Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
én meg voltam akkora paraszt hogy majdnem csináltam neked egy logot ....

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ChevyG
www.magyarositások.hu

de még nincs kész
ChevyG
LOL
itt a link:http://etnies.muskatli.hu/sh/index.html

topik föcim, pirossal a kép alatt:"Magyar Silent Hunter III FAQ. Elõbb olvasd el, utána kérdezz itt!"
Tuvok
Ehh 😊

gabber_saviola
köszönöm szépen! végre egy normális ember a topikban 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Tuvok
Most készül .

gabber_saviola
nah akkor valaki az értelmesebb fajtábol válaszolna, merre van a gáméhoz magyarítás?

Tuvok
Egy játék nem arról szól .

gabber_saviola
nehogy dobjál egy liket , mert meg fogsz szakadni ..........

ChevyG
faq-ba
gabber_saviola
halihó sziasztok!

honnét tudok magyarítást letölteni?

[NST]Cifu
Miért nem? A jelentések kiterjednek arra is, hogy hol nem érdemes keresgélni. Ha meglátsz az adott körzet közelében egy nagy konvojt, akkor valószinüleg az lesz az, ilyenkor felesleges az idõt pazarolni, és keresel valódi célokat.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

datango
köszi fijuk a tippet , alkalmazom majd ..! 😊

Tuvok
Szvsz ha bármilyen szankció érhetne semleges hajók elsüllyesztésével, akkor nem küldenének ilyet :

[NST]Cifu
Akkor nem nyert....

[NST]Cifu
Ha már észvettek, akkor oly mindegy, lévén aktív szonárral keresnek (az a bizonyos jól hallható 'ping'). Az elõl nem tudsz elbújni, marad az elmenekülés, merülj le 100-150 méter mélyre (tengótípustól függõen) lassan, 3 csomóval araszolj el minél messzebb, és ha van decoy-od (asszem 1943-ban jelenik meg), akkor dobáld szépen lassan ki. Ja, és közben imádkozz...

természtesen ne a mélyvizi bombákba manõerezz😊<#nevetes1>
okosan deploy decoy, és állandó manõverezés!
én úgytom hogy a realisztilusság növeléséért, nem jár több renown, ez is a baj!!!
datango
amugy hogy lehet "eltunni" 170m es vizben ha felettem 5 cirkalo ... teljes csend , motor all es megis latnak... ? tipp?

datango
mind1 az csak legyen már magyar szöveg 😄

Piedon
Lehet, hogy semmit nem érnél el vele ha "kiadná" a 0.90-es magyarítást mert még igazítani kell, hogy kiférjenek a szövegek mert nagyon sok helyen az eredeti szöveg rövidebb volt, így a pozicíójukat is módosítani kell.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Tuvok
~ 60 %

[NST]Cifu
Érdekes.... Milyen realitás mellett játszol? Lehet, hogy az is befolyásolja a pontokat?
Nálam csak a külsõ nézet van be-, illetve a torpedók kézi beállítása van kikapcsolva, minden egyébb realisztikusra van rakva.

Tuvok
136e
Szinte kizárólag tankerek, esetleg pár C3, de semlegesre soha nem szoktam lövöldözni, csak most az utolsó küldiben kellett a pont az új hajóra .

[NST]Cifu
126e BRT, de milyen hajók? Ha semlegeseket lõsz ki, akkor Szvsz azért nem jár pont...

Tuvok
De mitõl függ, hogy mennyi renown jár ? Mert mentem már haza 136ezer brt-val és nem kaptam 2000-nél többet .

[NST]Cifu
Ha kimész, és nem is lõsz ki senkit, akkor is kapsz renown pontot, tehát az az 1000 pont nem túl sok... Én 2-4 kisebb ellenséges hajóért (Small Merchant, Small Tanker) kaptam 2000-2500 pontot...

Tuvok
GCW-n van az alaphoz (1.0) nodvd cucc ...

