347
:)
-
engine #67 CD GALAXISban kérdeztem, mailben válaszoltak, miszerint nincs magyarországi forgalmazó :( -
#66 kipróbáltam, és utána észrevettem, hogy már jópáran próbálkoztak ugyanezzel, és ahogy nekik sem úgy nekem sem sikerült elindítanom a játékot
szal várhatunk arra, hogy feltörjék valahogy, de nem valsz h mostanában sikerülni fog
szal nem tudja valaki, hogy mikortól lesz kapható magyarországon, és nagyjából milyen árban? :D -
#65 elméletileg két program segítségével el lehet indítani, először kipróbálom és ha működik akkor jelzem :)
(sok esélyt nem látok rá, hogy elinduljon sajnos) -
Kubci #64 az mit jelent ha kiírom akkor menni fog? -
nick név #63 ugykell mint kb a cossacks-t, nekem soha nem indult a cossacks akármit szorakoztam a sf nightmare-val, kiis irtam, ugyhogy sztem nekem ez sem fog menni :( -
najó #62 egyorát szaroztam vele,de nem megy:(mondjuk kiirni nem akarom az tuti
tehat akinek van kedve szorakozni,elvileg kikell kapcsolni a cd/dvdt ugy mountolni kozbe valami starforce nightmare nevu csoda is nyomkodni vagy akarmit:) -
Jasper #61 Amint valaki tud valamit az elindításáról(crack,csel)vagy valami kérem tegye közkincsé!
Köszönöm -
Kubci #60 ok nem értek hozzá,ti cm 4-el milyen patchel jáccotok??valami olyan kéne amiben mennek a hegyi trikóra.én 1.4b-vel tolom de hegyre soha nem mennek!!!lécci mondjatok 1 jó patcht -
yozsee #59 Hiába installálnád fel, nincs feltörve. -
Since #58 www.nforce.nl és amint lehet látni nukeolva van....gondolkozzatok egy kicsit... -
Kubci #57 letöltöttem az összes fájlt!most mit kell velük csinálni ha rámegyek akkor kijön h kiválasztom e a listából,meg megkeresem a programot?most mit csináljak meg van az egész de ezt h insatllálom? -
Kubci #56 jasper neked mi nem sikerült benne? -
Kubci #55 Rad Sport Manager Pro 2005-Legends
elkeztenm ezt tölteni ez a pro cycling manager???1-esével töltöm utána ti tudjátok mit kell csinálni? -
Kubci #54 ha ezt 1 nap alatt letöltöm akkor elég 1 napra fizetni vagy h van ez? -
Jasper #53 Már lehet tőlteni,de nincs törve sehogy sem,vagy csak én vagyok a bénaitten van e -
Kubci #52 mármint pcm demóhoz lécci sewgítsetek minél elöbb! -
Kubci #51 ok,köszi az meg van,kell a patchez a videókártyám legújabb frissítésének letöltése,hol nézem meg milyen videokártyám van? -
engine #50 eddig egy cym részt sem tudtak maradéktalanul feltörni...
DirectX 9.0c a legfrisebb, ennél nincs újabb tudtommal. -
Kubci #49 Szerintetek mikor lehet a teljes PCM verziót letölteni a netről?? -
Kubci #48 hy!valaki pls adjon 1 linket honnan lehet letölteni a legújabb direct x-et(ha az nem a 9.0-ás),és hol nézem meg h melyik a videókártyámhoz tartozó legfrissebb letöltés? -
nick név #47 közben egy videokari frissités megoldotta, azért köszi -
engine #46 Üdv!
Végre van megint netem.
Szerintem elég jó lett, mostmát úgy tűnik tényleg csak a menők bírják a hegyeket. Nincs az mint eddig, hogy hegyi befutón 30 azonos idő az élen.
Megjelent pár új dolog /illetve a cym 2-ből visszahozták/:
- védeni lehet versenyzőket,
- sprintnél állítható az intenzítás
Külsőség:
Grafika nagyot fejlődött, de a motor hibájából adódóan a biciklisekről úgy verődik vissza a fény, hogy az már vakító. Ezt persze ki lehet kapcsolni és onnantól gyönyörű.
A környezet sokkal változatosabb lett:
- többféle épület,
- nézők /nagyon sokat dobnak a hangulaton/
- a táj maga is szépült, bővült
A nehézség még kérdéses, mert most viszonylag könnyű volt Basso-val nyerni, hardon.
Mindent összevetve az eddigi legjobb cym fog hónap végén - sajnos csak a külföldi boltok polcain - megjelenni.
Nickname: próbáltad min.-re venni a grafikát?
Neutral: nekem ilyen gondom csak elsőre volt. Nem írta ki de mint kiderült elvárta, hogy újra induljon a rendszer... -
nick név #45 nekem kék minden, a versenyzök a táj egyrésze... valami ötlet? :/ -
Neutral #44 Nekem meg nem mozog az egér, meg szaggat rendesen. De a grafikája elég jó. -
hegyimenő #43 klassz nekem megvan a demo de nincs directx 9.0c :D szívás mondj róla valami jót :) -
engine #42 Megjelent a demo :) -
engine #41 Sőt már Hétfőre javították a moderátorok :( -
hegyimenő #40 már 9 és 12-őt írtak, de engem nem a demo hanem a teljes érdekel :D -
engine #39 Csötörtök és Péntek - Csötörtök és Vasárnap :) -
engine #38 Focus Home Interactive bejelentése szerint Csötörtök és Péntek (Jún.6-Jún9.) között valamikor adják ki a DEMOT :) -
hegyimenő #37 Pro Cycling Manager 2005-06
tessék parancsolni -
hegyimenő #36 vmelyik honlapon olvastam róla cuccokat, hát jó lesz mit mondjak lehet pl pályát szerkeszteni.
azt hiszem csinálok egy himalája etapot azt megnézzük ki mire megy :D
a honlap ha meglesz bemásolom -
engine #35 Egyenlőre nincs hivatalos info, de eddig minden évben a TOUR előtt 1 héttel jött kb. -
#34 Tudni már valamit a megjelenés dátumáról? -
engine #33 Megjelent pár ígéretes kép a
Cyanide forumán :) -
hegyimenő #32 na jól hangzik a név, ha szép lesz és kijavítják az előző részek hibáit (pl: Starforce :)) akkor igen jó játék lesz -
engine #31 Készül és a Pro cycling Manager nevet kapta a keresztségben.
Azt nem tudom, hogy a névváltás a kiadott sportjátékok nevének egységesítese miatt van, vagy az idén bevezetett pro tour miatt.... -
Neutral #30 Hi
Az 5. részről mit lehet már tudni?? -
engine #29 eurosport-on Flandriai körverseny!!! :) -
hegyimenő #28 na ebben igazad van ez lenne még jó megoldás, de nem hiszem hogy megjelenik sajnos :(