347
:)
  • kalimpa
    Mellesleg normális, hogy az én adatbázisomban Armstrong nincs benne a Discovery csapatban? Sőt ami azt illeti, sehol sincs...
  • kalimpa
    Nna, angol manual van már valakinek?
  • Etelkozi Vata
    Szívesen!

A jövő évi büdzsét pontosan nem tudom, mi alapján számolja a progi, de azt már megfigyeltem, hogy ha elvállalod a célokat és teljesíted őket, akkor akár 1,5 millióval is többet kaphatsz. Legalábbis nekem már előferdült, hogy nem választottam célokat és a következő szezonra 3 milcsit kaptam, viszont ugyanazzal a csapattal szintén az első szezonban, ha megcsináltam a célokat akkor 4,5 milliót. Szóval ez biztos számít, meg az, hogy feljutsz-e a magasabb osztályba. Én mindíg Wiesenhof-fal játszom, és néha csak a második szezon jön össze feljutásilag. Az első évben nem is szoktam vállalni célokat, mert sok versenyre, ami köztük van, be se tudok nevezni, meg a büdzsé is elég gyenge az első évben, nem lehet ütőképes caapatot csinálni.
  • Nóta
    Szia Vata!
    Köszi szépen az infót, végül inkább új karrierbe kezdtem. 1.4-es patch-el, meg Savoldelli, Camerluca, Ruben 2005-ös adatbázisval játszok. Most a shimano-memory corp-el nyomom, és elég jól megy. Jól állok anyagilag, remélem nem vállaltam magam túl. A budget-ról még írhatnál pár szót. Arra lennék kiváncsi, hogy mi alapján dől el a jövö évi. Ranglistaállás, célok teljesítése, vagy valami egészen más dönt? Az elsővel nem lesz bajom, mert a D2-es csapatom simán 10-ben lenne a D1-ben is, D2-t durván vezetem. A célok is meglesznek, de ott a könnyebbek közül választottam év elején. Lehet, hogy ez befolyásolja a jövő évi pénzeket? Egyébként hard-on játszok, így pont megfelelő a kihívás. Néha kicsit beszippant a játék, eléggé élvezem. Sokszor ici-picin múlik egy-egy szakaszgyőzelem. Persze Bodrogit év elején azonnal kivásároltam a Credit-ből, és már nyertem is vele versenyt. A formaidőzítéssel még akadnak problémáim, de nem vészes. Még egyszer köszi!
  • ReNaMe
    Hi!

Valaki írja le pls, hogyan kell letiltani a cd-t biosba... thx!
  • Etelkozi Vata
    Szia!
    A következő a helyzet:
    - ha kétszer minusszal zársz egy más után, akkor game over.
    - ha december 01-én leszel először minuszban, akkor minden oké. Január 01-vel kapsz egy csomó zsét, no problem.
    - ha november 01-én vagy minuszban, de a hónap végére ki tud hozni egy kölcsönnel úgy, december 01-én pluszban legyél (a kölcsön maximuma 200 ezer), akkor jó.
    - ha november 01-én minuszban vagy, és nem tudod decemberig sehogysem rendezni, akkor game over.
    - minden más esetben game over.

