Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zogu
Igazad van. Csak legalább ezt, ami van csinálták volna meg tisztességesen.<#nevetes1>

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Zogu
Ja és bocs. Azt elfeledtem. Kinek a pap, kinek a paplan. Nem?

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Zogu
Ez igaz, de ezért kell megfelelõ mélységet állítani. És az is igaz, hogy viharban sokkal nehezebb, de akkor az impact is kiugrik a vízbõl és irányt változtat. L. lejjebb.

A Real U-Boat Mod-ot próbálta már valaki?
Úgy tünik néhányan megunták az irreális többszázezer BRT elsüllyasztgetését...

[NST]Cifu
Szvsz ez minden hasonló játékban felmerülhet, de gondolj bele mennyi munka lehet egy-egy hajóosztályt megcsinálni (nemcsak a 3D-s model kell, de a sérülés szimulálása, a fegyverzet, stb.), és azt, hogy hány hajóosztályról lenne szó (csak anglia esetén tucatnyi csatacirkáló és csatahajó osztály, több tucat féle romboló és cirkáló osztály...).

Szó se róla nekem is sok dolog hiányzik (pl. a németeken kívûl senkinek sincs tengója...), de be kell érni azzal, ami van...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

A mágneses gyújtóval is lepattanhat a hajófenékröl robbanás nélkül, ha nincs elég mélyen a torpedó és éppen nem siklik be a hajógerinc alá.

Zogu
A Bismarck egykor és ma.

Zogu
Egy apró gond, hogy a romboló általában feléd jön, és akkor ugye az impact, -mint a kutya vacsorája-. Szinte minden hajómat alálövéssel süllyesztettem el. Igen ritkán használtam el két torpit egy cálra. Igaz még csak a 11. küldetésen vagyok túl (1941 febr.), olyan 180.000 t. Az elején tapasztaltam, hogy ha a szög nem igazán jó, akkor az impi lepattan. Ezután tértem meg a mágneseshez.

Szerintem sem. 1940 okróberében járok, de még mindig csak 2 db G7e-t viszek magammmal, hadihajók ellen, a többi G7a. Ami azért durva, tekintve, hogy a G7a háború elõtti típus,meg sem merem saccolni, milyen idõs. De tök jó, hogy állítható a sebessége. A G7e T-II sokszor még impactra állítva is felrobban a cél elõtt. Szerintem nagyon ócska fegyver.

Még nagyobb baj, hogy borzasztóan kevés hajótípus került bele a játékba. Egyes nemzeteknek (pl:szovjetek) egy darab hajójuk sem. De azt sem hiszem, hogy Nagy Britannia négyféle rombolóval és 1-1 anyahajó és csatahajóosztállyal harcolta végig a háborút. Szerintem a patchekben inkább ezeket kéne pótolgatni, meg karriermódon csiszolni, kezdve a kikötõkkel. Nagyon sok a hiányosság.

Papirzacsi
Egy romboló attól is kettétörik, hogy hozzávágsz egy féltáglát.
Amúgy én se használom az alálövést, csak ha vmi irdatlan hülye pozícióból lövök. És eddig csak a rombolók törtek tõle ketté, de azok inkább a fent említett ok miatt.
Impactes lövésnél is simán törnek a hajók, még akkor is, ha nem célzol direkt a fuel bunkerre, csak vhol ott csapódik a környékén. Szóval az én tapasztalatom az, hogy nem olyan hatátos az az alálövés mint aminek tûnik.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Zogu
A játékból jön (néha).

Nahát, én sosem próbálkozom mágneses alálövéssel, csak G7a-val lövök fuel bunkersre, de mégis mindig pontosan így törik ketté a hajó.

