Cycling Manager 4

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

közben egy videokari frissités megoldotta, azért köszi

Üdv!

Végre van megint netem.
Szerintem elég jó lett, mostmát úgy tûnik tényleg csak a menõk bírják a hegyeket. Nincs az mint eddig, hogy hegyi befutón 30 azonos idõ az élen.

Megjelent pár új dolog /illetve a cym 2-bõl visszahozták/:
- védeni lehet versenyzõket,
- sprintnél állítható az intenzítás

Külsõség:
Grafika nagyot fejlõdött, de a motor hibájából adódóan a biciklisekrõl úgy verõdik vissza a fény, hogy az már vakító. Ezt persze ki lehet kapcsolni és onnantól gyönyörû.
A környezet sokkal változatosabb lett:
- többféle épület,
- nézõk /nagyon sokat dobnak a hangulaton/
- a táj maga is szépült, bõvült
A nehézség még kérdéses, mert most viszonylag könnyû volt Basso-val nyerni, hardon.

Mindent összevetve az eddigi legjobb cym fog hónap végén - sajnos csak a külföldi boltok polcain - megjelenni.

Nickname: próbáltad min.-re venni a grafikát?
Neutral: nekem ilyen gondom csak elsõre volt. Nem írta ki de mint kiderült elvárta, hogy újra induljon a rendszer...

nekem kék minden, a versenyzök a táj egyrésze... valami ötlet? :/

Nekem meg nem mozog az egér, meg szaggat rendesen. De a grafikája elég jó.

klassz nekem megvan a demo de nincs directx 9.0c 😄 szívás mondj róla valami jót 😊
Megjelent a demo 😊

Sõt már Hétfõre javították a moderátorok 😞

már 9 és 12-õt írtak, de engem nem a demo hanem a teljes érdekel 😄
Csötörtök és Péntek - Csötörtök és Vasárnap 😊

Focus Home Interactive bejelentése szerint Csötörtök és Péntek (Jún.6-Jún9.) között valamikor adják ki a DEMOT 😊

Pro Cycling Manager 2005-06
tessék parancsolni
vmelyik honlapon olvastam róla cuccokat, hát jó lesz mit mondjak lehet pl pályát szerkeszteni.
azt hiszem csinálok egy himalája etapot azt megnézzük ki mire megy 😄
a honlap ha meglesz bemásolom
Egyenlõre nincs hivatalos info, de eddig minden évben a TOUR elõtt 1 héttel jött kb.

GuRu
Tudni már valamit a megjelenés dátumáról?

Megjelent pár ígéretes kép a
Cyanide forumán 😊

na jól hangzik a név, ha szép lesz és kijavítják az elõzõ részek hibáit (pl: Starforce 😊) akkor igen jó játék lesz
Készül és a Pro cycling Manager nevet kapta a keresztségben.
Azt nem tudom, hogy a névváltás a kiadott sportjátékok nevének egységesítese miatt van, vagy az idén bevezetett pro tour miatt....

Hi
Az 5. részrõl mit lehet már tudni??

eurosport-on Flandriai körverseny!!! 😊

na ebben igazad van ez lenne még jó megoldás, de nem hiszem hogy megjelenik sajnos 😞
starforce szerintem tuti lesz, csak legalább jelenne meg itthon is

jó kis képek bár szerintem ezeken még dolgozni fognak mert még nem néznek ki túl jól, de ha így megy akkor jó játék lehet csak szálljanak le a starforceról!!
csak hibrid megoldások voltak a starforce védelem miatt 😞
Nem tudom bárhol is megtalálható-e még.
Talán file cserélõ rendszereken...

Hi!
Honnan tudnám letölteni a CM4 full verziót (ftp)?
Megjelentek az elsõ képek a cyanide forumban 😊

Hello! Nem semmi hogy ide még ír valaki.
Már nagyon várom 5-öt mert elég jó lesz szerintem, végülis 2005-öt írunk 😊
Üdv!

