11357
-
Ferike007 #5590 Azért köszi.
-
#5589 Akkor sajna nincs lövésem...
Esetleg majd az expertek segítenek ha betévednek ide..:) -
Ferike007 #5588 Igen már megtettem de ugyanúgy kidob.Bármelyk állásról van szó.
-
#5587 Neked nem kell azt a progi elintézi ha betöltesz egy régebbi állást... -
Ferike007 #5586 Mit jelent az, hogy beáldozni az utolsó küldit, töröljem az utolsó mentést? -
#5585 Velem néha csinálja csak akkor szoktam beáldozni az uccsó küldimet. nincs peccs fenn nálam és nem gyári. Nekem ez eddig csak így ment, ha már kidobott... -
Ferike007 #5584 Csao! Az lenne a problémám, hogy bármilyen mentett állás betöltése után, legyen ez automatikus mentés állás is kidob a játék a windows-ba. Mi lehet erre a megoldás (patch)? Ha igen melyik, segítsetek légyszíves. -
#5583 Általában igen .
Hát igen, ma már másképp gondolkodunk, mint az akkori meggyötört, 6 éven át háborúban élt, akár családtagokat elvesztett emberek .
A gyűlöletnél csak a bosszúvágy erősebb ... -
GarET #5582 -
GarET #5581 komolyan mondom röhely, tudnám tölteni 230kiB-vel de valaki elkezd rólam letölteni kb 20 kiB-vel és meghal a letöltésem csak 70kiB-el tölt csak . grrrr -
GarET #5580 belegondoni is írtózatos... ráadásul nincs hova menekülni, kívül a víz el vagy zárva.... félelemetes. -
#5579 Én is DC-ről szedtem el úgy 2hónapja... kellően nyomasztó és realisztikus... azé kemény lehetett az élet igazából odalent... -
GarET #5578 eszmeletlen jó ez a film -
#5577 Az is a holokauszt "árváknak, túlélőknek vagy mittomén" megy asszem...
Ha kitakarjuk a horogkeresztet mindenhonnan az már nem a törénelem megmásítását is jelenti... Írjuk újra a történelmet...:) -
GarET #5576 még 9 perc és lejön a Das Boot 1ső cdje jepppppeeeee -
GarET #5575 mód= dolog, hülyeégeket írok, de csak 5 órát aludtram az este.) -
GarET #5574 ezt a fizetés módot szemétségnek tartom, még abből is hasznot húznak, pfujjj -
#5573 Csak sajnos iszonyú összegeket kell fizetni azért, hogy használhassák, valahol olvastam, hogy mennyit fizettek az Amerikai História X készítői azért, hogy a srác mellkasára rajzolhassák a horogkeresztet . Viszont nagyon sok film készült 3 ágú utánzattal (Szuperhekus kutyabőrben pl .), vagy simán fehér közepű zászlóval, ill . kitakarva . -
#5572 BEzony bezony, a horogkereszt, szépnevén svasztika az élet és újjászületés szimbóluma. Nem véletlenül választották a nácik. Ezenkívül, történelmi ábrázolásban nincs tiltva. Tehát ha pl filmet forgatsz és abban németek vannak akkor használhatod. És kell is mert oda a történelmi hitelesség. Ezenkivül tiltani valamit baromság.Meg kell magyarázni a népségeknek hogy mit jelent. Aztán hogy az lesz a heppje hogy horogkeresztes zászlóba öltözve szaladgál, az már csak az egyéni hülyesége. A neonáci kopasz fiatalemberek nem attól lettek nácik hogy horogkereszt volt a jelük az oviban. -
#5571 És a "7 csomós" (már csak így hívom őket) Task Force-okat birom, 2-3 romboló, 4-5 Tanker, meg egy rahedli Cargo ... de hogy mi ebben a Task Force ?
A "25 csomós" Task Force stimmel, benne egy csatahajóval, meg 1-2 repülőgép-anyahajóval :) -
GarET #5570 múltkor nekem jött egy üzenetm hogy konvoj, mondom megnézem a konvoj egy C2-és egy destroxer volt. mondom lol:) -
#5569 Pár kép legutóbbi ámokfutásomból :)
Danzig
A nagyszájú hős vinnyogva kullog hazafelé :)
Sekély vízben nem jó elsüllyedni
És kedvenc párosításaim:
T2 + C3
T3 + C3 -
#5568 Hát sokan sajnos nem így gondolják .
Egyébként a tiltásával nem csak a náci Németország jelképét, hanem ókori görög, illetve számos távol-keleti kultúráét is kitiltották a használatból, olyanokét, akiknek a nevéhez közel sem fűződik háború, ill . annyi ember halála ... -
GarET #5567 A tiltásával egyet értek, de ha már 2vh-s német történelmi témajú dologról van szó, akkor kihagyhatatlan. -
GarET #5566 VÉGRE!!! DC-n találtam egy embert ekitől 260-nal tom tölteni a das boot-ot.. huh de fincsi 45 perc alatt lentlesz csak maradjon így:) -
#5565 Csak szinte minden országban tiltott . -
GarET #5564 a zászlómod megoldjka én használtam, és van horogkereszt! Amúgy szerintem ez a horogkereszt a történelem része akármennyire is "mocskos" dolgok fűzősdnek hozzá.
Meglátásom szerint, ha olyan filmet/játékot csinálunk, aminek a közeppontjábna a 2. vh van és a németek, akkor igen is legyen benne, ne cenzúrázzák, mert ez a történelmi hűséget rontja!!!! -
#5563 Fincsiii...
-
#5562 update ready....na had láti... -
#5561 Jessz.... -
#5560 Zászló mod - ha érdekel :) -
ZsoltLee #5559 Hát igen jó dolog ez a SH3 world mod.
Csak sajna nekem le kellett szednem mert a játék betöltéseimnél mindig kivágott az asztalra.
De mióta vissza raktam az eredeti fájlokat semmi gondom. -
#5558 -
#5557 Aztán egy kicsit kiljebb mit látok Brestben ami kicsit fura mivel sosem volt Brestben tudomásom szerint...
Azé csak kicenzurázták a horogkeresztet...
-
#5556 Kis Arzenál..:)
Brest 1943 éppen indulok a tengerentúlra...
-
GarET #5555 én mostanság lagalább csinálok 6 db mentést, és hála ég még 1et sem cseszett el, ugyan néha betöltés után repkednek az üvegek a hajóban, de hamar helyre áll rend:) amúgy most vok túl egy jó kis munkás járőrön végeredmény 11 hajó ebből 7 db merchant, 4 db destroyer. összesen 2393 renown -
#5554 Én is, de nincs vele gond.. kábé 3szor kurta el a mentésem masszív játék alatt... -
#5553 Na jóvan, de 4-5 napig nem nyomhatom folyamatosan :)) -
#5552 warezzal nyomom, és megtanultam, hogy nem szabad menteni... amielyik missziót elkezdted, azt végig is kell tolni! -
#5551 Ezért menekültem el gyorsan a Földközi tengerről, a legnagyobb hajó, amit láttam, az egy C2 volt, addig és onnantól csak Small meg Coastal merchant-ok .
2 járőr után (ennyi a min .) húztam fel Bergenbe, itt felbosszantottam magam, hogy elküldenek Grönland mellé, és nincs éjszaka, fényes nappal kell támadni mindent :(
Aztán meg véletlen oldottam meg a helyzetet, betöltöttem egy mentést, és egyszer csak Wilhelmshaven-ben találtam magam egy II/A -n