347
:)
  • engine
    starforce szerintem tuti lesz, csak legalább jelenne meg itthon is
  • hegyimenő
    jó kis képek bár szerintem ezeken még dolgozni fognak mert még nem néznek ki túl jól, de ha így megy akkor jó játék lehet csak szálljanak le a starforceról!!
  • engine
    csak hibrid megoldások voltak a starforce védelem miatt :(
    Nem tudom bárhol is megtalálható-e még.
    Talán file cserélő rendszereken...
  • Hay #24
    Hi!
    Honnan tudnám letölteni a CM4 full verziót (ftp)?
  • engine
    Megjelentek az első képek a cyanide forumban :)
  • hegyimenő
    Hello! Nem semmi hogy ide még ír valaki.
    Már nagyon várom 5-öt mert elég jó lesz szerintem, végülis 2005-öt írunk :)
  • engine
    Üdv!

A hivatalos forumon éledezik a cym 5 :)
  • Etelkozi Vata
    A Digital Jesterstől rendeltem meg, az interneten keresztül.
    Ha érdekel, akkor a CM3 topicban van link, bár ide is leírhatom:

www.digitaljesters.com

Összesen 10 rugóba került és három nap alatt megérkezett.
    Kell hozzá egy internetes vásárlásra alkalmas bankkártya (illetve annak adatai és fedezet :)), pl. VISA classic.
  • Spline
    Üdv!

Vata: honnan és mennyiért vetted a játékot?
  • Etelkozi Vata
    Egyszerűen elindítod és kész, feltelepül magától.
    Ha warez verziód van, akkor ne kisérletezz vele, nem fog menni.
  • blazini
    Hi!
    Valaki írja már meg hogy a patch-et hogyan kell fölrakni mert nem tudom megcsinálni! 3-at töltöttem le!1.1 1.2 1.3 patch.

Köszi!
  • Etelkozi Vata
    Mint látod, ide havonta egyszer ír valaki.
    Mivel nekem az eredeti van meg, fogalmam sincs, miről beszélsz, így segíteni sem tudok.
  • shad0w
    aki tud segíteni az írjon már légyszives
  • shad0w
    sziasztok! nekem is megvan a játék, warez oldalról (természetesen ) namost az van, hogy feltelepítettem a második módszerrel (amihez kell a demo a patch a crack és a teljes gáme) és el is indul a játék. DE amikor betöltené a versenyt egyszerűen kilép windózba. Egyszerűen nem érte, hogy miért, ahol menedzselni kell még megy a dolog, de mikor verseny következne kidob windózba. Tudna nekem valaki segiteni, hogy mit csináljak vele hogy működjön? Tenx előre is! Pá!
  • Etelkozi Vata
    Igen, tudtál köszönöm.

Jók ezek a tíz napos üzenetváltások. :)

Most, csak hogy felhozzam a topikot, szeretném az eredeti példánnyal rendelkezőket felcsábítani a gamecenterre.
    Nekem csak egy régi 33,6-os modemem van, de így is kiválóan lehet multizni.

Szóval felszólítom az érdeklődőket, hogy írjanak már ide a topikba, hozzunk össze valamikor egy jó multipartit.
  • maptel
    Az elején mindig elmennek egy páran de azokkal nem kell foglalkozni mindig hátba vágják őket(csak a ucsó 30-on ha sík, ha hegy akkor az utolsó hegyen ugyis megfogják). Az lényeges hogy mennyi frissítőd van mert egy épph. 4-es friss-vel jobban lehet menni, mint egy teli 3-sal, Így ha nem muszáj ne frissíts. A fehér csík elfogy semmi baj, rá nyommod, hogy menjen mintha a pelotonnak dolgozna, így általában a képességeinek megfelelően megy. A lényeg a zöld csík. Remélem tudtam segítenni.
  • Zolcsi01
    Van hozzá magyarosítás?
  • Etelkozi Vata
    Na ide is rég írtatok már, akkor is csak warez miatt.
    Ha érdekel még valakit ez a játék, és játszik is vele:

- Hogyan szoktatok hegyi szakaszt nyerni, vagy egyáltalán jól szerepelni?

