagyom itt. Mentés. Hátra menet teljes gázzal előre. A torpedó ütötte résen be (vagy valahol). Keresztül fúrtam az a bazi nagy hajót, mint a halat a szigony. Azt a szörnyű recsegés ropogás, alig bírtam hátra menetben ki evickélni. .Képem is van, csak nem tudom, hogy kell beszúrni. Ja a C3 Cargo nem lett meg.
  • Tuvok #5415
    Olvasd el, eleve értetlenkedés volt az egész .
    De a köcsögözés meg any*zásnál untam meg, az ilyet gyökerestül irtani kell sztem .
  • dr Kotász
    Ő volt a leggyengébb láncszem? Min akadtál ki?
  • Papirzacsi
    Gondolom azért hibázott, mert szíve szerint azt is automatikusan csinálta volna. De mivel nem lehetett, ezért elírta. :-)
  • raja
    Kösz!
  • Herold
    Helyesírási hibát vétett a káromkodásban, azért.
  • Tuvok #5410
    Simán az Silent Hunter mappába .
  • raja
    Hová menti a game a screenshot-ot, már mint a Ctrl+F11?
  • Tuvok #5408
    Szerintem rajtam :))
    De ez akkor sem az *nyáz*s helye .
  • Placebó
    Kibannoltattátok? hmmm:)

Min akadt ki a kicsicsíra?
  • Papirzacsi
    Miatúróért kell kimoderálni amit ír a gyerek? Szerettem volna röhögni. Így meg csak a válaszokon tudok. :-)
  • Tuvok #5405
    Na hogy visszatérjünk, pár screenshot:

Csemegézés

Ez mi lehet ? Ezt a kék palackot még nem is láttam itt, vmi új cucc lehet :)

[URL=http://tuvok.uw.hu/sh3/tankerbumm.jpg]Tanker pusztulása #1[/URL]

[URL=http://tuvok.uw.hu/sh3/tankerbumm2.jpg]Tanker pusztulása #2[/URL]

És az új hátterem :)
  • Tuvok #5404
    Viszlát !
  • Herold
    Számból vetted ki a szót.
  • Herold
    SinkSub
  • Herold
    Egy hajó sebességét, irányát, távolságát a térképen tudod megnézni. Távolságot a vonalzóval tudsz mérni, de ha befogod a célpontot a periszkóppal, utána a torpedós tiszttel beméretheted és kiírja a sebességét és a távolságot a periszkóp nézetben.
  • Tuvok #5398
    No comment, mikor zár már az ovi mára ?
  • A tumi
    Mikor és hol lesz elérhető a 100%-os magyarosítás?
  • Herold
    Ma valami frontátvonulás lehet...
  • A tumi
    Az mi a csoda?
  • Piedon
    Kár bibelődnöd vele, én már készen vagyok vele. Amúgy meg kéretik emberi, normális hangnemben irogatni. Az ékezetes, teljes magyarosítás kb egy-két hét még amig befejezem a múzeum részét a proginak és helyrerakom az ékezetes dolgokat, meg a szöveghosszokat.
  • Herold
    Inkább javaslom, hogy a SinkSub-bal próbálkozz...
  • A tumi
    Egyébként az összes információ magyar.
  • Tuvok #5389
    Az a beszédeket nem magyarítja, hehehe .
  • A tumi
    Fent van a 98%-os magyarosítás,hehehe.
  • dr Kotász
    Azért hozzáteszem - hogy lenyugodjanak a kedélyek - hogy a BSPlayer lejátsza. Codec a lényeg.
  • Tuvok #5386
    Akkor hagyd is a játékot, mert csak angolul vagy németül beszélnek benne .
  • A tumi
    Nézd én se angolul,se semmilyen idegen nyelven nem beszélek ebből adódik,hogy kérdezek vágod?Pont ezért tekintettel lehetnél az olyan emberekre is, akik nem beszélni angol.