347
:)
-
engine #27 starforce szerintem tuti lesz, csak legalább jelenne meg itthon is -
hegyimenő #26 jó kis képek bár szerintem ezeken még dolgozni fognak mert még nem néznek ki túl jól, de ha így megy akkor jó játék lehet csak szálljanak le a starforceról!! -
engine #25 csak hibrid megoldások voltak a starforce védelem miatt :(
Nem tudom bárhol is megtalálható-e még.
Talán file cserélő rendszereken... -
Hay #24 Hi!
Honnan tudnám letölteni a CM4 full verziót (ftp)?
-
engine #23 Megjelentek az első képek a cyanide forumban :) -
hegyimenő #22 Hello! Nem semmi hogy ide még ír valaki.
Már nagyon várom 5-öt mert elég jó lesz szerintem, végülis 2005-öt írunk :) -
engine #21 Üdv!
A hivatalos forumon éledezik a cym 5 :) -
Etelkozi Vata #20 A Digital Jesterstől rendeltem meg, az interneten keresztül.
Ha érdekel, akkor a CM3 topicban van link, bár ide is leírhatom:
www.digitaljesters.com
Összesen 10 rugóba került és három nap alatt megérkezett.
Kell hozzá egy internetes vásárlásra alkalmas bankkártya (illetve annak adatai és fedezet :)), pl. VISA classic. -
Spline #19 Üdv!
Vata: honnan és mennyiért vetted a játékot? -
Etelkozi Vata #18 Egyszerűen elindítod és kész, feltelepül magától.
Ha warez verziód van, akkor ne kisérletezz vele, nem fog menni. -
blazini #17 Hi!
Valaki írja már meg hogy a patch-et hogyan kell fölrakni mert nem tudom megcsinálni! 3-at töltöttem le!1.1 1.2 1.3 patch.
Köszi! -
Etelkozi Vata #16 Mint látod, ide havonta egyszer ír valaki.
Mivel nekem az eredeti van meg, fogalmam sincs, miről beszélsz, így segíteni sem tudok. -
#15 aki tud segíteni az írjon már légyszives -
#14 sziasztok! nekem is megvan a játék, warez oldalról (természetesen ) namost az van, hogy feltelepítettem a második módszerrel (amihez kell a demo a patch a crack és a teljes gáme) és el is indul a játék. DE amikor betöltené a versenyt egyszerűen kilép windózba. Egyszerűen nem érte, hogy miért, ahol menedzselni kell még megy a dolog, de mikor verseny következne kidob windózba. Tudna nekem valaki segiteni, hogy mit csináljak vele hogy működjön? Tenx előre is! Pá! -
Etelkozi Vata #13 Igen, tudtál köszönöm.
Jók ezek a tíz napos üzenetváltások. :)
Most, csak hogy felhozzam a topikot, szeretném az eredeti példánnyal rendelkezőket felcsábítani a gamecenterre.
Nekem csak egy régi 33,6-os modemem van, de így is kiválóan lehet multizni.
Szóval felszólítom az érdeklődőket, hogy írjanak már ide a topikba, hozzunk össze valamikor egy jó multipartit. -
maptel #12 Az elején mindig elmennek egy páran de azokkal nem kell foglalkozni mindig hátba vágják őket(csak a ucsó 30-on ha sík, ha hegy akkor az utolsó hegyen ugyis megfogják). Az lényeges hogy mennyi frissítőd van mert egy épph. 4-es friss-vel jobban lehet menni, mint egy teli 3-sal, Így ha nem muszáj ne frissíts. A fehér csík elfogy semmi baj, rá nyommod, hogy menjen mintha a pelotonnak dolgozna, így általában a képességeinek megfelelően megy. A lényeg a zöld csík. Remélem tudtam segítenni. -
#11 Van hozzá magyarosítás? -
Etelkozi Vata #10 Na ide is rég írtatok már, akkor is csak warez miatt.
Ha érdekel még valakit ez a játék, és játszik is vele:
- Hogyan szoktatok hegyi szakaszt nyerni, vagy egyáltalán jól szerepelni?
Én most 2008-ban vagyok, Wiesenhof, Simoni a kapitányom.
Felkészítettem a Giro del Trentinora (very good fizikai állapot), ahol van két jó hegyi szakasz. Szponzori feladat volt az első ötben végezni.
A következő történt.
1. szakasz
Mindjárt az elején elment vagy 20 bringás.
