Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bocsi az elöbb elirtam, az akadálymentes bejárat csak 0,5-1 km széles
délrõl megközelitve, középen van egy 2-3 km széles bejáró<#wave>#wave><#wave>#wave>
<#eljen>#eljen>
Jó lesz!
Jó lesz!
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
lenne mit csiszolni az ai-n.)
jah és ha már AF 59-hez küldtek bekkukkantottam az ellenséges kikötõbe és lenyomtam pár ultit a helyi srácokkal, tökre örültek nekem.))
és az ellenséges kikötõ kívülrõl-norvégiánál!
az hagyán hogy üres a kkötõ, de még a nincs is riasó, semmi hogy német tengo a dokban forcs.)<#confused>#confused><#vigyor>#vigyor>
és az ellenséges kikötõ kívülrõl-norvégiánál!
az hagyán hogy üres a kkötõ, de még a nincs is riasó, semmi hogy német tengo a dokban forcs.)<#confused>#confused><#vigyor>#vigyor>
hehe néha komolyan nem értem ezt a játékot.) egy ilyen
azt írja hogy nem lehet a deck gunt használni, mert vuhar van LoL!!!:///<#conf>#conf><#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav>
azt írja hogy nem lehet a deck gunt használni, mert vuhar van LoL!!!:///<#conf>#conf><#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav>
Alakul a FAQ, velemenyezzetek:
http://etnies.muskatli.hu/sh/
http://etnies.muskatli.hu/sh/
érdekes egy háló!!<#fejvakaras>#fejvakaras>
Én nem értem. Ennyire nem lehetett tökkelütött a parancsnokság. Brestbõl elküldenek járõrözni, majdnem a déli sarkra. Nem volt pár ezer mérföldel közelebbi bázis? Pl. Lorien.<#violent>#violent>
Nálam ugyan ez volt ,csak a textúrák nem voltak meg a hálóhoz és úgy nézett ki mintha a semmin felakadna a subom :I
Egy acélháló kifeszítve a víz alatt
valakit felriaszthattam, mert jött ez..
De jók voltak a tûzérek.
De jók voltak a tûzérek.
miaszarez? 😄
Ebbe rongyoltam bele 3 csomóval Scapa Flow-nál. Remélem kivehetõ.

Sziasztok! Szoktatok neten játszani Silent Hunterrel?
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Köszi! Vmiért föl sem tûnt, hogy a traing és a bemutató videó között van másik menüpont is. Azóta mind kész van excelent-re.
Õõõõ...DC van egy T3-s biztonsági másolattal,van szabadslotja, kb. 300 - 400k -val lehet róla lehúzni a játékot (1.8gb ISO), akinek kell, írjon privit, adok címet + nevet
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Zsolo007!
Nem kaptam mailt!!!
Igy a címed sem tudom. És annélkül kicsit bajos a dolog!<#vigyor3>#vigyor3>
Amugy ha nem találnád, a mailcímem szerepel a 4005.-ben.
Nem kaptam mailt!!!
Igy a címed sem tudom. És annélkül kicsit bajos a dolog!<#vigyor3>#vigyor3>
Amugy ha nem találnád, a mailcímem szerepel a 4005.-ben.
Multi gondom lenne, tudok csatlakozni másik gamékhoz, de amikor ki kell választeni a hajól aztán nyomni egy ready-t akkor az nem engedi, csak egy OK van az sem aktív. Mi lehet?
nem piszkáltam bele (még akkor), de már volt nálom, hogy indokolatlanul levette, és már volt olyan is amikor kifutottam a fûre...!
betonfalnál nem veszi le a lassítást. Csak szárazföldnél. A betonfal meg neki nem az. Merültem már emiatt a fenékre. 😊
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Bázel. <#falbav>#falbav><#nevetes1>#nevetes1>Átsiklottam a dokumentumok felett, és ragaszkodtam az sh alatt lévõhöz. Lassabban kellene olvasnom <#nevetes1>#nevetes1>Köszi mindenkinek<#vigyor2>#vigyor2>
Azért azt nem ajánlom, hogy 2024-re tedd, mert ha véletlenül valahol partközelbe kerülsz, mire felocsudsz, felkenõdsz (pl. a betonfalra), ugyanis akkor (partközelben) annyira csökkenti automatikusan a sebességed, mint amit oda beírtál.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Már bocsi, de tegnap ketten is megírtuk, hogy holtalálod, amit át kell írni.<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Dokumentumok,SH3,data.cfg,main cfg.Az utóbbit nyisd meg pl.jegyzettömbbel, és ird át.Utána mentés.Ennyi.
