347
:)
-
#107 Úgy sem lesz jó, mert bugos a program. Az egyetlen működő, négyrészes, kiegészítőkkel teli cucc a #102-nél van. -
yozsee #106 "rename into Database.cdb, then it goes into Cyanide/Database/Original"
Nem a Custom könyvtárba kell bemásolni hanem az original-ba, akkor valszeg jó lesz. -
#105 ok,de olyan este 7-8 körül leszek itthon,majd küldd el priviben a Messenger címed! -
#104 kúúúúúúúúúúúúúúúúl :DDDD
Ha Te már játszottál korábbi verziókkal is, értekezhetnénk msn-en... -
#103 Kihúztam a meghajtókat és végül elindult hála az égnek :D -
#102 Megvan a probléma forrása.
Akinek real-name database kell, az egyetlen működőt ezen az oldalon érheti el.
Van itt fórum is, nagyon hasznos kis page. -
#101 Elkezded kicsomagolni a 001-est, és ő szépen végig kibontja. -
#100 A Real Name adatbázis letöltése után bemásoltam a Database/custom könyvtárba a cuccot, és a játék elején beállítottam, hogy azt az adatbázist használja.
Ez megy is, csakhogy amikor szerződést próbálok hosszabbítani egy versenyzőmmel, akkor előveszi a gép a régi adatbázist, és úgy kezeli, mintha nem az én (T-Mobile), hanem egy másik (T-Lekom) csapatban lenne.
Mit lehet tenni? Írjam felül a régit? -
maptel #99 mikor leszedtem a wandooról akkor .001 .002 stb típusokkal jött le.
Azokkal mit kell csinálni? -
#98 MEGY!!!!!!!
Most már tényleg csak egy tutorial kéne...
-
najó #97 miből kell mdft?alapbol mdf -
najó #96 hehe,legutobbi probálkozáskor csak kihuztam ugy tényleg nem indul el,hat lehet megprobálom megegyszer:)a kov védelem kikerülésénél remélem már a hangkartyát is kikell majd huzni esa netet is megszakitani:DD -
Raulicio #95 csak egy kérdés: Honnan szeditek le a gamet??:)
(DC-n senkinek sincs meg) -
maptel #94 Segítene vki, hogy ha letöltöttem akkor utána, hogy tudok abbol mdf filet csinálni!!
Danke -
#93 sirály, én meg szedhetem le még egyszer...
Van valahol valami leírás vagy akármi, hogy mi mit jelent a játékban (jó angol is)?
Mert tutorialnak semmi nyoma, én meg annyira nem vagyok zsír még. -
yozsee #92 Nah ha kihúzom + biosba is letiltom akkor elindul -
#91 :D ezt gondoltam,de amilyen dolgokra képes vagyok,sztem maradandó károkat okoznék...
Na mind1 majd megpróbálom -
yozsee #90 Én is kihúztam mind2-ből és két mini-image-el is próbáltam de egyikkel se akarja elindítani :( -
#89 Tutorial van? Mert nekem kellene... :) -
Spline #88 Üdv!
Egyébként elég jó a game, már letöltöttem hozzá Custom Stage-eket, és hát fantasztikus, egyébként a Cyanide forumába olvastam hogy lesznek Himalája szakaszok is csinálva a játékhoz, hát mit mondjak az elég érdekes lesz :)
http://downloads.dbll.nl/pafiledb.php -> itt találtok mindent ami kell a játékhoz. -
#87 megfogod, kihúzod -
#86 na jó de hogyan???? -
#85 Valaki tud linket real name adatbázishoz? (PCM5) -
Jasper #84 igen.szerintem -
#83 Hogy húzzam ki az adatkábelt a DVD meghajtóból?A CD íróból is ki kell? -
Jasper #82 És ha Jasper lehúzza az adatkábelt akkor működik neki is,juhhéj!!
Köszi.!!!
-
Spline #81 Üdv!
