347
:)
-
kalimpa #267 Hát be lehet mountolni ha all files megjelenítést választok, de a virtuális meghajtó úgy veszi, mint ha mégsem lenne, ugyanis nem lehet hozzáférni
-
hegyimenő #266 hát van az mdf meg mds fájlt az egyiket biztos kezeli a deamon ez 100% -
kalimpa #265 Naaaaaa....ki kéne írnom az egész cuccot, már minden megvan hozzá, csak nem tudom telepíteni, mert nincs mds file, se a daemon, se az alcohol nem ismeri fel csak az mdf-et, és nemsokára mennem kell, szóval valaki legyen már olyan kegyes, nyomja fel valahova csak az mds -t, és abbahagyom a nyávogást! -
kalimpa #264 Na valaki legyen jó hozzám! Lécci lécci lécci
-
kalimpa #263 A daemon tools nem kezeli az mdf kiterjesztést, szóval ez nem jó.
Esetleg valaki megdobhatna az mds kiterjesztésű file-al...lécci lécci
-
Monof #262 Hali!
Nincs kedve vkinek az oldal szerkesztésében segíteni? Frissítések felrakása, stb lenne a feladat, nem komoly! Ha igen, akkor írj e-mailt: [email protected]
-
Piko888 #261 pedig innen szedtem le én is
www.wanadoo.atw -
#260 egyetö visszaolvasolö és beállítodö démonitúlszt "fájltipusoknál" "all files"ra és démonitúlsz észreveszi és te is örülöl...
persze a cue-t is leszedheted ha úgy neked egyszerűbb, pl dc++ vagy rákeresel neten, lehet fentvan vhol :)
mintha egyszer talán nem is olyan régen már írtam volna valami hasonlót... -
#259 cue fájl kell hozzá -
Piko888 #258 srácok a bin kiterjesztést mi kezeli?
Alcohol és a Damon nem. -
#257 démontúlszon belül a "fájltípus"nál lenyitod és beállítod h "all files" és démontúlsz észreveszi és örülöl...
persze az mds-t is leszedheted ha úgy neked egyszerűbb, pl dc++ vagy rákeresel neten, lehet fentvan vhol :) -
kalimpa #256 Ok, leszedném, de az a wanadoo-n nincs fenn...:( -
#255 szedd le mellé az mds-t is! -
kalimpa #254 Leszedtem a wanadooról, de nekem csak egy mdf kiterjesztésű file van, amit nem ismer fel a daemon tools! Mit csináljak? HELP!!! -
Piko888 #253 ezmteljesen ingyenes. elöször szedd le a bitlordot és azután töltsd le a torrentet. -
maptel #252 1.3b az mit javít?? -
guszti #251 Kell vennem creditet is, vagy le lehet tölteni a progival ingyen is? -
Piko888 #250 igen
-
guszti #249 Ezt nekem? -
Piko888 #248 Bitlorddot innen : http://scraggy.uw.hu/index.php?link=article&category=1&article_id=00000001
-
Piko888 #247 Ime a torrentes cim http://www.2torrents.com/tor.php?id=54131
Ezt egy bitlord nevű progival tudod leszedni. -
#246 nem,csak én nem szoktam ennyi időt ráfordítani egy játékra,még ha lenne idöm se erre forditanám -
guszti #245 Sziasztok!
Sajnos az általam elérhető netek közül egyiknél sem engedi a reget a wanadoon, ezért nem tudom leszedni a gamét (+a football manager 2005 sem). Ki tudna valaki segíteni letöltéssel(ellenszolgáltatást megbeszéljük) vagy egy másik címmel?? -
hegyimenő #244 hello!
nekem nem magy az adatbázisszerkesztő.
azt írja hogy: Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő.
ha vki tud segítsen -
#243 gyáááááááááááááááááá, tuttam, köcsiöcsi! :DDDDDD hello -
#242 hello -
Elem a PimPi #241 tehát buta vagy hozzá... -
#240 nem játszom vele mert azt hittem h csak a kerékpárosokat kell menedzselni a versenyeken nem pedig mindent beállitani... -
#239 de a demo angol stoval pakold át a dolgokat ahogy le van irva és akkor angol lesz -
tracy88 #238 Ti milyen fokozaton játszatok? -
Piko888 #237 Nekem nem az a baj hogy nem indul hanem az hogy spanyol -
#236 én ugy csináltam mint itt #186 -
Piko888 #235 Meg van a gém, de spanyol és nincs benn semmilyen más nyelv.
Mit lehet csinálni? Segítsetek nincs spanyol szotáram :-) -
Piko888 #234 Mit javít az 1.3 patch?
Kell hozzá külön crack? -
Piko888 #233 Magyarosítás van? -
yozsee #232 Patch 1.3B -
#231 dc vagy torrent vagy edonkey -
Piko888 #230 Nekem is jól jönne egy ingyenes Cycling 4. -
hegyimenő #229 wandoon le lehet tölteni de az pénzes mást nem nagyon tudok
hétvégén nem tudtam játszani de ma este el fogom kezdeni valószínű a Lampreval viszont azt magyarázza el valaki hogy osszam el a csapatban a szerepeket hogy mindenki jól járjon (pl: absolute leader, co-leader...) -
guszti #228 Sziasztok! Hol lehetne megszerezni a gamét, nagyon kíváncsi vagyok rá