Én ilyen esetben már nem szoktam folytatni a játékot, mert felesleges. Kiszámolom, hogy fog alakulni az anyagi helyzetem év végén, és ha nem tudom plusszban tartani, feleslegesen nem játszom végig a szezont.
    Tanulság: amig kétes, hogy mennyi lesz a budget, addig januárban igazolj csak. Ha már van pénz dögivel, mondjuk 5-8-10 millió, akkor jöhetnek az októberi igazolások a nagyágyukkal.
    Nekem is most kellett befejeznem egy játékomat, mert Mancebo 85.000 fizetése és 200 bonusza nem fért bele abba, amit januárban kaptam.
  • Nóta
    Sziasztok!
    A következő problémám van: Év elején igazoltam néhány bringást, és úgy számoltam, hogy beleférek a költségvetésbe. A bringások szerződtetésénél elég magas bonus-t ajánlottam, amit nem igazán tudok, hogy mit is jelent, eleve nem értem miért 200 a maximuma. Aztán a GIRO hónapjában jóval nagyobb lett a fizetési kiadás. Gondolom ez a bonus miatt lehet. Nem tudom mi lesz, ha kifogyok a pénzből, és nem tudom kifizetni az utolsó havi fizetéseket. A kölcsön nem valószínű, hogy segítene, több pénz fog kelleni. Ha járt már valaki hasonló cipőben, és tud segíteni, azt nagyon megköszönném. Elég jól áll a csapatom, és elég gáz lenne újrakezdeni az évet.
  • Monof
    Amit tudok. A Counter-Attack az az a játékban hogyha a játékosoddal vkire így rákattintassz, akkor ha az a játékos támad, akkor a tied is...remélem érthető :). A follow az a sprinteknél van, a sprint előtt beállítod hogy a sprintered vkit kövessen és a kkor ha az a másik sprintel akkor a te versenyződ is sprintelni fog!! A sprintbeállításoknál sztem annyi a különbség, hogy agresszív legyen-e a versenyződ, vagy nem. Ha a piros csík elfogy, akkor gáz van... A protect az hogy a kijelölt versenyző előtt fog menni a másik aki védi, így akit védenek az nem fárad, és nem esik elvileg!!! Remélem érthető a magyarázat!
  • kalimpa
    Na, angol nyelvű manual senki?

Akkor valaki, aki okos, leírhatná, hogy mi a counter-attack, a follow, valamint a sprintbeállításoknál mi a különbség, mi az a piros csík, ja és mi a protect!

• Nóta
    Sziasztok!
    Probalom egy ideje megszerezni a 4-et, meg az 5-ot, es mar addig mentem, hogy hajlando lettem erte fizetni is, erre egy haveromrol kiderul meg van neki a 4. Kint volt Moszkvaban, es 1000 ft-erteku rubelert vette boltban. Odakinnt kicsit masak a szerzoi jogok, ha vanakm igy aztan hasonlo arban kaphatoak a tobb albumot 1 CD-re mp3-ba tomoritett kiadvanyok. Szoval van egy oroszra forditott CYM4-em, ami miutan felraktam az 1.4B patch-et, ujra angolla valt, csak az ekezetekkel van problemaja, meg hat a leforditott kommentar zavar, ezert atvaltottam franciara. Most egesz nap jatszok. Jo kis game ez.
  • smokeweed
    http://gameguru.ru/files/patches/cycling_manager_4_patch_14.html
    nekem ez van!!! amúgy meg google-t is szabad ám használni...
  • Nóta
    Sziasztok!
    A Cycling Manager 4-el szeretnék játszani, és nem azt kérdezem hogy kell felrakni, mert azt már kismilliószor leirtátok, hanem hogy melyik patch-et érdemes felrakni. Elegendő-e a legújabbat használni, vagy az összes megelőzőt is felrakjam, esetleg nem is az utolsó a legjobb? Szóval megköszönném ha tudnátok tanácsot adni. Előre is köszi!
  • shad0w
    eskü nem hiszem el h ilyen hülye vagy, könyörgöm legalább pár hsz-t nézz vissza ha az már meghaladja a képességeidet h rákeress...
  • vasko22
    honnan tudom leszedni a rad sport manager pr mini image-át?????
  • kalimpa
    Valakinek nincs a PCM-hez angol nyelvű manual-ja?
  • smokeweed
    eredeti beálllításon hagyva 6 percet kapok team time trialon!! és a legszarabb időfutammenő vezeti a csapatomat!!
  • szanics
    eredeti beállításokkal, hagyj mindent úgy, ahogy van.
    A legvégén figyelj oda, mert ha elfogy a csík, az gáz, ha meg még marad, akkor kicsit állíts a pöckökön.
  • smokeweed
    ja és hogy a viharban menjek a csapatidőfutamon úgy h ne kapjak min 3-4 percet????
  • smokeweed
    hi all!!!! vki mondja már meg h az ezen az oldalon lévő real-name database jó a CM4-hez is??? ==>>http://www.ppdb.nl/
    ha ez nem jó akkor tud vki működő real-name database-t a CM4-hez??? (1.4b patchem van amúgy)
  • szanics
    kihúztad és nem megy? akkor szvsz valamit elrontottál, mert így mennie kell.
  • Piko888
    Köszi a segítséget, de sajna sehogy se megy.
  • shad0w
    Készítettem egy leírást (linkekkel ellátva) azoknak akiknek még mindig gondja akadna a játék telepítésével.
    [ha valami hiba van benne akkor szóljatok plz és javítom]