Amit leírtál, úgy csináltam én is de nem indult, ezért azt csináltam hogy kihúztam az adatkábelt a CD-ROM-ról és így elindult simán, remélem tudtam segíteni :) -
#80 Akinek esetleg a patch kellene,innen is le lehet tölteni:
http://games.kemedia.com/story.asp?SiteTextID=1343&Language=3 -
Jasper #79 Most próbáltam és nekem se jött be sajna. :-(( -
najó #78 nekem igyse megy,pedig kikapcsoltam az usbt,a cdt,mindent
amugy ez a link(mert nem latszik a tieden):
http://rapidshare.de/files/2774869/Rad.Sport.Manager.Pro.05.06.PROPER.WORKiNG.NOUSB.MiCLONE-VOLKSWAGEN.rar.html
ez mar SFN-el egyutt van -
Jasper #77 Ezt én még nem próbáltam csak ide másoltam egy másik forumból,jó próbálgatást.
No, megy ez a játék, csak egy kicsit macerás a telepítése, és persze nem minden gépnél garantált a siker a StarForce lemezvédelem miatt. Ide leírom, h nekem hogyan sikerült. Miután letöltötted innen a játékot:
1. Installáld fel (természetesen úgy, h pl.: Daemon-T-vel beolvasod a kapott mdf file-t).
2. Installáld fel a patchet a játékhoz (1.2b verzió) - itt megtalálod:
ftp://ftp.cyanide-studio.com/pcm/patches/...M_Patch_12B.exe - kb 30 MB
3.Töltsd le a mini-image file-t, ez ugyancsak egy mdf file (pár kB az egész) - itt találod:
http://rapidshare.de/files/2944908/Rad.Spo....05.06.rar.html
4. Le kell töltened a Starforce Nightmare (SFN) nevű apró progit (ez is 250 kB lehet) - ehhez nincs linkem, de a google-ba beírva könnyen rá lehet találni.
5. Ezek után Daemon-T-vel olvasd be a mini-image mdf file-t, majd inditsd el a SFN-t. Ezzel az alkalmazással kilehet kapcsolni egy csomó mindent, DE csak a Disable CD és a Disable node gombokra kattints (így nem lesz CD-ROM-od, erre figyelj).
6. El lehet indítani a játékot!
UI: Ha így sem megy, akkor meg lehet próbálni előbb a Biosban kikapcsolni a CD-ROM-ot, vagy manuálisan kihúzni és úgy próbálkozni.
EZ A MÓDSZER NEM 100 %-os, DE EDDIG CSAK ÍGY MŰKÖDÖTT!!! -
#76 SEGÍTSÉG!!!!!!!
Elkezdtem játszani a 4-gyel - úgy raktam fel a bonyolult módszerrel, ahogy korábban valaki írta -, de mikor versenyre kerül a sor, csak a csapatot tudom kijelölni, aztán pedig nem enged játszani, csak szimulálni. Miért? -
#75 Mivel az 5 nem megy, a 4-gyel kezdtem el játszani (illetve kezdek most).
Adatbázis frissítés van valahol? Mert gáz a T-Lekom meg Ullrech és ilyenek. -
#74 Bakker, most szedem. Elszomorítotok... :((((( -
Jasper #73 Azzal se nem fog menni ám sajna -
#72 Tudna valaki adni serialt? -
yozsee #71 Nem is fog valószínű működni :(((
Ugyanaz a verziójú védelem van rajta mint a Splinter Cell 3-on, és ha azt eddig nem tudták feltölrni akkor ezt se fogják... -
#70 asszem wandoo fórumjában olvastam ezekről a starforce kiirtó szarságokról de senkinek nem működött sajnos... -
nick név #69 melyik kettöre gondoltál? leirnád részletesebben hogy próbáltad? thx -
#68 hihetetlen, hogy ennyire nincsenek megoldva az ilyen és hasonló dolgok...
aztán persze akkor pofáznak ha warez van, de nincs is más választása az embernek, gyakorlatilag rákényszerítik...