Cycling Manager 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gameguru.ru/files/patches/cycling_manager_4_patch_14.html
nekem ez van!!! amúgy meg google-t is szabad ám használni...<#zavart2>#zavart2>
nekem ez van!!! amúgy meg google-t is szabad ám használni...<#zavart2>#zavart2>
Sziasztok!
A Cycling Manager 4-el szeretnék játszani, és nem azt kérdezem hogy kell felrakni, mert azt már kismilliószor leirtátok, hanem hogy melyik patch-et érdemes felrakni. Elegendõ-e a legújabbat használni, vagy az összes megelõzõt is felrakjam, esetleg nem is az utolsó a legjobb? Szóval megköszönném ha tudnátok tanácsot adni. Elõre is köszi!
A Cycling Manager 4-el szeretnék játszani, és nem azt kérdezem hogy kell felrakni, mert azt már kismilliószor leirtátok, hanem hogy melyik patch-et érdemes felrakni. Elegendõ-e a legújabbat használni, vagy az összes megelõzõt is felrakjam, esetleg nem is az utolsó a legjobb? Szóval megköszönném ha tudnátok tanácsot adni. Elõre is köszi!
eskü nem hiszem el h ilyen hülye vagy, könyörgöm legalább pár hsz-t nézz vissza ha az már meghaladja a képességeidet h rákeress...
don't give a fuck
honnan tudom leszedni a rad sport manager pr mini image-át?????
Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb
Valakinek nincs a PCM-hez angol nyelvû manual-ja?
eredeti beálllításon hagyva 6 percet kapok team time trialon!! és a legszarabb idõfutammenõ vezeti a csapatomat!!<#wow3>#wow3><#zavart2>#zavart2><#pardon1>#pardon1>
eredeti beállításokkal, hagyj mindent úgy, ahogy van.
A legvégén figyelj oda, mert ha elfogy a csík, az gáz, ha meg még marad, akkor kicsit állíts a pöckökön.
A legvégén figyelj oda, mert ha elfogy a csík, az gáz, ha meg még marad, akkor kicsit állíts a pöckökön.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
ja és hogy a viharban menjek a csapatidõfutamon úgy h ne kapjak min 3-4 percet????
hi all!!!! vki mondja már meg h az ezen az oldalon lévõ real-name database jó a CM4-hez is??? ==>>http://www.ppdb.nl/
ha ez nem jó akkor tud vki mûködõ real-name database-t a CM4-hez??? (1.4b patchem van amúgy)
ha ez nem jó akkor tud vki mûködõ real-name database-t a CM4-hez??? (1.4b patchem van amúgy)
kihúztad és nem megy? akkor szvsz valamit elrontottál, mert így mennie kell.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Köszi a segítséget, de sajna sehogy se megy.
Készítettem egy leírást (linkekkel ellátva) azoknak akiknek még mindig gondja akadna a játék telepítésével.
Rad Sport Manager Pro 05-06 install:
Ami kell:
rsmp-legends.mdf, rsmp-legends.mds, mini image, SFNightmare, Daemon-T
Innen töltheted le a legújabb cuccokat a játékhoz: CyM Download Center
Telepítés:
1. Installáld fel a játékot (Daemon-T-al beolvasod a "rsmp-legends.mds" fájlt)
2. Installáld fel a legújabb patchet a játékhoz (Cym Download Centerrõl letöltheted)
3. Starforce Nightmare (SFNightmare) progit indítsd el és kattints a "Disable CD" és "Disable node" gombokra
4. Ezek után Daemon-T-al olvasd be a mini image-ben található mds fájlt.
5. El lehet indítani a játékot!
Ha így sem megy, akkor meg lehet próbálni elõbb a Biosban kikapcsolni a CD-ROM-ot, vagy manuálisan kihúzni az optikai meghajtókból az IDE (szélesebb,fehér) kábelt.
Rad Sport Manager Pro 05-06 install:
Ami kell:
rsmp-legends.mdf, rsmp-legends.mds, mini image, SFNightmare, Daemon-T
Innen töltheted le a legújabb cuccokat a játékhoz: CyM Download Center
Telepítés:
1. Installáld fel a játékot (Daemon-T-al beolvasod a "rsmp-legends.mds" fájlt)
2. Installáld fel a legújabb patchet a játékhoz (Cym Download Centerrõl letöltheted)
3. Starforce Nightmare (SFNightmare) progit indítsd el és kattints a "Disable CD" és "Disable node" gombokra
4. Ezek után Daemon-T-al olvasd be a mini image-ben található mds fájlt.
5. El lehet indítani a játékot!
Ha így sem megy, akkor meg lehet próbálni elõbb a Biosban kikapcsolni a CD-ROM-ot, vagy manuálisan kihúzni az optikai meghajtókból az IDE (szélesebb,fehér) kábelt.
don't give a fuck
Tud vki db-t csinákni??
de ez nem crack van egy progi amivel le lehet tiltani a cdt meg nem tudom mit és így bemountolva elvileg elindul ha nem akkor ki kell húzni a cd meghajtót de mondom elõzõ oldalon le van írva keresd csak meg 😉
Ami a másik oldalon le van írva az a ccycling manager 4-hez van, de nekem a Rad Sport Managert 2005 2006 hoz kellene crack.
sehol se találok rad sport manager 2005 2006 demot.
igen
úgy indítsd el ahogy elõzõ oldalon le van írva ott mindent megtalaálsz
úgy indítsd el ahogy elõzõ oldalon le van írva ott mindent megtalaálsz
arad sport manager 2005 2006 ugyanaz mint a cycling manager 5?