A hivatalos forumon éledezik a cym 5 😊

A Digital Jesterstõl rendeltem meg, az interneten keresztül.
Ha érdekel, akkor a CM3 topicban van link, bár ide is leírhatom:

www.digitaljesters.com

Összesen 10 rugóba került és három nap alatt megérkezett.
Kell hozzá egy internetes vásárlásra alkalmas bankkártya (illetve annak adatai és fedezet 😊), pl. VISA classic.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Üdv!

Vata: honnan és mennyiért vetted a játékot?
Egyszerûen elindítod és kész, feltelepül magától.
Ha warez verziód van, akkor ne kisérletezz vele, nem fog menni.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Hi!
Valaki írja már meg hogy a patch-et hogyan kell fölrakni mert nem tudom megcsinálni! 3-at töltöttem le!1.1 1.2 1.3 patch.

Köszi!
Mint látod, ide havonta egyszer ír valaki.
Mivel nekem az eredeti van meg, fogalmam sincs, mirõl beszélsz, így segíteni sem tudok.

shad0w
aki tud segíteni az írjon már légyszives

don't give a fuck

shad0w
sziasztok! nekem is megvan a játék, warez oldalról (természetesen ) namost az van, hogy feltelepítettem a második módszerrel (amihez kell a demo a patch a crack és a teljes gáme) és el is indul a játék. DE amikor betöltené a versenyt egyszerûen kilép windózba. Egyszerûen nem érte, hogy miért, ahol menedzselni kell még megy a dolog, de mikor verseny következne kidob windózba. Tudna nekem valaki segiteni, hogy mit csináljak vele hogy mûködjön? Tenx elõre is! Pá!

don't give a fuck

Igen, tudtál köszönöm.

Jók ezek a tíz napos üzenetváltások. 😊

Most, csak hogy felhozzam a topikot, szeretném az eredeti példánnyal rendelkezõket felcsábítani a gamecenterre.
Nekem csak egy régi 33,6-os modemem van, de így is kiválóan lehet multizni.

Szóval felszólítom az érdeklõdõket, hogy írjanak már ide a topikba, hozzunk össze valamikor egy jó multipartit.

Az elején mindig elmennek egy páran de azokkal nem kell foglalkozni mindig hátba vágják õket(csak a ucsó 30-on ha sík, ha hegy akkor az utolsó hegyen ugyis megfogják). Az lényeges hogy mennyi frissítõd van mert egy épph. 4-es friss-vel jobban lehet menni, mint egy teli 3-sal, Így ha nem muszáj ne frissíts. A fehér csík elfogy semmi baj, rá nyommod, hogy menjen mintha a pelotonnak dolgozna, így általában a képességeinek megfelelõen megy. A lényeg a zöld csík. Remélem tudtam segítenni.
Zolcsi01
Van hozzá magyarosítás?

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

Na ide is rég írtatok már, akkor is csak warez miatt.
Ha érdekel még valakit ez a játék, és játszik is vele:

- Hogyan szoktatok hegyi szakaszt nyerni, vagy egyáltalán jól szerepelni?

Én most 2008-ban vagyok, Wiesenhof, Simoni a kapitányom.
Felkészítettem a Giro del Trentinora (very good fizikai állapot), ahol van két jó hegyi szakasz. Szponzori feladat volt az elsõ ötben végezni.
A következõ történt.
1. szakasz
Mindjárt az elején elment vagy 20 bringás.
Én öt segítõvel a peloton élére álltam, vittem a tempót, így maximum 3 perc volt a különbség. Simoni a peloton elején utazott. Mikor jött a második hegy, a peloton 40 fõsre olvadt, elõl már csak Sosenka ment egydül, de majd 4 perccel. A segítõim (pl.Sella, 85 mountain) diktálták a tempot, de nem csökkent a különbség. Közben már más csapatok is dolgoztak.
Végül támadtam Simonival, és itt jön a baj.
Olyan gyorsan lemegy a fehér csík, hogy a támadás után azonnal frissíteni kell. Egyet a szaksz közben is kell, az már kettõ. Maradt kettõ. De szinte nem is tudott elszakadni a pelotontól, átlag 6-10 %-os emelkedõn. Végül harmadik lett, de majd 2 perc hátránnyal.

