11357
-
#5063 Na akkor kedvedért én is megnéztem:
ez az a topik, ahol szó van benne
ír róla, ha néztem volna, akkor csak az elsőt láthattam volna, utóbbit később írta be, mint én a gcw-n voltam
Egy hózzászólás (nem öt, szal matek korrep . javalt) nem mérvadó, pláne, hogy egy elég messzi (Location: Seoul, Korea) csóka írta be, ki tudja milyen verziója van .
Szal inkább neked kéne egyéb elfoglaltságot keresned, de ne fárassz engem a megalapozatlan hülyeségeiddel . -
Lupis #5062 Kedvedért megnéztem ,5en biztosan írták ,hogy fake. Végezz jóga gyakorlatokat vagy keress egyébb kikapcsolódást, mert emiatt igazán nem éri meg idegesnek lenned. -
#5061 Keresd már ki hányan írtak erről addig, még én ide beírtam ! 1 ??
és uncsi
2 . pont 2 . fele
és 3 . pont -
Lupis #5060 Szivesen, amúgy ott a gamecopyworld fóruma ott leírják ,hogy müködik-e vagy sem az lett volna 1 perc. -
#5059 1 . Hát nem áldott meg az ég olyan gyors géppel, hogy 1 perc alatt ki tudjam próbálni ...
2 . Nyugodtan megnézheted, egyik komolyabb SH3 fórumon (Subsim, Ubi) nincs / nem lehet szó nodvd-ről, crackekről, ezért kérdeztem meg itt, mert itt többen is várják, az meg hogy este 3/4 11-kor miért nem kezdtem olyan külföldi helyek után kutatni, ahol ezt megemlítik, az egyébként sem rád tartozik .
3 . Még mindig olyantól kérdezem, aki a későbbiekben ki fogja próbálni, és nem tőleg, így akár nyugodtan megtarthatod a véleményed . Kösz . -
Lupis #5058 Mert ahogy látom te említetted meg a crackot .Legalább annyit tehettél volna hogy utánnanézel működik-e ,kb 1 percbe tellett volna. -
#5057 Talán mert jó lenne tudni ?
És megtudhatom minek személyeskedsz ? -
Lupis #5056 Akkor meg minek kérdezed ,hogy működik-e? Pancser -
#5055 1.3 van, szal nem rakom újra az egészet emiatt, amúgy sem érint a dolog .
Egyébként meg olyat kérdeztem, aki nem dugja homokba fejét . -
Lupis #5054 Próbáld csak ki ha ennyire hiszel benne -
#5053 Attól még lehet épp jó .
Ha vki kipróbálja, majd írja le plz, hogy működik-e -
#5052 Pár napja történt az áthelyezésem után. Ritka elbaszott örjáratnak indult. Lassan kecmergek ki a kikötőböl, természetesen időgyorsítás helyett az enterre tenyereltem rá ..."Torpedo los". Jól kezdődik gondoltam. Aztán az "AM" környékén ellenséges konvoly a rádióüzenet szerint. Nagyszerű, ezt el is érhetem. Haladok a kiszámolt elfogási pont felé, azt mondja a Hans - radar kontakt große entfernung. Nagyszerű, kezdődik a móka gondoltam felkapaszkodok a WO melllé, hát akkora vihar van hogy kb 300 méterről már a sziluettet is alig látni.... Semmi gond, volt már hasonló, szépen beálltam 2000 méterre a konvoly mellé azonos sebességgel 1-1,5 óránként 360° fordulat radarellenőrzés és várjuk az ideálisaqbb időt. Így követtem a hajókat már vagy egy napja mikor a felvezető romboló kiszúrt. Merülés, csndes üzemmód. Szerencsére a ebben a viharban ök sem tudtak 100%-ot teljesíteni, így sikerült elosonni alatta. Eltávolodtam 3-400 métert, falke élesít, los! A robolót a tatnál kapta el rövid vergődés után már suhant is az iszap felé. :) Mivel két nap után még mindig vihar volt nagy nehézségek árán megcsonkítottam a konvolyt egy kis tankerral meg 2, C3-al. Aztán ott hagytam mert aránytalanul sok toprdó veszett oda.
A romboló
Lehet útban leszek ? :)
-
GarET #5051 jah és ahogy látjátok van esőőőm:) nemtom mit csináltam de megjeleníti.) srály. -
GarET #5050 uhhhhhhhhh sorryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy mindenkitől URL-ben akartam, shit váááááá
sry -
GarET #5049 itt üszik be a kicsike C3-as:)
it dögrováson:))
és így kaptam el:)
-
GarET #5048 á emberek sztem is kamu.
uh azta 700át.) nem mindennapi patrolon vok túl.
most hírtelenjében feldobok pár képet, aztán zuhanok az ágyba, holnap leírom, mert ez izgalom volt a javából:) -
Lupis #5047 Azt írják a fórumon ,hogy kamu:( -
VO101 tvr #5046 Kipróbálta már vki?