Tuvok
Levonni ?? Azt azért nem, egyik küldetésem alatt csak semleges hajókat lõttem ki (T3, 2 x T2 és Pass . Liner), és több lett kb . ezer ponttal . Maximum kevesebbet ad hozzá .

lipovics
Talaltam ket akkora bugot, hogy ihaj.

1: megvettem az XXI-t 30.000 hirnevert. Utana visszatoltottem az elozo mentest (kuldetes utan, bazison). Meghagyta az XXI-t es visszaadta a 30.000 renownt.

2: Ha legalabb ket vetocsovet tarazol be, kikapcsolod az automata betoltest, amelyiket nem kezdtek el betolteni probald meg visszahuzni a tarolokba. Nem engedi, de betarazza a torpedot, azonnal kiloheto.

Ezek azert eleg komoly hibak szerintem
lipovics
Igen, az ellenseget hozzaadja, a semlegest meg levonja 😄
lipovics
Azert jobb 1024mb 333Mhz, mint 512mb 400Mhz. Igaz, hogy 333Mhz-n fog menni, de lesz hova pakolnia a cuccot es nem a vinyorol kell berangatnia jatek kozben (a szaggatas mindig ebbol van)
Zsolo007
Elvileg be lehet szerelni csak nem sok értelme van mert a lassabbiksebességével fog menni a memória. Bár jó lenne tudni milyen procid van, mert hiába veszel 2 400-as modult ha az FSB nem elég magas, az meg a procitól függ.....

Úgyhogy lehet párba rakni 333-at meg 400-at de nem sok értelme van.

És a 9200 gyenge. Sõt nemvagyok benne biztos hogy van benne shader, (általában alsókategóriában nem szokott lenni) viszoint ha van is akkor olyan eszméletlenül lassú lesz hogy.......Lévén nagykiterjedésû vizet kell shaderrel renderelnie, a 9200-ba meg ha van shader akkor nem lehet több 2 futószalagnál........szal ajánlatos videókarit cserélni 😊

Ha eredetit veszel DVD meghajtó nélkül nem fog menni.

lipovics
A 9200 lehet a kritikus pont. Nem tudom milyen a memoriad, a 333-ok es a 400-ok mennek tutira parba.
Kandurex
A warez megy dvd nélkül +csak emu kell hozzá (alkohol, daemon tools stb. stb.)

...be...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lenne egy config kérdésem.
Mi az esélye hogy egy (2.6, 512MB, ati 9200) -on szerény grafikával türhetõ sebességet produkál a game?
Ja! És hajlandó DVD nélkül is futni vagy minden indításkor kéri?
Mert DVD-m még nincs.

És 1db abszolút laikus kérdés a végére:
A memoriánál megadnak valamien adatot Mhz-ben. Namármost ha a 2 modulnak (512+512) kulönbözö ez az értéke attól még beszerelhetem a gépbe???
Kandurex
Hogy lehet a célpontoknak különbözõ részeire célozni a torpedókkal? Mert nekem mindig a hajócsavar - hátsó részt lõnné alapból a progi, csak az segít ha célpont sebességét korrigálom kicsit gyorsabbra. Van valami más megoldás is? ja még annyi, hogy hol kell a torpedók merülésének m -beállítani? Elõre is thx.

Magyarításhoz nagy riszkpekt, halkan megjegyzem nekünk már a 90% fordítás is álom lenne, ha kiadnád, mint beta test 0.9 vagy hasonló 😉 szal 😄 kérjük, köszi 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ChevyG
én kb 2 hetet tudtam várni!
most kezdem kiismerni, hogy mi micsoda a hajón.
elsö küldi: két V&W rombolót küldtem a hullámokba!
Irigyellek benneteket. Sajna nekem nincs pénzem a bolti verzióra, így várom a "normális" törés megjelenését😞 Addíg is folyamatosan olvasom a fórumot, és fájdítom a szívemet😊 Mindenkinek jó merülést, és eredményes vadászatot😊