Én most 2008-ban vagyok, Wiesenhof, Simoni a kapitányom.
    Felkészítettem a Giro del Trentinora (very good fizikai állapot), ahol van két jó hegyi szakasz. Szponzori feladat volt az első ötben végezni.
    A következő történt.
    1. szakasz
    Mindjárt az elején elment vagy 20 bringás.
    Én öt segítővel a peloton élére álltam, vittem a tempót, így maximum 3 perc volt a különbség. Simoni a peloton elején utazott. Mikor jött a második hegy, a peloton 40 fősre olvadt, elől már csak Sosenka ment egydül, de majd 4 perccel. A segítőim (pl.Sella, 85 mountain) diktálták a tempot, de nem csökkent a különbség. Közben már más csapatok is dolgoztak.
    Végül támadtam Simonival, és itt jön a baj.
    Olyan gyorsan lemegy a fehér csík, hogy a támadás után azonnal frissíteni kell. Egyet a szaksz közben is kell, az már kettő. Maradt kettő. De szinte nem is tudott elszakadni a pelotontól, átlag 6-10 %-os emelkedőn. Végül harmadik lett, de majd 2 perc hátránnyal.

Ami a fő problémám, hogy hogyan kell kezelni a fehér csíkot, és hogyan kell gazdálkodni vele?

Mondanom sem kell egyébként, hogy a második szakaszon több mint 3 percet vesztettem az elsőkhöz képest, akik mountain értéke kb. 10-zel rosszabb, mint Simonié.

Hogy is van ez?
  • Emery
    A Nehezebbik (masodik) megoldas mukodik, jo jatek nagyon
  • Emery
    Patch
    A Crack
    Innen leszedheted a Demo-t

A Demohoz sajnos nem talaltam mukodo kepes cracket
  • Emery
    [Telepítés]
    ~~~~~~~~~~~
    Nos az elindításra 2 módszer van! Egy könnyebb és egy nehezebb. A könnyebb módszerrel nem biztos,
    hogy mindenkinek elindul, de a nehezebb módszerrel megy midnenkinek! Nos íme:

Könnyebb elindítási mód:
    ------------------------
    1) Csomagold ki a képfájlokat!

2) Írd ki JÓ MINŐSÉGŰ (nem noname) írható (CD-R) CD-re 4x sebességgel a legújabb CloneCD-vel
    -Protected PC Game funkcióval

3) Telepítsd fel a játékot

4) Indítsd el a játékot, majd ha kéri a SF3 védelmet, akkor índítsd újra a gépet

5) A másolás védelem kérni fog cd-kulcsot:89LHX3-EYP39J-6V8AA8-JJ6JC9 (Előfordulhat olyan is, hogy nem kér!)

Nehezebbik módszer:
    -------------------
    Először is kellenek az alábbi dolgok hozzá:
    - a teljes játék letöltve
    - a cycling manager 4 demója
    - az 1.1-es patch
    - és egy crack a demóhoz

Ezek után ilyen sorrendben kell felrakni a fenti dolgokat (a könyvtárnevek fontosak az érthetőség szemponjából)
    - fel kell rakni a demót egy külön "cycling manager 4 demo" könyvtárba
    - ezután kell felrakni a patch-et a "cycling manager 41" könyvtárba
    - fel kell installálni a teljes játékot a "cycling manager 4" könyvtárba

Most jön a neheze:
    - a patch könyvtárából ("cycling manager 41") át kell másolni a "cdexporter" és "gui" könyvtárakat a "cycling manager 4 demo" könyvtárba.
    Ha esetleg nem találod a "cdexporter" könyvtárat akkor elég a teljes játék könyvtárából ("cycling manager 4") átmásolni

- másold át a "cym2004.exe" és "graphics.dll" fájlokat a letöltött crackből, a "cycling manager 4 demo" könyvtárba

- utolsóként másold át a "MSH2004", "database" és "texture" könyvtárakat a "cycling manager 4" könyvtárból a demó könyvtárába ("cycling manager 4 demo")

Megjegyzés: könnyebbik módszerrel nem biztos,hogy működik mindenkinek, de a nehezebb módszerrel
    100%, hogy mindenkinek FUTni fog a játék.

En ezt talaltam csak rola.
    Nekem elindul a jatek, de amikor betoltene a palyat akkor kilep windowsba
  • ricsi1
    majd lesz!
  • huN4m
    nincs hozzá cd kulcs így használhatatlan
  • joe69
    ez engem s erdekelne...ha dc akkor megosztanad?
  • ricsi1
    vaygis háromhoz;)
  • ricsi1
    én is csak négyhez találtam,nade honna van ez meg neked?
  • huN4m
    Sziasztok!
    Metgvan a game,de az a kibaxott Starforce 3 cd kulcsot kér....kitudna segíteni valaki 1 cd kulcsal? Én már próbáltam keresni a neten...reménytelenűlKitudna segíteni valaki?