11357
  • Ferike007
    Azért köszi.
  • Placebó
    Akkor sajna nincs lövésem...
    Esetleg majd az expertek segítenek ha betévednek ide..:)
  • Ferike007
    Igen már megtettem de ugyanúgy kidob.Bármelyk állásról van szó.
  • Placebó
    Neked nem kell azt a progi elintézi ha betöltesz egy régebbi állást...
  • Ferike007
    Mit jelent az, hogy beáldozni az utolsó küldit, töröljem az utolsó mentést?
  • Placebó
    Velem néha csinálja csak akkor szoktam beáldozni az uccsó küldimet. nincs peccs fenn nálam és nem gyári. Nekem ez eddig csak így ment, ha már kidobott...
  • Ferike007
    Csao! Az lenne a problémám, hogy bármilyen mentett állás betöltése után, legyen ez automatikus mentés állás is kidob a játék a windows-ba. Mi lehet erre a megoldás (patch)? Ha igen melyik, segítsetek légyszíves.
  • Tuvok #5583
    Általában igen .

Hát igen, ma már másképp gondolkodunk, mint az akkori meggyötört, 6 éven át háborúban élt, akár családtagokat elvesztett emberek .
    A gyűlöletnél csak a bosszúvágy erősebb ...
  • GarET
  • GarET
    komolyan mondom röhely, tudnám tölteni 230kiB-vel de valaki elkezd rólam letölteni kb 20 kiB-vel és meghal a letöltésem csak 70kiB-el tölt csak . grrrr
  • GarET
    belegondoni is írtózatos... ráadásul nincs hova menekülni, kívül a víz el vagy zárva.... félelemetes.
  • Placebó
    Én is DC-ről szedtem el úgy 2hónapja... kellően nyomasztó és realisztikus... azé kemény lehetett az élet igazából odalent...
  • GarET
    eszmeletlen jó ez a film
  • Placebó
    Az is a holokauszt "árváknak, túlélőknek vagy mittomén" megy asszem...

Ha kitakarjuk a horogkeresztet mindenhonnan az már nem a törénelem megmásítását is jelenti... Írjuk újra a történelmet...:)
  • GarET
    még 9 perc és lejön a Das Boot 1ső cdje jepppppeeeee
  • GarET
    mód= dolog, hülyeégeket írok, de csak 5 órát aludtram az este.)
  • GarET
    ezt a fizetés módot szemétségnek tartom, még abből is hasznot húznak, pfujjj
  • Tuvok #5573
    Csak sajnos iszonyú összegeket kell fizetni azért, hogy használhassák, valahol olvastam, hogy mennyit fizettek az Amerikai História X készítői azért, hogy a srác mellkasára rajzolhassák a horogkeresztet . Viszont nagyon sok film készült 3 ágú utánzattal (Szuperhekus kutyabőrben pl .), vagy simán fehér közepű zászlóval, ill . kitakarva .
  • Gundark
    BEzony bezony, a horogkereszt, szépnevén svasztika az élet és újjászületés szimbóluma. Nem véletlenül választották a nácik. Ezenkívül, történelmi ábrázolásban nincs tiltva. Tehát ha pl filmet forgatsz és abban németek vannak akkor használhatod. És kell is mert oda a történelmi hitelesség. Ezenkivül tiltani valamit baromság.Meg kell magyarázni a népségeknek hogy mit jelent. Aztán hogy az lesz a heppje hogy horogkeresztes zászlóba öltözve szaladgál, az már csak az egyéni hülyesége. A neonáci kopasz fiatalemberek nem attól lettek nácik hogy horogkereszt volt a jelük az oviban.
  • Tuvok #5571
    És a "7 csomós" (már csak így hívom őket) Task Force-okat birom, 2-3 romboló, 4-5 Tanker, meg egy rahedli Cargo ... de hogy mi ebben a Task Force ?
    A "25 csomós" Task Force stimmel, benne egy csatahajóval, meg 1-2 repülőgép-anyahajóval :)
  • GarET
    múltkor nekem jött egy üzenetm hogy konvoj, mondom megnézem a konvoj egy C2-és egy destroxer volt. mondom lol:)
  • Tuvok #5569
    Pár kép legutóbbi ámokfutásomból :)

