Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Looserke
Akkor ne mágnesest lõjj rá!

Egyébként megint kiküldtek portyázni...mit ad Isten pont arra járt egy konvoj!
13 hajó mínusz! <#nyes><#violent> mondjuk volt benne egy amcsi c2-es és c3-as is, nem tudom hogy az baj-e ha kilövöm.

azt tettem de mondom mégis megkérdem😊
tele vna tököm a viharral, nemtok leszedni egy robolót mert mágnesesen még a cél elött felrobban a nagy hullámok miatt eltûnik a periszkópban arról nem beszélve hogy impecen mindig mögötte megy el a torpi szal totál rühellema viharokat!
Looserke
Szerintem menj el a kijelölt területre és körözz egy napig. Ha ez megvan, akkor a küldetést már mindenképpen teljesítetted.

hello mindenkinek emberek nekem a multkor kifogyott minden tropedom 5 db ugyebár😊 és mág nem értem el a cél területet, és jött egy rádió üzenet, hogyx menjek haza...
ez akkor most mi, ha hazamegyek, akkor megadja a patrolt, vagy kezdhetem elölrõl. ez a második patrolon volt.<#confused><#conf><#nemtudom>
Zogu
Azon jönnek az üzenetek, hogy pl. mit kell csinálni, vagy hol találsz konvojt. Te is küldhetsz jelentéseket. Kétfélét. Gondolom ez igazán a multiban jó.

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

A rádióval mit lehet kezdeni lehet rajta valamit hallani mint pl a szonáron , vagy mire használhatom ki?Nem tudom az ellenséges hajókat lehallgatni?
lipovics
Nah, ma nagyon unatkoztam melohelyen, ezert kitalaltam a FAQ hogy fog kinezni:

1, gépigény
2, driverek
3, ajánlott dolgok (driver, ram, proci)
4, gyakori mentések, mentési hibák
5, patch, crack

Játék

1, tengeralattjáró típusok
2, kikötõk
3, legénység, tapasztalati pontok, kitüntetések, szakmák
4, upgrade
5, küldetések
6, konvojok, rádió üzenetek
7, taktikák, konvoj taktikák
8, támadás, torpedó fajták
9, kézi célzás
10, hajók renown értéke
11, renown számítás

linkek:

-Bevezetés
-Játék
-Galéria
-Linkek
-Fórum

Valaki, aki kezzel szokott celozni, irjon mar le valamit, vagy kuldje el nekem a pdf fajlt (a magyart)
ChevyG
IIesek: 3 vetöcsö, 5 torpedo
Zogu
De ez nem probléma, mert megértettem, hogy tévedtem. Mint írtam, csak befejeztem 5 torpedóval azt, amit (hibásan) 3-al kezdtem el.<#lookaround>

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

[NST]Cifu
A probléma mindössze annyi, hogy én még véletlenül sem említettem a tonnánakat, mindössze azt javítottam ki, hogy a II.A/D. típusnak nem 3, hanem 5 torpedója van...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Looserke
Csak azt sajnálom, hogy még nem sikerült kettétörnöm egy C2-est sem 1 torpival, pedig próbálgattam már azt az alálövõs technikát is...

Looserke
Ja....bocs... <#vigyor3>

Zogu
Bocsi!
Nem neked szólt, hiszen Te megírtad a miértet. Csak lezártam a gondolataimat az 5 torp megjegyzésre (Cifu).

Looserke
Ha tudok linkelni képet, akkor majd teszek be a Captain's logból egy képet...

Looserke
Ki mondta hogy 15 torpiból, olvass vissza! 3 patrol alatt jött össze úgy hogy minden patrolról úgy jöttem vissza, hogy 1 torpedóm sem volt. És persze a fedélzeti ágyút sem hagytam pihenni. Az 1 patrolomon kizavartak az AM18-as körzetbe. 3 órát kolbászoltam a víz alatt, amikor a hidrofon befogott egy konvojt. 11 hajót küldtem a tenger fenekére torpedóval és ágyúval...

Zogu
OK. de a 101.000 tonna 15 torpiból?!

Looserke
Bár a kézikönyv szerint nem kaphattam volna VIIB-t a 7th flottánál 39-ben, de ki érti ezt???

[NST]Cifu
Pardon, de a II.A típusnak 5, azaz öt torpedója van. <#vigyor3>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Looserke
39-ben kezdtem fullos training-el a 7th flottánál és kezdésbõl egy VIIB-t kaptam.

