11357
  • Placebó
    Földközi tengeri portya, 2honap alatt egyszer sem volt csendes a tenger, köcsög köd és vihar, a hajokat csak 350méterröl lehetett látni igy nem sok idö maradt egyébre. Amugy meg elég sivár felhozatalban is. egy melos küldi alatt 9hajot tudtam csak elsülyezteni ebböl 6 Small vagy Coastal Merchant volt..:(
  • Tuvok #5549
    Múltkor nekem 3 db . C3 és egy Small Tanker után dobott ki, pedig '39-ben ez elég jónap számít II/A-val :D
  • Tuvok #5548
    Ilyen sötét ? ;>
  • ChevyG #5547
    vazzeeeee, kiugrott vindozba!
    pedig 6 hajo már megvot!
  • Placebó
    Anyád az elöbb ez még nem vot ilyen..:/
  • Placebó
    Fini...
  • Heydrich
    köszi Tuvok&dr kotász!
  • dr Kotász
    Felszín.
  • Tuvok #5542
    Mert azok "external', azaz külső rekeszekben vannak tárolva a tengeralattjárő tetején . Simán "drag & drop" módszerrel húzd át az elülső, ill . a hátsó 'reserv'-be, akkor szép lassan átrakják oda, onnan pedig valamelyik csőbe .
    Természetesen kell elegendő ember elöl, vagy hátul, és a felszínen kell lenni .
  • Heydrich
    ezeket a torpikat mért nem tölti be?
  • GarET
    az:)))
    hm nemtom mi lehet a gond, ha már az új rendszerrel sem müxik.igazi rejtély, főleg hogy elötte működött
  • ZsoltLee
    Eye of the tiger
  • datango
    uj rendszert raktam , de semmi! :)
  • GarET
    bocs az Survival.)
  • GarET
    Az I'm the tiger-nél különösen hullottak.)
  • GarET
    Hheheheh tegnap Joe Cocker napot rendeztem a tengon:) a flaknál énekelve lövöldöztük a repülőket.) esélyük sem volt:) leszedtem vagy 30 rüpölőt)
  • péder
    oks, köccke
  • Tuvok #5533
    Reinstallnál pl . maradhatott fenn vmi .
    Esetleg próbáld meg újra felrakni, és jól nézd meg, hogy minden nyomát kitörölsz-e, esetleg másik hangkártya driver (volt már ilyen probléma), vagy talán vidkártya driver ., próbálj meg ezt-azt mielőtt Win-t raksz, habár lehet egy Win felrakása hamarabb megvan, mint a hiba keresése próbálkozásokkal ...
  • péder
    videókártya / hangkártya driver-t / directx-et nem, sem mod-ot se patchet a játék tök alap se magyarítás sem más extra
  • Tuvok #5531
    Hát sztem el lehetne, mert biztos vagyok benne, hogy az alábbi kérdéseim egyikére igen a válasz, csak esetleg nem emlékszel rá, vagy elkerülte a figyelmed, talán lehetne ezzel-azzal próbálkozni, kitudja ...
  • péder
    szerintem is, csak szeretem volna elkerülni
  • Tuvok #5529
    Akkor win reinstall :)
  • péder
    igen, semmit
  • Tuvok #5527
    És ki is törölted a fennmaradt fájlokat ? A mappájából, illetve a dokumentumokból is ???!!!
    Raktál mostanában fel új videókártya / hangkártya driver-t / directx-et / bármi más olyan programot, ami kihathat a játékra / raktál fel mod-ot a játékhoz / módosítottál bármit a játékon ??
  • péder
  • Tuvok #5525
    Próbáltad újra felrakni ?
  • péder
    betőlt oszt kivág az asztalra:(
  • Tuvok #5523
    Jé, nem is mondtad, hogy játszol vele :)
    Hogyhogy nem indul, mit értesz ezalatt ?
  • péder
    1 segítséget szeretnék kérni kb. 3 hónapja, játszom vele erre most, semmi nem indul, csak a tréning, volt már másnak is ilyen?
  • Tuvok #5521
    Éljen a II/A
  • GarET
    elkezdtem a magam szorakozására forditgatni.9 ahol lehetett meghagytam a hosszt:) de ugye ez néhol lehetetelen, és hát akkor hol is kell belepiszkálni ebbe a dologba?? megtudnád mondani, esetleg privi?
  • Piedon
    Nem. Lehet többet is használni csak nem jeleniti meg.Azaz megjeleniti, csak akkor bele kell piszkálni még egy helyen a játékba. Miért a kérdés?
  • GarET
    Lehet hogy hülye kérdés lesz, de a fordításnál, csak meghatározott sor hosszúság van, és azt nem lehet túllépni?-Tehát csak ugyanannyi karaktert lehet használni, mint amennyi eredetileg volt a sorban?
  • Tuvok #5517
    "The reason for it taking around a month to get the patch finished? We want it fully and extensively tested so it doesn’t cause problems to your game. The last thing we want to happen is to break more things than we fix.

What’s going to be fixed? Many things. Again, I can’t commit to anything as some things might be changed in the testing/development of the patch. (If anyone you become lucky enough to see readme’s for patches then you’ll see what I mean)"

Posted by:
    UbiRazz
    UK Community Manager
  • Tuvok #5516
    Ilyen nekem is van :)
    2 romboló konyec, + jön egy PT Boat, ő a fedélzeti ágyúval lőttem ki, aztán sikerült még egy DD-t kilőnöm akusztikus torpedóval, utána sorban jöttek a rombolók, legalább 10, esélytelen volt átjutni :(
  • Placebó
    Mozgalmas este lesz. Gibraltar ROXX!!!!
    Két ovatlan rombolo maradványai láthatok a háttérben...:)
  • Tuvok #5514
    Ebben benne van : klikk

Asszem ezt is berakatom a FAQ-ba, ha Etni hazaér :)
  • Homer Simpson
    Kösz a segitseget :-) Még egy, nincs valami lista, hogy melyik flottila melyik kikötőhöz tartozik? Próbálok sasszézni másik helyre de már kettőnél benyaltam Lorientet, és többször nem szeretném :-) Ja a radart megkaptam végre :-)
  • Tuvok #5512
    Itt meg kicsit esélytelen voltam a sok XXI-el szemben, de talán nem vallottam nagy szégyent 1 db romboló és egy Fiji cirkáló elsüllyesztésével :)
  • Tuvok #5511
    Van még mit gyakorolniuk :D