Cycling Manager 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ime a torrentes cim http://www.2torrents.com/tor.php?id=54131
Ezt egy bitlord nevû progival tudod leszedni.
Ezt egy bitlord nevû progival tudod leszedni.
Sziasztok!
Sajnos az általam elérhetõ netek közül egyiknél sem engedi a reget a wanadoon, ezért nem tudom leszedni a gamét (+a football manager 2005 sem). Ki tudna valaki segíteni letöltéssel(ellenszolgáltatást megbeszéljük) vagy egy másik címmel??<#help>#help>
Sajnos az általam elérhetõ netek közül egyiknél sem engedi a reget a wanadoon, ezért nem tudom leszedni a gamét (+a football manager 2005 sem). Ki tudna valaki segíteni letöltéssel(ellenszolgáltatást megbeszéljük) vagy egy másik címmel??<#help>#help>
hello!
nekem nem magy az adatbázisszerkesztõ.
azt írja hogy: Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ.
ha vki tud segítsen
nekem nem magy az adatbázisszerkesztõ.
azt írja hogy: Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ.
ha vki tud segítsen
hello
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
tehát buta vagy hozzá...
nem játszom vele mert azt hittem h csak a kerékpárosokat kell menedzselni a versenyeken nem pedig mindent beállitani...
Ti milyen fokozaton játszatok?
Nekem nem az a baj hogy nem indul hanem az hogy spanyol
Meg van a gém, de spanyol és nincs benn semmilyen más nyelv.
Mit lehet csinálni? Segítsetek nincs spanyol szotáram :-)
Mit lehet csinálni? Segítsetek nincs spanyol szotáram :-)
Mit javít az 1.3 patch?
Kell hozzá külön crack?
Kell hozzá külön crack?
Magyarosítás van?
Nekem is jól jönne egy ingyenes Cycling 4.
wandoon le lehet tölteni de az pénzes mást nem nagyon tudok
hétvégén nem tudtam játszani de ma este el fogom kezdeni valószínû a Lampreval viszont azt magyarázza el valaki hogy osszam el a csapatban a szerepeket hogy mindenki jól járjon (pl: absolute leader, co-leader...)
hétvégén nem tudtam játszani de ma este el fogom kezdeni valószínû a Lampreval viszont azt magyarázza el valaki hogy osszam el a csapatban a szerepeket hogy mindenki jól járjon (pl: absolute leader, co-leader...)
Sziasztok! Hol lehetne megszerezni a gamét, nagyon kíváncsi vagyok rá<#vigyor2>#vigyor2>
huh hogyan kell játszani a Stage editorral? 😊
elindul de kb annyit értek hozzá mint a nemistudom mihez 😊
elindul de kb annyit értek hozzá mint a nemistudom mihez 😊
megy 😊
köszönöm maptel hát rajta akkor 😊
igen mmindnet ki kell húzni
nah mielõtt huzigálnék mondja meg vki hogy ha írom is van aztis kihúzzam?
AZt írja hogy alkalmazáshiba
van ötleted?
van ötleted?
Az oldalon van egy jó! Legalább is nekem megy 😊.
Maptel, mit ír ki h nem megy??
Maptel, mit ír ki h nem megy??
Cycling Manager Hungary Team
Sziasztok!
DB editort tud valaki a PCM hez? tényleg jó lenne.
Más: akiknek még nem indulna a játék, nézzék meg h nero image drive, alcholo image drive stb is le vannak e tiltva, nem elég kiüríteni õket, tessék szépen letiltani és menni fog
DB editort tud valaki a PCM hez? tényleg jó lenne.
Más: akiknek még nem indulna a játék, nézzék meg h nero image drive, alcholo image drive stb is le vannak e tiltva, nem elég kiüríteni õket, tessék szépen letiltani és menni fog
Én bemásoltam a dll filet de így se megy!!
Vki tudna segíteni!!
Köszi
Vki tudna segíteni!!
Köszi
Maptel! Olvasd el az oldalon pontosan a telepítési útmutatót! Abban benne van minden!!!
Köszi hegyimenõ, nagyon jó lenne!
Köszi hegyimenõ, nagyon jó lenne!
Starforce Nightmare-t beállítottad (disable cd, disable node) és a mini image van mountolva indításkor? Ha igen, akkor húzd ki a cd-meghajtó adatkábelét.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
shadow, szanics valamelyikõtök segítsen már mi lehet a játék baja hogy kiírja hogy tegem be a lemezt a másik meghajtóba, ti értetek hozzá?