Papirzacsi
NA most megvolt az elsõ patrol az amcsi partoknál. EGész küldi alatt, még a patrol utáni portyázáson is csak rombolóval találkoztam. Így trükkös küzdelemmel 6 romboló került a fenékre. Pechemre sok torpedó kárba veszett. Valahogy nem vagyok kibékülve a T2 vel, és vmilyen indíttatásból a progi önhatalmúlag telipakolta a hajót T2-vel. csak kb 6 T1-ee hagyott bent.:-(

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Zogu
Sziasztok!
Véleményem és tapasztalataim szerint teljesen dinamikus a küldetés, tehát az évszakos valószínûség és a földrajzi hely szerint a prg dönt az idõjárásról.

Zogu
Mikor kezdtél 1954-ben? Mert ugye '39-ben küldinként 3 torp, ágyú nélkül. Szóval azzal nehéz lenne .......

Zogu
Az enyém "mod" nélkül is kilépked néha. Ilyen O.K. a játék memóriakezelése. Még nyugodtan tréningezhettek volna a fiúk egy kicsit, mielõtt ebbe belefogtak (pl. "Decebal útja a Kárpátokon át az õsi dák hazába" vagy valami hasonlón.

Looserke
Mármint eddig összesen a 3 patrol alatt jött össze a 101.000 tonna... <#vigyor3>

Looserke
3 patrol után 101.000 tonnát küldtem a hullámok alá... <#vigyor2>
Köztük volt 2 romboló is...

Van valakinek ötlete, hogy miért lép ki a játék a windowsba? Csak úgy ukmukfukk.
1.2 patc, SP2 legfrisseb driverek, miegymás. Bekavarhatnak a modok?

Húú de morcos valaki...pénteken.<#szomoru1> A választ köszönöm.

Papirzacsi
Nem elég kézenfekvõ az SH3 mappa? Nyisd már ki a szemed. Kizúrja az a 2 megás BMP a szemed. Fõleg ha többet is cisnálsz.

A CTRL+F11 Nem menti sehová?!!<#wow1>Bakker...

Nem a game, hanem a gép, a memoriába, oszt CTRL+V és bemásolva akárhova

Hová menti a game a PrintScreeneket?

Gundark
Na véget ért a járõröm<#wave>A legjobban sikerült volt eddig<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>14 kurta torpedót lõttem el, 2 azaz kettõ darab coastal merchantot lõttem ki<#vigyor3>Volt olyan torpedóm ami a kilövés után kiesett a csõbõl és elmerült. Annyira hullámzott a víz hogy két torpedó kellett (mármint ami robbant is<#nevetes1>)egy coastalnak, mert annyira dülöngélt hogy jóval a vízvonal felett találta el az elsõ... Amikor hazamentem bezsebeltem a jutalmam 530 renown, és 6507 tonna<#nevetes1><#nevetes1>Utálom a viharokat. Apropó, ha elkezdeném újra ezt a járõrt, más lenne az idõ? Vagy ez idõintervallumhoz van rendelve? Pl 41 októbertõl 42 februárig 8 erõségû vihar<#nevetes1><#nevetes1>

"Visszatérve a felszini elektro.haladásra, ezt is elcseszték, de remélem kijavitját.Kissé nehéz mindig tartani a 8 m-es szintet, fõleg viharban."

crossy104 ,
próbáld meg snorkel mélységben!!

_Atti_
ha uaz a véldelem lenne akkor szerintem már azt is feltörték volna..vagy éppen nekik kéne a shtörését megnézni ha eccer itt már sikerült..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Itt a szomszédos fórumon (splinter cell ct), egy érdekes megoldást lehet olvasni a starforce feltörésérõl. Ezen progin és a silent hunter 3-on ugyanaz a védelem van. AMÚGY MÉG NEM TUDTÁK FELTÖRNI A SPLINTER CELL CT JÁTÉKOT, EZÉRT AZON A FÓRUMON Maxtreme (#3989 HOOZÁSZÓLÁS-TÓL) KITALÁLT/KIPRÓBÁLT EGY MERÉSZ DOLGOT. Ott állítólag bejött.
A rádióval mit lehet kezdeni lehet rajta valamit hallani mint pl a szonáron vagy mire használhatom ki?
Looserke
Ez a rombolós taktik tetszik nekem...., lehet hogy kipróbálom legközelebb, mert az elõbb engem is megkergetett egy romboló. Iszkoltam is lefele rendesen. 150 méternél álltam meg, de már ropogott a konzervdoboz rendesen. 2 óra hosszat pingetett és körözött körülöttem a kis szemét, mire megunta... <#wink>

Papirzacsi
Nos a pontos infókra nem melékszem ,de a lényeg, hogy a KDB nagyobb szögben, és messzebbre hall mint a GHG vagy mi volt a neve.

