Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Úgy tünik néhányan megunták az irreális többszázezer BRT elsüllyasztgetését...
Szó se róla nekem is sok dolog hiányzik (pl. a németeken kívûl senkinek sincs tengója...), de be kell érni azzal, ami van...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Amúgy én se használom az alálövést, csak ha vmi irdatlan hülye pozícióból lövök. És eddig csak a rombolók törtek tõle ketté, de azok inkább a fent említett ok miatt.
Impactes lövésnél is simán törnek a hajók, még akkor is, ha nem célzol direkt a fuel bunkerre, csak vhol ott csapódik a környékén. Szóval az én tapasztalatom az, hogy nem olyan hatátos az az alálövés mint aminek tûnik.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Egy torpedó, amivel alá célozva kettétört egy hajót.Kettétört
Hát a taskforsz nem állt másból, csak 2 rombolóból, 2 korvettbõl, 3 T2-bõl, és regiment C2, C3 kargóból.
Rögtön az elején kiböktek, így adtam a legelsõ rombolónak. Eltaláltam, de nem süllyedt el, csak erõsen faroktrimmes lett, és már nem harcolt tovább. Jött a másik romboló. Azt talibe találtam. Ezután elkezdtem kiszedni a nagy falatokat.
Meg a két korvettet. Azok elég szívósak voltak, és magammal csaltam õket egyenként, jó messze konvoj mögé, majd ott mögé kerültem felmerült, és szétágyúztam. Nagyon bevált a taktika! 😊
A maradék torpedókkal kiszedtem még a maradék nagyfalatot. Így a végeredmény
kb 96000tonna. A küldetést nem teljesítettem, de így is 2200 pontot kaptam.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
A Royal Oak-al egyébként sem futhatsz össze, mivel a játékban emlékeim szerint nem található meg a Royal Sovereign-osztály, viszont a King George V.-osztály igen, tehát a Prince of Wales-el elvileg találkozhatsz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Át kell menned Brestbe "vendégszerepelni".
ha nem osztom ki az összes kinevezést egy patrol után, akkor elveszik a következõ végén?
Hol találkoztatok eddig Task Force-okkal? Merre járhatnak vajon, illetve mennyi van belõlük?
Kipróbálta valaki, hogy ha beáll egy kikötõbe (nem a célkikötõre gondolok) készletfeltöltésre, akkor az addig elsüllyesztett hajóit stornózza?
Viszont ha a tobbi jatek frankon megy, akkor nem ertem hol lehet a hiba 😞
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Amugy neha az 50 xpt kitunteteskre a warriant officereknek es a seamanoknak. Meg nem jottem ra, hogy pontosan mire es miert adja, de altalaban a piros szalagos vaskeresztre szokta adni.
Es 500 renown pontonkent ad egy eloreleptetest. Jol allok most, 40 kozepe, fullos VIIb es 9000 renown. Gyurok a XXI-re 😊
sajnos
mert szeretném õket megcsinálni, csak néha nem világos a parancs, vagyis hogy egész pontosan mit akarnak tõlem Dönitzék
Ezt elmutogatják neked a fedélzeti ágyúról szóló videóban.
A training küldetést, ha nem tudod megcsinálni, akkor arra is leledzik egy gyógymód.
Rendszeresen kapok rádióüzenetet, de ha jelentést kérek a rádióstiszttõl, õ azt jelenti, hogy nincs új rádióüzenet . Most akkor ki hazudik ? 😊
Más kérdés: a torpedót kéne külön élesíteni ? Vagy mit b*szok el: 600-800 méter közt lövök rá, tökéletes derékszögben éri el a torpedót a halacskát, és szépen lepattan róla ...
Még egy kérdés: hogy lehet olyan parancsot adni, hogy a fedélzeti ágyú automatikusan köpködjön, ne manuálisan nekem kelljen a space-t csapkodnom ?!
Csapjatok a fejemre, ha a FAQ-ban van vmelyikre válasz, csak a helyzet kicsit változott az SH1 óta 😄
Próbáltam elindítani a játékot de az elinditása után elsötétedik a képernyõ és újraindítja a gépet.
Most vettem egy Geforce 6600-as kártyát és nem indul el vele pedig kipróbáltam több drivert is de mindegyikkel ugyanúgy újraindul. Más játékokkal gond nélkül fut (Pacific Assault, Brothers in Arms).
Érdekes módon az elõzõ kártyámmal hivatalosan el sem kellet volna indulnia mert az egy Geforce4 MX440-es volt de ment vele csak tök szar volt a grafikája.
Pls help me, mert nagyon tetszik a game.