A leírásban az oldalon nem írják, hogy patch-et kell elötte telepíteni, csak a 3 file-t kicserélni?
Érdekes... -
#5045 Fals "riasztás"...byte-ra megegyezik az 1.2-es eredeti fájljaival... -
#5044 1.2 nodvd gamecopyworld-ön -
GarET #5043 ilyen commerce raidert láttam, csak németet, mikor kihajóztam a kikötőből. -
#5042 Ki is hiányolta a konvojokat ?
Innen esély a menekülésre = 0 !
Ez meg mi a csodabogár ?? -
#5041 Múltkor felbátorodtam, gondoltam benézek Scappába (U-202/VIIC,Bergen 42 ősz). Egy árva lelket nem találtam. Létezik, hogy csak az U-47nek adja be a horgonyzó hadihajót ?
-
#5040 NA ja mondjuk a Dieselmotoroknál...:S -
#5039 Hát, viharban vagy hőségben tényleg sz*r lehetett . De egyébként még mindig jobb, mint lent a büdösben nyomorogni . -
#5038 Azért élőben mekkora szopás lehetett egy szolgálat a toronyban? folyamatosan a horizontot bámulni egy távcsővel jópárórán át... -
#5037 Hát konvojnál sok jelentősége nincs neki :D
De minden más esetben kint van a toronyban . -
#5036 Állítólag igen, de a mai napig nem értem ezt a dolgot . Config fájlokban -1 van a neutral-hoz írva, nemtom mit jelent ...
Volt egy olyan köröm, amikor csak semlegest lőttem ki, de annyit kaptam érte, mintha ellenséget lőttem volna, máskor meg vegyesen lőttem semlegest és ellent, de alig kaptam pár szár renow-t ... -
#5035 Hát ez igaz..:) de ha te felmész attól még a WO fennmarad a toronyba ugatni a hajó orrától 11órára...:) Setétbe mikor messziről kiszúr egy hajót és én nem találom a kukkerral az adott szögön akkor jó ha ott van Mert mindig újraugattatom vele a pozícióját a hajónak... igaz akkor torpizni se kell...:D -
#5034 Én is így, 40 végéig, 41 elejéig 80 %-ban felszínen támadok konvojra, de akkor én is ott vagyok a hídon figyelni, szal a WO nyugodtan torpedózhat :) -
#5033 1940 Task Force Konvoj húz a ruszkikfelé elkaptam volt benne 3 semleges felségjelzésű inyencség 2db T3-as Tanker és egy Passenger Liner.. 11 hajót küldtem a fenékre közdtük a Passenger Linert is na mondom ez zsíros fogás. Visszamentem a HQ-ra és csak 340 hírnévpontot kaptam azthittem rosszul látok. ezek szerint a semlegesért bünti jár? -
#5032 Nálam Dettó így van, igaz néha felszínről is szoktam hajót támadni torpival... igaz ez csak a haáború elején amig a kereskedő hajókon még nem volt csúzli... -
GarET #5031 igen:) -
#5030 szal a WO ?
az nálam a torpedós, elvégre mikor torpedózik, nem kell figyelni, és fordítva :) -
Jozsó #5029 Megnéztük. Hmm. Idegesítően amerikai feje volt a német katonáknak :-) A másik, hogy lehetnek akármilyen haverok, meg jól összejöttek, de el nem bírom képzelni azt a szituációt, mikor az amerikai fickó úgy dönt "Na, akkor most el süllyesztem itten ezt az enigma nevű szerkezetet. Ezzel mondjuk halálra ítélek vagy 10000 honfitársamat, de nem érdekel, mert így is nagyon f@sza csávó leszek". Brr....
Egyébként, hogy ontopic is legyek tegnap sikerült az első komplett task force-omat a víz alá küldeni. (anyahajó included). 4 romboló megtette azt a szívességet, hogy egyesével próbált támadni. Az utolsó viszont annyira büszke volt, hogy szilárdan tartotta az irányt, miközben egy torpi utolérte :-)
Csakhát a snorkel marhára kellett volna, mert az anyahajó pont annyival ment mint én a víz alatt, felmerülni meg nem nagyon lehetett, mert mérgesek voltak rám. -
#5028 igen , bocs a ce a foteknikus az visszamondja a parancsokat... nem annak hanem a figyelőre gondoltam ...! .) -
#5027 ez is tengerealattjaros film ? (nemlattam meg) -
GarET #5026 az ellenség karmaiban-t nézzétek meg, ott a németek nem rosszfiúknka vannak eállítva sőt...:))b -
#5025 Na várj, a CE a főtechnikus aki a hídon mondja vissza panacsokat, vagy a főtiszt, aki a gépházban van ? Én utóbbinak szoktam adni Repair-t . -
#5024 <- nekem így mentette meg az életem , egy IX typusban .) /pedig már a víz is befolyt../