Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
itt a link:http://etnies.muskatli.hu/sh/index.html
topik föcim, pirossal a kép alatt:"Magyar Silent Hunter III FAQ. Elõbb olvasd el, utána kérdezz itt!"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
honnét tudok magyarítást letölteni?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Nálam csak a külsõ nézet van be-, illetve a torpedók kézi beállítása van kikapcsolva, minden egyébb realisztikusra van rakva.
Szinte kizárólag tankerek, esetleg pár C3, de semlegesre soha nem szoktam lövöldözni, csak most az utolsó küldiben kellett a pont az új hajóra .
1: megvettem az XXI-t 30.000 hirnevert. Utana visszatoltottem az elozo mentest (kuldetes utan, bazison). Meghagyta az XXI-t es visszaadta a 30.000 renownt.
2: Ha legalabb ket vetocsovet tarazol be, kikapcsolod az automata betoltest, amelyiket nem kezdtek el betolteni probald meg visszahuzni a tarolokba. Nem engedi, de betarazza a torpedot, azonnal kiloheto.
Ezek azert eleg komoly hibak szerintem
Úgyhogy lehet párba rakni 333-at meg 400-at de nem sok értelme van.
És a 9200 gyenge. Sõt nemvagyok benne biztos hogy van benne shader, (általában alsókategóriában nem szokott lenni) viszoint ha van is akkor olyan eszméletlenül lassú lesz hogy.......Lévén nagykiterjedésû vizet kell shaderrel renderelnie, a 9200-ba meg ha van shader akkor nem lehet több 2 futószalagnál........szal ajánlatos videókarit cserélni 😊
Ha eredetit veszel DVD meghajtó nélkül nem fog menni.
...be...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mi az esélye hogy egy (2.6, 512MB, ati 9200) -on szerény grafikával türhetõ sebességet produkál a game?
Ja! És hajlandó DVD nélkül is futni vagy minden indításkor kéri?
Mert DVD-m még nincs.
És 1db abszolút laikus kérdés a végére:
A memoriánál megadnak valamien adatot Mhz-ben. Namármost ha a 2 modulnak (512+512) kulönbözö ez az értéke attól még beszerelhetem a gépbe???
Magyarításhoz nagy riszkpekt, halkan megjegyzem nekünk már a 90% fordítás is álom lenne, ha kiadnád, mint beta test 0.9 vagy hasonló 😉 szal 😄 kérjük, köszi 😄
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
most kezdem kiismerni, hogy mi micsoda a hajón.
elsö küldi: két V&W rombolót küldtem a hullámokba!
Az elso rombolo:
Az atvert rombolokbol ketto (harmadik nem fert ra a kod miatt 😞)
A fofogas (latszik a fele tarto foloslegesen kilott FAT I)
Es amikor becsapodik:

/egy tipp: a faq ba a "térkép" menu pont alá belehetne rakni a "legérdekesebb" képeket ... ! nem ? /
Nehez volt hozzaferni, mert 5 Hunt III vedte, kettot leszedtem, harmat atvertem. Eleg gazos volt, mert 12 csomoval haladt, en meg hatulrol kozelitettem, mire melle kerulte tuzelo szogben, eleg maceras volt a rombolok miatt (cirka 1 oras taktikazas volt)
Magyaritas nagyon jol all, kb 90%, eppen a hibakat javitom rajta.