Zogu
Ha lúd, legyen kövér!
Egy torpedó, amivel alá célozva kettétört egy hajót.Kettétört

Zogu
Majd csak eltalálom egyszer. BREST

Zogu
Bocsi! A helyes cím: www.kepfeltoltes.hu/050424/silent3h2.jpg

Zogu
Azért nem ártana átvenni a nyolcadikos földrajzot.BREST

Papirzacsi
Én ma találkozam elösször Task force-szal. New York mellé mentem patrolra, mikor az óceán közeépn rámszólnak, hogy BC71-ben task forsz tart kelet felé 7 csomóval. Mondom fura. TAskforsz, és lassan mennek? Hát elibük mentem. 3 nap hajózással sikerült eléjük kerülnöm.BC38-ban találkoztunk.
Hát a taskforsz nem állt másból, csak 2 rombolóból, 2 korvettbõl, 3 T2-bõl, és regiment C2, C3 kargóból.
Rögtön az elején kiböktek, így adtam a legelsõ rombolónak. Eltaláltam, de nem süllyedt el, csak erõsen faroktrimmes lett, és már nem harcolt tovább. Jött a másik romboló. Azt talibe találtam. Ezután elkezdtem kiszedni a nagy falatokat.
Meg a két korvettet. Azok elég szívósak voltak, és magammal csaltam õket egyenként, jó messze konvoj mögé, majd ott mögé kerültem felmerült, és szétágyúztam. Nagyon bevált a taktika! 😊
A maradék torpedókkal kiszedtem még a maradék nagyfalatot. Így a végeredmény
kb 96000tonna. A küldetést nem teljesítettem, de így is 2200 pontot kaptam.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

datango
néha bejön nekem ijen recsegés hang , az most hangkártya baj ? játékbaj vagy hogy van ?

Macccy
erre gondoltam énis, de hogyan menjek át, ha nincs Brest a térképen? HEEELP!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

ejnye ejnye.)
[NST]Cifu
Bismarck. 😉

Looserke
Bismarc... asszem így írják....

Looserke
Áááá azt meghagyom a Bicmarc-nak..

[NST]Cifu
Miután a kikõtõk (mind a baráti, mind az ellenséges kikötõk) töküresek, felesleges strapálnod magad.

A Royal Oak-al egyébként sem futhatsz össze, mivel a játékban emlékeim szerint nem található meg a Royal Sovereign-osztály, viszont a King George V.-osztály igen, tehát a Prince of Wales-el elvileg találkozhatsz.

Zogu
Sziasztok!
Át kell menned Brestbe "vendégszerepelni".

Looserke
Tudom, hogy ki és mikor süllyesztette el a Royal Oak-ot, csak kíváncs vagyok, hogy ha elosonok még 39-ben Sapa Flow-ba, akkor összefuthatnék-e velük... <#finom>

A Royal Oak-ot azt hiszem, hogy Günter Prein süllyesztette el Scapa Flow-nál 1940-ben, nem? Nagy kár, hogy a játékból kimaradtak az ilyen küldik, csak állandóan patrolra küldözgetnek. Három kérdésem nekem is lenne:
ha nem osztom ki az összes kinevezést egy patrol után, akkor elveszik a következõ végén?
Hol találkoztatok eddig Task Force-okkal? Merre járhatnak vajon, illetve mennyi van belõlük?
Kipróbálta valaki, hogy ha beáll egy kikötõbe (nem a célkikötõre gondolok) készletfeltöltésre, akkor az addig elsüllyesztett hajóit stornózza?
Looserke
A híres hajókat meg lehet találni?? Gondolok itt pl. a Royal Oak-ra vagy a Prince of Wales-ra. Szívesen a tenger fenekére küldeném õket, bár a történelmi hûségnek nem tennék eleget.

lipovics
Paran azt csinaljuk, hogy a documents and settings mappabol minden SH3 inditas elott kimasoljuk a carrier mappat vhova, az ilyen balesetek elkerulese erdekeben. En is pont igy jartam ahogy te, vissza kellett toltenem egy regebbi mentest, en is egy egesz konvojt elbukatam, ahogy te 😞
lipovics
Az ujraindulasok altalaban elegtelen tap teljesitmeny vagy memoria hiba miatt szoktak bekovetkezni, vga driver miatt nem. (cska ha rossz drivert raktal fel).
Viszont ha a tobbi jatek frankon megy, akkor nem ertem hol lehet a hiba 😞
Macccy
a #3534-es kisregényre valaki? naa? <#sir>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