Meg lett a Rad Sport 2005-2006 csak a Stardorce miatt nem sikerül elindiatnom.
Cracket nem találok. HELP!!!
Cracket nem találok. HELP!!!
rsmp-legends.mds
Rad.Sport.Manager.Pro.05.06.PROPER.WORKiNG.NOUSB.MiCLONE-VOLKSWAGEN.mds
hátha valakinek szüksége lenne még vmeikre...
amúgy kipróbáltam és azzal a módszerrel amit korábban kétszer is leírtam simán mûködik mds fájl nélkül is 😊
Rad.Sport.Manager.Pro.05.06.PROPER.WORKiNG.NOUSB.MiCLONE-VOLKSWAGEN.mds
hátha valakinek szüksége lenne még vmeikre...
amúgy kipróbáltam és azzal a módszerrel amit korábban kétszer is leírtam simán mûködik mds fájl nélkül is 😊
don't give a fuck
Piko888! Ha neked is megvan, igazán nem lenne nagy fáradtság elemailoznod nekem, vagy igen? 😊
rsmp-legends.mds
akinek megvan ne fogja magát vissza, küldje el! 😊
akinek megvan ne fogja magát vissza, küldje el! 😊
msn! [email protected]
A miniimage is megvan, minden megvan, csak ez a nyamvadt
rsmp-legends.mds
hiányzik, enélkül nem tudom telepíteni
rsmp-legends.mds
hiányzik, enélkül nem tudom telepíteni
Igeeeen!
Help help help!
Help help help!
Hát be lehet mountolni ha all files megjelenítést választok, de a virtuális meghajtó úgy veszi, mint ha mégsem lenne, ugyanis nem lehet hozzáférni
hát van az mdf meg mds fájlt az egyiket biztos kezeli a deamon ez 100%
Naaaaaa....ki kéne írnom az egész cuccot, már minden megvan hozzá, csak nem tudom telepíteni, mert nincs mds file, se a daemon, se az alcohol nem ismeri fel csak az mdf-et, és nemsokára mennem kell, szóval valaki legyen már olyan kegyes, nyomja fel valahova csak az mds -t, és abbahagyom a nyávogást!
Na valaki legyen jó hozzám! Lécci lécci lécci
A daemon tools nem kezeli az mdf kiterjesztést, szóval ez nem jó.
Esetleg valaki megdobhatna az mds kiterjesztésû file-al...lécci lécci
Esetleg valaki megdobhatna az mds kiterjesztésû file-al...lécci lécci
Hali!
Nincs kedve vkinek az oldal szerkesztésében segíteni? Frissítések felrakása, stb lenne a feladat, nem komoly! Ha igen, akkor írj e-mailt: [email protected]
Nincs kedve vkinek az oldal szerkesztésében segíteni? Frissítések felrakása, stb lenne a feladat, nem komoly! Ha igen, akkor írj e-mailt: [email protected]
Cycling Manager Hungary Team
pedig innen szedtem le én is
www.wanadoo.atw
www.wanadoo.atw
egyetö visszaolvasolö és beállítodö démonitúlszt "fájltipusoknál" "all files"ra és démonitúlsz észreveszi és te is örülöl...
persze a cue-t is leszedheted ha úgy neked egyszerûbb, pl dc++ vagy rákeresel neten, lehet fentvan vhol 😊
mintha egyszer talán nem is olyan régen már írtam volna valami hasonlót...
persze a cue-t is leszedheted ha úgy neked egyszerûbb, pl dc++ vagy rákeresel neten, lehet fentvan vhol 😊
mintha egyszer talán nem is olyan régen már írtam volna valami hasonlót...
don't give a fuck
srácok a bin kiterjesztést mi kezeli?
Alcohol és a Damon nem.
Alcohol és a Damon nem.
démontúlszon belül a "fájltípus"nál lenyitod és beállítod h "all files" és démontúlsz észreveszi és örülöl...
persze az mds-t is leszedheted ha úgy neked egyszerûbb, pl dc++ vagy rákeresel neten, lehet fentvan vhol 😊
persze az mds-t is leszedheted ha úgy neked egyszerûbb, pl dc++ vagy rákeresel neten, lehet fentvan vhol 😊
don't give a fuck
Ok, leszedném, de az a wanadoo-n nincs fenn...😞
Leszedtem a wanadooról, de nekem csak egy mdf kiterjesztésû file van, amit nem ismer fel a daemon tools! Mit csináljak? HELP!!!
ezmteljesen ingyenes. elöször szedd le a bitlordot és azután töltsd le a torrentet.
1.3b az mit javít??
Kell vennem creditet is, vagy le lehet tölteni a progival ingyen is?
igen
Ezt nekem?
Bitlorddot innen : http://scraggy.uw.hu/index.php?link=article&category=1&article_id=00000001