11357
-
ZsoltLee #5303 Igen felraktam. -
#5302 Igen, ott van a tokjában . -
A tumi #5301 Nem vettem a játékot hanem kaptam:) és elvileg van hozzá magyar nyelvű kézikönyv.
Még nem próbáltam még dolgozom, de azért köszike a tippet,de ha hazaértem...... -
#5300 mekkorát szívtam ma!
elveszett pár mentésem (az utolso 3 asszem)
gondoltam van egy limit, hogy mennyi mentés lehet, ezért kiválasztottam a legrégebbit, hogy törlöm... AZ EGÉSZET TÖRÖLTE!
ez volt a 3. patrol, és konvojra akadtam. na mind1. ugy is tanulnom ke szobelire -
#5299 Ha magyarországon vetted a játékot, akkor ott kell lennie a dobozban . -
#5298 A Harbor Mod v2-őt is felraktad hozzá? -
#5297 Te tudsz magyar kézikönyvről? Mert szerintem nem létezik.
Amit írtam, használható volt? -
A tumi #5296 Nem tudja valaki,honnan lehetne beszerezni a magyar nyelvű kézikönyvét.
Fontos lenne.
Köszi -
ZsoltLee #5295 Bekavarni nekem se kavartbe csak ugyanúgy üres a kikötő mint eddig:( (1941 augusztus Lorient)
-
#5294 Az irányítást annyiból lehet automatára rakni, hogy a térkép nézetben a háromszög vonalzóval megrajzolod az útvonalat. -
#5293 Célzás:
- Először is befogod a célpontot akár periszkóppal vizuálisan, akár a torpedós tiszttel a legközelebbi hajó ikonra kattintva.
- Ezután a torpedós tiszttel azonosíttatod a hajót.
- Utána kiválasztod a torpit és csövet nyitsz (Q).
- A periszkóp nézetben a kézikönyben megnézed a hajó merülését (draft) és beállítod az F6-nál egy méterrel mélyebbre a torpi merülését. (A gyújtást érdemes mágnesesre állítani ebben az esetben.)
- Közben még variálhatsz a torpedó sebességével is, attól függően hogy a hajó közeledik vagy távolodik-e.
- Ezután a torpedós tiszttel beméreted a célpontot (az azonosítás mellett, a középső nagy ikon) és azonnal tüzelsz. Lehetőleg 400 méternél közelebb ne menj a hajóhoz. Ha nem kanyarodik el közben, és nem vagy túl messze sem, akkor el fogja találni a torpedó.
-
#5292 Az irányítást tudtommal nem lehet. Mindenképpen te navigálsz:
A célzást: Realism screenen ne pipáld ki a manual targeting system opciót. -
A tumi #5291 Hello
Segítsen már valaki,hogy kell autómattára beállítani a célzást és a irányitást? -
DDE #5290 Tegnap nekem is volt egy érdekes élményem.
4 hidroplán próbált meg elsüllyeszteni vizibombákkal. Nem merültem le, hanem kiküldtem az embereket a légelhárító fegyverekhez. (1 nehéz, 2 könnyű).
Jönnek a repcsik, de olyan alakzatban mint a vadkacsák. Embereim leszedték az elsőt, fel is robbant, a roncsába (még a levegőben!) azonnal belerohant egy másik, ebbe a másikba (ami jobbra-balra dülöngélt) belerohant a harmadik. Cak egy úszta meg, de az is rendesen füstölt.
Ki is tüntettem a végén ezt a 4 embert. :))
A másik, az volt amikor nem vett észre egy romboló. Baromi nagy viharban kb. 100 méterre hajózott el elöttem. Sajna nem bírtam oldalba durrantani a kicsi távolság miatt, de levert a víz egy pillanatra. (Akkuk lemerülve, az emberim pedig pakolták a külső torpedókat a tartalék helyére.) -
#5289 nekem nem kevert be, 1.0 alá raktam be -
#5288 :DDDDDDDDDD -
GarET #5287 de komolyan nem értem Tuvok most hülyítesz?
van olyan hogy external view nem? -
#5286 CD-Galaxis, Tesco, MediaMarkt, Cora, stb ... -
t01balazs #5285 Valaki nem tudja hogy hol lehet letölteni a Silent Hunter 3 , aki tudja az kérem az E-mail cimemre : [email protected] irja elöre is kösz -
#5284 Hát az external view az pontosan külső nézetet jelent, nem? -
#5283 external view ? nekem így sem rémlik ...
:D -
GarET #5282 bár az external azt is jelenti hogy külső, tehát összerakva külső nézet:)) -
GarET #5281 jóvanna externalview-re gondoltam:)
amúgy most mmivan megy az SH world mod v1.0 alatt??? mert én úgy olvstam hogy 1.3-hoz csinálták. Nem kavar be?? -
#5280 Külső nézet ? Van benne olyan ?