Hiába irtam át a land proximytyet. Ugyan úgy nem megy 1 nél gyorsabban <#vigyor3>#vigyor3>se kicsigázon se nagyon<#vigyor3>#vigyor3>Ugyhogy megyek át a 7esekhez, aztán majd 44ben a 11esekhez <#buck>#buck>
Mert vizsgára (Exam) kell állítani, és ennek keretében végigvinni.
Jobban jársz, ha végigküzdöd magad a kiképzésen és megismered a tenderalattjáródat, fegyverrendszereket és magát a programot, mert késöbb élesben 15 m/s szélsebesség és 300 méteres látás mellett komoly csalódások fognak érni...
Üdv Mindenkinek!
Aki sikeresen végigcsinálta a kiképzést, elküldené nekem a mentését? Én hiába csinálom meg a gyakorlófeladatot, teljesítés után is elvégzetlennek tekinti.
Aki sikeresen végigcsinálta a kiképzést, elküldené nekem a mentését? Én hiába csinálom meg a gyakorlófeladatot, teljesítés után is elvégzetlennek tekinti.
De amilyen hülye vagyok a címem nem adtam meg, így várhatom hogy írj!!!<#vigyor2>#vigyor2>
[email protected]
Amúgy hétfõn postára is adhatom, csak írd meg a címed.
[email protected]
Amúgy hétfõn postára is adhatom, csak írd meg a címed.
Ezeket a "task force" konvojokat hol találni ?
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Ehhh...tegnap kilöttem vagy 8 hajót a célkörzet felé hajózva.
Ráment szinte az összes torpim (2 maradt).
Erre benyûgi,hogy "Task Force" halad ilyen-olyan koordinátákon,bla-bla...
Mondom megkukkantom.Hát vazzz <#wilting>#wilting>
Ált vagy 50 hajóból a "kis" egység <#wilting>#wilting>
A 2 torpival kilöttem egy cargo-t erre vagy 10 hadihajó fordult rám. <#help>#help>
Uzsgyi.
Sosem láttam még ekkora flottát a gémben <#wow2>#wow2>
Remélem jönnek még,mikor teli leszek torpedóval <#vigyor1>#vigyor1>
Ráment szinte az összes torpim (2 maradt).
Erre benyûgi,hogy "Task Force" halad ilyen-olyan koordinátákon,bla-bla...
Mondom megkukkantom.Hát vazzz <#wilting>#wilting>
Ált vagy 50 hajóból a "kis" egység <#wilting>#wilting>
A 2 torpival kilöttem egy cargo-t erre vagy 10 hadihajó fordult rám. <#help>#help>
Uzsgyi.
Sosem láttam még ekkora flottát a gémben <#wow2>#wow2>
Remélem jönnek még,mikor teli leszek torpedóval <#vigyor1>#vigyor1>
Neha olyan is elofordul, hogy egyszeruen nem ad konvojt. Ez volt a masodik ilyen kuldim, de most nagyon morci vagyok, ki akartam probalni egy konvoj tamado technikat, amit csak az XXI-vel lehet es mikor vegre megvan, nem ad konvojt. GRRR.
Es meg. Vannak ugye a betoltes utani CTD-k. Ha betoltod a szar mentest, es ahogy betoltod, egybol pause, majd varsz egy picit (en megyek es elszivok egy cigit) es utana elinditod nem lesz CTD-d. Nalam kettobol ketszer bejott.
Es meg. Vannak ugye a betoltes utani CTD-k. Ha betoltod a szar mentest, es ahogy betoltod, egybol pause, majd varsz egy picit (en megyek es elszivok egy cigit) es utana elinditod nem lesz CTD-d. Nalam kettobol ketszer bejott.
Mi alapján dönti el a gép, hogy átenged e másik flottillához,vagy sem?
Most Brestben tökölök, és nem akar átengedni Lorientbe, pedig már 3X próbáltam két patrol között átjelentkezni.
Most Brestben tökölök, és nem akar átengedni Lorientbe, pedig már 3X próbáltam két patrol között átjelentkezni.