Ami a fõ problémám, hogy hogyan kell kezelni a fehér csíkot, és hogyan kell gazdálkodni vele?

Mondanom sem kell egyébként, hogy a második szakaszon több mint 3 percet vesztettem az elsõkhöz képest, akik mountain értéke kb. 10-zel rosszabb, mint Simonié.

Hogy is van ez?

Emery
A Nehezebbik (masodik) megoldas mukodik, jo jatek nagyon

Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok

Emery
Patch
A Crack
Innen leszedheted a Demo-t

A Demohoz sajnos nem talaltam mukodo kepes cracket

Emery

~~~~~~~~~~~
Nos az elindításra 2 módszer van! Egy könnyebb és egy nehezebb. A könnyebb módszerrel nem biztos,
hogy mindenkinek elindul, de a nehezebb módszerrel megy midnenkinek! Nos íme:

Könnyebb elindítási mód:
------------------------
1) Csomagold ki a képfájlokat!

2) Írd ki JÓ MINÕSÉGÛ (nem noname) írható (CD-R) CD-re 4x sebességgel a legújabb CloneCD-vel
-Protected PC Game funkcióval

3) Telepítsd fel a játékot

4) Indítsd el a játékot, majd ha kéri a SF3 védelmet, akkor índítsd újra a gépet

5) A másolás védelem kérni fog cd-kulcsot:89LHX3-EYP39J-6V8AA8-JJ6JC9 (Elõfordulhat olyan is, hogy nem kér!)

Nehezebbik módszer:
-------------------
Elõször is kellenek az alábbi dolgok hozzá:
- a teljes játék letöltve
- a cycling manager 4 demója
- az 1.1-es patch
- és egy crack a demóhoz

Ezek után ilyen sorrendben kell felrakni a fenti dolgokat (a könyvtárnevek fontosak az érthetõség szemponjából)
- fel kell rakni a demót egy külön "cycling manager 4 demo" könyvtárba
- ezután kell felrakni a patch-et a "cycling manager 41" könyvtárba
- fel kell installálni a teljes játékot a "cycling manager 4" könyvtárba

Most jön a neheze:
- a patch könyvtárából ("cycling manager 41") át kell másolni a "cdexporter" és "gui" könyvtárakat a "cycling manager 4 demo" könyvtárba.
Ha esetleg nem találod a "cdexporter" könyvtárat akkor elég a teljes játék könyvtárából ("cycling manager 4") átmásolni

- másold át a "cym2004.exe" és "graphics.dll" fájlokat a letöltött crackbõl, a "cycling manager 4 demo" könyvtárba

- utolsóként másold át a "MSH2004", "database" és "texture" könyvtárakat a "cycling manager 4" könyvtárból a demó könyvtárába ("cycling manager 4 demo")

Megjegyzés: könnyebbik módszerrel nem biztos,hogy mûködik mindenkinek, de a nehezebb módszerrel
100%, hogy mindenkinek FUTni fog a játék.

En ezt talaltam csak rola.
Nekem elindul a jatek, de amikor betoltene a palyat akkor kilep windowsba

ricsi1
majd lesz!

huN4m
nincs hozzá cd kulcs így használhatatlan

ez engem s erdekelne...ha dc akkor megosztanad?

ricsi1
vaygis háromhoz😉

ricsi1
én is csak négyhez találtam,nade honna van ez meg neked?

huN4m
Sziasztok!
Metgvan a game,de az a kibaxott Starforce 3 cd kulcsot kér....kitudna segíteni valaki 1 cd kulcsal? Én már próbáltam keresni a neten...reménytelenûlKitudna segíteni valaki?

← ElőzőOldal 7 / 7