:) -
#5279 Valamint élmény is... -
#5278 Egyetértek. Én se használok és sokkal nagyobb élmány így. -
GarET #5277 történt velem hogy az első singli küldetést csináltam befogom a célt, rengetek j ostályó romboló, meg egy vmi nagy hajó vmi 28000 tonnás meg nem mondom mi, szembe jönnek. periszkóp megnzem a hajókat, becélzom anagyot számítások 3as és 4es torpedóvetőcső indul-azokba voltak betárazva a G7e-s halak, mélység beállít. várok várok, még1x ellenőriz 1700 méter, ......még1x és itt rontottam el, a WO parancsai között mellényomtam és kilőttema torpedót, mondanom sem kell hogy nemtalált... gyorsn bemér másik romboló tűz....kikrülte ALARM, ALARM, ALARM megdül ahajó full gáz mélység 200méter:)
jön az üzenet ENEMY IS PINGING US SIR!
HALK MENET. ALL STOP. csönd, csak amonoton pingelgetést hallani, egyzsercsak egy másik romboló is elkezd pingelni. a hajótest recseg-roppog, végigfut egy kövér vízcsepp a homlokomon, és leesik a padlóra, majd szétterül...csak mi ne terüljünk így szét. Hans a másod tisztem a csőbe kapaszkodva enyhén meggörbülve figyel, hogy még a lélegzetét is visszafojtsa.
Halk jelentés jön. elértük a kritikális mélységet. merülés 200 méterre erősítem meg a parancsot, bírni fogja a hajó, ugyanakkor tudom hogy mennyire veszélyes amit csinálok, elég egy bomba és vége. a pingelés közti szünetek csökkennek, megállítom a még ketyegő órát ami a navigátor asztalán áll, teljes a csönd, csak néhávy villanykörte pislákol, és itt ott megroppaan a hajótest. lassul a pingelgetés, talán megússzuk. mindenki feszülten figyel.
DEEP CHARGES SIR! TELJES FORDULAT BALRA. mindenki szó nélkül teszi a dolgát, a villanymotorok felzümmögnek és frodulunk.... Bumm...bummmmm........bummm, valahol tőlünk jobbra robbanhattak fel. Sérülés nincs, emlekedés periszkóp mélységre...........
szal hihetetlen jó ha nem használto külső nézetet, eszméletlen filinges egy ilyen eset.) -
#5276 én még csírkén nyomom...:) Még csak gyakorolgtok...:) de jól hangzik -
GarET #5275 akna= bomba sry -
GarET #5274 jah ha be van kapcsolva az external view:) de nálam nincs bekapcsolva, jelenleg csak a map contact updae nincs bepipálva, így most 88%-on vok:) nem lett nehezebb a játék, talán annyi, hogy 70 méter mélyen nem tudod hogy hol az ellen, max hydrofon jelzi vagy sonasr, meg a hajótestből, nagyon jól lehet hallani, hogy mikor megy el feletted a romboló. a legjobb az amikor azt várod hol robbana mélyvízi akna:)) egyszer vhol melettem robbanhatott, mert megdölt a test:9 hihetetlen élmény, még a lélegzetedet is visszafogod.) -
#5273 térképen a piros ellenség a zöld semleges a kék meg haver ennyit az azonosításról, ha meg a zászlóra vagy kíváncsi akkor megnyomod a "." vagy a ";" és egyből freeviewbe odugrik a látható hajókhoz... -
#5272 1.0-án raktam fel nekem megy, rengeteg hajó a kikötőben és környékén valamint repülök csónakok miegymás... -
#5271 Nem szedem, 73 % nekem pont jó, 1.3 meg fenn van .
Nem mondtam, hogy meg akarnék tőle szabadulni, majd ha kijavítják . -
Dns5000 #5270 map update nelkul meg nagyon nehez zaszlok alapjan megallapitani hogy ki ellenseges meg ki nem.500m rol eppenhogy csak latszik a zaszlo. -
Lupis #5269 Talán szedd ki az auto targetinget vagy rakj fel hozzá javítást. -
Dns5000 #5268 nekem meg sosem sikerul ugy ala lonni hogy kettetorjon, inkabb fuel bunkerre celzok es ha el is talalja akko egy torpi 1 t3 is. -
Dns5000 #5267 350m korul de figyel arra hogyha kozeledik a celpont akkor tobb kell -
#5266 Ez nem bug, hanem hiba
Forgatod lassan a periszkópot és nyomkodod a L betűt, 15-17 km-ről simán megmutatja, időjárástól függetlenül ... -
#5265 Elég nagy bug van nálad, ha ködben 15000 méterről tudod azonosítani a célokat. -
#5264 1400
Na de nem értem, a Bismarck-ot miért kéne kilőni ??????? Hogyhogy renown jár érte ???