lipovics
Magyaritas ott tart perpill, hogy a kb 4700 sorbol mar 4200 le van forditva. Van par igen nehez kifejezes, sztem a vegen lesz megint brainstorming 😊
lipovics
Ja, nekem XXI van mar 😊 Viz alatt 17 csomo, eleg jol lehet vele taktikazni.
lipovics
Hatulrol erkeztem (ami pedig nem szokasom). A Hunterek negyszoget alkottak, egy meg az anyahajo korul cirkalt. Eszak-keletrol kozelitettem a felszinen, hogy meglasson a a hatso ket rombolo. Meg is lattak, lemerultem periszkopra, kidugtam a a csovet, hogy lassak, merre vagyok. A messzebbrol erkezo nem akart eszrevenni, ezert kidugtam a snorkelt is. Motorokat leallitottam, bealltam ugy, hogy az elsonek erkezo 0-nal legyen. Megvartam, amig lelassit 30 csomorol (kb 1000 m) 12-re. Ekkor elengedtem az elso Zaunkoniget (kb 700-rol), nem is fordult, elkuldte a levesbe az elso rombolot. Maximalis sebesseggel hatra, kozben fordulas, hogy a masikkal is eljatszam. Ezt nem talalta el a Zaukonig elsore, utanafordult es kicsinalta. Lehuztam periszkopot es snorkelt, merules 100 m-re, max sebesseg elore es egy sarlo iranyt felvele kikerultem a tavolrol erkezo 3 rombolot. Kozben kidobta 2 deploy decoyt, es amikor kozel ert az egyik rombolo, valtottam osonasra. A 3 romoblo meg ott hajigalta a melysegi bombakat a zavarokra, 1000 m-re eltavolodtam toluk, teljes gaz, periszkopra fel. ÉNY utana DNY es oldalaba kerultem az anyahajonak. Sortuzre allitottam, 3 torpedot engedtem el 500 meterrol. Utobb kiderult, hogy kar volt, az elso felrobbantotta (ez azert meglepo volt). Ekkor elindultak felem a hunterek, ujra eljatszottam a fenti muveletet, csak most nem sarlo, hanem eszakra egyenesen osonas a vegen. 😊

Az elso rombolo:

Az atvert rombolokbol ketto (harmadik nem fert ra a kod miatt 😞)

A fofogas (latszik a fele tarto foloslegesen kilott FAT I)

Es amikor becsapodik:
datango
ok , kösz majd szolj ha készen van a madzsarítás .)

/egy tipp: a faq ba a "térkép" menu pont alá belehetne rakni a "legérdekesebb" képeket ... ! nem ? /

Tuvok
Renown szempontjából van különbség a semleges és ellenséges hajó közt ?

Hogyan lehet 3 rombolót egyszerre átverni? A felszínen teljes sebességgel kellett megelözzed a tüzelöpozícióhoz. Hogy sikerült úgy összehozni, hogy ne kapjanak el?

lipovics
Elkaptam egy ilyet most (vegre, mar 3 passanger megvolt, ilyen meg nem)

Nehez volt hozzaferni, mert 5 Hunt III vedte, kettot leszedtem, harmat atvertem. Eleg gazos volt, mert 12 csomoval haladt, en meg hatulrol kozelitettem, mire melle kerulte tuzelo szogben, eleg maceras volt a rombolok miatt (cirka 1 oras taktikazas volt)

Magyaritas nagyon jol all, kb 90%, eppen a hibakat javitom rajta.
datango
király a faq , magyarítá van már?

Gundark
Most valami nyerõszériám van<#vigyor3>Az egész mostani járõröm alatt nem volt vihar, egyszer köd, úgy fél órára, a c3asok sorban jönnek, mindhaz van idõm helyezkedni, és egy lövéssel kinyírni, szembejövõ konvoj, benne 3 t3as <#vigyor3>Szerintem a következõnél majd visszakapom<#nevetes1>A silent 4 et bele lehet majd installálni ebbe aképpen mint mondjuk az il2 FB be a PF-et? Remélem lesz benne japi tengó is<#nevetes1> egy olyan nagy furcsát repülõkkel kipróbálnék<#awink>

Tuvok
itt találsz pár hasznos infót, amivel bõveíteni lehet, de gondolom ismered