XP
Tuvok
köszi, próbálkozom még, elvégre nem mehetek gyakorlatlanul éles csatába 😊

lipovics
"A torpedo nemrobban effekt" oka a dud torpedo, a realism beallitasnal. En kikapcsoltam, nagyon jatekelmeny rombol 😞

Amugy neha az 50 xpt kitunteteskre a warriant officereknek es a seamanoknak. Meg nem jottem ra, hogy pontosan mire es miert adja, de altalaban a piros szalagos vaskeresztre szokta adni.
Es 500 renown pontonkent ad egy eloreleptetest. Jol allok most, 40 kozepe, fullos VIIb es 9000 renown. Gyurok a XXI-re 😊
lipovics
Valami tulmelegszik vagy nem tudom. Milyen oprendszered van?
lipovics
Probalgasd, ha nem megy, atkuldom az enyemet, mindegyik kivalora sikerult.
Tuvok
1 true, többis false
sajnos
mert szeretném õket megcsinálni, csak néha nem világos a parancs, vagyis hogy egész pontosan mit akarnak tõlem Dönitzék

Tuvok
yep

Looserke
Egyébként a training küldiket ha nem tudod megcsinálni, akkor nézz be a c:\Documents and Settings\felhasználó neved\Dokumentumok\SH3 könyvtárba és keresd meg a NavalAcademy.log fájlt...

Looserke
kijelölted a célt a távcsõvel???

Tuvok
Azt már megnéztem, kétszer <#idiota>
azért kérdem, mert az alapján nem akar lõni

Looserke
Az M billentyûvel tudod megnézni a kapott üzeneteket.

Looserke
"Még egy kérdés: hogy lehet olyan parancsot adni, hogy a fedélzeti ágyú automatikusan köpködjön, ne manuálisan nekem kelljen a space-t csapkodnom ?!"

Ezt elmutogatják neked a fedélzeti ágyúról szóló videóban.

A training küldetést, ha nem tudod megcsinálni, akkor arra is leledzik egy gyógymód.

Tuvok
Ja meg mégegy 😄
Rendszeresen kapok rádióüzenetet, de ha jelentést kérek a rádióstiszttõl, õ azt jelenti, hogy nincs új rádióüzenet . Most akkor ki hazudik ? 😊

Tuvok
Naszal, szimplán olyan parancsom van, hogy haladjak SSE felé periszkóp mélységben, majd nézzek szét, stb, hát én megyek egy ideje dél-délkelet fele, de nem akar "Completed" lenni .

Más kérdés: a torpedót kéne külön élesíteni ? Vagy mit b*szok el: 600-800 méter közt lövök rá, tökéletes derékszögben éri el a torpedót a halacskát, és szépen lepattan róla ...

Még egy kérdés: hogy lehet olyan parancsot adni, hogy a fedélzeti ágyú automatikusan köpködjön, ne manuálisan nekem kelljen a space-t csapkodnom ?!

Csapjatok a fejemre, ha a FAQ-ban van vmelyikre válasz, csak a helyzet kicsit változott az SH1 óta 😄

Üdv
Próbáltam elindítani a játékot de az elinditása után elsötétedik a képernyõ és újraindítja a gépet.
Most vettem egy Geforce 6600-as kártyát és nem indul el vele pedig kipróbáltam több drivert is de mindegyikkel ugyanúgy újraindul. Más játékokkal gond nélkül fut (Pacific Assault, Brothers in Arms).
Érdekes módon az elõzõ kártyámmal hivatalosan el sem kellet volna indulnia mert az egy Geforce4 MX440-es volt de ment vele csak tök szar volt a grafikája.
Pls help me, mert nagyon tetszik a game.
lipovics
Enyem, mint a kepen latszik, konvojban jott. Jott report, elevagtam, aztan meglattam. Majd megutott a guta, hogy meg nem lohetem ki 😞
Macccy
nnanemár ... másvalaki esetleg? 67 ezer tonna után nem tölthetek csakúgy vissza.

Mi a véleményetek a Beery-féle Real U-Boat Mod-ról? Próbálta már vki? Érdemes feltenni?