Akkor most ez mennyivel jobb, mint ami volt elötte. Vagy most kettõ van? vagy ez csak egy upgrade? Nem sok infó van róla a játékban.

Papirzacsi
Az a T alakú izé a KDB névre hallgató hidrofon.

Papirzacsi
MA megint megadtam az angoloknak ami jár nekik.
Gondoltam benézek én már Íroszág és anglia közé a csatornába. Elötte már elsüllyesztettem pár kisebb hajót. Bementem abba a szûk résbe, és Liverpooltól délre mit látok. Egy éppen induló konvojt.Pontosabban csak hallottam, miközben a környéken cirkáló kovetteket hallgattam és irtottam. Gondoltam adok nekik.
Utam a konvojhoz se mvolt túl eseménytelen. Mindenütt hárrikenek és corvettek
próbáltak kellemetlenkedni. Vágül odajutottam. Észrevettek persze. De van egy már jól bevált taktikán a rombolók ellen. Mégpedig, ha észrevesznek, akkor egyenest felén jönnek. Ilynekor úgy állok be a víz alatt, hogy a közeledõ hajó, minnél közelebb legyen a 180 il la 0-fokos bearinghez. Innentõl kezdve meg már nem nagyon kell célozni a torpedóval. Csak alá lõni 3 méterre egy mágneses gyújtásút, és nyekk. Így kivégeztem 8 rombolót. Ezután felmerültem, és szétágyúztam a konvojt, amit már csak pár repülõ, és két torpedoboat akart védeni. Õk húzták a rövidebbet. 😊 Miután a konvojnak csak emléke maradt, elhúztam a csíkot. Az eredmény nem túl magas, mert többnyire csak small meg costal merchantok voltak. De azért belefért 3 c2 is.
A végeredmény 23 hajó, és több mint tíz repülõ. Összesen 46000tonna. De ezért is adott 1900 renown-t. :-)
Kár hogy valószínûleg a játék menetben nem számít az angolok morálja, mert egy ilyen partmenti konvojtámadás igen visszavenne a moráljukbõl. :-)

Húúú köszi! Valószínûleg... sõt biztosan az a baj, hogy nem vagyok mélyen. a felszinen, ill. periszkóp mélységben próbáltam, ott szürkék az ikonok. De ugye egyre gondolunk, mert nekem még valóban nincs még szonárom. Csak hidrofónom, meg a hajóm orrán egy "T" alakú izé, amit azt hiszem 300 renown-ert vettem, és foggalmam sincs mire jó. Csak olyan dögös. <#circling>

Köszi de nem erre gondoltam hanem a játék közben lenyomod az F1 billt. és az ottani négy menü képére gondoltam.

lipovics
Ezt a kepet en vagtam ki a pdfbol printscreeenekbol, ezert egy kicsit hibas, csak a Silent Hunter III feliraton latszik, hogy rosszul raktam osszes 😉
lipovics
Ugy lehet megoldanui a hullamos problemat, hogy megnezed kb mennyire van toled a hajo. Pl 20 fokra. Odanyomod a periszkopot, es nyomogatod a l betut, kicsit celzol jobbra-balra.
Egyszer csak beakad 1 mpre es latod mi van ott. Beallitod a torpedot a kivant magassagra, kivalasztod a megfelelo csoves es kinyitod (Q) gomb. Vissza periszkophoz, ujra nyomkodod az L betut, ahogy befogja, egybol elengeded. Mivel nyitva van a cso 1 mp-n belul elengedi, szoval mire elveszted a celt, mar uton van a helyes iranyban 😊

En imadok viharban este tamadni, egyreszt izgalmas, masreszt alig birnak felfedezni 😊
Nem igazán bug az a "pingelés". A GHG-nak és a KDB-nek nem volt ilyen funkciója, tehát a javítás jogosan törölte el ezt a lehetõséget. Elõször a "ping" 1941-42- ben jelent meg az S-Gerät-ben (S-Gerät Sondergerät: Aktives Unterwasserschall-Ortungsgerät der dt. Kriegsmarine zur Entfernungs- und Richtungsbestimmung von Unterwasserzielen).
Seaweed
Gratulalok bazze....nagyon nehez linket rakni mi?
ChevyG
erre gondolsz? bots a nagy képért
Lenne még egy nagy kérésem el tudnád valaki küldeni, vagy felrakni ide az F1 gom megnyomása után megjelenõ billentyûzet kiosztás 4 menü jpg-es képét. Nekem sajnos crackelt verzióm van és nem jeleniti meg. Link is jó ahonnan le lehet szedni. Köszi...

Looserke
Ha jól emlékszem 56.000 vagy 58.000 tonnát küldtem a tenger alá...