Rad Sport Manager Pro 05-06 install:

Ami kell:
    rsmp-legends.mdf, rsmp-legends.mds, mini image, SFNightmare, Daemon-T

Innen töltheted le a legújabb cuccokat a játékhoz: CyM Download Center

Telepítés:

1. Installáld fel a játékot (Daemon-T-al beolvasod a "rsmp-legends.mds" fájlt)
    2. Installáld fel a legújabb patchet a játékhoz (Cym Download Centerről letöltheted)
    3. Starforce Nightmare (SFNightmare) progit indítsd el és kattints a "Disable CD" és "Disable node" gombokra
    4. Ezek után Daemon-T-al olvasd be a mini image-ben található mds fájlt.
    5. El lehet indítani a játékot!

Ha így sem megy, akkor meg lehet próbálni előbb a Biosban kikapcsolni a CD-ROM-ot, vagy manuálisan kihúzni az optikai meghajtókból az IDE (szélesebb,fehér) kábelt.
  • maptel
    Tud vki db-t csinákni??
  • engine
    Itt nézelődj, érdemes
  • hegyimenő
    de ez nem crack van egy progi amivel le lehet tiltani a cdt meg nem tudom mit és így bemountolva elvileg elindul ha nem akkor ki kell húzni a cd meghajtót de mondom előző oldalon le van írva keresd csak meg ;)
  • Piko888
    Ami a másik oldalon le van írva az a ccycling manager 4-hez van, de nekem a Rad Sport Managert 2005 2006 hoz kellene crack.
  • Piko888
    sehol se találok rad sport manager 2005 2006 demot.
  • hegyimenő
    igen
    úgy indítsd el ahogy előző oldalon le van írva ott mindent megtalaálsz
  • Piko888
    arad sport manager 2005 2006 ugyanaz mint a cycling manager 5?
  • Piko888
    Meg lett a Rad Sport 2005-2006 csak a Stardorce miatt nem sikerül elindiatnom.
    Cracket nem találok. HELP!!!
  • shad0w
    rsmp-legends.mds
    Rad.Sport.Manager.Pro.05.06.PROPER.WORKiNG.NOUSB.MiCLONE-VOLKSWAGEN.mds

hátha valakinek szüksége lenne még vmeikre...

amúgy kipróbáltam és azzal a módszerrel amit korábban kétszer is leírtam simán működik mds fájl nélkül is :)
  • kalimpa
    Piko888! Ha neked is megvan, igazán nem lenne nagy fáradtság elemailoznod nekem, vagy igen? :)
  • kalimpa
    rsmp-legends.mds

akinek megvan ne fogja magát vissza, küldje el! :)
  • kalimpa
    msn! [email protected]
  • gercse
    figy találtam 2 fajtát elküldjem mailben vagy msn?
  • gercse
    ok rajta vagyok majd szolok ha lesz valami
  • kalimpa
    A miniimage is megvan, minden megvan, csak ez a nyamvadt

rsmp-legends.mds

hiányzik, enélkül nem tudom telepíteni
  • gercse
    ja mindegy én rosszra gondoltam mert külföldi oldalakon van miniimige v mi,de utána nézek dc-n.
  • kalimpa
    Igeeeen!

Help help help!
  • gercse
    ez a rad sport m. 2005?