Monof én támogatóm, ismerek vkit aki szokott a TdH-n indulni, majd õt kérdezem a szakaszokról azt ha tud vmi okosat megírom
Monof én támogatóm, ismerek vkit aki szokott a TdH-n indulni, majd õt kérdezem a szakaszokról azt ha tud vmi okosat megírom
Van még akinek nem indul a db editor?
Nem tudja Vki mi lehet vele?
Nem tudja Vki mi lehet vele?
Szaisztok! Jó hír a biciglis rajongóknak! Valószínû meg lehet majd csinálni a Tour de Hongriet, csak kéne hozzá segítség, mert rengeteg adat kélne hozzá, hogy realisztikus legyen! Vki tudna segíteni? Egyre több frissítés is van az oldalon, gyertek! Lassan készülget az elsõ eredeti magyar szakasz, ami a 3-as határhegyre fog felvezetni! Elég rövid és még semmi tereptárgy nincs rajta, de ha kész lesz! Vki használja a stage editort??
Cycling Manager Hungary
Cycling Mnagare Hungary Team
Cycling Manager Hungary
Cycling Mnagare Hungary Team
halljátok megvan minden viszot azt írja tegyem át a másik meghajtóba ilyenmkiro mit csináljak?
jahó ezt én néztem be 😊 igazad van
na ja ez igaz 😊 de attól menni fog hogy nem deamonnal volt bemountolva?
hát ha vki már kiírta neked cd-re akkor gondolom onnan is telepítheted, viszont a pár kilobájtos mini imaget le kell töltened és arról indítanod a játékot
don't give a fuck
Tiba kollégámat kérem, regisztráljon a fórumon, ne csak nézelõdjön! 😄DDDD
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
csak mert nekem cd-re ki van írva onnan becsomagolhatom így mds-be meg mdf-be vagy le kell töltenem? 😊
igen, lennie kell egy mds és egy mdf fájlnak amirõl telepíted
meg majd lennie kell mégegy mds és medf fájlnak (mini image) amirõl meg futtatod a játékot
legalábbis így emlékszem
meg majd lennie kell mégegy mds és medf fájlnak (mini image) amirõl meg futtatod a játékot
legalábbis így emlékszem
don't give a fuck
huh és az mindegy hogy mdf-be van vagy miben?
lehe mondjuk másba is isoban vagy nemtudom?
lehe mondjuk másba is isoban vagy nemtudom?
engem is idegesített, hogy a kamera ugrál össze-vissza de megszoktam...
sztem a cm4es megoldása ennek sokkal jobb volt...
sztem a cm4es megoldása ennek sokkal jobb volt...
don't give a fuck
mondjuk amit a demóból eddig láttam és rosszul néz ki hogy pl mikor görgetek az embereken akkor a kamera is megy jobbra balra, engem ez valahogy nagyon zavar, de a játék nekem nagyon tetszett, remélem a teljes is ilyen jó lesz
nincsmit
ezzel a módszerrel elvileg mindenhol mindenkinek tökéletesen mûködik szal neked is menni fog...
ezzel a módszerrel elvileg mindenhol mindenkinek tökéletesen mûködik szal neked is menni fog...
don't give a fuck
oké köszi még ma kipróbálom mert megvan már lassan 1 hete és semmit se tudtam vele kezdeni 😊
csá
általában elég ha Starforce nightmare-el letiltod a cd-t és a node-t
ha esetleg így nem indulna akkor lehúzhatod az ide kábelt. az a vastag...
ha nem menne akkor bios letiltást is megpróbálhatod bár az nem igazán szokott mûködni
általában elég ha Starforce nightmare-el letiltod a cd-t és a node-t
ha esetleg így nem indulna akkor lehúzhatod az ide kábelt. az a vastag...
ha nem menne akkor bios letiltást is megpróbálhatod bár az nem igazán szokott mûködni
don't give a fuck
na hello!
elég rég olvastam a fórumot de látom meg lett fejtve a StarForce, ezt örömmel hallom.
az lenne a kérdésem higy melyiket húzzam ki a vastagot vagy a nem olyan vastagot?
jah és a BIOS-be elõtte tiltsam le vagy utánna?
amúgy ha valaki kipróbálta a stage editort plz az szóljon mien mert akarok szerkeszteni énis, kiváncsi vagyok 😊
elég rég olvastam a fórumot de látom meg lett fejtve a StarForce, ezt örömmel hallom.
az lenne a kérdésem higy melyiket húzzam ki a vastagot vagy a nem olyan vastagot?
jah és a BIOS-be elõtte tiltsam le vagy utánna?
amúgy ha valaki kipróbálta a stage editort plz az szóljon mien mert akarok szerkeszteni énis, kiváncsi vagyok 😊
De sajnos a hegyl szakaszokon még mindig bugos, nem lehet rendesen menni a menõkkel sem :S