Én öt segítővel a peloton élére álltam, vittem a tempót, így maximum 3 perc volt a különbség. Simoni a peloton elején utazott. Mikor jött a második hegy, a peloton 40 fősre olvadt, elől már csak Sosenka ment egydül, de majd 4 perccel. A segítőim (pl.Sella, 85 mountain) diktálták a tempot, de nem csökkent a különbség. Közben már más csapatok is dolgoztak.
Végül támadtam Simonival, és itt jön a baj.
Olyan gyorsan lemegy a fehér csík, hogy a támadás után azonnal frissíteni kell. Egyet a szaksz közben is kell, az már kettő. Maradt kettő. De szinte nem is tudott elszakadni a pelotontól, átlag 6-10 %-os emelkedőn. Végül harmadik lett, de majd 2 perc hátránnyal.
Ami a fő problémám, hogy hogyan kell kezelni a fehér csíkot, és hogyan kell gazdálkodni vele?
Mondanom sem kell egyébként, hogy a második szakaszon több mint 3 percet vesztettem az elsőkhöz képest, akik mountain értéke kb. 10-zel rosszabb, mint Simonié.
Hogy is van ez? -
#9 A Nehezebbik (masodik) megoldas mukodik, jo jatek nagyon -
#8 Patch
A Crack
Innen leszedheted a Demo-t
A Demohoz sajnos nem talaltam mukodo kepes cracket -
#7 [Telepítés]
~~~~~~~~~~~
Nos az elindításra 2 módszer van! Egy könnyebb és egy nehezebb. A könnyebb módszerrel nem biztos,
hogy mindenkinek elindul, de a nehezebb módszerrel megy midnenkinek! Nos íme:
Könnyebb elindítási mód:
------------------------
1) Csomagold ki a képfájlokat!
2) Írd ki JÓ MINŐSÉGŰ (nem noname) írható (CD-R) CD-re 4x sebességgel a legújabb CloneCD-vel
-Protected PC Game funkcióval
3) Telepítsd fel a játékot
4) Indítsd el a játékot, majd ha kéri a SF3 védelmet, akkor índítsd újra a gépet
5) A másolás védelem kérni fog cd-kulcsot:89LHX3-EYP39J-6V8AA8-JJ6JC9 (Előfordulhat olyan is, hogy nem kér!)
Nehezebbik módszer:
-------------------
Először is kellenek az alábbi dolgok hozzá:
- a teljes játék letöltve
- a cycling manager 4 demója
- az 1.1-es patch
- és egy crack a demóhoz
Ezek után ilyen sorrendben kell felrakni a fenti dolgokat (a könyvtárnevek fontosak az érthetőség szemponjából)
- fel kell rakni a demót egy külön "cycling manager 4 demo" könyvtárba
- ezután kell felrakni a patch-et a "cycling manager 41" könyvtárba
- fel kell installálni a teljes játékot a "cycling manager 4" könyvtárba
Most jön a neheze:
- a patch könyvtárából ("cycling manager 41") át kell másolni a "cdexporter" és "gui" könyvtárakat a "cycling manager 4 demo" könyvtárba.
Ha esetleg nem találod a "cdexporter" könyvtárat akkor elég a teljes játék könyvtárából ("cycling manager 4") átmásolni
- másold át a "cym2004.exe" és "graphics.dll" fájlokat a letöltött crackből, a "cycling manager 4 demo" könyvtárba
- utolsóként másold át a "MSH2004", "database" és "texture" könyvtárakat a "cycling manager 4" könyvtárból a demó könyvtárába ("cycling manager 4 demo")
Megjegyzés: könnyebbik módszerrel nem biztos,hogy működik mindenkinek, de a nehezebb módszerrel
100%, hogy mindenkinek FUTni fog a játék.
En ezt talaltam csak rola.
Nekem elindul a jatek, de amikor betoltene a palyat akkor kilep windowsba -
#6 majd lesz! -
#5 nincs hozzá cd kulcs így használhatatlan -
joe69 #4 ez engem s erdekelne...ha dc akkor megosztanad? -
#3 vaygis háromhoz;) -
#2 én is csak négyhez találtam,nade honna van ez meg neked? -
#1 Sziasztok!
Metgvan a game,de az a kibaxott Starforce 3 cd kulcsot kér....kitudna segíteni valaki 1 cd kulcsal? Én már próbáltam keresni a neten...reménytelenűlKitudna segíteni valaki?