Danzig

A nagyszájú hős vinnyogva kullog hazafelé :)

Sekély vízben nem jó elsüllyedni

És kedvenc párosításaim:

T2 + C3

T3 + C3
  • Tuvok #5568
    Hát sokan sajnos nem így gondolják .
    Egyébként a tiltásával nem csak a náci Németország jelképét, hanem ókori görög, illetve számos távol-keleti kultúráét is kitiltották a használatból, olyanokét, akiknek a nevéhez közel sem fűződik háború, ill . annyi ember halála ...
  • GarET
    A tiltásával egyet értek, de ha már 2vh-s német történelmi témajú dologról van szó, akkor kihagyhatatlan.
  • GarET
    VÉGRE!!! DC-n találtam egy embert ekitől 260-nal tom tölteni a das boot-ot.. huh de fincsi 45 perc alatt lentlesz csak maradjon így:)
  • Tuvok #5565
    Csak szinte minden országban tiltott .
  • GarET
    a zászlómod megoldjka én használtam, és van horogkereszt! Amúgy szerintem ez a horogkereszt a történelem része akármennyire is "mocskos" dolgok fűzősdnek hozzá.
    Meglátásom szerint, ha olyan filmet/játékot csinálunk, aminek a közeppontjábna a 2. vh van és a németek, akkor igen is legyen benne, ne cenzúrázzák, mert ez a történelmi hűséget rontja!!!!
  • Placebó
    Fincsiii...
  • Placebó
    update ready....na had láti...
  • Placebó
    Jessz....
  • Tuvok #5560
    Zászló mod - ha érdekel :)
  • ZsoltLee
    Hát igen jó dolog ez a SH3 world mod.
    Csak sajna nekem le kellett szednem mert a játék betöltéseimnél mindig kivágott az asztalra.
    De mióta vissza raktam az eredeti fájlokat semmi gondom.
  • Placebó
  • Placebó
    Aztán egy kicsit kiljebb mit látok Brestben ami kicsit fura mivel sosem volt Brestben tudomásom szerint...

Azé csak kicenzurázták a horogkeresztet...
  • Placebó
    Kis Arzenál..:)
    Brest 1943 éppen indulok a tengerentúlra...
  • GarET
    én mostanság lagalább csinálok 6 db mentést, és hála ég még 1et sem cseszett el, ugyan néha betöltés után repkednek az üvegek a hajóban, de hamar helyre áll rend:) amúgy most vok túl egy jó kis munkás járőrön végeredmény 11 hajó ebből 7 db merchant, 4 db destroyer. összesen 2393 renown
  • Placebó
    Én is, de nincs vele gond.. kábé 3szor kurta el a mentésem masszív játék alatt...
  • Tuvok #5553
    Na jóvan, de 4-5 napig nem nyomhatom folyamatosan :))
  • ChevyG #5552
    warezzal nyomom, és megtanultam, hogy nem szabad menteni... amielyik missziót elkezdted, azt végig is kell tolni!
  • Tuvok #5551
    Ezért menekültem el gyorsan a Földközi tengerről, a legnagyobb hajó, amit láttam, az egy C2 volt, addig és onnantól csak Small meg Coastal merchant-ok .
    2 járőr után (ennyi a min .) húztam fel Bergenbe, itt felbosszantottam magam, hogy elküldenek Grönland mellé, és nincs éjszaka, fényes nappal kell támadni mindent :(
    Aztán meg véletlen oldottam meg a helyzetet, betöltöttem egy mentést, és egyszer csak Wilhelmshaven-ben találtam magam egy II/A -n