Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként megint kiküldtek portyázni...mit ad Isten pont arra járt egy konvoj!
13 hajó mínusz! <#nyes>#nyes><#violent>#violent> mondjuk volt benne egy amcsi c2-es és c3-as is, nem tudom hogy az baj-e ha kilövöm.
tele vna tököm a viharral, nemtok leszedni egy robolót mert mágnesesen még a cél elött felrobban a nagy hullámok miatt eltûnik a periszkópban arról nem beszélve hogy impecen mindig mögötte megy el a torpi szal totál rühellema viharokat!
ez akkor most mi, ha hazamegyek, akkor megadja a patrolt, vagy kezdhetem elölrõl. ez a második patrolon volt.<#confused>#confused><#conf>#conf><#nemtudom>#nemtudom>
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
1, gépigény
2, driverek
3, ajánlott dolgok (driver, ram, proci)
4, gyakori mentések, mentési hibák
5, patch, crack
Játék
1, tengeralattjáró típusok
2, kikötõk
3, legénység, tapasztalati pontok, kitüntetések, szakmák
4, upgrade
5, küldetések
6, konvojok, rádió üzenetek
7, taktikák, konvoj taktikák
8, támadás, torpedó fajták
9, kézi célzás
10, hajók renown értéke
11, renown számítás
linkek:
-Bevezetés
-Játék
-Galéria
-Linkek
-Fórum
Valaki, aki kezzel szokott celozni, irjon mar le valamit, vagy kuldje el nekem a pdf fajlt (a magyart)
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nem neked szólt, hiszen Te megírtad a miértet. Csak lezártam a gondolataimat az 5 torp megjegyzésre (Cifu).
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Véleményem és tapasztalataim szerint teljesen dinamikus a küldetés, tehát az évszakos valószínûség és a földrajzi hely szerint a prg dönt az idõjárásról.
Köztük volt 2 romboló is...
1.2 patc, SP2 legfrisseb driverek, miegymás. Bekavarhatnak a modok?
crossy104 ,
próbáld meg snorkel mélységben!!
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Gondoltam benézek én már Íroszág és anglia közé a csatornába. Elötte már elsüllyesztettem pár kisebb hajót. Bementem abba a szûk résbe, és Liverpooltól délre mit látok. Egy éppen induló konvojt.Pontosabban csak hallottam, miközben a környéken cirkáló kovetteket hallgattam és irtottam. Gondoltam adok nekik.
Utam a konvojhoz se mvolt túl eseménytelen. Mindenütt hárrikenek és corvettek
próbáltak kellemetlenkedni. Vágül odajutottam. Észrevettek persze. De van egy már jól bevált taktikán a rombolók ellen. Mégpedig, ha észrevesznek, akkor egyenest felén jönnek. Ilynekor úgy állok be a víz alatt, hogy a közeledõ hajó, minnél közelebb legyen a 180 il la 0-fokos bearinghez. Innentõl kezdve meg már nem nagyon kell célozni a torpedóval. Csak alá lõni 3 méterre egy mágneses gyújtásút, és nyekk. Így kivégeztem 8 rombolót. Ezután felmerültem, és szétágyúztam a konvojt, amit már csak pár repülõ, és két torpedoboat akart védeni. Õk húzták a rövidebbet. 😊 Miután a konvojnak csak emléke maradt, elhúztam a csíkot. Az eredmény nem túl magas, mert többnyire csak small meg costal merchantok voltak. De azért belefért 3 c2 is.
A végeredmény 23 hajó, és több mint tíz repülõ. Összesen 46000tonna. De ezért is adott 1900 renown-t. :-)
Kár hogy valószínûleg a játék menetben nem számít az angolok morálja, mert egy ilyen partmenti konvojtámadás igen visszavenne a moráljukbõl. :-)
Egyszer csak beakad 1 mpre es latod mi van ott. Beallitod a torpedot a kivant magassagra, kivalasztod a megfelelo csoves es kinyitod (Q) gomb. Vissza periszkophoz, ujra nyomkodod az L betut, ahogy befogja, egybol elengeded. Mivel nyitva van a cso 1 mp-n belul elengedi, szoval mire elveszted a celt, mar uton van a helyes iranyban 😊
En imadok viharban este tamadni, egyreszt izgalmas, masreszt alig birnak felfedezni 😊